Έκανα μια φιλική παραίνεση προς όλους και απαντάς επί προσωπικού για να μου πεις αυτή τη μπαρούφα; Ότι ποινικοποίησα τον προβληματισμό;renegade έγραψε:ειπε κανεις οτι καταστρεφομαστε?rainmaker έγραψε:Χωρίς να θέλω να σας στεναχωρήσω, όλοι όσοι θεωρείτε ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι καταστρεφομαστε, δεν θέλετε να περιμένετε λίγο;
Έτσι ρε παιδι μου μπας και δεν έρθει η καταστροφη
Δηλαδη αυτο που κανετε καποιοι,οτι ολα ειναι τελεια και ωραια ειναι καλυτερο?
Και περσι τα ιδια εγραφες αν θυμασαι. Αν γινουν αυτα που μαθαινω εγραφες θα εχουμε ομορφιες κτλ...και παιζαμε ολη τη χρονια με αγκουστο στο 10 και μπισεσβαρ αριστερα.
Εχετε ποινικοποιησει την ανησυχια καιτον προβληματισμο καποιοι
Ότι πέρυσι έλεγα κάτι και δε δικαιώθηκα; Που κολλάει αυτό; Πέρυσι μίλησα με στοιχεία και διατηρώ την ίδια άποψη ότι ΑΝ γινόντουσαν θα είχαμε ομορφιές. Δεν έγιναν όμως και όλοι διαμαρτυρηθηκαμε για αυτό. Τι αποδεικνύεται; Ότι πρέπει να υπερβάλλουμε;
Άμα δεν έχεις πάρει χαμπάρι το τι τοξικό κλίμα δημιουργείΤΑΙ/ΤΕ με τη συνεχή μιρλα στα όρια της παράνοιας, δε θα κάτσω να στο εξηγήσω, έχετε ΌΛΟΙ όμως υπόψιν ότι σε περιόδους κρίσης οφείλουμε ΟΛΟΙ να συμβάλλουμε κι όχι να βγάζουμε μια γλώσσα μέχρι το πάτωμα
Ειδικά εσύ που εχεις επαναλάβει εκατό φορές ότι είσαι ποδοσφαιρανθρωπος, άμα θέλεις να κατακρίνεις τη μεταγραφή μιλα με στοιχεία. Αναλυσε τον παίκτη. Μη στηρίζεσαι στο ότι δεν τον ξέρεις.
Και ΝΑΙ δεκάδες αρνητικά σχόλια μιλάνε ουσιαστικά για καταστροφή της ομάδας ενώ ΚΑΝΕΝΑ αισιόδοξο σχόλιο δεν μιλάει για "τελειότητα"
Όποιος δε το βλέπει αυτό είναι τυφλός από εμμονή, απαισιοδοξία, μιζέρια και βασικά από εγωισμο.
Λοιπόν δεν θα έχουμε κάθε μέρα την ίδια αντεγκληση με διαφορετικό άτομο.
Σε αυτό το σύμπαν που ζούμε ως μέλη αυτού του φόρουμ όταν γίνεται μια σύσταση, παρατήρηση ή έστω ΑΠΛΗ ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΊΝΕΣΗ από διαχειριστές, τουλάχιστον οφείλουν όλοι να τη σκέφτονται πέντε λεπτά πριν εκτοξεύσουν χολη