Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Τα χεις μπερδέψει
1. Κωστίκος δεν έφυγε επί Παντελάκη
2. Σωστά λειτούργησε ο Παντελάκης και δεν κράτησε αυτούς που αναφέρεις
3. Ανανέωσε την ομάδα και δημιούργησε την πρωταθλήτρια ομάδα του 85, την οποία διέλυσαν κάποιοι υπερΠΑΟΚτσηδες.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε πες έτσι ντε.

Ναι, αυτό έλειπε απ' το συγκεκριμένο τοπικ. Διαφωνίες για τον Παντελάκη!

Τώρα, γιναμε
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Dimitris, αν ερχόταν από ομάδα που είχε κάνει προετοιμασία (όπως ο Τσολακ που αναφέρθηκε πριν) τότε και μιάμιση βδομάδα μπορεί να έφτανε.

Παλι τα επίπεδα συνοχής του με την ομάδα δεν θα ήταν ικανοποιητικα αλλά τουλάχιστον θα ήταν αθλητικά έτοιμος.

Εν έτη 2022, παίχτης χωρίς προετοιμασία και εναμιση μήνας ανενεργός (όσο καλός επαγγελματίας και αν είναι) είναι τεράστιο ρίσκο να παίξει επίσημο αγώνα μετά από μιάμιση βδομάδα προπονήσεων.

Εν πάση περιπτώσει, πολύ το κουράσαμε το πράγμα.

Σε μιάμιση βδομάδα θα ξέρουμε.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Δεν μπορούμε πλέον να βασιζόμαστε στον Ολιβέιρα.
Αλλά πρέπει να έρθει φορ που να έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του ώστε να μπορεί να βοηθήσει στους ευρωπαϊκούς αγώνες.
Να πάμε σε αγορά επιθετικού κομματι δύσκολο.
Ο πιο σύντομος δρόμος είναι να πάμε σε δανεισμό.
Προβλέπω ότι το δρομολόγιο Μιντελσμπρο - Θεσσαλονίκη θα επαναληφθεί και φέτος. :roll:
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Άσχετα με τον τραυματισμό του νελσον χρειαζόμαστε και φορ δυναμίτη εκεί μπροστά. Είναι μεγάλη η σεζόν και μάλλον γυάλινος ο νελσον. Ας πάμε τώρα με Λλαμα και Κουτσια στο πρώτο ευρωπαϊκό και ταυτόχρονα να δουλευτεί περίπτωση απόκτησης έξτρα παικτουρα.
ενταξει τωρα τι φταιει ο Ολιβειρα ? Ηρθε ο αλλος με γονατια και εσπασε το πλευρο του απο υπερβαλλοντα ζηλο, δεν σημαινει οτι ειναι γυαλινος ...γκαντεμης ειναι.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

JohnDag έγραψε:Ο παίχτης εντωμεταξύ, ο Ισπανός, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Σήμερα που μιλαμε μπήκε 8 Ιουλίου.

Το πρώτο ματς με τους Βουλγαρους είναι σε 13 μέρες. Επαναλαμβάνω 13.

Ο παίχτης ξαναλεω δεν έχει να ανακοινωθεί ακόμα. Δεν μιλάμε για να ενταχθεί με την ομάδα.

Και αντιδράσατε 3 γιατί σας λέμε το προφανές. Ότι παίχτης που είναι σε διακοπές εδώ και ενάμιση μήνα και 13 μέρες πριν επίσημο παιχνίδι όχι μόνο δεν έχει ενταχθεί στην ομάδα αλλά δεν έχει καν ανακοινωθεί λογικά δεν υπολογίζεται με τους Βουλγαρους.

Εντάξει πάω πάσο, έχετε δίκιο.

Προχωράμε...

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλη φορά δεν θα σου κάνω παράθεση, στα γραφομενα σου τελευταία φορά ήταν.
Γιατι βλέπω νευράκια.
Αντέ καλό βράδυ.
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Blackgr4 έγραψε:Παρατήρησε κανείς μια τεράστια διαφορά σε σχέση με πέρσι..;

Απίστευτη διαφορά προσέγγισης από τον προπονητή στη χθεσινή συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ματς.

Ο Λουτσέσκου ποτέ δεν είχε μιλήσει τόσο έντονα στο παρελθόν για τα κενά στο ρόστερ. Ίσως το έχει κάνει και δεν το θυμάμαι βέβαια.

Χθες τόνισε πως θέλει παίκτες. Και το τόνισε έντονα..

Τώρα αν του κάνουν οι Μπράντον, οι Νέσμπεργκ και Ρικάρντοι, δεν μπορώ να το γνωρίζω.
Πάντως δεν θα έπρεπε να ζητάει 4-5 παίκτες αν του έκαναν όσοι ήρθαν. Λέω εγώ.
Περσυ αυτος εκανε κουμαντο, τι να κανει, να βγει να "κραξει" τον εαυτο του;

Φετος υπαρχει αλλος για αυτη τη δουλεια. Ισως ειναι και μοχλος πιεσης.

Мир έγραψε:
skalon έγραψε:Εγώ πάλι με τη σειρά μου να ρωτήσω πόσες μέρες χρειάζεται για να γίνει διάγνωση κατάγματος?
Γιατί με την απλή λογική μου, νομίζω ότι σε 3 λεπτά με μία ακτινογραφία γίνεται άμεσα αντιληπτό...
Το κρυβανε για να ολοκληρωθει η πωληση Τσολακ.
Κουτοπονηροι ειναι, οχι ανικανοι.
Πιο πιθανο να το κρυβανε για να μην τους δαγκωσουν οι επομενοι, βλεπε TUS εεεε Τομας ηθελα να πω, παρα αυτο που λες.

Υ.Γ. αν ημουν Κουτσιας, θα ξεκινουσα διακοπες αλλα αν εβλεπα οτι ο Τσοκιγκολ φευγει θα χα ανεβει Ολλανδια την επομενη μερα.

ΥΓ2. Θα θελα ρε ΠΑΟΚ ΤΙΒΙ να χες πλανο απο λουτσε οταν του ειπαν για τους τραυματισμους.

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Τα χεις μπερδέψει
3. Ανανέωσε την ομάδα και δημιούργησε την πρωταθλήτρια ομάδα του 85, την οποία διέλυσαν κάποιοι υπερΠΑΟΚτσηδες.
Ισως εχεις δικαιο για κωστικο, δεν νομιζω ομως σημερα να λεγαμε πως σωστα λειτουργησε ο ιβαν κ αφησε να φυγουν πχ ινγκι, ζιφκο κλπ πρωτοκλασατα ονοματα σε γαυρο κ βαζελο.
Δεν μπορουσε να τους κρατησει.
Οσον αφορα την ανανεωση που λες, δεν θυμαμαι αν ηταν ο παντελακης, ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΕΙ, που εφερε φονια, καρασσαβιδη, παπριτα, γιουρισιτς, ψαρρα, μαλιουφα, βασιλακο, αλεξανδριδη και λοιπους που το σηκωσαν το 85.
Δεν το λεω ομς με βεβαιοτητα, σιγουρα καποιυς εφερε κ ο καλαφατης.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

οτι μας ελειπε τωρα ειναι μετα απο ενα λαθος να κανουμε και αλλα συνεχεια του πρωτου...δηλαδη να παει αρον αρον ο κουτσια προετοιμασια χωρις διακοπες η' να μπει ο ισπανος κατευθειαν στα βαθεια απο τα κοτερα και τις παραλιες.
ειπαμε η μονη λυση ειναι τσουμπα
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Εμένα πάντως δεν με χαλάει το ύψος του Μπράντον. Τουλάχιστον έχω μια ελπίδα μπας και πιάσει, κάτι που δεν είχα όταν ήρθε ο Ολιβέιρα. Και δεν να για τους τραυματισμούς, μάντης δεν είμαι. Αλλά δεν γίνεται να έχει αποτύχει στην αεχ και εμείς να ελπίζουμε στο θαύμα. Με ή χωρίς τραυματισμούς είναι μια αποτυχία.
Στο τέλος θα κριθούν όλοι. Και Μποτο και Λουτσος και όσοι ήρθανε.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

renegade έγραψε:οτι μας ελειπε τωρα ειναι μετα απο ενα λαθος να κανουμε και αλλα συνεχεια του πρωτου...δηλαδη να παει αρον αρον ο κουτσια προετοιμασια χωρις διακοπες η' να μπει ο ισπανος κατευθειαν στα βαθεια απο τα κοτερα και τις παραλιες.
ειπαμε η μονη λυση ειναι τσουμπα
Εδώ που έφτασαν τα πράγματα μάλλον έτσι είναι.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ποτε δεν συμπαθησα τον ολιβειρα...πιστευω οτι ο τσολακ ειναι πολυ καλυτερος..και ο ακπομπ επισης..ευελπιστω να παιξει ο κουτσιας και οτι γινει....δεν προλαβαινουμε να παρουμε παικτη και να συμμετεχει στους προκριματικους..

ευελπιστω να μην γινει καμια χημεια και βαλουμε σεντερ φορ κανα ζισκοβιτς η κανα χαφ μας...

τελος παντων..η ομαδα θελει κανα δυο παικτες τουλαχιστον...πιστευω οτι ο προπονητης μας ζηταει και μιλαει με την διοιηκηση...δηλαδη τι λεει ο λουτσε ολα ενταξει?δεν θελω να σκεφτομαι να φαμε καμια πατατα στους πρωτους αγωνες ,και μετα να ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει και ποια μεταγραφη θα κανουμε....

καθε χρονο τα ιδια..βαρεθηκα....φετος φανηκε οτι κατι παει να γινει,αλλα παλι πισογυρισματα....καποτε πηγεναμε και αεροδρομιο με καμια μεταγραφη.....αι να δουμε...ειμαι πολυ περιεργος ..παρα πολυ ανχωμενος για το ξεκινημα στην ευρωπη...ΑΛΛΑ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Και θα ερθω παλι εγω και θα πω οτι το μεγαλυτερο λαθος που γινεται και υπαρχει γκρινια για τις μεταγραφες ειναι η επικοινωνια...η ελειψης της δηλαδη..
Βγες ρε φιλε και πες ξεκαθαρα, φετος θα γινει ανανεωση της ομαδας,θα ερθουν παικτες νεαροι σε ηλικια με μεταπωλητικη αξια, με potential και θα παμε να χτισουμε κατι καινουριο, μαζι με τις τρομερες ακαδημιες μας...
Αλλα βγαινεις και μιλας για πρωταθλημα,για καλυτερη απο την περσινη ευρωπαικη πορεια, καλα το κυπελο το εχουμε δεδομενο....φυσικο δεν ειναι ρε φιλε μετα ο κοσμος να γκρινιαξει οταν του φερνεις εναν Ισπανο ελευθερο με βιογραφικο απο Β Ισπανιας??
Δεν θα ηθελα παντως με τιποτα την επικοινωνια του γαβρου, που θεωρει τον κοσμο του προβατα ξεκαθαρα και οποιον του φερει τον παρουσιαζει σαν παικταρα και αυτοι απλα το δεχονται γιατι το λεει ο προεδρας....
Παρεπιμπτοντως εγω φετος ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τις μεταγραφες γιατι δεν ειχα μεγαλες φιλοδοξιες, το ηξερα οτι εκει θα κινηθουμε ,οποτε δεν απογοητευτηκα ,ισα ισα αρχιζω και βλεπω ενα αρκετα ενδιαφερον προτζεκτ,φετος η ομαδα θα παιζει 3 ταχυτητες πανω...Θα μπει το κερασακι στην τουρτα για μενα αν τελικα δεν ανανεωσεις τον Μπισεσβαρ και παρεις τον Αντρε Φρανκο για παραδειγμα!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

iremidynami 4+ έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Τα χεις μπερδέψει
Ισως εχεις δικαιο για κωστικο, δεν νομιζω ομως σημερα να λεγαμε πως σωστα λειτουργησε ο ιβαν κ αφησε να φυγουν πχ ινγκι, ζιφκο κλπ πρωτοκλασατα ονοματα σε γαυρο κ βαζελο.
Δεν μπορουσε να τους κρατησει.
Οσον αφορα την ανανεωση που λες, δεν θυμαμαι αν ηταν ο παντελακης, ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΕΙ, που εφερε φονια, καρασσαβιδη, παπριτα, γιουρισιτς, ψαρρα, μαλιουφα, βασιλακο, αλεξανδριδη και λοιπους που το σηκωσαν το 85.
Δεν το λεω ομς με βεβαιοτητα, σιγουρα καποιυς εφερε κ ο καλαφατης.
Κανέναν ούτε τον προπονητή.
Ομάδα του Παντελάκη ήταν
maceio

Δημοσίευση από maceio »

ενταξει ο ισπανος ειναι 5 βδομαδες διακοπες και ολοι οι αλλοι ομως τουλαχιστον 3 ...για 2 βδομαδες διαφορα κανουμε ετσι ? :mrgreen:

Παντως ειναι απο τις φασεις που αν σου συμβουν στο FM λες οτι δεν γινονται αυτα ...κι ομως ! ΠΑΟΚ εισαι ...δε λες που λογω φυγης Τσολακ παιξαμε και φιλικο χωρις φορ να προσαρμοστουμε :mrgreen:
εγω παντως και τον ρικαρντο θα δοκιμαζα (ξεχασα και αυτος τραυματιας προχθες)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”