Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
george89

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από george89 »

Δικαιωμα τους να δωσουν 1 € η 1 δισ € για μεταγραφες,Αλλα και δικαιωμα μας να μας αρεσει η οχι αυτο που βλεπουμε και να το κρινουμε,οταν βλεπω φωτογραφίες του πια και διαβαζω ε ρε γουμενο που θελετε σαν αντιλογο καταλαβαίνω οτι δεν υπαρχει επιχειρημα σε αυτα που λεμε καποιοι που ειμαστε " γκρινιαριδες"
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

xrictoforoc έγραψε:Πιθανότατα θεωρία συνωμοσίας αλλά υπάρχει περίπτωση ο Τόμας να έρχεται ως εχέγγυο ότι θα πάρει χρόνο ο κουτσιας; Ρωτάω βασιζόμενος στην απάντηση για στήριξη στον παίχτη. Να ήταν ας πούμε η συμφωνία προκειμένου να ανανεώσει να έρθει ένας παίκτης χαμηλού υποβάθρου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αδερφέ το χαρακτηρίζεις θεωρία συνωμοσίας αλλά είναι εξαιρετική η σκέψη σου ... προσωπικά το θεωρώ πολύ πιθανό και εξηγεί πολλά πράγματα ...

το αναφέρω γιατί τυχαίνει να γνωρίζω ότι ο Σαββίδης έχει καταλάβει τι σημασία έχουν κάποια πράγματα πλέον ...

πιστεύω ότι θα επιβεβαιωθείς τις επόμενες ημέρες ... αναμένω ανανέωση Κουτσια μέχρι το 2026 όπως του Ντέλια ... μακάρι τα παιδιά να δουλέψουν και να διαπρέψουν στον ΠΑΟΚ ...
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Κουτσιας ποτε ακριβως θα μπει στην ομαδα; Εχει καποιος καμια ακρη στην ΕΥΠ να μας πει και εμας;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αν ισχύει ότι θέλουν να φέρουν δεκαρι με νούμερα , τότε εγώ βλέπω το σενάριο ως εξής

Φέρνεις μεσοεπιθετικους με γεμάτες σεζόν που μπορούν αποδεδειγμένα να δημιουργήσουν φάσεις
Ναρει, Κουαλιατα, 10αρι και Ζιφκοβιτς (στα καλά του) είναι τέτοιοι
Έχεις τον Ολιβέιρα που αν επανέλθει πλήρως μπορεί να γίνει killer
Και τον Ισπανό που θα παίζει σε ματς με κλειστές άμυνες και θα βοηθάει στο να ανοίγουν χώροι ή σε ματς με 2αδα μπροστά

Αυτό το σενάριο έχει πολλούς αστερίσκους.
Βασικά σχεδόν κάθε παίχτης είναι ερωτηματικό

Και εδώ τώρα ποντάρουμε στο μάτι του Μποτο. Έχει αποδείξει ότι κάθε μεταγραφή περνάει από 10 κόσκινα μέχρι να κλείσει.

Ελπίζω να δικαιωθούμε και να δούμε μπαλαρα
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

rainmaker έγραψε:Η ΠΑΕ φέτος έχει ξεκαθαρίσει οτι το ΓΕΝΙΚΟ μοντέλο είναι νέοι και σχετικά άγνωστοι παίκτες.

Και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και με τις ευρωπαϊκές προκρίσεις, θα κινηθούμε και για πιο ακριβούς παίκτες (τουτέστιν ΜΑΛΛΟΝ τον Αυγουστο).

Τα έγραψα προσωπικά αυτά, πριν ένα μήνα.

Και τα βρίσκω λογικά και θεμιτά.

Ο Μπαλντε ήταν / είναι (Δεν ξέρω) υπαρκτή περίπτωση, προσωπικά δεν με πείθει ιδιαίτερα, αλλά σίγουρα δυνατό όνομα. Το γιατί δεν προχώρησε δεν το ξέρω. Ίσως να ξεκίνησε κανα παζάρι που να εκτόξευσε την τιμή
Δεν έχω καμία όρεξη αντιπαράθεσης.

Απλα, σε ποιον το έχει ξεκαθαρίσει αυτό η ΠΑΕ;

Αν αναφέρεσαι σε επίσημες δηλώσεις στελεχών δεν μου έρχεται κάτι πρόχειρο. Αν μου έχει ξεφύγει κάτι, παρακαλώ να με διορθώσεις.

Επίσης, ακριβώς τα ίδια μετέφερες και πέρσι και όλοι θυμόμαστε τι έγινε στο τέλος.

Και επειδή δεν μου έχεις δώσει, τόσα χρόνια που είμαι εδώ μέσα, κανένα λόγο για να πιστεύω οτι μεταφέρεις πράγματα που βγάζεις από το κεφάλι σου (το ξεκαθαρίζω αυτό) και επειδή αυτοί που στα μετέφεραν πέρσι τους διέψευσαν οι εξελίξεις καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι και να περιμένουμε να δούμε.

Η πραγματικότητα λέει ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει 9-10 μεταγραφές όλες με συγκεκριμένο ταβάνι στα συμβόλαια.

Όλες.

Αν αλλάξει κάτι στο μέλλον εδώ είμαστε να το σχολιάσουμε.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν κατάλαβα που είναι η αντίθεση;

Πέρυσι μετέφερα αυτά που μαθαίναμε πέρυσι και φέτος μεταφέρω αυτά που μαθαίνουμε φέτος.

Πέρυσι μιλούσαμε για συγκεκριμένα ονόματα, φέτος για γενική στρατηγική γιατί ακριβώς δεν βγήκε άκρη πέρυσι και δεν δεχόμαστε να εκτιθέμεθα εμείς λόγω λαθών άλλων, οπότε αποφεύγουμε να ρωτάμε ονόματα.

Και σόρρυ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν νομίζω οτι πέρυσι έλεγα το ίδιο (οτι θα πάμε με άγνωστα ονόματα και λάου λαου μέχρις ότου έρθει κάτι καλύτερο). Πέρυσι εξ αρχής η ενημέρωση ήταν οτι θέλουμε τίτλο και θέλουμε συγκεκριμένους παίκτες. Δεν ήρθαν, ΚΑΚΩΣ και ήταν προβλημα αυτό. Το είδαμε. Σε αυτό εδώ το σαιτ γράψαμε κείμενο ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ οτι κάτι δεν πάει καλά και οι υπεύθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν. Παρεμπιπτόντως, εγώ το έγραψα. Αρα δεν έλεγα "υπομονή μέχρι τέλος Αυγούστου, η ομάδα ζυγίζεται". ΟΥΤΕ ΚΑΝ.

Φαντάζομαι (και ελπίζω) οτι δεν θα ανατρέψουν στα καλά καθούμενα τον φετινό σχεδιασμό, ΕΚΤΟΣ αν πρόκειται για στροφή προς το καλύτερο, και οχι το χειρότερο (π.χ. Γεια σας είμαι ο Μπαπε, βαρέθηκα Παρισια Μαδρίτες κλπ, θέλετε να έρθω; )

Το έχω πει εκατοντάδες φορές οτι μιλάμε με όλα τα σοβαρά τμήματα του συλλόγου, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και με την ΠΑΕ. Στο μέτρο του λογικού και εφικτού. Δεν είμαστε ΜΜΕ με ρεπόρτερ, δεν μπορούμε να το παραστήσουμε και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. Και δεν τα μαθαίνουμε κρυφά, είναι κάτι πολύ υγιές και χαιρόμαστε για αυτό. ΑΠΟΚΛΕΙΩ το ενδεχόμενο να μην τα ξέρουν και τα μμε ειδικά όντας τόσες μέρες στην Ολλανδία.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

rainmaker έγραψε:. Θεωρώ δεδομένο οτι και εσύ να μην το συνεχίσεις, θα πάρει κάποιος άλλος τη δάδα στην Ολυμπιάδα μιζέριας του φετινού καλοκαιριού.
Και γω θεωρώ μεγάλη μπαρουφα να με θεωρεί κάποιος μίζερο και ότι τριγυρνάω με την δαδα της μιζέριας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπραβο Ρενε

Με τη διαφορά οτι δεν απευθυνόταν σε εσένα η παρατήρησή μου εξ αρχής, απλά χώθηκες.

Η δάδα είναι δημόσιο αγαθό κατά τα φαινόμενα, δεν είναι δικιά σου
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

george89 έγραψε:Δικαιωμα τους να δωσουν 1 € η 1 δισ € για μεταγραφες,Αλλα και δικαιωμα μας να μας αρεσει η οχι αυτο που βλεπουμε και να το κρινουμε,οταν βλεπω φωτογραφίες του πια και διαβαζω ε ρε γουμενο που θελετε σαν αντιλογο καταλαβαίνω οτι δεν υπαρχει επιχειρημα σε αυτα που λεμε καποιοι που ειμαστε " γκρινιαριδες"
το θέμα Γιώργο είναι ότι στέκεστε ΠΑΝΤΑ στις μεταγραφές που δεν σας αρέσουν και με τεράστια επιμονή,ενώ ο σύλλογος αποκτά και παίχτες όπως ντάντας,τους σοάρες,κοτάρσκι και άλλους.Δεν είναι όλα μαύρα παιδιά...
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

:? Το μεταγραφικο σενάριο εάν μας αποκλείσουν οι Βούλγαροι ποιό είναι? Παμε για να διεκδικήσουμε εξοδο στο κονφερενς?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Κατα τον Απριλιο εδω μεσα λεγοταν να φυγει ο Κουρτιτς να φυγει ο Τσολακ να φυγει ο Πασχα να φυγουν οι παππουδες να ρθουν νεοι να στηριχτει ο Κουτσιας. Ε να που ολα εγιναν [FACE WITH TEARS OF JOY] μονο ο Καντουρι μας εμεινε αμανατι
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Πουθενα δεν ξεκαθαριστηκε οτι το μοντελο ειναι νεοι και αγνωστοι παικτες.
Εγω ειδα non paper για balde. Εκτος και αν ειναι τυχαιο οτι το εγραψαν την ιδια μερα ολα τα site οι δημοσιογραφοι και η φορτσα.
Επισης γκαγκατσης προχτες στην παρουσιαση του γηπεδου ειπε για πρωταθλητισμο.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Aye4 έγραψε::? Το μεταγραφικο σενάριο εάν μας αποκλείσουν οι Βούλγαροι ποιό είναι? Παμε για να διεκδικήσουμε εξοδο στο κονφερενς?
Όχι μόνο έξοδο. Να έχουμε και έτοιμη ομάδα του χρόνου να διεκδικήσουμε μα αξιώσεις την είσοδο μας στους σχετικούς ομίλους.

Υ.Γ. Εκτός κιαν μας εκπλήξει ευχάριστα η ομάδα αλλά το βλέπω πραγματικά δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Aye4 έγραψε::? Το μεταγραφικο σενάριο εάν μας αποκλείσουν οι Βούλγαροι ποιό είναι? Παμε για να διεκδικήσουμε εξοδο στο κονφερενς?
Ριχνουμε ολους οσους πηραμε στον ΠΑΟΚ Β και παμε να χτισουμε νεα ομαδα με παικτες πανωραφισιους.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εχει ανεβει ενα αρθρο στο γκαζετα περι Τομας με 10 πραγματα για αυτον.
Επειδη καπου χθες αναφερθηκε οτι ο συγκεκριμενος δεν εχει το ποτεντιαλ των υπολοιπων μεταγραφων και οτι δεν ειναι καν καποιος που υπηρξε ταλεντο και καπου εχασε το δρομο, ειμαστε σιγουροι για αυτο;;
Αφησα μονο τα ποδοσφαιρικα

4) Αντίθετα ο Τόμας βρέθηκε σε ηλικίας μόλις 10 ετών στις ακαδημίες της Μαγιόρκα και άρχισε να «καταπίνει» ένα-ένα τα ηλικιακά τμήματα του club. Μεταγενέστερα «κόλλησε» με τον Μάρκο Ασένσιο που πλέον αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης και πριν «ανέβει» στην πρώτη ομάδα βρέθηκε μια ανάσα από την Εβερτον αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε επειδή η Μαγιόρκα… έκανε πίσω. Ετσι έμεινε στο σύλλογο και λίγο αργότερα έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία του.

5) Οταν καθιερώθηκε στo «Σαν Μόις» έφτασε μια ανάδα από το να κάνει το δρομολόγιο για τη Βαρκελώνη, αρχικά στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, αλλά η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να μη βρεθεί ποτέ στους «μπλαουγκράνα». Ο λόγος ήταν πως η Μαγιόρκα δέχθηκε πρόταση από τη Ρεμς ύψους περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ήταν καλοκαίρι του 2017, και αποφασίστηκε από κοινού να πάει στη Γαλλία. Εκεί όμως δεν «κόλλησε», πήρε λίγο χρόνο συμμετοχής και ένα χρόνο μετά άλλαξε η ζωή του.

6) Βλέπετε διέθετε πολύ καλό όνομα στην Ισπανία και μόλις βγήκε στην αγορά η Οσασούνα ήταν εκείνη που κινήθηκε πιο ουσιαστικά αλλά και έξυπνα για την απόκτησή του. Εκτός των επαφών που γίνονταν ο τεχνικός της διευθυντής, παραμένει ακόμη, Μπρούλιο Βάσεκζ του έστειλε ένα βίντεο από την ατμόσφαιρα του γηπέδου της σε μία φιέστα που είχε γίνει πρόσφατα, όπου 17.000 φίλαθλοι έκαναν «κολαστήριο» το «Σαντάρ». «Μόλις το είδα είπα ‘εκεί θέλω να πάω’», σχολίασε εκείνος μεταγενέστερα, αποτυπώνοντας πόσο μεγάλη επίδραση «έπαιξε» εκείνη η κίνηση.

7) Από την Παμπλόνα τον απέκτησαν αρχικά ως δανεικό (2018/19) και ύστερα με μεταγραφή. Η on loan εκεί σεζόν του λογίζεται ως η ίσως καλύτερη της καριέρας του, αφού ήταν εκ των ηγετών της ομάδας που πήρε την άνοδο ως πρωταθλήτρια για την Primera Division. Εύλογα η Οσασούνα κατέβαλε στους Γάλλους την οψιόν που είχε για τη μόνιμη απόκτησή του ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ και τον έκανε 100% δικό της.

8) Βασικός με ασίστ στο 2-2 με την Μπαρτσελόνα στις αρχές της επόμενης χρονιάς, με την πάροδο της αγωνιστικής περιόδου όμως άρχιζε να μη βρίσκει χρόνο συμμετοχής. Ετσι τον Γενάρη του 2020 πήγε δανεικός στη Χιρόνα, όπου τα πήγε καλά αλλά ακολούθησε νέος δανεισμός του στη Λεγκανές. Εκεί όμως στάθηκε άτυχος καθώς ένας τραυματισμός τον άφησε πίσω και πέρσι έμεινε ελεύθερος. Υπέγραψε στη Μάλαγα, βρήκε εκ νέου τα «πατήματά» του (εννέα γκολ/δύο ασίστ) και έδειχνε να αναζητά μία νέα ποδοσφαιρική «περιπέτεια», την οποία και βρήκε στο πρόσωπο του ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”