Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Dark Knight έγραψε:Ρε παιδιά, αυτός ο Μπέβερλι Χιλς, θα είναι έτοιμος για τα ματσ με τη Λέφσκι; Γιατί απ΄ ότι λέτε, προετοιμασία δεν έχει κάνει, παρά μόνο κάτι πους-απς σε μπιτσόμπαρα σαν εκείνα του Μάρκου Λεζέ στο "The Kopanoi". Είναι δυνατόν να κατέβουμε σε αυτά τα παιχνίδια μόνο με Κούτσια;
Εκεινα του Λεζε ηταν κους κους και ειχαν και γυναικα απο κατω.Ω τον σκυλο πρωινιατικα.... :lol:
maceio

Δημοσίευση από maceio »

μεχρι τελος Μαιου επαιζε αγωνες πρωταθληματος (28/5) ο Χ , εναν μηνα κανει διακοπες και κατι . δηλ 1-2 βδομαδες περισσοτερες απο τους δικους μας
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

pagotatzis έγραψε:
dragon έγραψε:
mbison έγραψε:Λούτσε γιατί δεν πηρες στην προετοιμασία άλλο φορ, Γκόρντε, Γαϊτανίδη, αφού ήξερες ότι ο Κούτσιας θα ειναι απών, όπως κ ο Τσόλακ φευγάτος?
Ε ναι έπρεπε να το φανταστεί προ δυο εβδομάδων ότι η Ρέιντζερς θα έδινε 3 μυρια
Ο Τσολακ από τότε που γύρισε το ξέρανε όλοι ότι ήταν φευγάτος !
Δικαιολογίες ψάχνεις ;
Ποιοί όλοι;
Δλδ αν η Ρέιντζερς δεν τα έδινε τι θα γινόταν ο φευγατος;
Ή τα είχε δώσει κ προτιμούσαν να κάνει προετοιμασία με εμάς;
Το ήξερε ο Λουτσέσκου κ ο μποτο κ στα @@ γιατί είναι άσχετοι;
Δεν ψάχνω τπτ άλλοι ψάχνουν να γίνουν μετά Χριστόν προφητες
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

JohnDag έγραψε:Χωρίς προετοιμασία ο Ισπανός δύσκολα έως απίθανο να είναι έτοιμος σε 2 βδομάδες.

Άρα, πάμε για λύση εκ των έσω.

Ζιβκο, Λάμπρου και Κουτσιας ο οποίος ναι μεν δεν έχει κάνει προετοιμασία αλλά ήταν ενεργός μέχρι πριν λίγες μέρες.

Προσωπικά δεν βλέπω κάτι άλλο για το ματς με τους Βούλγαρους.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το 1992 τους Δανούς από τα μπάνια δεν τους σήκωσαν και μετά πήραν το ΕΥΡΟ 92,χωρις προετοιμασία.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Ας μη μιλαμε με σιγουρια, εγω πιστευω οτι αν οχι στο πρωτο ματς, στο δευτερο θα ειναι ετοιμος ο Τομας
Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Δημοσίευση από gkaletsi »

giliopoulos έγραψε:Πουθενα δεν ξεκαθαριστηκε οτι το μοντελο ειναι νεοι και αγνωστοι παικτες.
Εγω ειδα non paper για balde. Εκτος και αν ειναι τυχαιο οτι το εγραψαν την ιδια μερα ολα τα site οι δημοσιογραφοι και η φορτσα.
Επισης γκαγκατσης προχτες στην παρουσιαση του γηπεδου ειπε για πρωταθλητισμο.
Το είδες ή υποθέτεις βάσει του ότι το βγάλανε όλοι την ίδια μέρα; Δεν έχω λόγο να σε αμφισβήτηση, αλλά μπορείς να το ανεβάσεις να το δούμε όλοι;

Ασπρόμαυρη γη
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Μολις διαβασα μια συνεντευξη που εδωσε δημοσιογραφος απο Ισπανια για τον Τομας.

Μεσα στα αρκετα θετικα που ειπε, οπως οτι ομαδες που ανεβηκαν φετος Λα Λιγκα ειχαν δειξει ενδιαφερον για αυτον καθως εκανε πολυ καλη χρονια φετος(δεν νομιζω να τον συμφερει να πει ψεματα), ειπε οτι απο αυτα που ξερει το συμβολαιο του στην Μαλαγα ηταν καπου στις 800-900 χιλιαδες. :shock:

Νταξει μου φαινεται τρελο να ισχυει κατι τετοιο. Ακομα κι αν μιλαμε για μεικτα.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Σαμπως και ο Ολιβερα 100% ετοιμος ηταν μετα απο σχεδον ενα χρονο off ?
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Το wishful thinking συνεχίζεται γιατί μια φορά το '92 οι Δανοί πήραν το Euro χωρίς προετοιμασία.

Παίχτης δηλαδή που από 28/5, ήτοι κοντά ενάμιση μήνα, κάνει διακοπές θα ρθει και χωρίς προετοιμασία θα παίξει σε 2 βδομάδες με προπονητή τον Λουτσε.

Ώρες ώρες απορώ. Αφού κάποιοι γουστάρουν να κοροϊδεύουν τον εαυτό τους, την βρίσκουν ρε παιδί μου, τι θέλω και ασχολούμαι.

Πετάει ο γάιδαρος, πετάει.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Τι εννοείς;
Δεν. Έχει συμβόλαιο;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην κανεις ρε Σουρμε τον χαζο. Μπαινει στον τελευταιο χρονο. Θα τον βγαλεις μπροστα αν δεν ανανεωσει για να σ φυγει ελευθερος του χρονου?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανένα χαζό δεν κάνω.

Νομίζα ότι το έλεγες ότι δεν έχει συμβόλαιο.

Αν ο καημός του κουτσια και του κάθε κουτσια είναι να φύγει ας φύγει ρε gospi.

Ειλικρινά!

Εχει δώσει ο ΠΑΟΚ ένα σκασμό λεφτά σε Ακαδημίες και στο κάθε παιδί ξεχωριστά και το πάνω χέρι θα το έχει ο κάθε πιτσιρίκος;;;

Να μπει να παίξει να φάει σίδερα και μετά να κάτσει να ζητήσει αυτί που θέλει.

Επειδή τρελαίνομαι με κάτι τέτοιες καταστάσεις οπως και με το τζολη ας κάνουν ότι θέλουν οι λεβέντες που με μισή καλή σεζόν σηκώνουν και λένε εγώ θέλω να φύγω!

Ειλικρινά οποίος δε θέλει να σηκωθεί να φύγει!
Εγώ στη θέση του, μιλάμε στα ντουζενια του, θα έλεγα κόουτς θα έρθω με το που τελειώσουν οι μεσογειακοι Ολλανδία μόνο και μόνο για να είμαι με την ομάδα.

Θέλω ξεκούραση θελω όμως να ειμαι εκεί. Κι ας βλέπω μόνο τις προπονήσεις.

Αν ήμουνα γω λεω.

Οκ σορρυ τοτε. Απλα ρε Σουρμε, αν ο Κουτσιας εχει το μυαλό του στο να φυγει γιατι να του το κανω ευκολο και να μην προωθησω καποιον αλλο απο τις ακαδημιες? Γιατι να στηριξω τον φευγατο και να μην δωσω ευκαιρία στον Γκορτετζιανη και στον Πανιδη?
Υποτιθεται στην Μποτο εποχη τελος οι χαρες και τα χαρισματα. Καναμε τους νοστιμους για τον Τσολακ και θα κανουμε μαγκα τον καθε Κουτσια?
Ή θα ανανεωσει και θα παιξει ή στα αζητητα για ενα χρονο. Δηλαδη τι ειμαστε? Φιλανθρωπικο ιδρυμα?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
maceio

Δημοσίευση από maceio »

γιατι ποσο παιρνουν οι φορ στη σεγουντα ?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Η ομαδα θελει φορ, δεκαρι και αριστερο εξτρεμ. Αν δεν φερει παιχταραδες τη στιγμη που ο Ολιβειρα τραυματιζεται καθε δευτερη μερα οπως και ο Καντουρι, τοτε μη μας φταιει τιποτα. Τα κουφια μας τα μυαλα θα φταινε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

DimitrisS έγραψε:Μολις διαβασα μια συνεντευξη που εδωσε δημοσιογραφος απο Ισπανια για τον Τομας.

Μεσα στα αρκετα θετικα που ειπε, οπως οτι ομαδες που ανεβηκαν φετος Λα Λιγκα ειχαν δειξει ενδιαφερον για αυτον καθως εκανε πολυ καλη χρονια φετος(δεν νομιζω να τον συμφερει να πει ψεματα), ειπε οτι απο αυτα που ξερει το συμβολαιο του στην Μαλαγα ηταν καπου στις 800-900 χιλιαδες. :shock:

Νταξει μου φαινεται τρελο να ισχυει κατι τετοιο. Ακομα κι αν μιλαμε για μεικτα.
Τόσο ήταν...9 κατοστάρικα
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Τρόμος έγραψε:
Ektoras 10+ έγραψε:Καλησπέρα σ όλους παιδιά. Είμαι γραμμένος εδώ περίπου 2 μήνες αν θυμάμαι. Είμαι 54 χρόνων.Μ άρεσε ο λόγος πολλών από σας εδώ, φαίνεται ότι οι περισσότεροι έχετε επίπεδο κρίση μόρφωση και κυρίως..μυαλό.
Είμαι μεγαλωμένος με Στρατηγό, Τρελο νικο Χρήστο Παπεν Ζοζε κτλ κτλ. Εμείς τότε παιδιά κάναμε 36 χρόνια να δούμε πρωτάθλημα, τα ζήσαμε πολύ τα πέτρινα χρόνια.
Διακρίνω όμως σε πολλούς εδώ μια..ανυπομονησία-υποτίμηση-χλευασμό στον άνθρωπο που μας ..έκανε ανθρώπους!Στο πορτοφόλι κανενός ΔΕΝ είμαστε και αν αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική δίνοντας λιγότερα απ ότι πριν 2 χρόνια και πιο πίσω δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα του βάλουμε χέρι. Εσείς θα ανεχοσασταν κάποιον έξω από το περιβάλλον σας να σας βάζει χέρι για το ποσα ξοδεύετε?Ίσως το μόνο λάθος του είναι ότι δεν το έχει επικοινωνήσει. Εκεί, ναι πάσχει. Όπως καταλάβατε όμως αυτή είναι η απόφαση και κάνει τώρα χτίσιμο από την αρχή με νεαρέ ηλικιε ςκαι εξελιξιμους παίκτες. Έτσι λοιπόν είναι πασιφανές ότι για 1-2 χρόνια δεν θα περιμένουμε πολλά πράγματα μέχρι την ωρίμανση αυτών. Θα μαστε αγνώμονες αν του γυρίσουμε την πλάτη και...αρχίζουμε και τον χλευαζουμε !Ο,τι πιο αχάριστο υπάρχει. Τέτοιο λαό έχουμε πλέον?Για κάντε λίγο κράτει στα θέλω σας.
Μάλιστα εκπρόσωπος της γενιάς που κατέβαζε της τζαμαρίες στο μαγαζί του Παντελάκη μας την λέει που έχουμε απαιτήσεις από τον Ιβάν. Είναι και οι νεοπαοκτσίδες του πληκτρολογίου αλλά σκάνε και κάτι ΄΄σεβάσμιοι γέροντες΄΄.....
@Τρόμος δεν κατανοώ τι εννοείς με την φράση σου "Μάλιστα εκπρόσωπος της γενιάς που κατέβαζε της τζαμαρίες στο μαγαζί του Παντελάκη μας την λέει" απευθυνόμενος στον Αδελφό Ektoras 10+. Προφανώς κάτι σε ενόχλησε στα γραφόμενα του. Αδυνατώ να το εντοπίσω ειλικρινά. Υποθέσεις δεν θα κάνω.

Επίσης στην φράση σου "αλλά σκάνε και κάτι ΄΄σεβάσμιοι γέροντες΄΄....." αναφέρεσαι λογικά σε μένα - αν όχι σου ζητώ συγνώμη - για αυτή την παράγραφο της ανάρτησης μου. Αν ναι τι σημαίνουν οι τόσες τελείες μετά την φράση σου.

Όλες αυτές οι υποβολιμαίες γραπτές εκφράσεις Αδέλφια πληγώνουν το κύρος του forum, αποθαρρύνουν τον εποικοδομητικό διάλογο, φιμώνουν φωνές που ίσως να έχουν πουν κάτι σημαντικό, δημιουργούν σύγχυση.

Άποψη μου είναι, έχεις κάτι να πεις (πάντα σχετικό με τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ) για να προωθήσεις το συνολικό σκεπτικό του forum, ή κάτι σε στενοχωρεί και θέλεις να το μοιραστείς με Αδέλφια - άρα ευήκοα ώτα (θεωρητικά) - γράψε το. Δεν έχεις να πεις κάτι μην γράφεις καθόλου. Διάβαζε.

Λυπάμαι που θα το πω αλλά το forum βρίθει από προσβολές, διαμάχες και μια ανεξήγητη εχθρότητα μεταξύ Αδελφών.

Είναι ντροπή !!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μα δεν είπα ότι ο Κουτσιας βλέπει κάτι άλλο.
Απλά λέω οτι έχει συμβόλαιο.

Άρα να πάρει το χρόνο του να κάνει ματς και σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα τον ανταμείψει 100%

Δεν καταλαβαίνω το να μη. Το βάλουμε επειδή λήγει το συμβόλαιο.

Να τον βάλεις και να τον ανανεώσουμε.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”