Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από sourmenetes »

makispaspartou έγραψε:Forum ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ 2022
Tοξικός = οποιοσδήποτε εκφράζει προβληματισμό για τα τεκταινόμενα
Αισιόδοξος = οποιοσδήποτε δεν εκφράζει απόψεις παρά κρίνει τις απόψεις των άλλων , κυρίως αυτές με τις οποίες δε συμφωνεί.

Ερώτηση προς τους αισιόδοξους. Συμφωνείτε ότι βασικός στόχος του ΠΑΟΚ φέτος είναι να περάσει ομίλους Conference? Γιατί αλλιώς ο σχεδιασμός για μεγάλο ρόστερ πάει περίπατο. Συν τα έσοδα και το πρεστίζ. Αν συμφωνείτε λοιπόν δεν προβληματίζεστε με το γεγονός ότι θα πάμε χωρίς ετοιμοπόλεμο και αξιόπιστο φορ? Στηριχθήκαμε αποκλειστικά στον Ολιβέιρα. Και να που αυτός για κακή μας τύχη τραυματίστηκε. Ποια είναι η λύση που προσφέρουμε στον Λουτσέσκου? Ο 18χρονος Κούτσιας που δεν ήταν καν στην προετοιμασία ή ο second striker Ισπανός που ανεξάρτητα αν είναι ποιοτικός ή όχι θα είναι με την ομάδα λίγες μέρες? Δεν αυξάνουμε το βαθμό δυσκολίας μας έτσι? Που οκ στην αρχή τουλάχιστον είναι χαμηλός. Πρέπει δηλαδή να γίνει στραβή για να βγούμε να προβληματιστούμε? Όχι λοιπόν. Στήριξη χρειάζεται στις στραβές και κριτική πριν τις στραβές. Αυτή είναι η γνώμη μου.
Δηλαδη εμεις που όσοι είναι στους αισιοδιοξους είναι άτομα άνευ κριτικής ικανότητας των όσων γίνονται και κοινώς ψάχνουν να την πουν στους άλλους!

Και η τοξικότητα είναι η γνήσια καθαρή κριτική!

Μάλλον λίγο μπερδεύεσαι!

Αφήστε λίγο την έννοια των κατατρεγμενων που σας κυνηγάνε οι κακοί αισιοδοξοι!

Ολοι εξεφρασαν την ανησυχία τους και τη δυσφορία προς κάποιες καταστάσεις.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Gospi έγραψε:Δηλαδη θα ανανεωσει και θα παιξει? Γιατι αν δεν ανανεωσει πως θα τον βαλεις?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι εννοείς;
Δεν. Έχει συμβόλαιο;

Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

mbison έγραψε:Λούτσε γιατί δεν πηρες στην προετοιμασία άλλο φορ, Γκόρντε, Γαϊτανίδη, αφού ήξερες ότι ο Κούτσιας θα ειναι απών, όπως κ ο Τσόλακ φευγάτος?
Ε ναι έπρεπε να το φανταστεί προ δυο εβδομάδων ότι η Ρέιντζερς θα έδινε 3 μυρια
maceio

Δημοσίευση από maceio »

βρηκα και παρατσουκλι ... ΑΖΗΤΗΤΟΣ Χ (x=ΑΓΝΩΣΤΟΣ οπως στα μαθηματικα) , ταιριαζει και με το λουκ τραπερ του Brandon
τα ιδια ακουγαμε για κρεσπο , τα ιδια ακομη και για πριγιο (γυρολογος , απο πολωνια , αν ηταν καλος σε μας θα ερχοταν ? τοσα χρονια δεν θα τον επαιρναν κτλ ) , τα ιδια για Γιαννουλη (ευρωπη με αυτον θα παμε? ) και για ποσους αλλους
θα τα ξεσκισει τα γατακια τους βουλγαρους το αλανι ...

παντως Κουτσια παικταρα μου ,κι εσυ , παρε την ευκαιρια και δειξε ποιος ειναι ο μελλοντικος φορ της εθνικης ... το εκανε ο σαλπι, ο κλαους , ο κουλουρης κι εσυ εισαι καλυτερος
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

alexgarcia6 έγραψε:
Gospi έγραψε:Δηλαδη θα ανανεωσει και θα παιξει? Γιατι αν δεν ανανεωσει πως θα τον βαλεις?

Νομιζω εχει συμβολαιο μεχρι το 2023
Ακριβως. Πως θα τον βγαλεις στην βιτρινα αν δεν τον εχεις δεσμευμενο για τουλαχιστον αλλα 3 χρονια?

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:

Τι εννοείς;
Δεν. Έχει συμβόλαιο;

Μην κανεις ρε Σουρμε τον χαζο. Μπαινει στον τελευταιο χρονο. Θα τον βγαλεις μπροστα αν δεν ανανεωσει για να σ φυγει ελευθερος του χρονου?

Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

giliopoulos έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:Αν και δεν ειναι στην λογικη Μποτο,θα μπορουσε να φερει απο τους ελευθερους εναν μπαρουτοκαπνισμενο φορ ανω των 33 ετων για 1+1 χρονο,θα εβαζες προσωπικοτητα,ποιοτητα,μη πληρωνοντας πολλα και χωρις να φραξεις τον δρομο στον καθε νεαρο Κουτσια.

https://www.transfermarkt.com/nemanja-n ... ler/102281

Αυτος επαιρνε στην Φερεντσβαρος γυρω στα 150.000,τεραστιο ονομα,πολλα γκολ,αλεπου.
Σωστος
Παντα ηθελα και θελω τετοιους παικτες στην ομαδα. Ανεξαρτητα της παρουσας καταστασης. Ενα Μπακαγιοκο, ενα Ηλια τον Αναστασακο, εναν Βουκιτς. Να μπαινει στο 75-80 οταν στραβωνει το πραμα και να καθαριζει την μπουγαδα. Τους πιστευω πραγματικα κατι τετοιους παικτες.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Χρειαζονται τετοιοι ρολιστες ακομα και σε μια νεανικη ομαδα.Τα τελευταια χρονια στον Αγιαξ που εκανε πορειες στην Ευρωπη,ειχε εναν τελειωμενο Χουντελααρ,εδινε ομως αυτο που επρεπε να δωσει και δεν τον πειραζε που ειχε συμπληρωματικο ρολο.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Ζητάμε φορ, δεκάρι και εξτρέμ από το πάνω ράφι για να περάσουμε στους ομίλους του Κόνφερενς ξεχνώντας ότι οι τρεις αυτές μεταγραφές στοιχίζουν πάνω από 10 εκατομμύρια. Τα έσοδα από το Κόνφερενς είναι σαφώς λιγότερα και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος, ακόμα κι αν έρθουν οι ακριβές μεταγραφές, η ομάδα να αποκλειστεί. Οπότε θα υπάρξει χασούρα, την οποία ποιός θα καλύψει?
Από το ντάμπλ και μετά η οικονομική πολιτική της ομάδας έχει αλλάξει άρδην, ξοδεύουμε όσα βγάζουμε, χωρίς μεγάλα ανοίγματα. Προσπαθούμε να βγάζουμε και να εξελίσσουμε παίκτες για να τους πουλήσουμε με κέρδος. Πρωταρχικός σκοπός πλέον δεν είναι οι τίτλοι και οι διακρίσεις, που αν έρθουν φυσικά είναι καλοδεχούμενες, αλλά η οικονομική αυτάρκεια.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

mbison έγραψε:ο Ζίφκοβιτς θα παιξει φορ, όπως με την Αλκμααρ.
Το ψιλό υπονόησε κι ο Λούτσε χτες, "δοκιμάσαμε σε παίκτες σε άλλες θέσεις, σε περίπτωση ανάγκης" (emergency είπε).
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Τι εννοείς;
Δεν. Έχει συμβόλαιο;

Μην κανεις ρε Σουρμε τον χαζο. Μπαινει στον τελευταιο χρονο. Θα τον βγαλεις μπροστα αν δεν ανανεωσει για να σ φυγει ελευθερος του χρονου?

Κανένα χαζό δεν κάνω.

Νομίζα ότι το έλεγες ότι δεν έχει συμβόλαιο.

Αν ο καημός του κουτσια και του κάθε κουτσια είναι να φύγει ας φύγει ρε gospi.

Ειλικρινά!

Εχει δώσει ο ΠΑΟΚ ένα σκασμό λεφτά σε Ακαδημίες και στο κάθε παιδί ξεχωριστά και το πάνω χέρι θα το έχει ο κάθε πιτσιρίκος;;;

Να μπει να παίξει να φάει σίδερα και μετά να κάτσει να ζητήσει αυτί που θέλει.

Επειδή τρελαίνομαι με κάτι τέτοιες καταστάσεις οπως και με το τζολη ας κάνουν ότι θέλουν οι λεβέντες που με μισή καλή σεζόν σηκώνουν και λένε εγώ θέλω να φύγω!

Ειλικρινά οποίος δε θέλει να σηκωθεί να φύγει!
Εγώ στη θέση του, μιλάμε στα ντουζενια του, θα έλεγα κόουτς θα έρθω με το που τελειώσουν οι μεσογειακοι Ολλανδία μόνο και μόνο για να είμαι με την ομάδα.

Θέλω ξεκούραση θελω όμως να ειμαι εκεί. Κι ας βλέπω μόνο τις προπονήσεις.

Αν ήμουνα γω λεω.

Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Ρε παιδιά, αυτός ο Μπέβερλι Χιλς, θα είναι έτοιμος για τα ματσ με τη Λέφσκι; Γιατί απ΄ ότι λέτε, προετοιμασία δεν έχει κάνει, παρά μόνο κάτι πους-απς σε μπιτσόμπαρα σαν εκείνα του Μάρκου Λεζέ στο "The Kopanoi". Είναι δυνατόν να κατέβουμε σε αυτά τα παιχνίδια μόνο με Κούτσια;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Χωρίς προετοιμασία ο Ισπανός δύσκολα έως απίθανο να είναι έτοιμος σε 2 βδομάδες.

Άρα, πάμε για λύση εκ των έσω.

Ζιβκο, Λάμπρου και Κουτσιας ο οποίος ναι μεν δεν έχει κάνει προετοιμασία αλλά ήταν ενεργός μέχρι πριν λίγες μέρες.

Προσωπικά δεν βλέπω κάτι άλλο για το ματς με τους Βούλγαρους.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

dragon έγραψε:
mbison έγραψε:Λούτσε γιατί δεν πηρες στην προετοιμασία άλλο φορ, Γκόρντε, Γαϊτανίδη, αφού ήξερες ότι ο Κούτσιας θα ειναι απών, όπως κ ο Τσόλακ φευγάτος?
Ε ναι έπρεπε να το φανταστεί προ δυο εβδομάδων ότι η Ρέιντζερς θα έδινε 3 μυρια
Ο Τσολακ από τότε που γύρισε το ξέρανε όλοι ότι ήταν φευγάτος !
Δικαιολογίες ψάχνεις ;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

sourmenetes έγραψε:Κανένα χαζό δεν κάνω.

Νομίζα ότι το έλεγες ότι δεν έχει συμβόλαιο.

Αν ο καημός του κουτσια και του κάθε κουτσια είναι να φύγει ας φύγει ρε gospi.

Ειλικρινά!

Εχει δώσει ο ΠΑΟΚ ένα σκασμό λεφτά σε Ακαδημίες και στο κάθε παιδί ξεχωριστά και το πάνω χέρι θα το έχει ο κάθε πιτσιρίκος;;;

Να μπει να παίξει να φάει σίδερα και μετά να κάτσει να ζητήσει αυτί που θέλει.

Επειδή τρελαίνομαι με κάτι τέτοιες καταστάσεις οπως και με το τζολη ας κάνουν ότι θέλουν οι λεβέντες που με μισή καλή σεζόν σηκώνουν και λένε εγώ θέλω να φύγω!

Ειλικρινά οποίος δε θέλει να σηκωθεί να φύγει!
Εγώ στη θέση του, μιλάμε στα ντουζενια του, θα έλεγα κόουτς θα έρθω με το που τελειώσουν οι μεσογειακοι Ολλανδία μόνο και μόνο για να είμαι με την ομάδα.

Θέλω ξεκούραση θελω όμως να ειμαι εκεί. Κι ας βλέπω μόνο τις προπονήσεις.

Αν ήμουνα γω λεω.

++++
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”