Πρέπει ο Ραζβαν να το πάρει απόφαση & να βάλει τον Κούτσια!
Σε συνοικίες και σε δρόμους
Γεννήθηκε ένας λαός
Όσα χρόνια κι αν περάσουν
Θα σ' ακολουθεί πιστός...

Sent from my HD1910 using Tapatalk
Φίλε μου ξέρεις ...κι εγώ μπορώ να γράψω με το ύφος το δικό σου (αν και δε σε ξέρω και κατά συνέπεια δε το κρίνω σωστό).Πίστεψε με..Βλέπεις μιλάω και αναπτυσω τη σκέψη μου χωρίς να προσβάλω κανέναν. Αν το ..μυαλό σου πιστεύει ότι έγραψες κάτι έξυπνο , οκ πάσο. Τώρα για τα εξυπνακιστικα περί γενιάς που έκανε ντου στα μαγαζιά του Παντελακη τότε και περί δικαιώματος στη κρίση μας σε δικαιολογώ γιατί δε με ξέρεις..Τα χιλιόμετρα που κάναμε εμείς τότε ΣΑΦΩΣ και δε μας αγιοποιουν ενώπιον σας.ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλάς για..σεβασμιους γέροντες!ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.Ειτε έχει γυρίσει τη μισή Ευρώπη είτε έχει πάει μέχρι τη Βέροια για τα 4 γράμματα. Είτε φυσικά αναλώνονται σε ατέρμονα σχόλια στο πληκτρολόγιο τους νομίζοντας πως κάτι κάνουν. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να είσαι πιο κοσμιος με όλους τους συνοπαδους σου μικρούς, μεσαιους μεγάλους και πρωτίστως να κάνεις (να προσπαθήσεις τουλάχιστον)επικοδομητικο διάλογο προς όφελος της ομάδας που αγαπάμε όλοι. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.Τρόμος έγραψε:Μάλιστα εκπρόσωπος της γενιάς που κατέβαζε της τζαμαρίες στο μαγαζί του Παντελάκη μας την λέει που έχουμε απαιτήσεις από τον Ιβάν. Είναι και οι νεοπαοκτσίδες του πληκτρολογίου αλλά σκάνε και κάτι ΄΄σεβάσμιοι γέροντες΄΄.....Ektoras 10+ έγραψε:Καλησπέρα σ όλους παιδιά. Είμαι γραμμένος εδώ περίπου 2 μήνες αν θυμάμαι. Είμαι 54 χρόνων.Μ άρεσε ο λόγος πολλών από σας εδώ, φαίνεται ότι οι περισσότεροι έχετε επίπεδο κρίση μόρφωση και κυρίως..μυαλό.
Είμαι μεγαλωμένος με Στρατηγό, Τρελο νικο Χρήστο Παπεν Ζοζε κτλ κτλ. Εμείς τότε παιδιά κάναμε 36 χρόνια να δούμε πρωτάθλημα, τα ζήσαμε πολύ τα πέτρινα χρόνια.
Διακρίνω όμως σε πολλούς εδώ μια..ανυπομονησία-υποτίμηση-χλευασμό στον άνθρωπο που μας ..έκανε ανθρώπους!Στο πορτοφόλι κανενός ΔΕΝ είμαστε και αν αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική δίνοντας λιγότερα απ ότι πριν 2 χρόνια και πιο πίσω δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα του βάλουμε χέρι. Εσείς θα ανεχοσασταν κάποιον έξω από το περιβάλλον σας να σας βάζει χέρι για το ποσα ξοδεύετε?Ίσως το μόνο λάθος του είναι ότι δεν το έχει επικοινωνήσει. Εκεί, ναι πάσχει. Όπως καταλάβατε όμως αυτή είναι η απόφαση και κάνει τώρα χτίσιμο από την αρχή με νεαρέ ηλικιε ςκαι εξελιξιμους παίκτες. Έτσι λοιπόν είναι πασιφανές ότι για 1-2 χρόνια δεν θα περιμένουμε πολλά πράγματα μέχρι την ωρίμανση αυτών. Θα μαστε αγνώμονες αν του γυρίσουμε την πλάτη και...αρχίζουμε και τον χλευαζουμε !Ο,τι πιο αχάριστο υπάρχει. Τέτοιο λαό έχουμε πλέον?Για κάντε λίγο κράτει στα θέλω σας.
αν πω σαν και αυτους που κατα καιρους φερνει η τριπολη θα με φανεDimitrisS έγραψε:Ωραιος Ρενε.
Επειδη βελεπω ασχολεισαι και λογικα παρακολουθησες καποια παιχνιδια ή εκτεταμμενα χαιλαιτς.
Τι λεει; Πως τον βλεπεις;