Χτες στον αγώνα ,περίμενα μήπως το δοκιμάσει ο Λούτσε.paoki_ έγραψε:Χωρις πλακα, εγω πιστευω οτι ο Κουρτιτς μπορει να ειναι σεντερ φορ και να μην το εχει καταλαβει ακομη.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- constadine
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ξέρει κανείς μήπως τι είπαν ακριβώς στον Μπότο; Τι μπάτζετ του έδωσαν; Τι εναλλακτικές; Όχι.
Άρα γιατί κόβετε ορισμένοι το χέρι σας πως για όσα βλέπουμε φταίει αποκλειστικά ο Μπότο;
Αν του είπαν πως με 6-7 εκατομμύρια πρέπει να πάρει 12 παίκτες, τι ακριβώς περιμένατε να γίνει;
Ναι οκ οι επιλογές Κουαλιάτα και Κοτάρσκι, οι μόνες που δόθηκε ένα νορμάλ ποσό, φαίνεται πως είναι 100% δικές του.
Με 300 χιλιάρικα στόπερ όμως, θα έβρισκε καλύτερο του Κάργα; Με 250-300 χιλιάρικα συμβόλαιο θα έβρισκε καλύτερο φορ του Μπράντον πως τον λένε;
Τις θεωρίες για Λιβάγια, Νιάνγκ, Μπαλντέ κλπ, καλό είναι να τις μεταφέρουμε στο τόπικ "ανέκδοτα".
Δεν παίζουν αυτά στον πλανήτη ΠΑΟΚ.
Άρα γιατί κόβετε ορισμένοι το χέρι σας πως για όσα βλέπουμε φταίει αποκλειστικά ο Μπότο;
Αν του είπαν πως με 6-7 εκατομμύρια πρέπει να πάρει 12 παίκτες, τι ακριβώς περιμένατε να γίνει;
Ναι οκ οι επιλογές Κουαλιάτα και Κοτάρσκι, οι μόνες που δόθηκε ένα νορμάλ ποσό, φαίνεται πως είναι 100% δικές του.
Με 300 χιλιάρικα στόπερ όμως, θα έβρισκε καλύτερο του Κάργα; Με 250-300 χιλιάρικα συμβόλαιο θα έβρισκε καλύτερο φορ του Μπράντον πως τον λένε;
Τις θεωρίες για Λιβάγια, Νιάνγκ, Μπαλντέ κλπ, καλό είναι να τις μεταφέρουμε στο τόπικ "ανέκδοτα".
Δεν παίζουν αυτά στον πλανήτη ΠΑΟΚ.
- pagotatzis
Τον Μποτο δεν θα τον κρίνουμε τώρα αλλά όταν τελειώσει το πρωτάθλημα !
Και ούτε από τώρα μπορώ να τον εμπιστευτώ γιατί ακόμα δεν μου έδειξε τίποτα .
-
Ελα πείτε αλήθεια για πολλούς από εδώ μέσα η καλύτερη σας είναι αυτός ο τραυματισμός ..
- FreeWatcher
Ανα γεια σουpagotatzis έγραψε:Τον Μποτο δεν θα τον κρίνουμε τώρα αλλά όταν τελειώσει το πρωτάθλημα !
Τόση κακία σε πολλά σχόλια.
Χαρά που ο μ@λ@κας ο Μποτο την πάτησε και τώρα θα την πληρώσει.
Ούτε οι εχθροί.............
Και γ@μω την στήριξη, δεν είναι απλά τοξικό το τοπικ, είναι αηδιαστικό.
Στα π@π@ρια μου ποιος είναι προπονητής, ποιος είναι Τ.Δ , ποιος παίζει και ποιος κάθεται στον πάγκο.
Πάντα πιστεύω ότι θα τους ..... όλους.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα π@π@ρια μου ποιος είναι προπονητής, ποιος είναι Τ.Δ , ποιος παίζει και ποιος κάθεται στον πάγκο.
Πράγματι, μια πολύ καλή λύση, αν βέβαια δεν θελήσει ο δήμαρχος να μας πιάσει τον κώλο...Athens έγραψε:Tom van Weert
φερτον χθες
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Το πρόβλημα είναι γενικότερο. Όχι μόνο στο τόπικ. Θα το γράφω και θα το ξαναγράφω...8οι σε μέσο όρο εισιτηρίων. 8οι... γιατί ο νεοπλουτισμός έχει πιάσει ταβάνιsoigol έγραψε:Τόση κακία σε πολλά σχόλια.
Σε ολες τις θεσεις του ροστερ υπαρχουν λυσεις, λιγοτερο η περισσοτερο ποιοτικες εκτος απο αυτη του επιθετικου πλεον.Αν δεν αποκτηθει φορ εδω και τωρα και μαλιστα φορ με παραστασεις κινδυνευουμε σοβαρα να καταστρεψουμε την ευρωπαικη χρονια.Εχουμε χασει Ολιβειρα και Καντουρι ,τους δυο πιο εμπειρους και ποιοτικους παικτες μεσοεπιθετικα, εκτος του Ζιφκοβιτς,οι υπολοιποι δεν εχουν παιξει σχεδον ποτε ευρωπαικα παιχνιδια. Οποιαδηποτε αλλη επιλογη θα ειναι καταστροφικη.Παιρνεις εμπειρο φορ τωρα και μετα βλεπεις πως θα τα μπαλωσεις οικονομικα.Το να ρισκαρεις σε τετοιο βαθμο τα προκριματικα θα ειναι εγκληματικο,οσο και αν δεν αρεσει σε καποιους ο ορος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 21:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να ξέρετε πάντως έχω ενημερώσει τα παιδιά από το σάιτ, αν επιστρέψει ο ακπομ εγώ παραιτούμαι, γίνομαι απλό μέλος και ξεκινάω αγώνα κατά της ΠΑΕ.
Σοβαρά.
Όλη μέρα μπινελικι με μανδύα υγιούς κριτικης
Σοβαρά.
Όλη μέρα μπινελικι με μανδύα υγιούς κριτικης
-
Εν τω μεταξυ θα εχουμε τον Μπραντον. Για να παιζει δεν τον φεραμε; Θα κανει μερικες προπονησεις και θα παιξει. Δεν υποτιμω την Λεφσκι, αλλα ενταξει. Αν δεν μπορουμε να τους περασουμε εστω και ετσι, τοτε να κατσουμε σπιτια μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ευτυχως δεν έχουμε Αναστασιαδη προπονητη φετος γιατι θα επεφταν βροχη οι ατακες.
Δεν μπορει το παλικαρι ο ενας, στο προσωπο σου βλεπω τον διαβολο στον αλλο.
Την μεταγραφη Τομας θα την έκοβε άνετα γιατί ειναι βαψομαλιας αλλά και γενηθηκε στο Σατανι.
Παιζει να τον ελεγε και Τομας το τρενακι.
Με αυτα που γίνονται επιδεικνύει Ιώβεια υπομονή ο Ρασβαν μέχρι στιγμής.
Δεν μπορει το παλικαρι ο ενας, στο προσωπο σου βλεπω τον διαβολο στον αλλο.
Την μεταγραφη Τομας θα την έκοβε άνετα γιατί ειναι βαψομαλιας αλλά και γενηθηκε στο Σατανι.
Παιζει να τον ελεγε και Τομας το τρενακι.
Με αυτα που γίνονται επιδεικνύει Ιώβεια υπομονή ο Ρασβαν μέχρι στιγμής.