Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δηλαδη λογικα και σε εμας θα εχει απο τα μεγαλα συμβολαια. Φανταζομαι.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Αρκετά με τα πειράματα και τα project
Τώρα φέρνεις φορ, δεκαρι και στοπερ η τουλάχιστον για αρχή το φορ
Ο Ολιβέιρα θα βγάλει κι άλλους τραυματισμούς όπως και στη χάρτινη, εκτός του ότι έχει βαρύνει, ο Καντουρι τα κλασικά
Κι επειδή ΠΑΟΚ είσαι στο πιο σημαντικό ματς πριν τους ομίλους θα τραυματιστεί και θα λείψει κανένας Κοταρσκι η Ινγκασον και θα ζούμε δράματα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Γέρος έγραψε:
Τρόμος έγραψε:
Ektoras 10+ έγραψε:Καλησπέρα σ όλους παιδιά. Είμαι γραμμένος εδώ περίπου 2 μήνες αν θυμάμαι. Είμαι 54 χρόνων.Μ άρεσε ο λόγος πολλών από σας εδώ, φαίνεται ότι οι περισσότεροι έχετε επίπεδο κρίση μόρφωση και κυρίως..μυαλό.
Είμαι μεγαλωμένος με Στρατηγό, Τρελο νικο Χρήστο Παπεν Ζοζε κτλ κτλ. Εμείς τότε παιδιά κάναμε 36 χρόνια να δούμε πρωτάθλημα, τα ζήσαμε πολύ τα πέτρινα χρόνια.
Διακρίνω όμως σε πολλούς εδώ μια..ανυπομονησία-υποτίμηση-χλευασμό στον άνθρωπο που μας ..έκανε ανθρώπους!Στο πορτοφόλι κανενός ΔΕΝ είμαστε και αν αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική δίνοντας λιγότερα απ ότι πριν 2 χρόνια και πιο πίσω δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα του βάλουμε χέρι. Εσείς θα ανεχοσασταν κάποιον έξω από το περιβάλλον σας να σας βάζει χέρι για το ποσα ξοδεύετε?Ίσως το μόνο λάθος του είναι ότι δεν το έχει επικοινωνήσει. Εκεί, ναι πάσχει. Όπως καταλάβατε όμως αυτή είναι η απόφαση και κάνει τώρα χτίσιμο από την αρχή με νεαρέ ηλικιε ςκαι εξελιξιμους παίκτες. Έτσι λοιπόν είναι πασιφανές ότι για 1-2 χρόνια δεν θα περιμένουμε πολλά πράγματα μέχρι την ωρίμανση αυτών. Θα μαστε αγνώμονες αν του γυρίσουμε την πλάτη και...αρχίζουμε και τον χλευαζουμε !Ο,τι πιο αχάριστο υπάρχει. Τέτοιο λαό έχουμε πλέον?Για κάντε λίγο κράτει στα θέλω σας.
Μάλιστα εκπρόσωπος της γενιάς που κατέβαζε της τζαμαρίες στο μαγαζί του Παντελάκη μας την λέει που έχουμε απαιτήσεις από τον Ιβάν. Είναι και οι νεοπαοκτσίδες του πληκτρολογίου αλλά σκάνε και κάτι ΄΄σεβάσμιοι γέροντες΄΄.....
@Τρόμος δεν κατανοώ τι εννοείς με την φράση σου "Μάλιστα εκπρόσωπος της γενιάς που κατέβαζε της τζαμαρίες στο μαγαζί του Παντελάκη μας την λέει" απευθυνόμενος στον Αδελφό Ektoras 10+. Προφανώς κάτι σε ενόχλησε στα γραφόμενα του. Αδυνατώ να το εντοπίσω ειλικρινά. Υποθέσεις δεν θα κάνω.

Επίσης στην φράση σου "αλλά σκάνε και κάτι ΄΄σεβάσμιοι γέροντες΄΄....." αναφέρεσαι λογικά σε μένα - αν όχι σου ζητώ συγνώμη - για αυτή την παράγραφο της ανάρτησης μου. Αν ναι τι σημαίνουν οι τόσες τελείες μετά την φράση σου.

Όλες αυτές οι υποβολιμαίες γραπτές εκφράσεις Αδέλφια πληγώνουν το κύρος του forum, αποθαρρύνουν τον εποικοδομητικό διάλογο, φιμώνουν φωνές που ίσως να έχουν πουν κάτι σημαντικό, δημιουργούν σύγχυση.

Άποψη μου είναι, έχεις κάτι να πεις (πάντα σχετικό με τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ) για να προωθήσεις το συνολικό σκεπτικό του forum, ή κάτι σε στενοχωρεί και θέλεις να το μοιραστείς με Αδέλφια - άρα ευήκοα ώτα (θεωρητικά) - γράψε το. Δεν έχεις να πεις κάτι μην γράφεις καθόλου. Διάβαζε.

Λυπάμαι που θα το πω αλλά το forum βρίθει από προσβολές, διαμάχες και μια ανεξήγητη εχθρότητα μεταξύ Αδελφών.

Είναι ντροπή !!!
Πολύ σωστός!

1926%

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Αν βρεθεί κάτι που αξίζει υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κινηθούμε για φορ.Θα ξεκαθαριστει σύντομα
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Γιωργο,μια που σε βρηκα,ασχετα που σε εχω ζαλισει τον ερωτα.Ξερεις τιποτα σχετικα με ανανεωση του Κουτσια;
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

JohnDag έγραψε:Το wishful thinking συνεχίζεται γιατί μια φορά το '92 οι Δανοί πήραν το Euro χωρίς προετοιμασία.

Παίχτης δηλαδή που από 28/5, ήτοι κοντά ενάμιση μήνα, κάνει διακοπές θα ρθει και χωρίς προετοιμασία θα παίξει σε 2 βδομάδες με προπονητή τον Λουτσε.

Ώρες ώρες απορώ. Αφού κάποιοι γουστάρουν να κοροϊδεύουν τον εαυτό τους, την βρίσκουν ρε παιδί μου, τι θέλω και ασχολούμαι.

Πετάει ο γάιδαρος, πετάει.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε αδερφε σορρυ κιολας, αλλα εχεις εσυ πληρη γνωση του τι κανει ο παικτης απο τις 28/5;

Μπορεις να πεις δηλαδη με σιγουρα οτι ειναι απροπονητος 6 βδομαδες;

Πως γινεται πριν καν γινει η παρουσιαση παικτη, πριν καν μιλησει ο ιδιος η αυτοι που τον επελεξαν για ετοιμοτητα, εσυ να τον βγαζεις ανετοιμο για αγωνες που ειναι σε 2-3 εβδομαδες;
Patron

Δημοσίευση από Patron »

renegade έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Μολις διαβασα μια συνεντευξη που εδωσε δημοσιογραφος απο Ισπανια για τον Τομας.

Μεσα στα αρκετα θετικα που ειπε, οπως οτι ομαδες που ανεβηκαν φετος Λα Λιγκα ειχαν δειξει ενδιαφερον για αυτον καθως εκανε πολυ καλη χρονια φετος(δεν νομιζω να τον συμφερει να πει ψεματα), ειπε οτι απο αυτα που ξερει το συμβολαιο του στην Μαλαγα ηταν καπου στις 800-900 χιλιαδες. :shock:

Νταξει μου φαινεται τρελο να ισχυει κατι τετοιο. Ακομα κι αν μιλαμε για μεικτα.
Τόσο ήταν...9 κατοστάρικα
Εμείς τόσα του δίνουμε;
Patron

Δημοσίευση από Patron »

gergeo4 έγραψε:Αν βρεθεί κάτι που αξίζει υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κινηθούμε για φορ.Θα ξεκαθαριστει σύντομα
Define σύντομα
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Kabamaru11 έγραψε:Γιωργο,μια που σε βρηκα,ασχετα που σε εχω ζαλισει τον ερωτα.Ξερεις τιποτα σχετικα με ανανεωση του Κουτσια;
όχι ακόμα
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Έκλεισε ο Νάρει...1,6 εκ και 5 κατοστάρικα συμβόλαιο + bonus
maceio

Δημοσίευση από maceio »

JohnDag έγραψε:Το wishful thinking συνεχίζεται γιατί μια φορά το '92 οι Δανοί πήραν το Euro χωρίς προετοιμασία.

Παίχτης δηλαδή που από 28/5, ήτοι κοντά ενάμιση μήνα, κάνει διακοπές θα ρθει και χωρίς προετοιμασία θα παίξει σε 2 βδομάδες με προπονητή τον Λουτσε.

Ώρες ώρες απορώ. Αφού κάποιοι γουστάρουν να κοροϊδεύουν τον εαυτό τους, την βρίσκουν ρε παιδί μου, τι θέλω και ασχολούμαι.

Πετάει ο γάιδαρος, πετάει.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εδω ο τσολακ ειχε ερθει μια βδομαδα πριν την κρασνονταρ
δηλ ο κοταρσκι που ηρθε πριν απο μια βδομαδα ? ο κουρτιτς εκανε προετοιμασια ? 3 μερες ?
Δεν λεω οτι ειναι ιδανικο , αλλα στο κατω κατω εχει και αλλες 2 βδομαδες - 3 εως το 2ο ματς ...
Και τι ειναι καλυτερο δηλ να παιξουμε με Λαμπρου , ή να αγορασουμε αλλον ? γιατι ουτε κι ο Κουτσιας εκανε προετοιμασια ...οκ μπορει και ο Ζιβκο , αλλα τοτε χανουμε τον βασικο δε εξτρεμ απο την 11αδα (και δεν εχουμε αναπληρωματικο ουτε κι εκει )
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

gergeo4 έγραψε:Αν βρεθεί κάτι που αξίζει υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κινηθούμε για φορ.Θα ξεκαθαριστει σύντομα
Δεν μπορεί να μη κινηθούμε για φορ,απλά δε γίνεται...
Ούτε μπορεί να στηρίζονται σε έναν πιτσιρικά ,και χωρίς ανανέωση συμβολαίου, για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά..
Μεγάλο ρίσκο για τα ματς τα ευρωπαϊκά και στην επόμενη φάση έχει πιο δύσκολες ομάδες
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Patron έγραψε:
Define σύντομα
δε μπορώ να δώσω χρονοδιαγραμμα.Σίγουρα υπάρχει θεμα μπροστά και σκέφτονται την κατάσταση πολύπλευρα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Παιχταρά φορ και παιχταρά εξτρεμ ή δεκάρι. Και τα 2 ακόμα καλύτερα. Όλα τα άλλα είναι φράουλες
renegade

Δημοσίευση από renegade »

DimitrisS έγραψε:Δηλαδη λογικα και σε εμας θα εχει απο τα μεγαλα συμβολαια. Φανταζομαι.
Καλά μην φανταστείς,τα μισά είναι καθαρά.
Στην Ελλάδα με την υπάρχουσα φορολογία θα έπαιρνε κοντά στα 550 μικτά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”