Oπως ειπαν και αλλοι ειναι εδω και καιρο που εχει γινει...καταθληψομανια το φορουμ. Ουτε θυμος η αηδια δε σε πιανει πια, μπαινεις στο φορουμ και φευγεις με καταθληψη απο τη μιρλα.AntoniosK έγραψε:Κάποτε μπαίναμε στο forum του PAOKMANIA μας, για να ξεφύγουμε από την τοξικότητα.
Πλέον η συζήτηση στο forum του SDNA μετά τις διαγνώσεις, έχει πιο ψύχραιμες φωνές από το χαμό που γίνεται εδώ μέσα.
Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει όλους να μας προβληματίσει.
rainmaker έγραψε:Να ξέρετε πάντως έχω ενημερώσει τα παιδιά από το σάιτ, αν επιστρέψει ο ακπομ εγώ παραιτούμαι, γίνομαι απλό μέλος και ξεκινάω αγώνα κατά της ΠΑΕ.
Σοβαρά.
Όλη μέρα μπινελικι με μανδύα υγιούς κριτικης
Αυτό που γράφω στην υπογραφή μου είναι αυτό που επιθυμώ αλλά δεν θα κρυβόμαστε και πίσω από το δάχτυλο μας ούτε θα εθελοτυφλουμεRonnie έγραψε:Εβρίτη είσαι ανακόλουθος με την υπογραφή σου.
Αυτόrainmaker έγραψε:Να ξέρετε πάντως έχω ενημερώσει τα παιδιά από το σάιτ, αν επιστρέψει ο ακπομ εγώ παραιτούμαι, γίνομαι απλό μέλος και ξεκινάω αγώνα κατά της ΠΑΕ.
Σοβαρά.
Όλη μέρα μπινελικι με μανδύα υγιούς κριτικης
Κι αν τραυματιστει κι αυτος? Να μην εχεις αλλους 2 σταντμπαϊron-swanson έγραψε:Εν τω μεταξυ θα εχουμε τον Μπραντον. Για να παιζει δεν τον φεραμε; Θα κανει μερικες προπονησεις και θα παιξει.
Ειναι η χαρα της δικαιωσης., του "Σ ταλεγα ρε Ζαφειρη αλλα δε μ ακουσες". Λες κι αν φερναμε πανωραφισιο φορ ο Κοταρσκι θα τον προσεχε στις εξοδους του.soigol έγραψε:Τόση κακία σε πολλά σχόλια.
Χαρά που ο μ@λ@κας ο Μποτο την πάτησε και τώρα θα την πληρώσει.
Ούτε οι εχθροί.............
Και γ@μω την στήριξη, δεν είναι απλά τοξικό το τοπικ, είναι αηδιαστικό.