Σοβαρά τώρα αυτές είναι οι 4 ποιοτικές προσθήκες που διαλαλούσαν στην αρχή των μεταγραφων; Αυτούς και στον Αστέρα Τρίπολης να τους έφερναν, κράξιμο θα έπεφτε!JohnDag έγραψε:Ρε σεις, απλά είναι τα πράγματα:
- 10αρι > Μπισε
- Φορ > Τόμας
- Εξτρεμ > Ναρει
- Στόπερ > Νεσμπεργκ
Δηλαδή, θα έρθουν αυτοί οι τέσσερις και θα έρθουν και άλλοι τέσσερις πιο μετά;
Πόσους παιχτες θα έχουμε στο ρόστερ;
40; 50;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Aυτα κάνουμε και μετά δημιουργούμε ελπίδες για φοβερές μεταγραφές. Σας τα λέει ο άνθρωπος κσι σας τα δείχνει. Αυτοί είναι. Ούτε αυτοί είναι και θα έρθουν άλλοι σε ένα μήνα ούτε αυτοί είναι κσι θα έρθουν άλλοι σε 2 μήνες. Αυτοί είναι παιδιά.Τρόμος έγραψε:Ρε . αλάνια .μου ο Τόμας δεν έρχεται σαν αντί -Τσόλακ ο άνθρωπος. Ο αντί -Ζαμπά είναι και ο Μάρεϊ θα είναι ο αντί-Μουργκ..
Θα με συγχωρέσεις αλλά κανένας από την ομάδα δεν είπε ποτέ ούτε για ακριβές μεταγραφές, ούτε για υψηλά συμβόλαια.boogeyman77 έγραψε:Σοβαρά τώρα αυτές είναι οι 4 ποιοτικές προσθήκες που διαλαλούσαν στην αρχή των μεταγραφων; Αυτούς και στον Αστέρα Τρίπολης να τους έφερναν, κράξιμο θα έπεφτε!JohnDag έγραψε:Ρε σεις, απλά είναι τα πράγματα:
- 10αρι > Μπισε
- Φορ > Τόμας
- Εξτρεμ > Ναρει
- Στόπερ > Νεσμπεργκ
40; 50;
Συγνώμη αλλά το ότι εδώ μέσα μεταξύ μας λέμε για 4 "πανωραφατους", "κερασάκια στην τούρτα", "δώρα Ιβάν", "μπαμ και μπουμ" και λοιπά φαιδρα δεν νομίζω ότι σημαίνει ότι λειτουργεί έτσι η ομαδα.boogeyman77 έγραψε:Σοβαρά τώρα αυτές είναι οι 4 ποιοτικές προσθήκες που διαλαλούσαν στην αρχή των μεταγραφων; Αυτούς και στον Αστέρα Τρίπολης να τους έφερναν, κράξιμο θα έπεφτε!JohnDag έγραψε:Ρε σεις, απλά είναι τα πράγματα:
- 10αρι > Μπισε
- Φορ > Τόμας
- Εξτρεμ > Ναρει
- Στόπερ > Νεσμπεργκ
40; 50;
Κοιτα να δεις που επέμεναν κιόλας αυτοί της ρειντζερς μην χάσουν το bargain