Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από dragon »

Έφαγε γονατια στα πλευρα , έσπασε ένα κ ο άλλος λέει για ευπάθεια επειδή βολεύει να δικαιολογήσει το κομπλεξ του σασταλεγακια. Χίλιες φορες οι flatliners. Πόσο βιασμό τής λογικής πια;
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τι έγινε; Καλός και χρήσιμος ο Thomas τώρα;!
Μέχρι και ο Ρικάρντο θα μας φαίνεται αναντικατάστατος
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

soflodoras έγραψε:
Τρόμος έγραψε:
Ektoras 10+ έγραψε:Καλησπέρα σ όλους παιδιά. Είμαι γραμμένος εδώ περίπου 2 μήνες αν θυμάμαι. Είμαι 54 χρόνων.Μ άρεσε ο λόγος πολλών από σας εδώ, φαίνεται ότι οι περισσότεροι έχετε επίπεδο κρίση μόρφωση και κυρίως..μυαλό.
Είμαι μεγαλωμένος με Στρατηγό, Τρελο νικο Χρήστο Παπεν Ζοζε κτλ κτλ. Εμείς τότε παιδιά κάναμε 36 χρόνια να δούμε πρωτάθλημα, τα ζήσαμε πολύ τα πέτρινα χρόνια.
Διακρίνω όμως σε πολλούς εδώ μια..ανυπομονησία-υποτίμηση-χλευασμό στον άνθρωπο που μας ..έκανε ανθρώπους!Στο πορτοφόλι κανενός ΔΕΝ είμαστε και αν αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική δίνοντας λιγότερα απ ότι πριν 2 χρόνια και πιο πίσω δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα του βάλουμε χέρι. Εσείς θα ανεχοσασταν κάποιον έξω από το περιβάλλον σας να σας βάζει χέρι για το ποσα ξοδεύετε?Ίσως το μόνο λάθος του είναι ότι δεν το έχει επικοινωνήσει. Εκεί, ναι πάσχει. Όπως καταλάβατε όμως αυτή είναι η απόφαση και κάνει τώρα χτίσιμο από την αρχή με νεαρέ ηλικιε ςκαι εξελιξιμους παίκτες. Έτσι λοιπόν είναι πασιφανές ότι για 1-2 χρόνια δεν θα περιμένουμε πολλά πράγματα μέχρι την ωρίμανση αυτών. Θα μαστε αγνώμονες αν του γυρίσουμε την πλάτη και...αρχίζουμε και τον χλευαζουμε !Ο,τι πιο αχάριστο υπάρχει. Τέτοιο λαό έχουμε πλέον?Για κάντε λίγο κράτει στα θέλω σας.
Μάλιστα εκπρόσωπος της γενιάς που κατέβαζε της τζαμαρίες στο μαγαζί του Παντελάκη μας την λέει που έχουμε απαιτήσεις από τον Ιβάν. Είναι και οι νεοπαοκτσίδες του πληκτρολογίου αλλά σκάνε και κάτι ΄΄σεβάσμιοι γέροντες΄΄.....
Ο ανθρωπος ειναι σοβαρος και μιλαει με σοβαροτητα. Κ λεει απολυτως λογικα πραγματα. Τι απαντηση ηταν αυτη;

Κ επισης του φορτωνεις, αυτους που κατεβαζαν τζαμαριες του Παντελακη; Μηπως να φορτωσουν κ σε εμας (προσωπικα) το θανατο του Αλκη; Ή του Νασου; Τι ειναι αυτα τα πραγματα ρε
Συμφωνω μαζι σου. Νομιζω οτι η απογοητευση που νιωθουν μερικοι συνοπαδοι μας, εξωτερικευεται σε προσωπικες επιθεσεις.. Αδερφε ελεος, δεν εγραψε κατι κακο ο ανθρωπος.. Αν δε σας αρεσει να ακουτε πολλες αποψεις ή να μπαινουν νεα μελη, καντε ενα πριβε γκρουπ και μπορειτε να ανταλασσετε φιλοφρονησεις ολη μερα..
george89

Δημοσίευση από george89 »

Με αυτα και με αυτα μειναμε στα φορ με εναν πιτσιρικα και με εναν τραπερ,πουτανα ολαααααα :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Χάρτινο τον πήραμε γυάλινος μας βγήκε :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Εγώ πάλι με τη σειρά μου να ρωτήσω πόσες μέρες χρειάζεται για να γίνει διάγνωση κατάγματος?
Γιατί με την απλή λογική μου, νομίζω ότι σε 3 λεπτά με μία ακτινογραφία γίνεται άμεσα αντιληπτό...
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Мир »

Ο Πριγιο παντος ειχε ερθει με προβλημα στον ώμο αλλά προλαβε να παστελώσει 10 μπαλακια παίζοντας με τραυματισμό.

Δεν μας θελει με τον Νελσνονα οσο πιο γρηγορα το παρουμε απόφαση τοσο πιο γρηγορα θα λύσουμε το επιθετικο προβλημα της ομαδας.

Και πέρσυ με τα ημιμετρα καψαμε τη χρονιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Shivaspace έγραψε:Χάρτινο τον πήραμε γυάλινος μας βγήκε :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Ο Μαροκινός μέσος υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία από τις προπονήσεις για τέσσερις βδομάδες τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Όλα γίνονται για ένα σκοπό...
Μη ξεχνάτε και ο Θεός ΠΑΟΚ ειναι! Όσοι αμφιβάλλετε ρωτήστε τον Άγγελο...
Πρίγιο σε αγαπώ, καλώς να ορίσεις παιχτάρα μου!!!
:opaokara:
Мир

Δημοσίευση από Мир »

skalon έγραψε:Εγώ πάλι με τη σειρά μου να ρωτήσω πόσες μέρες χρειάζεται για να γίνει διάγνωση κατάγματος?
Γιατί με την απλή λογική μου, νομίζω ότι σε 3 λεπτά με μία ακτινογραφία γίνεται άμεσα αντιληπτό...
Το κρυβανε για να ολοκληρωθει η πωληση Τσολακ.
Κουτοπονηροι ειναι, οχι ανικανοι.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Μήπως να μη γράφουμε ανοησίες για πράγματα που δεν έχουμε γνωσεις; Ιατρικά;
icue

Δημοσίευση από icue »

Ενταξει αυτα δεν γινονται.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Δυστυχώς όταν έχεις νωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις σε πιέζει ο χρόνος.
Μέσα από τα προβλήματα μπορεί πιθανόν να βγεί και ένα καλό.
Είναι πια η ευκαιρία του Κούτσια...τον πιστεύω τον μικρό και στην Κ19 θεωρούνταν ισάξιος του Τζόλη...
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

icue έγραψε:Ενταξει αυτα δεν γινονται.
Mια χαρα γινονται οταν εξαρτασαι απο εναν παικτη για μια θεση
Αν τραυματιστει ο κοταρσκι παλι θα λετε "δεν γινονται"
Αμα παθει κατι ο ινγκασον παλι το ιδιο
Γι αυτο εχεις τουλαχιστον ΔΥΟ κανονικους παικτες σε καθε θεση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”