Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
1)και γω επαθα ενα μικρό εγκεφαλικό και το ψιλοέδειξα με ενα ποστ στην αρχήGINOLA έγραψε: Στο ζουμί,όταν έμαθα ποιον κλείνουμε φοβήθηκα να μπω να το πω γιατί φανταστηκα τι θα γίνει.
Στις ακατανόητες βάζω τον νασμπεργκ εφόσον υπάρχει ο εκπληκτικός μικρός και μάλιστα ο Νασμπεργκ άργησε να έρθει. Ελπίζω να αποδειχθει κόλπο γκροσο ο Νορβηγός αλλιώς είναι epic fail.
Από εκεί και πέρα άλλη κακη κινηση δεν βρίσκω, δεν καταλάβαινα την ανανέωση μπισε η οποία στην ουσία προφανώς μπαίνει σε σκέψη (ευτυχως)αφου ο καντουραρος είναι κουτσαλογο και κουαλιατα πάει για αριστερά.
Στο θέμα του Ισπανού ο παίκτης είναι πολύ καλός, είναι τρελακιας αλλά δεν είναι φορ κολώνα αλλά τυπου αραουχο.αν παίρναμε τον αραουχο με 3 εκ. Θα πανηγυρίζαμε,τώρα που πήρες τον κλώνο του με 400 χιλιάρικα εμφυλιος. Υπερβολικό.
Θέλει ψυχραιμία και διάλογο. Όχι υπερβολές.
Ελπίζω στην ομάδα να προσθεθει ένας δεκαρος με νούμερα και ένας στοπερ (ή ο νασμπεργκ να σκίζει) και ο ναρει να αποδειχθει αυτός που λένε.
Νομίζω σε αυτες τις 3 κινήσεις θα κριθεί που θα φτάσεις.
2)ο Νάσμπεργκ ζινολά εκλεισε νωρίς ,που να φανταστουν οτι ο κουλιεράκης θα σταθεί τόσο καλά και μπράβο του
3)γενικά οι ανανεωσεις των 5 εγιναν με γνώμονα τη σαιζόν που θα υπάρχει πολύ νέο και νεανικό στοιχείο και να βοηθησουν και στν καλύτερη ενσωμάτωση
4)πριν λίγο μίλησα με ισπανό δημοσιογράφο και μου είπε επίσης καλά λόγια.Δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν καλές απόψεις για τον Τομας από πολλές πλευρές
5)συμφωνώ ζινολά και με τον επίλογό σου

Το ΥΓ2 εχεις καταλαβει οτι ακυρωνει τον Μποτο ετσι; ο Μποτο της Μπενφικα και της Σαχταρ με την τοση εμπειρια σε αναλυση παικτων θα εφερνε ποτε Μουργκ, Τευλορ, Σιντκλευ, Μιτριτσα; Εγω λεω ΠΟΤΕjoshua έγραψε:Τι σχεση εχει βρε παιδια ο Αραουχο με τον Μπραντον. Ο Αραουχο ειναι μια χαρα κανονικο φορ,φορ στο 1,80,φορ που ειχε βγει πρωτος σκορερ στη σεγκουντα ,θεωρηθηκε τεραστιο ταλεντο πριν αντιμετωπισει προβληματα λογω χαρακτηρα νεαρος αλλα και παλι τα νουμερα του ειναι σαφως ανωτερα του Μπραντον.Επιπλεον εχει και 27 γκολ σε 58 παιχνιδια στην Ελλαδα και ακομα πιο αστειο οτι οι ιδιοι που χαιρονται για Μπραντον αυτον τον θεωρουσαν κουτσαλογο οταν καποιοι τολμουσαμε να πουμε οτι θα ηταν καλη λυση για εμας.
Υ.Γ Το προβλημα με τον Μπραντον ΔΕΝ ειναι το οικονομικο και δεν ειναι οικονομικο καθως οπως εγραψα και χτες οταν δινεις 1.5 για αναπληρωματικο του Ζιφκοβιτς ειναι παρανοικο να δινεις το τιποτα για παικτη που αναμενεται να παρει 30 παιχνιδια στη κορυφη της επιθεσης. Το προβλημα ειναι στην ελλειψη λογικης της κινησης.Σου λειπουν γκολ και μαλιστα πολλα καθως δεν εχεις αποκτησει ουτε εναν με χαρισμα σε αυτο ενω ειχες ηδη προβλημα απο περσι και πας και παιρνεις ενα φορ που δεν ειναι καλα καλα φορ...Να μου τον εφερνες ως συμπληρωμα στα εξτρεμ αντε να το καταπιω αλλα αντικαταστατη του Τσολακ που πουλησες 3 μυρια?
Υ.Γ2 Αυτο που χαιρομαστε γιατι και καλα δεν θα χρειαστει να ξαναδουμε παικτες οπως ο Τσολακ και ο Μουργκ ενω τους αντικαθιστουμε με παικτες που τουλαχιστον ως βιογραφικα ειναι χειροτεροι δεν το καταλαβαινω ιδιαιτερα.
Για αυτο και χαιρομαι. Γιατι εχω την βεβαιοτητα οτι αν μη τι αλλο δεν θα πονεσουν τα ματια μας
Εγω που τον έχω δει πολλές φορές και τον αραουχο και τον Τόμας στην Ισπανία σου λέω πως είναι ακριβώς ίδιο στυλ. Ο Τόμας έχει κάνει αρκετά ματς και εκτός κουτιού και για αυτό η διαφορά στα νούμερα αλλά πολλοί πιστεύουν ότι αυτό είναι και το λάθος που τον άφησε να μην κάνει το μεγάλο βήμα. Η ικανότητα του με την μπάλα και το ποσό τρέχει μέσα στο γήπεδο κάνουν τους προπονητες να τον βάζουν και στα άκρα,προσωπικά ελπίζω ο λουτσεσκου να τον βάζει είτε 9 ,ειτε false 9 αλά πελκα και όχι στα ακρα
Ελαφριά φορ, που παίζουν και περιφερειακά,τον Τόμας τον υποτιμά μόνο όποιος δεν τον έχει παρακολουθήσει.
Όλες οι απόψεις για το που θα είναι καλύτερο να προσφέρει ειναι δέκτες αλλά το σίγουρο είναι πως μιλάμε για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή
Ελαφριά φορ, που παίζουν και περιφερειακά,τον Τόμας τον υποτιμά μόνο όποιος δεν τον έχει παρακολουθήσει.
Όλες οι απόψεις για το που θα είναι καλύτερο να προσφέρει ειναι δέκτες αλλά το σίγουρο είναι πως μιλάμε για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή
Από πού κι ως που το να παίζεις στη Μάλαγα και την Οσασούνα είναι χειρότερο βιογραφικό απ' το να παίζεις στη Ριέκα και τη Μάλμε;
Εγώ νομίζω ότι η απογοήτευση συγκεκριμένα για τον Μπράντον προκύπτει λόγω άγνοιας του ονόματος του σε συνδυασμό με τα φτωχά νούμερα σε γκολ και τη λέξη "Σεγούντα" στο βιογραφικό. Θα μου πεις, ε λογικό δεν είναι ρε μάστορα; Ε ναι σε ένα βαθμό όλα αυτά μαζί κάτι δείχνουν, αλλά δεν νομίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία καλών και κακών παικτών που παίρνουμε τόσα χρόνια, ήταν πολύ ανώτεροι του
Εγώ νομίζω ότι η απογοήτευση συγκεκριμένα για τον Μπράντον προκύπτει λόγω άγνοιας του ονόματος του σε συνδυασμό με τα φτωχά νούμερα σε γκολ και τη λέξη "Σεγούντα" στο βιογραφικό. Θα μου πεις, ε λογικό δεν είναι ρε μάστορα; Ε ναι σε ένα βαθμό όλα αυτά μαζί κάτι δείχνουν, αλλά δεν νομίζω ότι η συντριπτική πλειοψηφία καλών και κακών παικτών που παίρνουμε τόσα χρόνια, ήταν πολύ ανώτεροι του
Κι αν πάθει κατι ο Ολιβειρα, ποιος σκατα θα παιξει στη θεση του?GINOLA έγραψε:Συμφωνώ πως ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και να λέει το σκεπτικό του.
Είναι βέβαια λάθος να χρησιμοποιεί καποιος ως βάση πράγματα που δεν ισχύουν, καταστάσεις που φαντάζεται για πχ βέτο προπονητή κτλ.
Όμως η πλειοψηφία δεν λειτουργεί έτσι για αυτό και συμφωνώ με τον rene.
Στο ζουμί,όταν έμαθα ποιον κλείνουμε φοβήθηκα να μπω να το πω γιατί φανταστηκα τι θα γίνει.
Πάντως με λογική και όχι φαντασία ,είτε ισχύει είτε όχι στο τέλος,μέχρι τώρα κάποιες επιλογές δείχνουν σούπερ,κάποιες ακατανόητες.
Στις ακατανόητες βάζω τον νασμπεργκ εφόσον υπάρχει ο εκπληκτικός μικρός και μάλιστα ο Νασμπεργκ άργησε να έρθει. Ελπίζω να αποδειχθει κόλπο γκροσο ο Νορβηγός αλλιώς είναι epic fail.
Από εκεί και πέρα άλλη κακη κινηση δεν βρίσκω, δεν καταλάβαινα την ανανέωση μπισε η οποία στην ουσία προφανώς μπαίνει σε σκέψη (ευτυχως)αφου ο καντουραρος είναι κουτσαλογο και κουαλιατα πάει για αριστερά.
Στο θέμα του Ισπανού ο παίκτης είναι πολύ καλός, είναι τρελακιας αλλά δεν είναι φορ κολώνα αλλά τυπου αραουχο.αν παίρναμε τον αραουχο με 3 εκ. Θα πανηγυρίζαμε,τώρα που πήρες τον κλώνο του με 400 χιλιάρικα εμφυλιος. Υπερβολικό.
Θέλει ψυχραιμία και διάλογο. Όχι υπερβολές.
Ελπίζω στην ομάδα να προσθεθει ένας δεκαρος με νούμερα και ένας στοπερ (ή ο νασμπεργκ να σκίζει) και ο ναρει να αποδειχθει αυτός που λένε.
Νομίζω σε αυτες τις 3 κινήσεις θα κριθεί που θα φτάσεις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ συμφωνώ. Ο παίκτης δεν θα παίζει και θα λες τι είναι αυτό,ούτε είναι βάρος όπως έβλεπες εχθές το φιλικό και διέκρινες ότι Λάμπρου και Τζήμας δεν είναι σε αυτό το επίπεδο.
Βέβαια συνεχίζω να ψάχνω παιχνίδι που να λέω οκ εδώ βλέπω ότι μπορεί να παίξει ως μοναδικό φορ στον ΠΑΟΚ.... Αλλά ακόμα δεν βρηκα
Βέβαια συνεχίζω να ψάχνω παιχνίδι που να λέω οκ εδώ βλέπω ότι μπορεί να παίξει ως μοναδικό φορ στον ΠΑΟΚ.... Αλλά ακόμα δεν βρηκα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Επιθετικός δεν σημαίνει ψηλός.
Ο Aguero πως έκανε καριέρα ΜΕΣΑ στο κουτί;
Η ManCity για κάποιο λόγο πήρε φέτος τον Julian Alvarez (Aguero 2.0)
Ο Mertens έκανε και γαμώ τις χρονιές στην Napoli, ως φορ.
Οι Γάλλοι Gameiro και Ben Yedder.
Ο Aguero πως έκανε καριέρα ΜΕΣΑ στο κουτί;
Η ManCity για κάποιο λόγο πήρε φέτος τον Julian Alvarez (Aguero 2.0)
Ο Mertens έκανε και γαμώ τις χρονιές στην Napoli, ως φορ.
Οι Γάλλοι Gameiro και Ben Yedder.
-
Είμαι από αυτούς που διαβάζουν και δεν γράφουν, ίσως υπερβολική ντροπή τι να πεις... Είναι όμως μερικές φορές που η αμετροεπεια μερικών,είτε μπερδεμένων είτε βαλτων είτε υπερβολικά ανασφαλων, με κάνει να θέλω να μπω να ρίξω ένα διαστημικό/βιρτουοζικο σιχτιρι με nicknames κτλ,και να διαγράψω και το account αν και ήδη θα έχω φάει block. Και δεν φτάνει που θέλουν, ο καθένας για τους λόγους τους, να το κάνουν ταναπου, δεν σέβονται την έννοια και του ontopic. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι με προλαβαίνουν άτομα όπως ο GINOLA,και σαν μαζοχιστής συνεχίζω να διαβάζω αυτή την υπέροχα σουρεαλιστικη κοινότητα
ΥΓ. Αγαπητέ Ginola, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις, αν μου επιτρέπεις όμως διαφωνώ με την λέξη καταστροφική επιλογή για τον οποιοδήποτε παίχτη. Μια μεταγραφή δεν μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική με κανέναν τρόπο, εκτός αν οι ίδιοι που την κάνουν δεν θέλουν να πυροβολησουν τα πόδια της ομάδας. Ούτε καν με παίχτες τύπου Λεβεκ. Επειδή καταλαβαίνω ότι δεν βλέπεις μονοδιάστατα τα πράγματα, δεν υπάρχει μηδενικο ρίσκο σε οποιοδήποτε επαγγελματική συμφωνία,πόσο μαλλον όταν μπαίνουν τα μανατζεριλικια στην μεση. Το πολύ πολύ να βγει Μιχογιεβιτς,δεν τρέχει κάτι. Φιλικά πάντα ο αντίλογος.
ΥΓ. Αγαπητέ Ginola, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις, αν μου επιτρέπεις όμως διαφωνώ με την λέξη καταστροφική επιλογή για τον οποιοδήποτε παίχτη. Μια μεταγραφή δεν μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική με κανέναν τρόπο, εκτός αν οι ίδιοι που την κάνουν δεν θέλουν να πυροβολησουν τα πόδια της ομάδας. Ούτε καν με παίχτες τύπου Λεβεκ. Επειδή καταλαβαίνω ότι δεν βλέπεις μονοδιάστατα τα πράγματα, δεν υπάρχει μηδενικο ρίσκο σε οποιοδήποτε επαγγελματική συμφωνία,πόσο μαλλον όταν μπαίνουν τα μανατζεριλικια στην μεση. Το πολύ πολύ να βγει Μιχογιεβιτς,δεν τρέχει κάτι. Φιλικά πάντα ο αντίλογος.
Eλα ντε ραιν. Αυτη η προσπαθεια να βγει τελειως παλτο ο Τομας δεν την καταλαβαινω καθολου.
Οπως και δεν καταλαβαινω πως δεν ειναι φορ η και πως δεν εχει λογικη η κινηση. Πισω απο τον Ολιβειρα θες εναν με διαφορετικα χαρακτηριστικα που μπορεις και να τον πεταξεις μεσα και ως δευτερο, και εναν τριο με παρωμοια χαρακτηριστικα με τον ολιβειρα.
Το μεγαλι ερωτηματικο για μενα αν οντως πανε με Κουτσια ως τριτο ειναι αν μπορει να σταθει ο Κουτσιας...
Οπως και δεν καταλαβαινω πως δεν ειναι φορ η και πως δεν εχει λογικη η κινηση. Πισω απο τον Ολιβειρα θες εναν με διαφορετικα χαρακτηριστικα που μπορεις και να τον πεταξεις μεσα και ως δευτερο, και εναν τριο με παρωμοια χαρακτηριστικα με τον ολιβειρα.
Το μεγαλι ερωτηματικο για μενα αν οντως πανε με Κουτσια ως τριτο ειναι αν μπορει να σταθει ο Κουτσιας...
να στε καλά ρε μάγκες ... πολλές ποδοσφαιρικές πληροφορίες για τον παίχτη ...
στο μυαλό μου ταιριάζει πλέον αρκετά στον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ με Λούτσε ... το μόνο που δεν έχει απαντηθεί μέσα μου ακόμα ... είναι αν μπορεί να παίξει εντελώς μόνος του στο 9 ... τότε τι συμπεριφορά έχει στις υποδοχές της μπάλας με βαθιές μπαλιές όταν μας πιέζουν καλοί αντίπαλοι ?
σίγουρα ποτέ δεν μπορείς να τα έχεις όλα από έναν παίχτη ... αλλά εκεί είναι και γιατί κάποιοι παίχτες πληρώνονται τόσα χρήματα ...
στο μυαλό μου ταιριάζει πλέον αρκετά στον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ με Λούτσε ... το μόνο που δεν έχει απαντηθεί μέσα μου ακόμα ... είναι αν μπορεί να παίξει εντελώς μόνος του στο 9 ... τότε τι συμπεριφορά έχει στις υποδοχές της μπάλας με βαθιές μπαλιές όταν μας πιέζουν καλοί αντίπαλοι ?
σίγουρα ποτέ δεν μπορείς να τα έχεις όλα από έναν παίχτη ... αλλά εκεί είναι και γιατί κάποιοι παίχτες πληρώνονται τόσα χρήματα ...
Δεν ξερω ρε συ gospi, είτε ο Τόμας,είτε ελπίζω ο κουτσιας.
Τώρα τι να σου πω,αν φτάσουν τα χρήματα ας φέρουν και τον αναστασακο του 2022.
Τώρα τι να σου πω,αν φτάσουν τα χρήματα ας φέρουν και τον αναστασακο του 2022.
Επισης απο που και ως που ειναι "ακατανοητη" η ελευση Νεσμπεργκ? Εκατο χιλιαδες φορες εχει εξηγηθει ο σχεδιασμος στα σεντερ μπακ. 5 σεντερ μπακ χρειαζεσε. Ινγκασον-μεταγραφη και απο πισω Καργας, Νεσπεργκ και Κουλιερακης και ΜΙχαι αντε γεια.
Πως ειναι ακριβως δεν κολαει ο Νεσμπεργκ?
Πως ειναι ακριβως δεν κολαει ο Νεσμπεργκ?
Προσωπικά δεν αναφέρομαι στο ύψος του αλλά στον τρόπο που κινείται μέσα στο κουτί, ο τρόπος που ξεμαρκαρετε, το πώς βγαίνει στο γκολ.
Θα πάω τώρα και πιο πίσω στο χρόνο πριν τον τραβήξει του να δω εκεί σε μια πιο δυνατή ομάδα
Θα πάω τώρα και πιο πίσω στο χρόνο πριν τον τραβήξει του να δω εκεί σε μια πιο δυνατή ομάδα