Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

giliopoulos έγραψε:
DamoN έγραψε:Έφυγε Πάσχα ήρθε Κοταρσκι ( ερωτηματικο εδώ)
Έφυγε Σιντκλει ήρθε Ράφα (+ εδώ)
Θα φύγει τειλορ ήρθε Σαστρε (+ εδώ)
Έφυγε Βαρελα ήρθε καργας (+ εδώ)
Έφυγε κρεσπο ήρθε Νεσμπεργκ (λογικά - εδώ)
Έφυγε κανένας ήρθε νταντας (+ εδώ)
Έφυγε κανένας ήρθε φιλιπε (+ εδώ )
Θα φύγει μουργκ έρχεται ναρει (+ εδώ )
Έφυγε μιτριτσα ήρθε Κουαλιατα (ερωτηματικο προς το + )
Έφυγε ζαμπα ήρθε αντρε ρικαρντο (ερωτηματικο )
Έφυγε τσολακ ήρθε ο τομας ( ερωτηματικο Αν και μείον από το τίποτα δεν γίνεται )
Θα φύγει μπισε θα πάρουμε 10αρι.

Αν εξαιρέσεις τον κρεσπο σίγουρα είμαστε καλύτερα από περυσι .
Σίγουρα όχι εξαιρετικά γιατί οι παίχτες είναι στοιχήματα αλλά αυτά έχει το ηλιακό ταργετ γκρουπ που επιλέγουμε όπως επίσης και τα συμβόλαια που δίνουμε .ούτε εγώ είμαι χαρούμενος αλλά επουδενί δεν έχω ξενερώσει ή θυμώσει ξέρω γω . Αντίθετα περυσι που έχασα 3 φορές από τον Ρούλη και έλεγα αυτός παίρνει 1.200.000 (Βαρελα) αυτός παιρνει 800.000 (εσιτι)κλπ ήμουν πολύ πιο νευριασμένος .
Και στην τελική Τον μποτο τον πήραμε για την ικανότητα του να βρίσκει λαυρακια . Αν τους ξέραμε δεν θα ήταν λαυρακια. Πήγαινα και εγώ να τους φέρω ….
Την τόσο μεγάλη απογοήτευση την αντικατοπτρίζει η εικόνα της ομάδας στα φιλικά; Θέλω να πω αυτοί οι άγνωστοι που ήρθαν σαν φαίνονται χειρότεροι από αυτούς που είχαμε περυσι; Γιατί περυσι βγήκαμε 2οι + τελικό κυπέλλου + 8 κομφερενς. Φέτος πως θα βγούμε 5οι που λέτε κλπ;;;;

Δεν μπορω να καταλαβω, αυτα τα συν και τα πλην που τα βασιζεις?
Στα νουμερα των παικτων, στην εικονα που εχεις απο τις προηγουμενες ομαδες τους?
Αυτα θα μπουνε στο τελος της χρονιας.
Δηλαδη ο κουλιατα με μηδενικα νουμερα απο τους γουντερερς του μοντεβιδεο απο που και ως που ειναι καλυτερος του μιτριτσα? Ποιος το λεει αυτο?
Ο ναρευ απο που ειναι καλυτερος του μουργκ?
Ο τομας γιατι δεν ειναι χειροτερος του τσολακ με χαωτικα χειροτερα νουμερα?
Ο καργας γιατι ειναι καλυτερος του βαρελα? Μονο λογω ηλικιας γιατι το βιογραφικο του ειναι αστειο

Αφού, λοιπόν τα συν και τα πλην θα μπουν στο τελος της χρονιάς, εσύ γιατί κράζεις από τώρα???
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
DamoN έγραψε:Έφυγε Πάσχα ήρθε Κοταρσκι ( ερωτηματικο εδώ)
Έφυγε Σιντκλει ήρθε Ράφα (+ εδώ)
Θα φύγει τειλορ ήρθε Σαστρε (+ εδώ)
Έφυγε Βαρελα ήρθε καργας (+ εδώ)
Έφυγε κρεσπο ήρθε Νεσμπεργκ (λογικά - εδώ)
Έφυγε κανένας ήρθε νταντας (+ εδώ)
Έφυγε κανένας ήρθε φιλιπε (+ εδώ )
Θα φύγει μουργκ έρχεται ναρει (+ εδώ )
Έφυγε μιτριτσα ήρθε Κουαλιατα (ερωτηματικο προς το + )
Έφυγε ζαμπα ήρθε αντρε ρικαρντο (ερωτηματικο )
Έφυγε τσολακ ήρθε ο τομας ( ερωτηματικο Αν και μείον από το τίποτα δεν γίνεται )
Θα φύγει μπισε θα πάρουμε 10αρι.

Αν εξαιρέσεις τον κρεσπο σίγουρα είμαστε καλύτερα από περυσι .
Σίγουρα όχι εξαιρετικά γιατί οι παίχτες είναι στοιχήματα αλλά αυτά έχει το ηλιακό ταργετ γκρουπ που επιλέγουμε όπως επίσης και τα συμβόλαια που δίνουμε .ούτε εγώ είμαι χαρούμενος αλλά επουδενί δεν έχω ξενερώσει ή θυμώσει ξέρω γω . Αντίθετα περυσι που έχασα 3 φορές από τον Ρούλη και έλεγα αυτός παίρνει 1.200.000 (Βαρελα) αυτός παιρνει 800.000 (εσιτι)κλπ ήμουν πολύ πιο νευριασμένος .
Και στην τελική Τον μποτο τον πήραμε για την ικανότητα του να βρίσκει λαυρακια . Αν τους ξέραμε δεν θα ήταν λαυρακια. Πήγαινα και εγώ να τους φέρω ….
Την τόσο μεγάλη απογοήτευση την αντικατοπτρίζει η εικόνα της ομάδας στα φιλικά; Θέλω να πω αυτοί οι άγνωστοι που ήρθαν σαν φαίνονται χειρότεροι από αυτούς που είχαμε περυσι; Γιατί περυσι βγήκαμε 2οι + τελικό κυπέλλου + 8 κομφερενς. Φέτος πως θα βγούμε 5οι που λέτε κλπ;;;;

Δεν μπορω να καταλαβω, αυτα τα συν και τα πλην που τα βασιζεις?
Στα νουμερα των παικτων, στην εικονα που εχεις απο τις προηγουμενες ομαδες τους?
Αυτα θα μπουνε στο τελος της χρονιας.
Δηλαδη ο κουλιατα με μηδενικα νουμερα απο τους γουντερερς του μοντεβιδεο απο που και ως που ειναι καλυτερος του μιτριτσα? Ποιος το λεει αυτο?
Ο ναρευ απο που ειναι καλυτερος του μουργκ?
Ο τομας γιατι δεν ειναι χειροτερος του τσολακ με χαωτικα χειροτερα νουμερα?
Ο καργας γιατι ειναι καλυτερος του βαρελα? Μονο λογω ηλικιας γιατι το βιογραφικο του ειναι αστειο

Αφού, λοιπόν τα συν και τα πλην θα μπουν στο τελος της χρονιάς, εσύ γιατί κράζεις από τώρα???

Που το ειδες οτι εκραξα ρε αδερφε θα με τρελανεις?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gergeo4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Τι μεταγραφες περιμενουμε για πριν τα προκριματικα; Και τι μενει για μετα

ναρει-μπράντον και δεν αποκλείω το 10αρι...μετά βλέπουμε

Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Νομιζω πως ο εξορθολογισμος του μπατζετ και το στησιμο μιας αξιοπρεπους και φουλ ανταγωνιστικης ομαδας θα γινει με αιμα. Αιμα που θα ζηταει το μεγαλυτερο ποσοστο των οπαδων μας. Θα ζητησουν το κεφαλι του Μποτο, το κεφαλι του Λουτσεσκου κ ισως κ το κεφαλι του Σαββιδη. Αν ο οργανισμος ΠΑΟΚ αντεξειαυτην την κολαση που θα προκαλεσουμε οι «ιδιοι», τοτε ο ΠΑΟΚ θα μακροημερευσει και θα μας γεμισει χαρες. Κανω το σταυρο μου να γινει το θαυμα και αυτη η φρεσκια ομαδα να δεσει γρηγορα και να παει πολυ καλα φετος. Διαφορετικα θα την γκρεμισουμε οι ιδιοι απο τους πρωτους μηνες της προσπαθειας. Και φυσικα μονο θλιψη προκαλει η προσπαθεια αποδομησης της προσπαθειας λιγους μηνες ΠΡΙΝ ΚΑΝ ξεκινησει η προσπαθεια
Άβαταρ μέλους
MacTiger
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MacTiger »

Φέρτε FiLIP Djuricic για δεκαρι και όλα καλά.γυρω στο 1.5 χαρτί ο μισθός του. Είναι και γνωστός του Αντριγια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

gergeo4 έγραψε:
george89 έγραψε:Δικαιωμα τους να δωσουν 1 € η 1 δισ € για μεταγραφες,Αλλα και δικαιωμα μας να μας αρεσει η οχι αυτο που βλεπουμε και να το κρινουμε,οταν βλεπω φωτογραφίες του πια και διαβαζω ε ρε γουμενο που θελετε σαν αντιλογο καταλαβαίνω οτι δεν υπαρχει επιχειρημα σε αυτα που λεμε καποιοι που ειμαστε " γκρινιαριδες"

το θέμα Γιώργο είναι ότι στέκεστε ΠΑΝΤΑ στις μεταγραφές που δεν σας αρέσουν και με τεράστια επιμονή,ενώ ο σύλλογος αποκτά και παίχτες όπως ντάντας,τους σοάρες,κοτάρσκι και άλλους.Δεν είναι όλα μαύρα παιδιά...

Ε καλα δεν ειναι οτι και οι υπολοιποι που εχουμε παρει ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ως βιογραφικο σε σχεση με τον Μπραντον,απλα τουλαχιστον καποιοι εξ αυτων εχουν το στοιχειο του ενδιαφεροντος στοιχηματος.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

giliopoulos έγραψε:Πουθενα δεν ξεκαθαριστηκε οτι το μοντελο ειναι νεοι και αγνωστοι παικτες.
Εγω ειδα non paper για balde. Εκτος και αν ειναι τυχαιο οτι το εγραψαν την ιδια μερα ολα τα site οι δημοσιογραφοι και η φορτσα.
Επισης γκαγκατσης προχτες στην παρουσιαση του γηπεδου ειπε για πρωταθλητισμο.
Αναφέρομαι στο τι γκελ κάνουν τα ονόματα που φέρνουμε και τι συμβόλαια έχουν

Όχι στο άμα είναι καλοί και άμα θα κάνουμε πρωταθλητισμό

Αυτά καταλαβαίνω ότι συνδέονται αλλά δεν είναι απόλυτα. Εκεί είναι το θέμα της διαφωνιας
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Είναι κάποια nickname εδώ μέσα που πραγματικά θα τα ζήλευε ο Γκέμπελς. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν έχω διαβάσει τα σωστά post. Ευτυχώς τα διαβάζω όλα και δυστυχώς διαβάζω και τα δικά τους.. Δηλαδή τις παραθέσεις τους. Περιμένω την ίδια ευαισθησία των διαχειριστών και σε αυτήν την πλευρά της καταστροφολογίας και της ισοπέδωσης.
george89

Δημοσίευση από george89 »

Μιλησα με φιλο μου απ την Ισπανία και με ειπε τα καλύτερα για τον τομας ο οποιος απ οτι διάβασα ειναι απο αγγλο πατερα,δεν γκρινιαζω αλλο για αυτον ,θα εμπιστευτω αυτα που άκουσα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τυχον αποφαση παντως για μη ανανεωση Μπισεσβαρ ειναι ισως η πιο ποδοσφαιρικη αποφαση που εχει παρθει μεχρι τωρα.Οπως φαινεται Κουαλιατα και Ρικαρντο υπολογιζονται για τα ακρα,ακρα στα οποια μπορει να παιξει και ο Μπραντον.Καπως ετσι παρεα με Ναρει,Ζιφκοβιτς,Καντουρι,ακομα και Σοαρες φτανουμε στους 7 παικτες χωρις να εχει αποκτηθει ο επιτελικος που θελει ο Λουτσεσκου.Αν ανανεωνε ο Μπισεσβαρ θα φταναμε στους 8 και θα επρεπε να γινουν 9 για τρεις θεσεις,πραγματικη παρανοια οταν στη θεση του επιθετικου εχεις 1,5.Ελπιζω να γινει πραξη το σεναριο και με αυτο τον τροπο θα ανοιξει ο δρομος τοσο για επιτελικο, οσο και για κανονικο φορ προς το τελος της μεταγραφικης περιοδου.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

george89 έγραψε:Δικαιωμα τους να δωσουν 1 € η 1 δισ € για μεταγραφες,Αλλα και δικαιωμα μας να μας αρεσει η οχι αυτο που βλεπουμε και να το κρινουμε,οταν βλεπω φωτογραφίες του πια και διαβαζω ε ρε γουμενο που θελετε σαν αντιλογο καταλαβαίνω οτι δεν υπαρχει επιχειρημα σε αυτα που λεμε καποιοι που ειμαστε " γκρινιαριδες"

Είναι παντελώς εκτός πραγματικότητας η απάντηση σου και πολλές άλλες παρόμοιες που ακούγονται αλλά κι που γράφονται εδώ πέρα μέσα. Ο ιβαν όπως κάθε ρώσος επιχειρηματίας αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στην διακίνηση των χρημάτων του από τροφοδότες λογαριασμούς εντός Ρωσίας ΠΡΟΣ αποδέκτες λογαριασμούς ΕΝΤΟΣ ευρωπαϊκής ένωσης. Με την έναρξη του πολέμου η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας έθεσε αυστηρότατους περιορισμούς στα ποσά τα οποία θα μπορούσαν να διακινήσουν ΕΚΤΟΣ της ρωσικής επικράτειας και οι επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα. Ο λόγος είναι φυσικά απλούστατος , έπρεπε να σταθεροποιηθεί η αγορά συναλλάγματος. Καμία κάνουλα δεν έκλεισε ο Ιβαν . Υπάρχει πρόβλημα όμως στην ρευστότητα την οποία διαθέτει η ομάδα. Αν έχετε κάποιο φίλο ή γνωστό που εμπλέκεται με εμπόριο με την Ρωσία ρωτήστε να μάθετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά σήμερα και που είναι πασίγνωστες !! Τώρα πως στο διάλο συμβαίνει να υπάρχουν συν οπαδοί που να αγνοούν με τόσο προκλητικό τρόπο την πραγματικότητα και να επιμένουν στα χειρότερα των συμπερασμάτων είναι απορειας άξιο!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο τελευταίος που φταίει σίγουρα είναι το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ που απλά επικοινωνεί αυτά που βγάζει προς τα έξω ο Κ.Κ

Ο Μάκης στην σ.τ για την Τούμπα είπε ότι το έργο είναι ανεξάρτητο από το αγωνιστικό και ότι η ομάδα θα συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό.
Καλό θα ήταν να δώσει μια διευκρίνιση για το τι θεωρεί πρωταθλητισμό.

Για πολλούς ( οι οποίοι στην ουσία δεν έχουν άδικο) και ο Χ Παναιτωλικός κάνει πρωταθλητισμό από τη στιγμή που συναγωνίζεται με τους καλύτερους. Αυτός είναι και ο πιο κοντινός όρος στον πρωταθλητισμό.

Από κει και πέρα κάτι πιο συγκεκριμένο είναι το ότι η ομάδα θα συνεχίσει να έχει ως στόχους τους εγχώριους τίτλους και την ευρωπαϊκή πορεία.
Και αναλόγως πως θα πάει συνολικά σε αυτές τις τρεις διοργανώσεις γίνεται και η τελική σούμα.

Πέραν αυτού δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί έχουμε τέτοια φοβία στο να αναφέρουμε πράγματα που δείχνουν αρνητικά. Όπως αναφέρονται τα θετικά έτσι θα αναφέρονται και τα αρνητικά. Σε διαφορετική περίπτωση δεν υπάρχει κριτική ( θετική και αρνητικη) αλλά θρησκευτικη ευλάβεια.

Γιατί μπορείς να πεις ότι ο κοταρσκι ή ο νταντάς ή ο κουαλιατα είναι και γαμω τις επιλογές και δεν μπορείς να πεις ότι η επιλογή Μπράντον ή Νεσμπεργκ δείχνουν λάθος?
Γιατί μπορείς να πεις ότι έχεις την καλύτερη 5αδα χαφ στην Ελλάδα αλλά το κέντρο της άμυνας σου πέρα του ινγκι αποτελείται από παίκτες για ομάδες πολύ χαμηλότερης δυναμικής?
Γιατί μπορείς να πεις ότι δεξιά με ζιφκο- Ναρευ είσαι σούπερ αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δυάδα Ολιβέιρα -μπραντον δεν υφίσταται?

Όλα τα παραπάνω είτε θετικά είτε αρνητικά μπορεί στην πορεία να αποδειχθουν λανθασμένα. Μπορεί δηλαδή η δυάδα ζιφκο-ναρευ να μην είναι τόσο καλή όσο υπολογιζόταν ενώ η επιθετικη να πετάει κεραυνους.
Όλα είναι πιθανά και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά για τίποτα. Αλλά αυτή τη στιγμή οι κρίσεις γίνονται με βάση κάποια δεδομένα και με βάση αυτά που ο καθένας έχει στο κεφάλι του και πως αξιολογεί κάποια πράγματα.

Γι αυτό καλό είναι να σταματήσει να γίνεται τόσο μεγάλη κριτική στο τι γράφει ή πιστεύει ο καθένας,να υπάρξει λίγο μεγαλύτερη ελευθερία λόγου σε κάποια πράγματα και προπαντός να υπάρχει σωστή αξιολόγηση.
Δεν γίνεται να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι αξιόλογες φωνές με κάτι τρολακια που είτε δεν παίρνουν διάρκειας αν δεν έρθουν παικταράδες είτε δεν έχουν γράψει ποτέ τίποτα θετικό για την ομάδα εδώ και δέκα χρόνια είτε είναι αλλόθρησκοι και μας εμπαιζουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

kataramenos5 έγραψε:Εγω λεω να παρουμε ενα καλο γιατρονα τον ξεψαχνισει μπας και ειναι ιατρικο το προβλημα. Αν ειναι θεμα κακης προπονησης(κααης εκτελεσης κλπ) να πεθανουν στην ατομικη. Οπως καινα χει πρεπει να βρεθει μια λυση.

Αυτό που με παραξενεύει με τον Omar είναι πως πριν έρθει σε εμάς είχε ελάχιστους τραυματισμούς
Double Dragon

Δημοσίευση από Double Dragon »

Εγώ πάντως καραγουστάρω. Δεν με νοιάζουν πρωταθλήματα κτλ αλλά πιστεύω ότι θα δω ωραία μπάλα από την ομάδα. Μια ενδεκάδα με Κοτάρσκι, Λύρα, Ιγκι, Κουλιεράκη, Ράφα, Ντάγκλας, Σβαμπ, Κουαλιάτα στο 10, Ζίλε, Μπράντον και Όλι μου φαίνεται ότι θα κάνει πραγματάκια όμορφα. Για τους ΑΡΔ μεγάλη επυτιχία του οάρης η απόκτηση του ελεύθερου 31 χρόνου Γκρέι αλλά για τον ΠΑΟΚ χλευάζουν την απόκτηση του 27χρόνου Μπράντον ως ελεύθερου. Λαμόγια
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

Andrew R έγραψε:

Είναι παντελώς εκτός πραγματικότητας η απάντηση σου και πολλές άλλες παρόμοιες που ακούγονται αλλά κι που γράφονται εδώ πέρα μέσα. Ο ιβαν όπως κάθε ρώσος επιχειρηματίας αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στην διακίνηση των χρημάτων του από τροφοδότες λογαριασμούς εντός Ρωσίας ΠΡΟΣ αποδέκτες λογαριασμούς ΕΝΤΟΣ ευρωπαϊκής ένωσης. Με την έναρξη του πολέμου η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας έθεσε αυστηρότατους περιορισμούς στα ποσά τα οποία θα μπορούσαν να διακινήσουν ΕΚΤΟΣ της ρωσικής επικράτειας και οι επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα. Ο λόγος είναι φυσικά απλούστατος , έπρεπε να σταθεροποιηθεί η αγορά συναλλάγματος. Καμία κάνουλα δεν έκλεισε ο Ιβαν . Υπάρχει πρόβλημα όμως στην ρευστότητα την οποία διαθέτει η ομάδα. Αν έχετε κάποιο φίλο ή γνωστό που εμπλέκεται με εμπόριο με την Ρωσία ρωτήστε να μάθετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά σήμερα και που είναι πασίγνωστες !! Τώρα πως στο διάλο συμβαίνει να υπάρχουν συν οπαδοί που να αγνοούν με τόσο προκλητικό τρόπο την πραγματικότητα και να επιμένουν στα χειρότερα των συμπερασμάτων είναι απορειας άξιο!

Σωστα οσο λες, κακως ομως προσπαθεις να πεισεις ανθρωπους που θελουν να ακουσουν περι καταστροφολογιας και κλεισιμο κανουλων. Εγω θα πω το εξης, η κανουλα εκλεισε, τι θα κανετε πολεμο σε εναν ανθρωπο που εχει δωσει την ψυχη του για τον ΠΑΟΚ και ειναι ετοιμος να δωσει ενα δωρο 100εκ ευρω στον ΠΑΟΚ που θα το χαιρονται οι επομενες γενιες? Και μην τολμησετε να πειτε για ΑΕΧ και Μελισσανιδη, δεν εχει καμια σχεση ο Σαββιδη με τον αετονυχη που τους πεταγε στις Γ εθνικες και τους ειχε στην φαπα για να μην βγαζουν αχνα. Δεν εχει βαλει ουτε ευρω απο την τσεπη του για την ΑΕΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”