Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Η ερώτηση ήταν για αυτό που βλεουμε στο γήπεδο. Και η Λέφσκι έχει προβλήματα και σίγουρα τα ίδια παίζονται για όλες τις ομάδες αυτή την εποχή. Aλλοι δεν μπορούν να συμπληρώσουν ενδεκάδα.
Αγωνιστικά πάντως δε μου φαίνεται τόσο κακή η ομάδα στην πρώτη της εικόνα. Όλα στο γήπεδο κρίνονται τελικά και αυτό που βλέπω δε μου φαίνεται τόσο καταστροφικό σε αυτή τη φάση της σεζόν
Αγωνιστικά πάντως δε μου φαίνεται τόσο κακή η ομάδα στην πρώτη της εικόνα. Όλα στο γήπεδο κρίνονται τελικά και αυτό που βλέπω δε μου φαίνεται τόσο καταστροφικό σε αυτή τη φάση της σεζόν
gika εισαι λιγακι υπερβολικος με το 50-50. Το μονο προβλημα που εχει η ομαδα ειναι πιθανης επιθετικης δυστοκιας αν κλειστουν οι βουλγαροι. Σε ολα τα αλλα ειμαστε σαφως ανωτεροι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 08 Ιούλ 2022, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Πετρωτος ανέφερε ακόμη πως το δεκάρι είναι παίκτης με τον οποίο είχε ασχοληθεί ο Λουτσεσκου σε προηγούμενη ομάδα του.Το ασχοληθεί το κατάλαβα πως ήταν μεταγραφικός στόχος της ομάδας του.
Παντως αν ισχυει η αυστηρη οικονομικη πωλητικη, δεν βλεπω πως θα συνεχισει να μας θεωρει ελκυστικο προτζεκτ ο Μποτο. Τον βλεπω συντομα να ψαχνεται για καμια ομαδα που θα του δωσει μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων για να δειξει με μικροτερο ρισκο αποτελεσματα. Σε μας ειναι καυτη πατατα. Παει να κανει πρωταθλητισμο με πολυ μετρημενα κουκια, σε ενα αρκετα δυσκολο και ιδιαιτερο πρωταθλημα, με ταβανι μεχρι στιγμης τα 500.000 συμβολαιο.
Δεν το λες και ιδανικες εργασιακες συνθηκες.
Εγω τον θεωρω εξαιρετικο ποδοσφαιρανθρωπο τον Μποτο, αλλα δεν βλεπω να εχουμε αντιληφθει πως κανει τον ΤΔ πρωτη φορα, και περιμενουμε να κανει με το καλημερα θαυματα. Κατ εμε θα πρεπε να ειχε γινει μια υπερβαση και να του ειχε δοθει το οκ να παιξει και πιο ψηλα. Τοσα και τοσα λαμογια φαγαν λεφτα απο τον ΠΑΟΚ μεσα απο μεταγραφες, για να την πληρωσει ο Μποτο. Ασε που ειναι ακομη στην ομαδα αυτοι π φεραν περσι τον Τειλορ...
Δεν το λες και ιδανικες εργασιακες συνθηκες.
Εγω τον θεωρω εξαιρετικο ποδοσφαιρανθρωπο τον Μποτο, αλλα δεν βλεπω να εχουμε αντιληφθει πως κανει τον ΤΔ πρωτη φορα, και περιμενουμε να κανει με το καλημερα θαυματα. Κατ εμε θα πρεπε να ειχε γινει μια υπερβαση και να του ειχε δοθει το οκ να παιξει και πιο ψηλα. Τοσα και τοσα λαμογια φαγαν λεφτα απο τον ΠΑΟΚ μεσα απο μεταγραφες, για να την πληρωσει ο Μποτο. Ασε που ειναι ακομη στην ομαδα αυτοι π φεραν περσι τον Τειλορ...
Ορίστε, εκεί μας κατάντησες Γκίκαjoshua έγραψε:gika εισαι λιγακι υπερβολικος με το 50-50. Το μονο προβλημα που εχει η ομαδα ειναι πιθανης επιθετικης δυστοκιας αν κλειστουν οι βουλγαροι. Σε ολα τα αλλα ειμαστε σαφως ανωτεροι.
Τι θα τον κάνουμε τώρα ;
Σιγά μην τα κάνω πάνω μου για την Λέφσκι!
Τραβάτε για κάνα μπάνιο μερικοί!
Τραβάτε για κάνα μπάνιο μερικοί!

Gospi, αυτά τα γνώριζε πριν έρθει, αλλιώς δεν θα ήταν εδώ.
Δεν του είπε χτες πχ ο Σαββίδης τι πολιτική θα ακολουθηθεί.
Δεν του είπε χτες πχ ο Σαββίδης τι πολιτική θα ακολουθηθεί.
Ο Πετρωτος ανέφερε ακόμη πως το δεκάρι είναι παίκτης με τον οποίο είχε ασχοληθεί ο Λουτσεσκου σε προηγούμενη ομάδα του.Το ασχοληθεί το κατάλαβα πως ήταν μεταγραφικός στόχος της ομάδας του.
Πάντως τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο προσπαθούν κάποιοι να πείσουν ότι είναι.
Θα πάω να παίξω 6 ευρωπαϊκά παιχνίδια με στόπερ τον κάργα που δεν έχει παίξει παιχνίδι must win στην μέχρι τώρα καριέρα του.
Θα πάω να παίξω με τον άγνωστο Χ στην επίθεση.
Με ένα παιδάκι αριστερά που βγαίνει πρωτη φορά από τη χώρα του και πάει στην άλλη άκρη της γης,το οποίο έχει δείξει στα φιλικά ότι ζοριζετε.
Και με δεκάρι ή τον Σοάρες που έως τώρα είναι ο χειρότερος της προετοιμασίας ή με κάποιον καινούργιο που θα ρθει άγνωστο πότε.
Καλό είναι να είσαι αισιόδοξος...αλλά σφιχτοι είμαστε
Θα πάω να παίξω 6 ευρωπαϊκά παιχνίδια με στόπερ τον κάργα που δεν έχει παίξει παιχνίδι must win στην μέχρι τώρα καριέρα του.
Με ένα παιδάκι αριστερά που βγαίνει πρωτη φορά από τη χώρα του και πάει στην άλλη άκρη της γης,το οποίο έχει δείξει στα φιλικά ότι ζοριζετε.
Και με δεκάρι ή τον Σοάρες που έως τώρα είναι ο χειρότερος της προετοιμασίας ή με κάποιον καινούργιο που θα ρθει άγνωστο πότε.
Αρχίστε να ψάχνετε δημοσιεύματα για την Al Hilal την 2ετια 19-21.
Ποιος ήταν στόχος και δεν ήρθε.
Είναι στα αραβικά βεβαια αλλά ΠΑΟΚ είμαστε, δεν μας φοβάμαι
Εκτός βέβαια αν ήταν στόχος στην Ξάνθη, χαχαχα.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιος ήταν στόχος και δεν ήρθε.
Είναι στα αραβικά βεβαια αλλά ΠΑΟΚ είμαστε, δεν μας φοβάμαι

Εκτός βέβαια αν ήταν στόχος στην Ξάνθη, χαχαχα.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- black_star_ninja
Και μενα με απασχολει αυτο που λες.. Απο την αλλη σκεφτομαι οτι θα παιξουμε με ενα δεξι μπακ που παιζει να ειναι το καλυτερο στην Ελλαδα, με ενα στοπερ που ειναι το καλυτερο στην Ελλαδα, με 2 αριστερα μπακ που σιγουρα μπορουν να σταθουν, με κεντρο που εχει αρκετες επιλογες και με ενα δεξι εξτρεμ που ειναι το καλυτερο στην Ελλαδα.renegade έγραψε:Πάντως τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο προσπαθούν κάποιοι να πείσουν ότι είναι.
6 αγώνες δεν ειναι.
2 είναι μεχρι τα τέλη αυτού του μήνα.
εμείς είμαστε στην αρχή αυτού του μήνα.
ο ολιβέιρα και ο καντουρί θα λείπουν αυτό το μήνα.
άλλη μια μεταγραφή, πέρα από το ναράι, θα γίνει σίγουρα αυτό το μήνα
2 είναι μεχρι τα τέλη αυτού του μήνα.
εμείς είμαστε στην αρχή αυτού του μήνα.
ο ολιβέιρα και ο καντουρί θα λείπουν αυτό το μήνα.
άλλη μια μεταγραφή, πέρα από το ναράι, θα γίνει σίγουρα αυτό το μήνα