Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mbison

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από mbison »

Aντί ζαμπά είναι ο Μπράντον Λι.
Συγκαταλέγεται στους 6 (3 βασ. +3 αναπλ.) του σχηματισμού 4-3-3- που παιζει μανιωδώς ο Λου.
Απόντως Μουργκ και Λάμπρου, περιμένουμε άλλον 1 σίγουρα σαν τον Πρίγιο κορυφή
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Κλείνεις Μπράντον και διαβάζεις ότι ο Άρης πέρα από μίνα κυνηγάει νιαγκ! Που να μείνεις ψύχραιμος ..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Εγώ παντως καλού κακού παω να αναψω ενα κερακι στη παναγια της Τηνου να περασουμε αρχικα τη Λεφσκι και μετα βλεπουμε...
Θα το κάνω κι εγώ το ΣΚ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αν δεν ανανεώσουμε Bise μήπως να πάρουμε Prijo;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

για 10αρι;
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

pirate_salonica έγραψε:Θα σας έκανα ολόκληρη ανάλυση για το pulling power (τη δυνατότητα να προσεκλύεις ποδοσφαιριστές) και τις δυνατότητες εσόδων που έχει ο ΠΑΟΚ σε σύγκριση με άλλες ομάδες αλλά οι μισοί δε θα καταλάβετε και οι άλλοι μισοί θα με περάσετε για αλλόθρησκο... οπότε θα πω μόνο αυτό:

Αν δεν γνωρίζετε, ή δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, πράγματα και καταστάσεις, τότε μην σχολιάζετε ό,τι σας κατέβει. Πολλή γκρίνια έχει πέσει που δεν την κατανοώ.
Νομιζω μια συζητηση για το Nash bargaining theory θα ηταν επικοδομητικη για να καταλαβουμε πως λειτουργει η μεταγραφικη περιοδος.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μπισεσβαρ απαραίτητος νομίζω πλέον. Κρίνοντας από τα διαθέσιμα χρήματα που δίνουμε αλλά και στο γενικότερο πλαίσιο των επιλογών μας, ο γεροΜπισε μάλλον είναι μια απαραίτητη σταθερά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 10:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Είμαστε σίγουροι ότι δεν θέλουμε να ανανεωσει ο Μπισε;

Εγω με αυτά που βλέπω αρχίζω και κάνω 2ες σκέψεις αν και ημουν αρνητικος αρχικά.

Επίσης, Πριγιο δεν υπάρχει. Το ξεκαθάρισε με εμφατικό τρόπο ο ίδιος ο Μποτο.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Psaras έγραψε:
pirate_salonica έγραψε:Θα σας έκανα ολόκληρη ανάλυση για το pulling power (τη δυνατότητα να προσεκλύεις ποδοσφαιριστές) και τις δυνατότητες εσόδων που έχει ο ΠΑΟΚ σε σύγκριση με άλλες ομάδες αλλά οι μισοί δε θα καταλάβετε και οι άλλοι μισοί θα με περάσετε για αλλόθρησκο... οπότε θα πω μόνο αυτό:

Αν δεν γνωρίζετε, ή δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, πράγματα και καταστάσεις, τότε μην σχολιάζετε ό,τι σας κατέβει. Πολλή γκρίνια έχει πέσει που δεν την κατανοώ.
Νομιζω μια συζητηση για το Nash bargaining theory θα ηταν επικοδομητικη για να καταλαβουμε πως λειτουργει η μεταγραφικη περιοδος.
Paokmania School of Game Theory
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

o Biseswar καλυτερα να μην ανανεωση και να κοιταξουν να ριξουν χρηματα στο 10αρι. Υπαρχουν καλα free agents. Farid Boulaya, A.Traore, Boetius.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Psaras έγραψε:

Κοίταξε, όλα έχουν να κάνουν με τους νόμους προσφοράς και ζήτησης καθώς και την μεταβολή της ελαστικότητας της αγοράς. :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

nunies4 έγραψε:για 10αρι;
Για κορυφή φυσικά. 10ρια έχουμε. Αν ο Boto δεν θέλει Πρίγιο, είναι απόλυτα σεβαστό, δεν ταιριάζει άλλωστε και πολύ στην ομάδα που πάει να κτίσει, αλλά ούτε ο Bise ταιριάζει. Ας μας φέρει λοιπόν κάποιον άλλον για κορυφή, που να σκοράρει όμως.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

theo-drama έγραψε:
Dimg4 έγραψε: Επειδή βλέπω το γράφουμε αρκετά. Η συγκεκριμένη ομάδα κατέκτησε το απόλυτο τίποτα
.
Ναι γιατι της εκλεψαν ενα πρωταθλημα και γενικα ειχε 6-7 δυνατες ομαδες αντιπαλους. Τωρα με κουτσο γαυρο καταφερε ο στρατηγος να μην παρει τιποτα κ να χασει κ κυπελλο απο τον ανυπαρκτο βαζελο
Καλως τον παλιο Dimg4.
Για πες τι καντηλια εφαγε ο Σαντος και τελικα την 3η του Χρονιά και χωρις Ευρωπη,εκανε Πρωταθλητισμο και ναι μας εκλεψαν τελικα.
Εξυγειανση-διαχειρηση παντως δεν το λες,ουτε και αποδειχτηκε που πηγαινε το καραβι οικονομικα
Στα αλλα εχεις δικιο.

Να τα γραφουμε οπως εχουν γινει ολα.[/quote]

Λαθος παραθεση εκανες. Δεν το εγραψα εγω αυτο
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ακατανόητη για τους περισσότερους από εμάς η επιλογή Μπράντον ...

εγώ δεν θα μείνω στο επίπεδο του βιογραφικού του γιατί τον επέλεξαν πολλοί ανώτεροι άνθρωποι σε γνώσεις και πληροφορίες από εμένα ...

εγώ θα μείνω στα χαρακτηριστικά του ... είναι εντελώς διαφορετικός από ότι είχαμε και από ότι έχουμε τα τελευταία χρόνια ... δεν μπορώ πχ να φανταστώ πως αυτός ο παίχτης θα βάλει πλάτη αμυντικούς ώστε να κατεβάσει και να σπάσει δεξιά αριστερά βαθιές μπαλιές ... αντίθετα φαίνεται ότι είναι παίχτης με συνδυαστικό ποδόσφαιρο και προσωπικές ενέργειες ...

δεν μπορώ να φανταστώ άλλον να ζήτησε τέτοιο παίχτη από τον Ραζβάν ... αυτός είναι αρχηγός σε αυτό το θέμα εξάλλου ... εάν συνδυάσουμε αδέρφια τις δηλώσεις του μετά το ματς για ανάγκη για δεκάρι ... άρα ο ΠΑΟΚ πάει σε άλλο μοντέλο ποδόσφαιρου από τον κιλερ Σέντερ φορ ... άρα κακώς εμείς το ψάχναμε ή το ψάχνουμε .. άλλα θέλουν οι αρχηγοί ...

ελπίζω να φέρουν ένα δεκάρι να γουστάρουμε ... όχι τον Μπίσε παρακαλώ εκτός αν είναι να φέρετε χειρότερο ...

πολύ ενδιαφέρον το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ ... πολύ πιο ποδοσφαιρικό από πριν ... πολύ πιο ρισκαδόρικο ... άλλο να κάνεις rebuild με μάτος, πρίγιο και άλλους έμπειρους παίχτες μεγάλων συμβολαίων και άλλο με ταλαντούχους και χαμηλού κόστους επιλογές ...

δεν γουστάρω να απαξιώσω τους πολύ ικανούς ανθρώπους που διοικούν πλέον την ομάδα ... αντίθετα με αυτό που κάνουν πολύ εδώ μέσα ... είναι πολύ αρνητικό αυτό που γίνεται και φέρνει δεδομένο πολύ αρνητική ενέργεια ... και είναι κακό να γίνεται από εμάς τους ίδιους τους οπαδούς ....

αντίθετα θα κάτσω σε μία γωνιά να περιμένω να δω στο χόρτο ...

υποσ.
στο φιλικό εχθές πάντως πάλι οι Ολλανδοί γιο γιο μας έκαναν σε αθλητικότητα ... άντε να δούμε
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

joshua έγραψε:Εγώ παντως καλού κακού παω να αναψω ενα κερακι στη παναγια της Τηνου να περασουμε αρχικα τη Λεφσκι και μετα βλεπουμε...
Πω ρε φουστη μου. Εισαι ονομα κ πραμα. Κ εδω στην Τηνο με κυνηγας;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”