χλωμόloukas karadimos έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=WidcTkT6KrA&ab_channel=AMVideo7S
βρε λες
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- black_star_ninja
Χμμμblack_star_ninja έγραψε:Μονο να μην ανακοινωθει στο ημιχρονο.. Δεν ειναι γουρικο ταιμινγκ..DimitrisS έγραψε:E φανταζομαι μετα το φιλικο θα βγει. Θελουν να ειναι ολοι συγκεντωμενοι στο σημαντικο φιλικο παιχνιδι με την Αλκμααρ.
Δεν ξερω φιλε. Μετα απο εκεινο σηκωσαμε τα παντα στην Ελλαδα πηγαμε και στους 8 σε ευρωπαικη διοργανωση. Ισως και να ειναι.
Μοναδικη παραφωνια ο μη τραυματισμος του γνωστου περσυ στον τελικο.
αν δεν κερασεις ρετσιναtheo-drama έγραψε:Παπά αγαπάω, ζήτησα και αφεση χθες, για το αμάρτημα μου.
δεν τρεχει καστανο
πουλαδες μου,μαζευτηκατε και περιμενετε τα νεα?
- black_star_ninja
Τοτέμ δεν έχεις αδικο. Είμαι κοντόφθαλμος. Σκέφτηκα οτι χάσαμε Ευρώπη εκείνη τη χρόνια και οτι ο καντουρι εχει τεντώσει στους τραυματισμούς.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δώσε ένα στίγμα πάτερprist64 έγραψε:αν δεν κερασεις ρετσιναtheo-drama έγραψε:Παπά αγαπάω, ζήτησα και αφεση χθες, για το αμάρτημα μου.
δεν τρεχει καστανο
πουλαδες μου,μαζευτηκατε και περιμενετε τα νεα?
Αιντε παλικαρακια μου δωστε κανα hint, εικονα απο αεροδρομιο εχουμε; Απο ΚΤΕΛ (πατερ I am looking at you). Μην μας αφηνετε εμας στα εξωτερικα στο σκοταδι, πηγα στην δουλεια με φανελα Τσολακ να ταρακουνησω τα νερα
Ο πάτερ από χθες έχει πει Νιγηριανός. Το έδωσε το στίγμα.
Άλλο αν σήμερα γυρίσαμε τον κόσμο 2 φορές...
Άλλο αν σήμερα γυρίσαμε τον κόσμο 2 φορές...
Το κερασάκι στην τούρτα θα ήταν εκεί στις 25 Αυγούστου να καταφέρει ο μποτο να δώσει καντουρι και να φέρει παίκτη στο 10.
- ΑποστόληςΑ
Είπαμε αύριο που θα ταξιδεύει ο Josh...DimitrisS έγραψε:Boυνα μου, το ονομα του κλεισμενου φορ θα βγει; Τι θα γινει;
- milhouse777
Μήπως αυτό είναι το μικρό του όνομα???renegade έγραψε:Ποντάρω με ποδήλατο ή με το ίδιο καράβι με Τζόσουα