Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mbison

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από mbison »

pirate_salonica έγραψε:Θα σας έκανα ολόκληρη ανάλυση για το pulling power (τη δυνατότητα να προσεκλύεις ποδοσφαιριστές) και τις δυνατότητες εσόδων που έχει ο ΠΑΟΚ σε σύγκριση με άλλες ομάδες αλλά οι μισοί δε θα καταλάβετε και οι άλλοι μισοί θα με περάσετε για αλλόθρησκο... οπότε θα πω μόνο αυτό:

Αν δεν γνωρίζετε, ή δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, πράγματα και καταστάσεις, τότε μην σχολιάζετε ό,τι σας κατέβει. Πολλή γκρίνια έχει πέσει που δεν την κατανοώ.
Πες μας πως έκανε pulling power ο Ζαγοράκης με διοίκηση Πρωτοδικείου και έφερε Γκαρσία, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

paokovios1974 έγραψε:Τι το ψάχνουμε, εδώ παρακαλάμε 2 μήνες κάποιον Νάρεϊ, υπομονή μέχρι να τελειώσει η γηπεδαρα μας.
Καλή ομάδα φτιάχνεται απλά θέλει ψυχραιμία όταν θα αρχίσουν οι σφαλιάρες.
Δε παρακαλάμε κανένα Νάρεϊ, διαπραγμάτευση με την ομάδα του κάναμε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

jibbie έγραψε:
cellophan έγραψε:
jibbie έγραψε:να πω και κατι ακομη. ολιβειρα και μπραντον ανηκουν στο ιδιο γραφειο. πρεπει να χει εναν αρκετα καλο λογο το συγκεκριμενο γραφειο για να δωσει δυο περιουσιακα του στοιχεια να ανταγωνιζονται για μια θεση και να μοιραζονται χρονο. η μηπως οχι;
Please do elaborate..... :D
ελπιζω οτι ερχεται για να παιξει σε βαθος χρονου μαζι με τον Νελσον και οχι ως εναλλακτικη του. θεωρω οτι κουμπωνουν τα plays τους, μενει να φανει.
Κι οταν θα λειπει ο Ολιβειρα ποιος θα παιζει βασικο φορ? Με τα χωρια π θα παιζουν ταμπουρι αν χρειαστει να παιξει μονος μπροστα αυτος ποιος θα βαλει γκολ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
george188

Δημοσίευση από george188 »

mbison έγραψε:
pirate_salonica έγραψε:Θα σας έκανα ολόκληρη ανάλυση για το pulling power (τη δυνατότητα να προσεκλύεις ποδοσφαιριστές) και τις δυνατότητες εσόδων που έχει ο ΠΑΟΚ σε σύγκριση με άλλες ομάδες αλλά οι μισοί δε θα καταλάβετε και οι άλλοι μισοί θα με περάσετε για αλλόθρησκο... οπότε θα πω μόνο αυτό:

Αν δεν γνωρίζετε, ή δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, πράγματα και καταστάσεις, τότε μην σχολιάζετε ό,τι σας κατέβει. Πολλή γκρίνια έχει πέσει που δεν την κατανοώ.
Πες μας πως έκανε pulling power ο Ζαγοράκης με διοίκηση Πρωτοδικείου και έφερε Γκαρσία, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς
Επειδή βλέπω το γράφουμε αρκετά. Η συγκεκριμένη ομάδα κατέκτησε το απόλυτο τίποτα
.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

renegade έγραψε:Άλλο καταστρεφιμαστε και άλλο θα παλέψουμε για τη Ευρώπη. Αν και δεν θυμόμουν ότι βγαίνουν 5,νόμιζα βγαίνουν 4. Άρα και η Ευρώπη είναι εξασφαλισμένη.
Από κει και πέρα αν οι Κούλα βαζελος και ρουλης είναι λίγο τυχεροί στις κινήσεις τους η ψαλίδα θα κλείσει επικίνδυνα.
Αυτή τη στιγμή μας κρατάνε σε μια Α απόσταση οι ινγκασον,κουρτιτς,ζιφκο και Ολιβέιρα.
Οποιαδήποτε απώλεια ή τραυματισμός θα μας στοιχίσει
Βγαίνουν 5 αλλά ο 2ος πάει CL εκεί είναι το ζουμί της υπόθεσης.

Πάντως με το που έσκασε το όνομα του Beverly Hills 90210 ( α ρε Clare τι ωραία περνούσαμε) πήρα 2 νταμιζάνες ποπκορν κι έτσι σας διαβάζω (και σας χαίρομαι).
Αίμα κι άμμος.
Να χαρώ εγώ Μπότοξ και λιποαναρρόφηση.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

George 04, George 89, George188....πόσοι ακόμη; :D :D :D
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

αλλα χρονια τοτε george188. και την μπαρτσα να εφερνες τοτε το τιποτα θα κατακτουσε.

μπραντον τομας.. ενταξει.. ισως να βρισκομαστε και σε πανικο. ολα στο χορταρι θα φανουν
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

JohnDag έγραψε:Ρε σεις, το αν είναι κοντός, ψηλός, χοντρός, αδύνατος, στρίβει, δεν στρίβει είναι αδιάφορο.

Γκολ βάζει;

Και αν δεν βάζει αυτός, ποιος θα τα βάλει;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Λέγαμε ότι ο Εστουπινιαν θα ήταν πολυτελεια. Τελικά ο περεας θα ήταν η πολυτελεια αν είχαμε τα χρήματα να τον αγοράσουμε
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εκεινη η ομαδα κερδισε πολλα. Την θεωρω μια απο τις ποιο επιτυχημενες ομαδες μας εβερ. Αυτο που πετυχε η ομαδα εκεινη ηταν ισως το ποιο δυσκολο απο ολα.
Μας εδωσε πισω την περηφανια μας την καυλα μας. Μας ξαναεδωσε πισω τον ΠΑΟΚ μας.

Υ.Γ. Ο Σερτζιο εκλεισε στην Τουρκια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μπισεσβαρ συγνώμη σε αγαπαω ακόμη...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Μετά το αρχικό σόκ και τον χθεσινόβραδινό χαβαλε, νομίζω ότι τα πράγματα έχουν ως εξής. Ένας καλός παίχτης της Σεγούντα, θα είναι καλός παίχτης για την Ελλάδα. Εδώ στην Ελλάδα έχουν παίξει πουθεναδες και πουθεναδες. Μην τρελαινόμαστε.

Από εκεί και πέρα βέβαια όταν βλέπεις ότι οι άλλοι πάνε σε δυνατές μεταγραφές και εσύ σε "έξυπνες", έναν φόβο τον έχεις.

Γιατί και ο Αρνεσεν "ήξερε" υποτίθεται, αλλά ο Σαμπο, ο Ζαϊρο, ο Λεοβατς και ο Τέρι Αντώνης αποδείχθηκαν παίχτες χαμηλότερου επιπέδου από τον ΠΑΟΚ. Έφερε και καλούς, αλλά έφερε και σαπακια.

Τέλος πάντων ο καιρός θα δείξει. Αλλά η χρονιά είναι τρελό πείραμα και θέλει γερό στομάχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 07:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

mbison έγραψε:

Πες μας, με τη διαχείριση που έκανε ο Ζαγοράκης, που θα ήσουν αν δεν ερχόταν ο Σαββίδης??
Μπορείς να σκεφτείς σε ποιες καταστάσεις ζούσαμε μέχρι το 2010, μετά το 2010 και σε ποια ζούμε τώρα με τον πόλεμο στην Ουκρανία??
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Έχω ενα προαίσθημα οτι εξοικονομούμε ρευστό για 3 μεγάλες κινήσεις.

Με τα λεφτά του Τσόλακ, την πιθανή αποχώρηση του Κούρτιτς (βαρύ συμβόλαιο) και ξεφόρτωμα διαφόρων συμβολαίων από παίκτες που δέν υπολογίζονται, ίσως προχωρήσουμε στις δυνατές μεταγραφές (τουλάχιστον 3) μέσα στον Αύγουστο.

Οι θέσεις που παίζουν είναι ακραίος, φόρ, χάφ και ίσως σέντερ μπάκ.

(Η ομάδα μου άρεσε στο φιλικό, ειδικά στο πρώτο)
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Γέρος έγραψε:Αν σ' αρνηθώ αγάπη μου,
κακό μεγάλο να 'βρω,
να μη με θέλει ο ουρανός,
ήλιο να βλέπω μαύρο.

Αν σ' αρνηθώ αγάπη μου,
να μ' αρνηθούν οι φίλοι,
χάδι ποτέ μου να μη δώ,
να μη φιλήσω χείλη.

Αν σ' αρνηθώ φιλώ σταυρό
κι όρκο βαρύ σου κάνω,
αν σ' αρνηθώ αγάπη μου,
να πέσω να πεθάνω.

Συγνώμη Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ μου, για όσες φορές ολιγοπίστησα
Άθελα μου το έκανα.
Ο εγωισμός μου πολλές φορές έμπαινε πάνω από σένα.
Λησμόνησα ποιος είναι ο σκοπός μου ως ο οπαδός σου.
Περιφρόνησα τα ιερά τσιμέντα της ΤΟΥΜΠΑΣ ΜΑΣ, τον
περήφανο λόγο της ύπαρξης σου και άρχισα να μοιάζω και
να ζηλεύω τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και τους ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
Ξέχασα Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ ΜΟΥ την Ανδρεία της Κατάκτησης και
άρχισα να ομοιώνομαι με αυτούς που την κατάκτηση ενός τίτλου,
το κατάντησαν ετήσιο έθιμο π.χ. σαν την Ανάσταση, πάνε κάθε χρονιά
για πέντε λεπτά συμμετέχουν και φεύγουν να συνεχίσουν την μίζερη
ζωή τους. "Υπερήφανοι". Ταράχτηκα, φοβήθηκα, άρχισα να παραμιλώ και να λέω
Αν είναι να κατακτήσω, ας ξεφύγω και λίγο από τις αρχές μου δεν βαριέσαι.
Αν είναι να κατακτήσω ας κόψει ο Σαββίδης το λαιμό του φτάνει να γίνει το θέλημα μου.

Συγνώμη Πρόεδρε Ιβάν Σαββίδη που δεν σε βοήθησα περισσότερο.
Σε κατασπάραζαν και εγώ κοιτούσα ενεός και άπραγος και συνεχίζω να το κάνω.
Δυστυχώς μέχρι και εγώ ο παοκτσής αμφέβαλα για σένα. Φου να χαθώ να χάνομαι.
Άφησα και αφήνω την ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ μισοάδεια, προσπαθώ να αποφύγω ακόμη
και το διαρκείας μου. Ζητώ συγνώμη Πρόεδρε γιατί ενώ η προσφορά μου είναι ζητιάνου, οι απαιτήσεις μου είναι Αρχόντου.

Ελπίζω στη δική σου ψυχική δύναμη και στο δικό σου σθένος.
Γιατί εγώ δυστυχώς αλλοτριώθηκα. Ο Θεός να σε φωτίζει, να σου δίνει ΥΓΕΙΑ και
περίσσιο ΠΕΙΣΜΑ.

100000000000000000000% μαζί σου !!! Σχεδόν όλοι έχουν ξεχάσει τι θα πει ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”