Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Συφφωνα με αυτά που είπε ο Ρουμάνοσ πάμε για ακόμη τέσσερεις μεταγραφές με τυχον και αποδέσμευση ακομη ενος παίχτη απο το ρόστερ λογω ικανοποιητικού ποσου.Τα πάς πολύ καλά για εμενά πρωσοπικά.Θελώ απλώσ το δεκάρι που θα φέρεισ να είναι απο το πάνω ράφι είναι πολύ κατα την αποψη μου σημαντικό...Συνέχισε ετσι γερά το παιχνίδι και θα δικαιώθεις με τις επιλογές σου.
:ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Χαχαχαχαχα "και μετά είπι κάτ' για τ'παλ των τάξεων και κάτ' για ινστρούχτουρες και πήρι φόρα και πάρτον κάτου και να ζήσουμι να τουν θυμόμαστι" που έλεγε ο Χάρυ κλυν με τον Τραμπάκουλα.
Είχα μείνει παγωτό όταν άκουσα τον μπλούζα να λέει για τον Τούντορ "τον δίνουμε και ψωμί να φάει".
Το "Γκόου Βίλατζ" νομίζω ότι πρέπει να γίνει θεατρικό κάποια στιγμή, είναι ανυπολόγιστης πολιτιστικής αξίας, αν οι τέχνες είχαν πραγματικά θέση στην κοινωνία μας..
"Γιδοβοσκός" ο ένας. "Δεν έχει DNA ΠΑΟΚ" ο άλλος.
Άσπρο ή μαύρο. Είτε ο σωτήρας που "νιώθει" και "τα μιλάει καλά", είτε ο αλμπάνης που ζει και αναπνέει για να κάνει ζημιά στον μεγάλο ΠΑΟΚ.
Ποτέ κάποιος που ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο. Ποτέ κάποιος που έχει το δικαίωμα λάθους όπως θα έπρεπε να έχει ο καθένας.
Έτσι δεν γίνεται. Όχι σε κορυφαίο επίπεδο τουλάχιστον. Έφερε ο Μπότο ένα β' στράικερ ελεύθερο από την σεκούντα για ένα χρόνο και 200 χιλιάρικα? ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Θα τον δούμε τι ψάρια πιάνει στο χορτάρι και θα κρίνουμε.
Αλλά ελάτε και στην θέση του παίχτη. Ελεύθερος β' επιθετικός αρχές Ιουλίου του έρχεται μια πρόταση από μια νεόπλουτη ομάδα στην Ελλάδα, να αφήσει τις μικρομεσαίες ομάδες της Ισπανίας που κάνει την καριέρα του και να πάει να δοκιμάσει εκεί. Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρωταθλητισμό σε τοπικό επίπεδο. Θα πρέπει να παλέψει για λεπτά συμμετοχής και θα πληρωθεί ανάλογα, αν τα πάει καλά θα ανανεώσει για ακόμα ένα χρόνο.
Εγώ λέω ότι αν συμμετάσχει σε καμιά δεκαριά γκόλ της ομάδας, είτε βάζοντας τα, είτε φτιάχνοντας τα, η μεταγραφή του θα είναι από τις πιο πετυχημένες όλων των εποχών.
Εγώ θα τον στηρίξω τον παίχτη γιατί βλέπω ότι μας συμφέρει να τα πάει καλά. Είναι έμπειρος και παίζει πολλά χρόνια σε ένα επίπεδο αξιοπρεπές, λογικά κάποια στοιχεία θα είδανε για να τον πάρουνε. Και βάθος στο ροτέισον και να ανταγωνίζεται με Ρικάρντο και Κουαλιάτα κλπ για χρόνο συμμετοχής.
Δεν βλέπω τίποτα άσχημο σε αυτή την κίνηση μικρού ρίσκου.
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ γνωριζαμε οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΑΣΙΚΟ ΦΟΡ ΝΑ ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙ.Ας παμε τωρα στα ματς με Λεφσκι χωρις φορ.Αμα υπαρχει σοβαρο πλανο...
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Θέλω να σε δώ σε κανέναν μήνα τι θα λές, παίζει να εξαφανιστείς και να μήν λές και τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Εδώ θα είμαι, μην ανησυχείς.Κρινω με βάση τα γεγονότα, όχι με το ΘΑ.

Καλημερα
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Μπότο μην ακούς κανέναν, φέτος και του χρόνου παίκτες και από του παραχρόνου ακόμα και τα πλακάκια.
Ανακαίνισε το όλο.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Geor1926 έγραψε:Εδώ θα είμαι, μην ανησυχείς.Κρινω με βάση τα γεγονότα, όχι με το ΘΑ.

Καλημερα

Καλή δουλειά
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Όσο και να προσπαθείς, Πορτοσαλτε δεν γινεσε.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Geor1926 έγραψε:ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ γνωριζαμε οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΑΣΙΚΟ ΦΟΡ ΝΑ ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙ.Ας παμε τωρα στα ματς με Λεφσκι χωρις φορ.Αμα υπαρχει σοβαρο πλανο...
Έχεις, Ολιβέιρα ονομάζεται και τραυματίστηκε δυστυχώς στην προπόνηση. Όποτε άσε τα σάπια με τα ασόβαρα πλάνα και αλλα χαριτωμένα. Φτανει με την προσπάθεια να σπείρεις μιζέρια στο φορουμ!
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Οπως γραφτηκε καπου....
Φερε και κανέναν που δεν κόπηκε απο την αστυνομία λογω υψους.
Ο Κουρτιτς αμα τα πάρει κρανιο σε καμία προπόνηση θα αποδεκατιστουμε.
Φήμες λένε πως αυτοπροταθηκε ο Ξενοφώντας Γητας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Geor1926 έγραψε:ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ γνωριζαμε οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΑΣΙΚΟ ΦΟΡ ΝΑ ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙ.Ας παμε τωρα στα ματς με Λεφσκι χωρις φορ.Αμα υπαρχει σοβαρο πλανο...
ναι επρεπε να προβλεψει οτι ο βασικος φορ θα τραυματιστει .....σοβαρη κριτικη.....το πλανο μια χαρα σοβαρο ειναι.....
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Σε βαθος 3 ετιας (αν κάτσει) θα κριθει....Μεχρι τωρα, τετοιον Τ.Δ, δεν ειχαμε ποτέ :nairepaok: :nairepaok:
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν υπάρχουν 3ετιες. Η πίεση είναι καθημερινή. Όχι από μένα, από το μπος.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

βασικο φορ ναι μεν εχουμε , τον αναπληρωματικο ομως απο καιρο σε transfer list , οποτε και αναπληρωματικο επρεπε να εχουμε ετοιμο για αγορα ή συμφωνημενο και περισσοτερους επιθετικους απο β ομαδα στην προετοιμασια ...
εμενα μου αρεσε ο Μπραντον που κλεισαμε , αλλα το σκηνικο μου θυμισε πωληση ακπομ πριν την κρασνονταρ και ελευση τσολακ αρον αρον και αναποφευκτα ανετοιμο ....και τωρα τα ιδια με τσολακ

Υ.Γ. εαν πραγματικα τον θελαμε τον Κουτσια δεν μπορουσαμε να αποφυγουμε την συμμετοχη του στους μεσογειακους επικαλουμενοι σημαντικο ευρωπαικο παιχνιδι ? ερωτηση κανω δεν το γνωριζω , γιατι αν μπορουσαμε τοτε σημαινει πολλα για το ποσο τον υπολογιζαμε
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Τα φορ στην προετοιμασια πρεπει να ειναι
τουλαχιστον τρια αλλα αυτο δεν ειναι θεμα
του ΤΔ ειδικα οταν υπαρχει "υλικο" και απο
την Β' ομαδα αλλα και απο την Κ-19 φυσικα.-

Τον κοβω μεγαλη γατα! Ειδικα αν φερει τον
Σοτελδο κι αναγκασει τον Λουτσεσκου να
βαλει επιτελους τον Κουαλιατα και φυσικα
και αντιστοιχα τον Φελιππε στις θεσεις τους
θα του βγαλω το καπελο με βαθια υποκλιση!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”