Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ρε μάγκες, φτάνει με τις υπερβολές. Για όνομα του Θεού δηλαδή. Στο τέλος θα αρχίσουμε να ρίχνουμε ευθύνες για ότι στραβό συμβαίνει στον ΠΑΟΚ στις αρνητικές απόψεις του forum. Είναι δυνατόν;
Επειδή δηλαδή δεν πανηγύρισε όλη η χώρα με την προσθήκη του Μπράντον από την Ισπανία, σημαίνει πως το forum είναι τοξικό και γεμάτο κακία;
Εσείς που τα λέτε αυτά πανηγυρίσατε ας πούμε; Ή μήπως δεν περιμένατε κάτι καλύτερο τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έδωσε τον Τσόλακ αφού διασφάλισε πως θα πάρει τα χρήματα που ήθελε; Πόσο ακόμα θα κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας δηλαδή;

Αν αντί για τον άγνωστο Ισπανό, ανακοινώνονταν ο Μπαλντέ, ο Πρίγιο, ο οποιοσδήποτε τέλος πάντων είχε νούμερα στο βιογραφικό του, θα υπήρχε τέτοιο κλάμα σήμερα μόλις ανακοινώθηκε ο τραυματισμός του Ολιβέιρα; ΌΧΙ.
Θα υπήρχε τόσο άγχος μήπως γίνει η στραβή και αποκλειστείς; ΌΧΙ.
Θα ήμασταν και εμείς αλλά κυρίως και όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ πιο ήσυχοι; ΝΑΙ.

Ε επιλογή τους ήταν να πορευτούν έτσι. Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Λύση υπάρχει…Φέρνεις 10άρι που παίζει φορ ή τουλάχιστον έχει έφεση στο σκοράρισμα…Αλλά λογικά αυτή η επιλογή κοστίζει…
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

papwolf έγραψε:
Athens έγραψε:Tom van Weert
φερτον χθες
Πράγματι, μια πολύ καλή λύση, αν βέβαια δεν θελήσει ο δήμαρχος να μας πιάσει τον κώλο...
Είχα διαβάσει ότι πήγε εκτός Ελλάδος. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Νομίζω υπέγραψε στην Σπαλ...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ευκαιρία για το "γιο" του Josh Brolin να δείξει ότι το μέλλον του είναι στον ΠΑΟΚ
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Χίλιες φορές να παίξει ο κουτσιας από κάτι τέτοιους !
mbison

Δημοσίευση από mbison »

ο Ζίφκοβιτς θα παιξει φορ, όπως με την Αλκμααρ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

nunies4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Τοσο δυσκολο ειναι ρε πουστη μου να βρουν ενα φορ με 3 μυρια και συμβολαιο 700.000-800.000? Να ειναι φονιας στην περιοχη.
Που θα πάμε με τον Μπραντον μονο και τον 18χρονο Κουτσια στα ευρωπαικα?
Μαλακιστηκαμε στο θεμα φορ και εξτρεμ και θα μας κοστισει ακριβα

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο γαύρος τον δικό του φονιά τον πληρώνει 2μυρια.
Λες με 700 να μπορουσες να είχες φονιά και να μην ήταν ήδη εδώ;
Μα γ αυτο υποτίθεται φεραμε τον Μποτο. Για να μας φερει τον φονια πριν γινει γνωστός. Αν ηταν να μου φερνει τους Μπραντον απο τα αζητητα στα 27, τι να τον κανω? Δεν λεω, μπορει και να βγει, αλλα το θεμα ειναι να μας φερει εναν φορ μεχρι τα 23-24 που να το χει και να μπορει να παιξει και ως μονος φορ. Καλοι οι πολυθεσιτες, αλλα τον φορ τον θες να κανει τουλαχιστον το βασικο. Να την σπρωχνει μεσα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

27 είναι ο άνθρωπος
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Forum ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ 2022
Tοξικός = οποιοσδήποτε εκφράζει προβληματισμό για τα τεκταινόμενα
Αισιόδοξος = οποιοσδήποτε δεν εκφράζει απόψεις παρά κρίνει τις απόψεις των άλλων , κυρίως αυτές με τις οποίες δε συμφωνεί.

Ερώτηση προς τους αισιόδοξους. Συμφωνείτε ότι βασικός στόχος του ΠΑΟΚ φέτος είναι να περάσει ομίλους Conference? Γιατί αλλιώς ο σχεδιασμός για μεγάλο ρόστερ πάει περίπατο. Συν τα έσοδα και το πρεστίζ. Αν συμφωνείτε λοιπόν δεν προβληματίζεστε με το γεγονός ότι θα πάμε χωρίς ετοιμοπόλεμο και αξιόπιστο φορ? Στηριχθήκαμε αποκλειστικά στον Ολιβέιρα. Και να που αυτός για κακή μας τύχη τραυματίστηκε. Ποια είναι η λύση που προσφέρουμε στον Λουτσέσκου? Ο 18χρονος Κούτσιας που δεν ήταν καν στην προετοιμασία ή ο second striker Ισπανός που ανεξάρτητα αν είναι ποιοτικός ή όχι θα είναι με την ομάδα λίγες μέρες? Δεν αυξάνουμε το βαθμό δυσκολίας μας έτσι? Που οκ στην αρχή τουλάχιστον είναι χαμηλός. Πρέπει δηλαδή να γίνει στραβή για να βγούμε να προβληματιστούμε? Όχι λοιπόν. Στήριξη χρειάζεται στις στραβές και κριτική πριν τις στραβές. Αυτή είναι η γνώμη μου.
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Περαστικά στον νέλσον , ένα αριστερό εξτρεμ φερτε !
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

astral έγραψε:27 είναι ο άνθρωπος
Το διόρθωσα

Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Λοιπον σχετικα μετις μεταγραφες. Ας πουμε οτι ο προγραμματισμος γινεται για χρονια σαν την περσυνη.
Εχουμε 36 ματς πρωταθλημα, 7 στο κυπελο, 6 στα προκριματικα 6 στους ομιλους και αν περασεις αλλα 6 μετα. Συνολο 61, βαλε και τις εθνικες που εχουν σχεδον ολοι οι καλοι σου παικτες.

Εχεις λοιπον ας πουμε 30 ματς βασικος και 10-15 αλλαγη ο καθε παικτης. Εαν στις θεσεις κλειδια δεν εχεις μπακ απ, τι στο καλο μπορεις να περιμενεις απο τους παικτες σαν τον Ινγκι, τον Ζιφκο τον Κουρτιτς τον τον τον… Ολιβειρα δηλαδη? Και μιλαω γιαυτους γιατι το να ζηταω 2 ισαξιους σε καθε θεση κατανοω οτι ειναι ουτοπικο και ανεδαφικο. Τουλαχιστον δυο ομως στις θεσεις κλειδια χρειαζεσαι.

Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο πλεον στον συγχρονο κοσμο.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο Κλάους είναι ελεύθερος πάντως....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Gospi έγραψε:Μα γ αυτο υποτίθεται φεραμε τον Μποτο. Για να μας φερει τον φονια πριν γινει γνωστός. Αν ηταν να μου φερνει τους Μπραντον απο τα αζητητα στα 29, τι να τον κανω? Δεν λεω, μπορει και να βγει....
Ζγκρψζθικζζζζχφ... Μη δινετε σημασια ενα μικρο εγκεφαλικουλι ειναι. Θα μου περάσει. Μαθημενοι ειμαστε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”