Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από fiorentinos »

Όποιος και να έρθει τώρα είναι πολύ δύσκολο να παίξει στα ματς με τους Βούλγαρους. Εκτός αν πας σε αγορά παίκτη με προετοιμασία και την Δευτέρα είναι Θεσσαλονίκη.

Πρέπει ο Ραζβαν να το πάρει απόφαση & να βάλει τον Κούτσια!

Σε συνοικίες και σε δρόμους
Γεννήθηκε ένας λαός
Όσα χρόνια κι αν περάσουν
Θα σ' ακολουθεί πιστός...

Εικόνα

Sent from my HD1910 using Tapatalk
Ektoras 10+

Δημοσίευση από Ektoras 10+ »

Τρόμος έγραψε:
Ektoras 10+ έγραψε:Καλησπέρα σ όλους παιδιά. Είμαι γραμμένος εδώ περίπου 2 μήνες αν θυμάμαι. Είμαι 54 χρόνων.Μ άρεσε ο λόγος πολλών από σας εδώ, φαίνεται ότι οι περισσότεροι έχετε επίπεδο κρίση μόρφωση και κυρίως..μυαλό.
Είμαι μεγαλωμένος με Στρατηγό, Τρελο νικο Χρήστο Παπεν Ζοζε κτλ κτλ. Εμείς τότε παιδιά κάναμε 36 χρόνια να δούμε πρωτάθλημα, τα ζήσαμε πολύ τα πέτρινα χρόνια.
Διακρίνω όμως σε πολλούς εδώ μια..ανυπομονησία-υποτίμηση-χλευασμό στον άνθρωπο που μας ..έκανε ανθρώπους!Στο πορτοφόλι κανενός ΔΕΝ είμαστε και αν αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική δίνοντας λιγότερα απ ότι πριν 2 χρόνια και πιο πίσω δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα του βάλουμε χέρι. Εσείς θα ανεχοσασταν κάποιον έξω από το περιβάλλον σας να σας βάζει χέρι για το ποσα ξοδεύετε?Ίσως το μόνο λάθος του είναι ότι δεν το έχει επικοινωνήσει. Εκεί, ναι πάσχει. Όπως καταλάβατε όμως αυτή είναι η απόφαση και κάνει τώρα χτίσιμο από την αρχή με νεαρέ ηλικιε ςκαι εξελιξιμους παίκτες. Έτσι λοιπόν είναι πασιφανές ότι για 1-2 χρόνια δεν θα περιμένουμε πολλά πράγματα μέχρι την ωρίμανση αυτών. Θα μαστε αγνώμονες αν του γυρίσουμε την πλάτη και...αρχίζουμε και τον χλευαζουμε !Ο,τι πιο αχάριστο υπάρχει. Τέτοιο λαό έχουμε πλέον?Για κάντε λίγο κράτει στα θέλω σας.
Μάλιστα εκπρόσωπος της γενιάς που κατέβαζε της τζαμαρίες στο μαγαζί του Παντελάκη μας την λέει που έχουμε απαιτήσεις από τον Ιβάν. Είναι και οι νεοπαοκτσίδες του πληκτρολογίου αλλά σκάνε και κάτι ΄΄σεβάσμιοι γέροντες΄΄.....
Φίλε μου ξέρεις ...κι εγώ μπορώ να γράψω με το ύφος το δικό σου (αν και δε σε ξέρω και κατά συνέπεια δε το κρίνω σωστό).Πίστεψε με..Βλέπεις μιλάω και αναπτυσω τη σκέψη μου χωρίς να προσβάλω κανέναν. Αν το ..μυαλό σου πιστεύει ότι έγραψες κάτι έξυπνο , οκ πάσο. Τώρα για τα εξυπνακιστικα περί γενιάς που έκανε ντου στα μαγαζιά του Παντελακη τότε και περί δικαιώματος στη κρίση μας σε δικαιολογώ γιατί δε με ξέρεις..Τα χιλιόμετρα που κάναμε εμείς τότε ΣΑΦΩΣ και δε μας αγιοποιουν ενώπιον σας.ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλάς για..σεβασμιους γέροντες!ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.Ειτε έχει γυρίσει τη μισή Ευρώπη είτε έχει πάει μέχρι τη Βέροια για τα 4 γράμματα. Είτε φυσικά αναλώνονται σε ατέρμονα σχόλια στο πληκτρολόγιο τους νομίζοντας πως κάτι κάνουν. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να είσαι πιο κοσμιος με όλους τους συνοπαδους σου μικρούς, μεσαιους μεγάλους και πρωτίστως να κάνεις (να προσπαθήσεις τουλάχιστον)επικοδομητικο διάλογο προς όφελος της ομάδας που αγαπάμε όλοι. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

[dailymotion]x8cbm7a[/dailymotion]
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ωραιος Ρενε.

Επειδη βελεπω ασχολεισαι και λογικα παρακολουθησες καποια παιχνιδια ή εκτεταμμενα χαιλαιτς.

Τι λεει; Πως τον βλεπεις;
renegade

[dailymotion]x8cbmjt[/dailymotion]
renegade

DimitrisS έγραψε:Ωραιος Ρενε.

Επειδη βελεπω ασχολεισαι και λογικα παρακολουθησες καποια παιχνιδια ή εκτεταμμενα χαιλαιτς.

Τι λεει; Πως τον βλεπεις;
αν πω σαν και αυτους που κατα καιρους φερνει η τριπολη θα με φανε :mrgreen:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Μια σοβαρη ενεργεια δεν ειδα. Πωπω ρε φιλε. Τετοιον ειχαμε. Τον Λουκας.
Η τριπολη κατα καιρους φερνει «παικταραδες συγκριτικα.
Επισης τι σεντερ φορ δεν τον ειδα μεσα στο κουτι σε καμια φαση.

Τι να πω. Κριμα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Χρησιμο το δευτερο. Σιγουρα εχει χαρακτηριστικα που λειπουν. Παιζει να μην σταματαει να πιεζει και να καλυπτει χωρους, πραγμα που το χρειαζεται η ομαδα για καλη πιεση ψηλα, αμεσες ανακτισεις, φαινεται να σκυλιαζει για καθε μπαλα. Ακομα κι αν φαινεται χαμενη.

Το θεμα ειπαμε ειναι το κατα ποσο μπορει να σταθει μονος του σαν φορ.
Δηλαδη αν μου ελεγαν οτι ηρθε ουσιαστικα για εξτρεμ θα ελεγα καλη επιλογη και γεμιζουμε ετσι με πολλες επιλογες και διαφορετικους παικτες. Αλλα για να παιξει μονος του φορ, δεν ξερω.

Totem, σοβαρη ενεργεια ακομα και απο εναν επιθετικο παικτη δεν ειναι μονο να παρω την μπαλα να περασω 2-3 και να βαλω γκολ. Αρεσει δεν αρεσει σε καποιους για να επιτεθεις πρεπει να παρεις την μπαλα, δηλαδη να πιεσεις.
Σε αυτο, φαινεται να ειναι σκυλος.
renegade

Επίτηδες το βίντεο είναι από διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού ( πίεση,ένας με έναν,μονομαχιες κτλ).
Επουδενί δεν είναι βίντεο highlight
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Μπραβο renegade,καλη δουλεια τα βιντεακια -αν και δε μπορεις να βγαλεις συμπερασματα απο αυτα-.
Blacksheep

Δημοσίευση από Blacksheep »

Ηρεμα πάντα ο Ιβάν την τελευταία φορά που μίλησε δημόσια δεν είπε ότι θέλει εναν ΠΑΟΚ με αυτάρκεια. Απο την πρωτη κι ολας μερα σχεδόν οτι έχει πει (να τον εχει καλα ο Θεός) και ηταν εφικτό να γίνει, (χωρίς να του πινου το αίμα δημόσιοι φορείς) το εκανε , πλεον πιστεύω ότι έχουμε μπει σε αυτό το mode και αυτο δεν αλλάζει οποτε δυστυχώς δεν νομίζω να έρθουν παίχτες πανω απο 1μ. Και η αλήθεια είναι ότι όποιον φέραμε και σε όποιον δώσαμε αυτα τα λεφτα μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει τα ανάλογα εκτός και αν κάνω λάθος διορθώστε με
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Ας αρχίσουμε όλοι τις προσευχές μην γίνει η στραβή με Λέφσκι γιατί άλλο φορ δεν βλέπω να έρχεται. Και επειδή ΠΑΟΚ είσαι και η στραβή θα γίνει εκεί που πονάς,θα ξανατραυματιστει ο ευπαθής Ολιβειρα μέσα στη χρονιά όταν δεν θα μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Καλά για τον Καντουρι πλέον, τα λόγια είναι περιττά

Τσούμπα έστω τηλεφώνησε ρε φιλε
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μην ανησυχείτε βρε για το πρώτο ματς με Λέφσκι.
Θα παίξουμε ταμπούρι με όλα τα στόπερ που έχουμε διαθέσιμα για το 0-0
Μέχρι να ετοιμαστεί το παιδί μας ο Τόμας για την ρεβανς
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Δεν είναι μόνο η Λέφσκι 3 πρέπει να περάσουμε για ομίλους και λογικά οι επόμενοι θα είναι καλύτερες ομάδες.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Ο Ναρει τελικά δεν έχει κλείσει; τι σιγή ασύρματου ήταν αυτή χθες όλη ημέρα. Ούτε ένα άρθρο, πακετάρει ή έστω ότι πλησιάζει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”