Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από sic-4 »

JohnDag έγραψε:Αυτή η σιγουριά ότι άμα φύγει ο Κουρτιτς θα ρθει παίχτης εφάμιλλης ποιότητας με ανάλογο συμβόλαιο από που ακριβώς πηγάζει θα ήθελα να ήξερα πραγματικά.

Δηλαδή, ποιο βαρύ συμβόλαιο από αυτά που έφυγαν μέχρι τώρα αναπληρώθηκε με αντίστοιχο συμβόλαιο για γίνει το ίδιο με τον Σλοβενο;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα βαρια συμβολαια που εφυγαν ηταν βαριδια του παρελθοντος. Ο Κουρτιτς ηρθε περυσι, οταν και παλι εδω μεσα λεγοταν με σιγουρια οτι πηγαινουμε σε χαμηλα συμβολαια μεχρι 500 μαξ. Με την ελευση Κουρτιτς και το υψος του συμβολαιου του, απεδειχθη πως ηταν παπαριες καμαρωτες το μεχρι 500 μαξ.
Και βλεπουμε τωρα να γινεται παλι το ιδιο πραγμα. Παλι επειδη μεχρι στιγμης εχουμε παει σε λυσεις νεανικες με χαμηλα συμβολαια, θεωρειται δεδομενο οτι εχουμε ταβανι τα 500. Μεχρι να ερθει συμβολαιο του μυριου (που θα ερθει και ισως οχι μονο ενα) και φυσικα κανενας δεν θα βγει να πει "συγγνωμη που σας τα καναμε τσουρεκια επαναλαμβανοντας 8 φορες την ημερα οτι δεν προκειται να παρουμε παικτη με πανω απο 500"
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αντε πάλι.

ΚΑΝΕΙΣ δεν το παρουσιάζει σαν κατόρθωμα. Το παρουσιάζει ΩΣ ΑΜΥΝΑ σε κατακραυγές και αρλούμπες του στυλ "δεν μπαίνει φράγκο - στον αυτόματο πάμε - μας παράτησε".

Η πραγματική μετάφραση αυτών είναι : Δεν βάζει φράγκο απ τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ για να γκαβλώσουμε εμείς. Λες και ξέρετε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ που να έβαζε ή να βάζει απ τα δικά του ΠΕΡΑ απ το Σαββίδη τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τζον ασπουμε ότι είχες πουλήσει το Τζολη 150 μύρια.
Για να γλιτώσουμε όλη αυτή τη συζήτηση.

Θεωρείς ότι από Γενάρη που δωθηκαν έστω 10Μ καθαρά μόνο για αγορές, η ομάδα θα έπρεπε να έχει αυτά τα κενά? Και μάλιστα χωρίς φορ?

Κάπου πρέπει να ευθύνονται και οι του σχεδιασμού.

Δέκα εκατομμύρια ευρώ στη σουπερ λιγδα δεν είναι ικανά για να φτιάξεις ρόστερ?
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Μόλις τώρα είπε ο Τζιομπάνογλου ότι δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με την Φορτούνα για την μεταγραφή του Ναραι.
Ο Αλοφς δήλωσε σήμερα ότι κατανοεί την επιθυμία του Ναραι να παρει μεταγραφή, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία με κάποια ομάδα.

Προφανώς έχει απορριφθεί και η τελευταία προσφορά του ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι ήταν στο 1,6 μύριο
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Γιατι μπαινετε ρε παλι σε αυτη την λουπα;

Καλος ο διαλογος και η συζητηση αλλα αφου βλεπετε οτι δεν βγαζει πουθενα, αφηστε το.
Logistis έγραψε:Μόλις τώρα είπε ο Τζιομπάνογλου ότι δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με την Φορτούνα για την μεταγραφή του Ναραι.
Ο Αλοφς δήλωσε σήμερα ότι κατανοεί την επιθυμία του Ναραι να παρει μεταγραφή, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία με κάποια ομάδα.

Προφανώς έχει απορριφθεί και η τελευταία προσφορά του ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι ήταν στο 1,6 μύριο
Μια μερα πισω ειναι ο Τζιομπανογλου. Βγηκε χθες αυτο και ο ΠΑΟΚ δηλωνει οτι μενουν λεπτομερειες για την μεταγραφη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Παρ 08 Ιούλ 2022, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

Logistis έγραψε:Τώρα είπε ο κολκας οτι εχει βρεθει 10αρι. Εχει εγκριθει απο Λουτσε και Μποτο. Ο παίκτης εχει πει το ναι. Θα εχει συμβολαιο γυρω στο 1,1 μυριο.
Περιμενουν το οκ του Ιβαν.
Ο Λουτσε ηθελε μεταγραφη και ακομα εναν φορ. Ο Μποτο δεν συμφωνησε επειδη σε 1 μηνα επιστρεφει ο Νελσον.
Η αποκτηση του 10αριου απομακρύνει την συμφωνια με Μπισε.
Όσο πάει γίνεται καλύτερο...
Είχα την εντύπωση οτι πήραμε τον Μποτο για επικεφαλής των διαπραγματευσεων, για επικεφαλής των σκούτερ, για να του λέει ο Ραζβαν θέλω στόπερ και να του δίνει 2-3 ονόματα κ να διαλέγει .
Όχι να του λέει τι θες? Σέντερ φορ? Πάρε τα @@ μου, εγώ θα κάνω κουμάντο στο ροστερ που εσύ προπονεις...
Μποτο αντε κ προπονητής αγορίνα μου
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

JohnDag έγραψε:Πραγματικά ρε σεις, απορώ αν μερικοί λέτε κάποια πράγματα μόνο για να τα λέτε ή αν πραγματικα τα εννοείτε.

Κάναμε λέει αγορές 8Μ από τον Γενάρη και μετά.

Ε κάναμε και πωλήσεις ακριβώς το ίδιο ποσό.

Αυτά που βγάλαμε τα βάλαμε πίσω στην ομάδα.

Αυτό σημαίνει ίσα βάρκα ίσα νερά, αυτό σημαίνει διαχείριση. Αυτάρκεια, sustainability, πείτε το όπως θέλετε.

Ξοδεύω όσα βγάζω.

Δεν είπε κανείς ότι η ομάδα βγάζει κέρδος. Ουτε ότι ο Ιβαν τσεπωνει λες και έχει ανάγκη. Έλεος.

Αλλα τι παρουσιάζετε σαν κατόρθωμα το ότι ξοδεύτηκαν 8Μ για μεταγραφές ενώ έχουμε βγάλει ακριβώς τόσα από πωλήσεις.

Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό;

Εγω θα αντιστρεψω την ερωτηση, εσεις γιατι λετε οτι δεν πεφτει χρημα, οτι δεν εχουμε μπατζετ κλπ? Αφου εχουμε
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

JohnDag έγραψε:Πραγματικά ρε σεις, απορώ αν μερικοί λέτε κάποια πράγματα μόνο για να τα λέτε ή αν πραγματικα τα εννοείτε.

Κάναμε λέει αγορές 8Μ από τον Γενάρη και μετά.

Ε κάναμε και πωλήσεις ακριβώς το ίδιο ποσό.

Αυτά που βγάλαμε τα βάλαμε πίσω στην ομάδα.

Αυτό σημαίνει ίσα βάρκα ίσα νερά, αυτό σημαίνει διαχείριση. Αυτάρκεια, sustainability, πείτε το όπως θέλετε.

Ξοδεύω όσα βγάζω.

Δεν είπε κανείς ότι η ομάδα βγάζει κέρδος. Ουτε ότι ο Ιβαν τσεπωνει λες και έχει ανάγκη. Έλεος.

Αλλα τι παρουσιάζετε σαν κατόρθωμα το ότι ξοδεύτηκαν 8Μ για μεταγραφές ενώ έχουμε βγάλει ακριβώς τόσα από πωλήσεις.

Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό;

Φιλε χωρις διαθεση αντιπαραθεσης, πηγαινε προς πειραια μερια και δες ποσα εχει βγαλει ο χοντρος απο πωλησεις και ποσα απο αυτα εχει ξαναριξει στην ομαδα του και θα δεις πως δεν ειναι το φυσιολογικονα να ριχνεις οσα περνεις πισω...για να μην φερουμε σαν παραδειγμα ομαδες απο το εξωτερικο...και οι ομαδες πλεον επιχειρησεις ειναι ασχετως που ολοι μας θα θελαμε να πεφτουν λεφτα με το τσουβαλι..
famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

Moz έγραψε:
Logistis έγραψε:Τώρα είπε ο κολκας οτι εχει βρεθει 10αρι. Εχει εγκριθει απο Λουτσε και Μποτο. Ο παίκτης εχει πει το ναι. Θα εχει συμβολαιο γυρω στο 1,1 μυριο.
Περιμενουν το οκ του Ιβαν.
Ο Λουτσε ηθελε μεταγραφη και ακομα εναν φορ. Ο Μποτο δεν συμφωνησε επειδη σε 1 μηνα επιστρεφει ο Νελσον.
Η αποκτηση του 10αριου απομακρύνει την συμφωνια με Μπισε.
Όσο πάει γίνεται καλύτερο...
Είχα την εντύπωση οτι πήραμε τον Μποτο για επικεφαλής των διαπραγματευσεων, για επικεφαλής των σκούτερ, για να του λέει ο Ραζβαν θέλω στόπερ και να του δίνει 2-3 ονόματα κ να διαλέγει .
Όχι να του λέει τι θες? Σέντερ φορ? Πάρε τα @@ μου, εγώ θα κάνω κουμάντο στο ροστερ που εσύ προπονεις...
Μποτο αντε κ προπονητής αγορίνα μου
Επειδή το είπε ο Κόλκας ρε φίλε;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Έχουμε ήδη τη ρήτρα του Νταντας που δεν έχουμε καλύψει ποτέ ανάλογη, θα πάρουμε και βασικό δεκάρι δανεικό?
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

O Nαρει ζητησε να μην παιξει στο φιλικο της Φορτουνα με την Τβεντε, καθως σκεφτεται την μεταγραφη του.
Ακομα δεν υπαρχει συμφωνια με καποιο κλαμπ για την μεταγραφη του.
Αυτα ειπε μολις ο Αλοφς επισημα στο twitter της Φορτουνα.
george89

Δημοσίευση από george89 »

Βασικα για το δεκαρι και την αμοιβη του στα 1.1 βγηκε απ ολους σχεδόν
george89

Δημοσίευση από george89 »

DimitrisS έγραψε:
O Nαρει ζητησε να μην παιξει στο φιλικο της Φορτουνα με την Τβεντε, καθως σκεφτεται την μεταγραφη του.
Ακομα δεν υπαρχει συμφωνια με καποιο κλαμπ για την μεταγραφη του.
Αυτα ειπε μολις ο Αλοφς επισημα στο twitter της Φορτουνα.
Αρα τελειωνει και του ναραι,τι να τον κανει ο αλοφς αν δεν παιζει
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Μεγαλύτερη μπούρδα φέτος που μπορεί να γραφτεί είναι τα οκ του Ιβάν. Δεν ισχύει

Υπάρχει μπατζετ συγκεκριμενο. Υπάρχει τ.δ. απόλυτα υπεύθυνος για όλα. Κινείται όπως πιστεύει ο ίδιος και όπως έχει ήδη εξηγήσει στον ιδιοκτήτη ότι θεωρεί ότι είναι ο σωστός τρόπος.

Το αν έχει δίκιο θα φανεί στην πορεία.

Ps ο ναρει πιέζει σε υπερβολικό βαθμό,η φουρτούνα όμως λειτουργεί όπως ο μποτο,είναι σοβαρό κλαμπ και για αυτό μας βγάζει το λάδι.

Θέλει να πάρει όσα ζητάει,όπως κάναμε εμείς και με το τσολακ. Όπως τα πήραμε εμείς, θα τα πάρουν και αυτοί γιατί ετσι λειτουργούν τα σοβαρά κλαμπ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

dragon έγραψε:Τελικά συμβόλαιο πανω απο 400.000 σ δίνουμε;;
400 σελιδες τοση σιγουρια για τα 400 χιλιαρικα και πανε να μας το χαλασουν οι αλητες ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”