Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από renegade »

montekristo έγραψε:
maceio έγραψε:
rainmaker έγραψε:Από πού κι ως που το να παίζεις στη Μάλαγα και την Οσασούνα είναι χειρότερο βιογραφικό απ' το να παίζεις στη Ριέκα και τη Μάλμε;

Εγώ νομίζω ότι η απογοήτευση συγκεκριμένα για τον Μπράντον προκύπτει λόγω άγνοιας του ονόματος του σε συνδυασμό με τα φτωχά νούμερα σε γκολ και τη λέξη "Σεγούντα" στο βιογραφικό. Θα μου πεις, ε λογικό δεν είναι ρε μάστορα; Ε ναι σε ένα βαθμό όλα αυτά μαζί κάτι δείχνουν, αλλά δεν νομίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία καλών και κακών παικτών που παίρνουμε τόσα χρόνια, ήταν πολύ ανώτεροι του
απογοητευση γιατι ειναι απο Σεγουντα ? δηλ εχουμε καταντησει να υπερασπιζομαστε παικτες γιατι ειναι απο τη 2η Ισπανιας ως κατι υποτιμητικο !!!!
και μιλαμε για ενα παικτη βασικο περσυ , που παιζει σε δυο θεσεις , ειναι γρηγορος και οχι περιπτερο ,δυνατος με καλη τεχνικη, σε καλη ηλικια και οπως αναφερεις εχει παιξει εστω και λιγο πρωτη Ισπανιας με Οσασουνα !!!!
και φυσικα υπαρχουν και πολυ καλυτεροι παικτες στην Σεγουντα , που ακομη και αυτοι σε καποιους θα ηταν "αγνωστοι" , μονο που κοστιζουν εκατομμυρια και καποιοι διψηφιο νουμερο εκατομμυρια ! Διασημοι οπως Ζιβκοβιτς και Παμπλο μια φορα στα 10 χρονια θα μας τυχουν και δεν ειναι το ζητουμενο (βλεπε μπερμπατωφ)

δηλ αν τον παρουσιαζαμε ως τον νεο Πελκα που εχει τριπλα και καλυτερο σουτ , θα ακουγοταν καλυτερα ?
μακαρι με αυτον να μην καπελωθει και ο Κουτσιας (αλλα αυτο ειναι μια υποθεση )

Το οτι δεν τον ξερουμε , δεν σημαινει τιποτα , το οτι ειναι βασικος απο β ισπανιας , που ειναι κλασης ανωτερη απο τη λιγδα μας ,ειναι εγγυηση δεν ειναι λογος απογοητευσης !
Το οτι εφυγε ελευθερος επισης δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστος , αλλα πιθανοτατα του προσφεραμε καλυτερο συμβολαιο ( 380 χιλ / ετος επαιρνε μικτα ,περιπου οσα και ο Ναρευ) .
Το 1+1 ειναι ασφαλεια για μας και κινητρο για τον παικτη
Απο χλωμο εως αδυνατο αυτο με τα εντονα γραμματα.-

Ο Μπραντον στην Οσσασουνα ειχε ετησιο συμβολαιο
900.000 και περσι οντας στον τελευταιο του χρονο η
ομαδα ουσιαστικα τον αποδεσμευσε ως ελευθερο αλλα
πληρωνοντας του μεγαλο μερος του συμβολαιου εξ ου
και οι αποδοχες του απ τη Μαγιορκα φαινονταν τοσες
μαλιστα μονο για το μονοετες περσινο του συμβολαιο!

Τωρα το ποσα ζητησε για να ανανεωσει ξανα φετος με
την Μαγιορκα και δεν τα βρηκαν και για ποσα εκλεισε
σε μας αυτο δεν ειμαι σε θεση να το γνωριζω καθολου.

Περιπου μια αντιστοιχη περιπτωση Αντριγια δηλαδη
αλλα μεταξυ Οσσασουνα και Μαγιορκα που ομως τελικα
καταληγει-κλεινει σε μας για 1+1 χρονο οπως ακουγεται.
Επειδή στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να μιλάμε σε καθαρές αποδοχές,καλό είναι να διευκριζεται ότι τα 9 κατοστάρικα είναι μεικτά
renegade

pagotatzis έγραψε:Άλλοφς στην Bild : «Ο Κάλεντ μας εξέφρασε την επιθυμία του και το καταλαβαίνω, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι οι γενικές συνθήκες πρέπει να είναι κατάλληλες για εμάς. Δεν είναι θέμα που θα μπορούσε να μας προκαλέσει αναταραχή. Έχουμε ακόμη χρόνο».
Καλά αυτη η μπιλντ ότι χειρότερο υπάρχει.
Όχι τίποτα τζάμπα θα χαρεί και ο Τζος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

george89 έγραψε:Μαλλον χαλαει του ναρει ,με το που ανεβηκαμε στα 1.5 εκ θελουν 2 οι γερμανοι

Τώρα και αν πάρουμε διαρκείας!!! :? :o
renegade

Ακόμα μια μεταγραφή αυτή τη φορά γηγενή... στο μπάσκετ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 18:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Απο την ομαδα βγαινει σιγουρια για Ναρει και μαλιστα λενε οτι μενουν καποιες λεπτομερειες για να οριστικοποιηθει η συμφωνια.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Mην ανανεώστε Μπισε και δώστε 2 για Νάρει
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εχει κουρασει η Ναρεϊάδα πάντος, ούτε βιονικός μέρμηγκας να ήταν.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Για αυτό έχω πει το καλό που του θέλω να γαζωνει...
Γιατί άμα βγει μουλάρι ο Αστραχάν.....
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Η Ναρεϊάδα και το παλικαρι.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εγω, για το βίντεο παρουσίασης του τατουαζάκια αδημονώ. Η περίπτωση Νάρει ούτε που με έχει αγγίξει καν, δεν ξέρω γιατί.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Ήλπιζα να κάνουμε κίνηση για Κριστιάν Παβόν αλλα βλέπω οτι έκλεισε Ατλέτικο Μινέιρο.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

εκλεισε ο tus ή ακομα?
Ektoras 10+

Δημοσίευση από Ektoras 10+ »

Καλησπέρα σ όλους παιδιά. Είμαι γραμμένος εδώ περίπου 2 μήνες αν θυμάμαι. Είμαι 54 χρόνων.Μ άρεσε ο λόγος πολλών από σας εδώ, φαίνεται ότι οι περισσότεροι έχετε επίπεδο κρίση μόρφωση και κυρίως..μυαλό.
Είμαι μεγαλωμένος με Στρατηγό, Τρελο νικο Χρήστο Παπεν Ζοζε κτλ κτλ. Εμείς τότε παιδιά κάναμε 36 χρόνια να δούμε πρωτάθλημα, τα ζήσαμε πολύ τα πέτρινα χρόνια.
Διακρίνω όμως σε πολλούς εδώ μια..ανυπομονησία-υποτίμηση-χλευασμό στον άνθρωπο που μας ..έκανε ανθρώπους!Στο πορτοφόλι κανενός ΔΕΝ είμαστε και αν αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική δίνοντας λιγότερα απ ότι πριν 2 χρόνια και πιο πίσω δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα του βάλουμε χέρι. Εσείς θα ανεχοσασταν κάποιον έξω από το περιβάλλον σας να σας βάζει χέρι για το ποσα ξοδεύετε?Ίσως το μόνο λάθος του είναι ότι δεν το έχει επικοινωνήσει. Εκεί, ναι πάσχει. Όπως καταλάβατε όμως αυτή είναι η απόφαση και κάνει τώρα χτίσιμο από την αρχή με νεαρέ ηλικιε ςκαι εξελιξιμους παίκτες. Έτσι λοιπόν είναι πασιφανές ότι για 1-2 χρόνια δεν θα περιμένουμε πολλά πράγματα μέχρι την ωρίμανση αυτών. Θα μαστε αγνώμονες αν του γυρίσουμε την πλάτη και...αρχίζουμε και τον χλευαζουμε !Ο,τι πιο αχάριστο υπάρχει. Τέτοιο λαό έχουμε πλέον?Για κάντε λίγο κράτει στα θέλω σας.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

montekristo έγραψε:
maceio έγραψε:
rainmaker έγραψε:Από πού κι ως που το να παίζεις στη Μάλαγα και την Οσασούνα είναι χειρότερο βιογραφικό απ' το να παίζεις στη Ριέκα και τη Μάλμε;

Εγώ νομίζω ότι η απογοήτευση συγκεκριμένα για τον Μπράντον προκύπτει λόγω άγνοιας του ονόματος του σε συνδυασμό με τα φτωχά νούμερα σε γκολ και τη λέξη "Σεγούντα" στο βιογραφικό. Θα μου πεις, ε λογικό δεν είναι ρε μάστορα; Ε ναι σε ένα βαθμό όλα αυτά μαζί κάτι δείχνουν, αλλά δεν νομίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία καλών και κακών παικτών που παίρνουμε τόσα χρόνια, ήταν πολύ ανώτεροι του
απογοητευση γιατι ειναι απο Σεγουντα ? δηλ εχουμε καταντησει να υπερασπιζομαστε παικτες γιατι ειναι απο τη 2η Ισπανιας ως κατι υποτιμητικο !!!!
και μιλαμε για ενα παικτη βασικο περσυ , που παιζει σε δυο θεσεις , ειναι γρηγορος και οχι περιπτερο ,δυνατος με καλη τεχνικη, σε καλη ηλικια και οπως αναφερεις εχει παιξει εστω και λιγο πρωτη Ισπανιας με Οσασουνα !!!!
και φυσικα υπαρχουν και πολυ καλυτεροι παικτες στην Σεγουντα , που ακομη και αυτοι σε καποιους θα ηταν "αγνωστοι" , μονο που κοστιζουν εκατομμυρια και καποιοι διψηφιο νουμερο εκατομμυρια ! Διασημοι οπως Ζιβκοβιτς και Παμπλο μια φορα στα 10 χρονια θα μας τυχουν και δεν ειναι το ζητουμενο (βλεπε μπερμπατωφ)

δηλ αν τον παρουσιαζαμε ως τον νεο Πελκα που εχει τριπλα και καλυτερο σουτ , θα ακουγοταν καλυτερα ?
μακαρι με αυτον να μην καπελωθει και ο Κουτσιας (αλλα αυτο ειναι μια υποθεση )

Το οτι δεν τον ξερουμε , δεν σημαινει τιποτα , το οτι ειναι βασικος απο β ισπανιας , που ειναι κλασης ανωτερη απο τη λιγδα μας ,ειναι εγγυηση δεν ειναι λογος απογοητευσης !
Το οτι εφυγε ελευθερος επισης δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστος , αλλα πιθανοτατα του προσφεραμε καλυτερο συμβολαιο ( 380 χιλ / ετος επαιρνε μικτα ,περιπου οσα και ο Ναρευ) .
Το 1+1 ειναι ασφαλεια για μας και κινητρο για τον παικτη
Απο χλωμο εως αδυνατο αυτο με τα εντονα γραμματα.-

Ο Μπραντον στην Οσσασουνα ειχε ετησιο συμβολαιο
900.000 και περσι οντας στον τελευταιο του χρονο η
ομαδα ουσιαστικα τον αποδεσμευσε ως ελευθερο αλλα
πληρωνοντας του μεγαλο μερος του συμβολαιου εξ ου
και οι αποδοχες του απ τη Μαγιορκα φαινονταν τοσες
μαλιστα μονο για το μονοετες περσινο του συμβολαιο!

Τωρα το ποσα ζητησε για να ανανεωσει ξανα φετος με
την Μαγιορκα και δεν τα βρηκαν και για ποσα εκλεισε
σε μας αυτο δεν ειμαι σε θεση να το γνωριζω καθολου.

Περιπου μια αντιστοιχη περιπτωση Αντριγια δηλαδη
αλλα μεταξυ Οσσασουνα και Μαγιορκα που ομως τελικα
καταληγει-κλεινει σε μας για 1+1 χρονο οπως ακουγεται.
στη μαλαγα εννοεις
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ektoras 10+ έγραψε:Καλησπέρα σ όλους παιδιά. Είμαι γραμμένος εδώ περίπου 2 μήνες αν θυμάμαι. Είμαι 54 χρόνων.Μ άρεσε ο λόγος πολλών από σας εδώ, φαίνεται ότι οι περισσότεροι έχετε επίπεδο κρίση μόρφωση και κυρίως..μυαλό.
Είμαι μεγαλωμένος με Στρατηγό, Τρελο νικο Χρήστο Παπεν Ζοζε κτλ κτλ. Εμείς τότε παιδιά κάναμε 36 χρόνια να δούμε πρωτάθλημα, τα ζήσαμε πολύ τα πέτρινα χρόνια.
Διακρίνω όμως σε πολλούς εδώ μια..ανυπομονησία-υποτίμηση-χλευασμό στον άνθρωπο που μας ..έκανε ανθρώπους!Στο πορτοφόλι κανενός ΔΕΝ είμαστε και αν αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική δίνοντας λιγότερα απ ότι πριν 2 χρόνια και πιο πίσω δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα του βάλουμε χέρι. Εσείς θα ανεχοσασταν κάποιον έξω από το περιβάλλον σας να σας βάζει χέρι για το ποσα ξοδεύετε?Ίσως το μόνο λάθος του είναι ότι δεν το έχει επικοινωνήσει. Εκεί, ναι πάσχει. Όπως καταλάβατε όμως αυτή είναι η απόφαση και κάνει τώρα χτίσιμο από την αρχή με νεαρέ ηλικιε ςκαι εξελιξιμους παίκτες. Έτσι λοιπόν είναι πασιφανές ότι για 1-2 χρόνια δεν θα περιμένουμε πολλά πράγματα μέχρι την ωρίμανση αυτών. Θα μαστε αγνώμονες αν του γυρίσουμε την πλάτη και...αρχίζουμε και τον χλευαζουμε !Ο,τι πιο αχάριστο υπάρχει. Τέτοιο λαό έχουμε πλέον?Για κάντε λίγο κράτει στα θέλω σας.
Καλησπέρα αδερφέ.
Ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείται. Οπότε προτείνω να μην είσαι τόσο υπερβολικός.
Νομίζω πως η πλειοψηφία όσων βρίσκονται εδώ μέσα, δεν "βάζουν χέρι" στον Σαββίδη για τα ποσά που ξοδεύει.
Τη στιγμή που ο ίδιος ο Μάκης Γκαγκάτσης, μόλις πριν 2-3 βδομάδες, μίλησε για πρωταθλητισμό (άμεσο, όχι μελλοντικό), δεν το θεωρώ και τόσο παράλογο να αμφιβάλει κάποιος για το κατά πόσο κάτι Ρικάρντο, κάτι Κουαλιάτα και κάτι.. Μπράντον θα καλύψουν τους 20 βαθμούς απόσταση από τον πρώτο.
Μακάρι να το πετύχουν. Ευλογία θα είναι. Προσωπικά με όλο το θάρρος της γνώμης που έχω, το αποκλείω.
Ας εκτεθώ. Προτιμώ να εκφέρω άποψη πριν και όχι μετά. Μετά πολλοί ξέρουν να μιλάνε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”