Μάλιστα εκπρόσωπος της γενιάς που κατέβαζε της τζαμαρίες στο μαγαζί του Παντελάκη μας την λέει που έχουμε απαιτήσεις από τον Ιβάν. Είναι και οι νεοπαοκτσίδες του πληκτρολογίου αλλά σκάνε και κάτι ΄΄σεβάσμιοι γέροντες΄΄.....Ektoras 10+ έγραψε:Καλησπέρα σ όλους παιδιά. Είμαι γραμμένος εδώ περίπου 2 μήνες αν θυμάμαι. Είμαι 54 χρόνων.Μ άρεσε ο λόγος πολλών από σας εδώ, φαίνεται ότι οι περισσότεροι έχετε επίπεδο κρίση μόρφωση και κυρίως..μυαλό.
Είμαι μεγαλωμένος με Στρατηγό, Τρελο νικο Χρήστο Παπεν Ζοζε κτλ κτλ. Εμείς τότε παιδιά κάναμε 36 χρόνια να δούμε πρωτάθλημα, τα ζήσαμε πολύ τα πέτρινα χρόνια.
Διακρίνω όμως σε πολλούς εδώ μια..ανυπομονησία-υποτίμηση-χλευασμό στον άνθρωπο που μας ..έκανε ανθρώπους!Στο πορτοφόλι κανενός ΔΕΝ είμαστε και αν αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική δίνοντας λιγότερα απ ότι πριν 2 χρόνια και πιο πίσω δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα του βάλουμε χέρι. Εσείς θα ανεχοσασταν κάποιον έξω από το περιβάλλον σας να σας βάζει χέρι για το ποσα ξοδεύετε?Ίσως το μόνο λάθος του είναι ότι δεν το έχει επικοινωνήσει. Εκεί, ναι πάσχει. Όπως καταλάβατε όμως αυτή είναι η απόφαση και κάνει τώρα χτίσιμο από την αρχή με νεαρέ ηλικιε ςκαι εξελιξιμους παίκτες. Έτσι λοιπόν είναι πασιφανές ότι για 1-2 χρόνια δεν θα περιμένουμε πολλά πράγματα μέχρι την ωρίμανση αυτών. Θα μαστε αγνώμονες αν του γυρίσουμε την πλάτη και...αρχίζουμε και τον χλευαζουμε !Ο,τι πιο αχάριστο υπάρχει. Τέτοιο λαό έχουμε πλέον?Για κάντε λίγο κράτει στα θέλω σας.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- john4serres
Ξέρουν τι κάνουν, αφού ο ΠΑΟΚ έχει ζεστό κασέρι από την πώληση του Τσόλακ.george89 έγραψε:Μαλλον χαλαει του ναρει ,με το που ανεβηκαμε στα 1.5 εκ θελουν 2 οι γερμανοι
obanebane έγραψε:Αφήστε το παιδάκι ήσυχο, εδώ μέσα μεγάλωσε, ένας από εμάς είναι και κάνει την προσπάθεια του σε ένα χώρο που η αλητεία και η τεμπελιά βασιλεύει, σας πείραξε ο Γιώργης ενω τόσα νούμερα παρελάζουν εδώ μέσα καθημερινά.

΄ολα καλα με Νάρει
Παρατήρησε κανείς μια τεράστια διαφορά σε σχέση με πέρσι..;
Απίστευτη διαφορά προσέγγισης από τον προπονητή στη χθεσινή συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ματς.
Ο Λουτσέσκου ποτέ δεν είχε μιλήσει τόσο έντονα στο παρελθόν για τα κενά στο ρόστερ. Ίσως το έχει κάνει και δεν το θυμάμαι βέβαια.
Χθες τόνισε πως θέλει παίκτες. Και το τόνισε έντονα..
Τώρα αν του κάνουν οι Μπράντον, οι Νέσμπεργκ και Ρικάρντοι, δεν μπορώ να το γνωρίζω.
Πάντως δεν θα έπρεπε να ζητάει 4-5 παίκτες αν του έκαναν όσοι ήρθαν. Λέω εγώ.
Απίστευτη διαφορά προσέγγισης από τον προπονητή στη χθεσινή συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ματς.
Ο Λουτσέσκου ποτέ δεν είχε μιλήσει τόσο έντονα στο παρελθόν για τα κενά στο ρόστερ. Ίσως το έχει κάνει και δεν το θυμάμαι βέβαια.
Χθες τόνισε πως θέλει παίκτες. Και το τόνισε έντονα..
Τώρα αν του κάνουν οι Μπράντον, οι Νέσμπεργκ και Ρικάρντοι, δεν μπορώ να το γνωρίζω.
Πάντως δεν θα έπρεπε να ζητάει 4-5 παίκτες αν του έκαναν όσοι ήρθαν. Λέω εγώ.
Αν καποια στιγμή παρουμε και παικτη απο Γ εθνική καποιοι θα βρεθουν να γραψουν οτι ειναι καλυτερο πρωταθλημα απο τη σουπερλιγκ...
- Shivaspace
έχουν επιστρέψει στην βάση τους οι γερμανοί ή βρίσκονται ακόμα κάπου για προετοιμασία?
άιντε δώστε μας τον παίχτη να πούμε μην αναλάβουν δράση οι ινβέιντερς..στον ΠΑΟΚ θα τον δώσετε , ακόμη και οι οπαδοί δεν θα χαλαστούν , υπάρχουν νομίζω καλές σχέσεις μεταξύ των οπαδών!
άιντε δώστε μας τον παίχτη να πούμε μην αναλάβουν δράση οι ινβέιντερς..στον ΠΑΟΚ θα τον δώσετε , ακόμη και οι οπαδοί δεν θα χαλαστούν , υπάρχουν νομίζω καλές σχέσεις μεταξύ των οπαδών!
Σιγουρα, οπως ειχα πει, θα εχουμε καλυτερη ομαδα απο περυσι...
Ενταξει, ισως <ξενερωσαμε> λιγο με το ονομα ''Μπραντον'' περιμεναμε κατι πιο...''δυνατό'' στα φόρ..
Εχει ανεβάσει ενα ωραιο αρθρο ο Μηλιος, στο SDNA...αξιζει να το διαβάσετε...

Ενταξει, ισως <ξενερωσαμε> λιγο με το ονομα ''Μπραντον'' περιμεναμε κατι πιο...''δυνατό'' στα φόρ..
Εχει ανεβάσει ενα ωραιο αρθρο ο Μηλιος, στο SDNA...αξιζει να το διαβάσετε...

- thanos-xanthi
θλάση ο Ομαρ ,σπασμένο πλευρό ο Ολιβέιρα!!!
να δούμε φορ ποιος θα παίξει με Λεφσκι
να δούμε φορ ποιος θα παίξει με Λεφσκι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 19:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σπασμένο πλευρό ο Πορτογάλος κλασικά θλάση ο αγύμναστος
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και κάπου εδώ τα γέλια κόβονται απότομα.
Σπάσιμο πλευρού ο Ολιβέιρα και σε δύο βδομάδες παίζω Ευρώπη
Σπάσιμο πλευρού ο Ολιβέιρα και σε δύο βδομάδες παίζω Ευρώπη
- PAOKevolution
τα ΠΑΟΚτσακια στη Γλασκωβη, βουρ για αεροδρομιο, απαγωγη τσοκι-γκολ κ πισω ολλανδια
Καλα ρε, δε μας ειπανε οτι ο Ολιβειρα εκανε εξετασεις και δεν ηταν τιποτα;