rainmaker έγραψε:Από πού κι ως που το να παίζεις στη Μάλαγα και την Οσασούνα είναι χειρότερο βιογραφικό απ' το να παίζεις στη Ριέκα και τη Μάλμε;
Εγώ νομίζω ότι η απογοήτευση συγκεκριμένα για τον Μπράντον προκύπτει λόγω άγνοιας του ονόματος του σε συνδυασμό με τα φτωχά νούμερα σε γκολ και τη λέξη "Σεγούντα" στο βιογραφικό. Θα μου πεις, ε λογικό δεν είναι ρε μάστορα; Ε ναι σε ένα βαθμό όλα αυτά μαζί κάτι δείχνουν, αλλά δεν νομίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία καλών και κακών παικτών που παίρνουμε τόσα χρόνια, ήταν πολύ ανώτεροι του
απογοητευση γιατι ειναι απο Σεγουντα ? δηλ εχουμε καταντησει να υπερασπιζομαστε παικτες γιατι ειναι απο τη 2η Ισπανιας ως κατι υποτιμητικο !!!!
και μιλαμε για ενα παικτη βασικο περσυ , που παιζει σε δυο θεσεις , ειναι γρηγορος και οχι περιπτερο ,δυνατος με καλη τεχνικη, σε καλη ηλικια και οπως αναφερεις εχει παιξει εστω και λιγο πρωτη Ισπανιας με Οσασουνα !!!!
και φυσικα υπαρχουν και πολυ καλυτεροι παικτες στην Σεγουντα , που ακομη και αυτοι σε καποιους θα ηταν "αγνωστοι" , μονο που κοστιζουν εκατομμυρια και καποιοι διψηφιο νουμερο εκατομμυρια ! Διασημοι οπως Ζιβκοβιτς και Παμπλο μια φορα στα 10 χρονια θα μας τυχουν και δεν ειναι το ζητουμενο (βλεπε μπερμπατωφ)
δηλ αν τον παρουσιαζαμε ως τον νεο Πελκα που εχει τριπλα και καλυτερο σουτ , θα ακουγοταν καλυτερα ?
μακαρι με αυτον να μην καπελωθει και ο Κουτσιας (αλλα αυτο ειναι μια υποθεση )
Το οτι δεν τον ξερουμε , δεν σημαινει τιποτα , το οτι ειναι βασικος απο β ισπανιας , που ειναι κλασης ανωτερη απο τη λιγδα μας ,ειναι εγγυηση δεν ειναι λογος απογοητευσης !
Το οτι εφυγε ελευθερος επισης δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστος , αλλα πιθανοτατα του προσφεραμε καλυτερο συμβολαιο ( 380 χιλ / ετος επαιρνε μικτα ,περιπου οσα και ο Ναρευ) .
Το 1+1 ειναι ασφαλεια για μας και κινητρο για τον παικτη