Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Αν και δεν ειναι στην λογικη Μποτο,θα μπορουσε να φερει απο τους ελευθερους εναν μπαρουτοκαπνισμενο φορ ανω των 33 ετων για 1+1 χρονο,θα εβαζες προσωπικοτητα,ποιοτητα,μη πληρωνοντας πολλα και χωρις να φραξεις τον δρομο στον καθε νεαρο Κουτσια.
https://www.transfermarkt.com/nemanja-n ... ler/102281
Αυτος επαιρνε στην Φερεντσβαρος γυρω στα 150.000,τεραστιο ονομα,πολλα γκολ,αλεπου.
Αυτος επαιρνε στην Φερεντσβαρος γυρω στα 150.000,τεραστιο ονομα,πολλα γκολ,αλεπου.
Να σας πω, δεν θα μου σαλταρετε και τον Κατ! Θα παθει και τιποτα....
Κατ μου, ασε τα του ποδοσφαιρου ρε συ. ειμαστε τρελοι εδω. καναμε μεταγραφη μπασκετ δεν περασες να πεις μια αποψη απο εκει ομως κι εσυ. τα θελει ο κ@λος σου.
Κατ μου, ασε τα του ποδοσφαιρου ρε συ. ειμαστε τρελοι εδω. καναμε μεταγραφη μπασκετ δεν περασες να πεις μια αποψη απο εκει ομως κι εσυ. τα θελει ο κ@λος σου.
Μποτο φερε δανεικο Δουβικα (λεω εγω τωρα [FACE WITH TEARS OF JOY])
-
ΣωστοςKabamaru11 έγραψε:Αν και δεν ειναι στην λογικη Μποτο,θα μπορουσε να φερει απο τους ελευθερους εναν μπαρουτοκαπνισμενο φορ ανω των 33 ετων για 1+1 χρονο,θα εβαζες προσωπικοτητα,ποιοτητα,μη πληρωνοντας πολλα και χωρις να φραξεις τον δρομο στον καθε νεαρο Κουτσια.
Όχι από τα μπιτσομπαρα έρχεταιrenegade έγραψε:Ο Ισπανός έχει κάνει προετοιμασία?
Οχι. To τελευταιο του παιχνιδι ηταν στις 28 Μαιου με την Μαλαγα, ως δεξι εξτρεμ.renegade έγραψε:Ο Ισπανός έχει κάνει προετοιμασία?
Τελικα ο Κουτσιας υπολογιζεται η οχι,ειναι εκτος η εντος ομαδας,ειναι κακος χαρακτηρας και αλαζωνας η ο σωτηρας μας?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χτες ανεβαζε στορις απο ενα κοτερο [FACE WITH TEARS OF JOY]Patron έγραψε:Όχι από τα μπιτσομπαρα έρχεταιrenegade έγραψε:Ο Ισπανός έχει κάνει προετοιμασία?
Ο Κουτσιας θα κάνει ματσαρες, θα μας περάσει γύρους κ της Παναγίας ανήμερα η γκλαντμπαχ θα σκάσει τα δυο χαρτιά κ θα φύγει. Εδώ είμαστε να το θυμάστε 

- sourmenetes
- Moderator
Επειδή λειαν επιοικως το γαμησαμε το τοπικ με ότι κατεβαίνει στο μυαλό του καθενός, από σαλπι Κλάους ακπομ και δε συμμαζεύεται ας το κλείσουμε σιγά σιγά γιατί δε γίνεται να το ξεβρακωνπυμε κάθε μέρα!
Άλλο να εκφράζουμε την ανησυχία που όλους μας έχει κυριεύσει άλλο να σπαμαρουμε ανελέητα!
Επίσης ας κόψουμε το θέμα αισιοδοξοι απαισιόδοξοι!
Ας λέει ο καθένας αυτό που νομίζει και να πάμε παρακάτω!
Λίγο ηρεμία σε όλους και λίγο σφαιρική ματιά.
Μία μεταγραφή μας ανεβάζει στους ουρανους μια άλλη αρχίζει τροπάριο κάκιστος μεταγραφικός σχεδιασμός λάθη όλα, νήπια θα παίξουν κτλ κτλ.
Δε. Γίνεται να υπάρχει τέτοια διαφορά!
Να βρούμε μια ισορροπία ώστε και πιο ουσιαστικη να είναι η κουβέντα και να μην ακούγονται χοντράδες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλο να εκφράζουμε την ανησυχία που όλους μας έχει κυριεύσει άλλο να σπαμαρουμε ανελέητα!
Επίσης ας κόψουμε το θέμα αισιοδοξοι απαισιόδοξοι!
Ας λέει ο καθένας αυτό που νομίζει και να πάμε παρακάτω!
Λίγο ηρεμία σε όλους και λίγο σφαιρική ματιά.
Μία μεταγραφή μας ανεβάζει στους ουρανους μια άλλη αρχίζει τροπάριο κάκιστος μεταγραφικός σχεδιασμός λάθη όλα, νήπια θα παίξουν κτλ κτλ.
Δε. Γίνεται να υπάρχει τέτοια διαφορά!
Να βρούμε μια ισορροπία ώστε και πιο ουσιαστικη να είναι η κουβέντα και να μην ακούγονται χοντράδες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
- sourmenetes
- Moderator
Ο κουτσιας υπολογίζεται.joshua έγραψε:Τελικα ο Κουτσιας υπολογιζεται η οχι,ειναι εκτος η εντος ομαδας,ειναι κακος χαρακτηρας και αλαζωνας η ο σωτηρας μας?
Εκτός ομάδας δεν ήταν, απλά είχε άδεια λόγω μεσογειακών.
Δηλαδη θα ανανεωσει και θα παιξει? Γιατι αν δεν ανανεωσει πως θα τον βαλεις?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομιζω εχει συμβολαιο μεχρι το 2023Gospi έγραψε:Δηλαδη θα ανανεωσει και θα παιξει? Γιατι αν δεν ανανεωσει πως θα τον βαλεις?