27. Jasmin Kurtic
Re: 27. Jasmin Kurtic
Ο παίκτης έπαιξε την μισή σεζόν με παρτενέρ τον εσιτι και την άλλη μισή με Σβαμπ.
Ακόμα και έτσι ξεχώρισε,έδωσε πολλά πράγματα και έπαιζε Πέμπτη Κυριακή.
Με ντουγκλας ή νταντας παρτενέρ θα δώσει ακόμα περισσότερα
Πολύ ποδοσφαιρική και σωστή παρατήρηση Ρενε ...
επίσης μην ξεχνάμε ότι η κίνηση του είναι συνήθως προς αριστερά που εμείς συνήθως είχαμε τον κανένα ... τώρα έχουμε αριστερά πολλές περισσότερες επιλογές ... καλών ποδοσφαιριστών ... ακόμα και χωρίς έξτρα αριστερό εξτρέμ ...
επίσης μην ξεχνάμε ότι η κίνηση του είναι συνήθως προς αριστερά που εμείς συνήθως είχαμε τον κανένα ... τώρα έχουμε αριστερά πολλές περισσότερες επιλογές ... καλών ποδοσφαιριστών ... ακόμα και χωρίς έξτρα αριστερό εξτρέμ ...
Ο Κούρτιτς είναι ο μόνος ψηλός χαφ που έχουμε πλέον, από αυτό και μόνο είναι απαραίτητος.
Οι μόνοι χαφ με τρεξίματα, εντάσεις και σωστά μαρκαρίσματα είναι Τσιγγάρας και Αουγκούστο, συνεπώς ένας από τους δύο με όποιον άλλον ζευγάρι. Τον Ντάντας πρέπει να τον δούμε τι κάνει πίσω.
Σήμερα βγήκε από SDNA ότι ΠΑΟΚ και Κούρτιτς δεν θα ήταν αρνητικοί σε πιθανή μεταγραφή του Σλοβένου αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά και οι δύο πλευρές. Ας αποχαιρετήσουμε λοιπόν τον ψηλό που μετά τους προκριματικούς μάλλον θα οδεύσει προς άλλες πολιτείες...
- ΑποστόληςΑ
Σίγουρα όχιjoshua έγραψε:Εγω βέβαια διαφωνω οτι ταιριαζει ως διδυμο με τον Νταντας.
Δεν νομίζω πως μπορεί να δώσει περισσότερα από πέρυσι με καμία συνθήκη (Ντούγκλας, Σοάρες ή Τσιγγάρα, ειδικά με Ντάντας ή Σβαμπ θα είναι πρόβλημα). Πέρυσι ξεπέρασε τις δυνατότητές του.renegade έγραψε:Ο παίκτης έπαιξε την μισή σεζόν με παρτενέρ τον εσιτι και την άλλη μισή με Σβαμπ.
Νομίζω πως στη θέση του είμαστε καλυμένοι και ποιοτικά και αριθμητικά αν φύγει.
Είναι και χαρακτήρας που δεν θα δεκτεί πάγκο, αν η Πιζα του προσφέρει διετές συν ένα με τις φετινές απολαβές του και τον κρατήσουμε χωρίς να τον ανανεώσουμε θα δημιουργεί προβλήματα.
Αν ήμουν ΤΔ θα τον έδινα αν συμφωνούσε ο Λουτσέσκου και τα λεφτά του συμβολαίου του θα τα έκανα δεκάρι ή αριστερό εξτρεμ.
Βρε δώστε τον κι αυτον! Φανταζομαι ομως το ονομα "ΠΑΟΚ" θα το κρατησουμε ε; Ολο και ξηλώνεται το πουλοβερ...
- sourmenetes
- Moderator
Για μένα ο παίκτης πρέπει να μείνει.
Έχει κάποια στοιχεία που σίγουρα οι νεαροί δεν έχουν.
Τσαμπουκάς μεγάλος τσαγανό δυναμικός χαρακτήρας εντός γηπέδου.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει κάποια στοιχεία που σίγουρα οι νεαροί δεν έχουν.
Τσαμπουκάς μεγάλος τσαγανό δυναμικός χαρακτήρας εντός γηπέδου.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είμαι σίγουρος αδερφέ πως με τον Ντάντας πλέον ο Κούρτιτς πάιζει βασικός. Ισως μάλιστα στην ΠΑΕ το περίμεναν, γιατι δύσκολα εξηγείται αλλιώς και η ανανέωση Σβαμπ.renegade έγραψε:Ποιον πάγκο ρε συ Ιάσωνα?
Και με δύο σπασμένα πόδια παίζει βασικός πάλι