Εμένα έβγαλε αεχ Βίκι, τι φάση? Παίζει κανένας ανεψιός του μποτο στην αεχ?nunies4 έγραψε:Εγω. Το παραδεχομαι. Και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!burbu έγραψε:Γοογλαρε κάποιος "ανιψιός του μποτο" ?
Ειμαι ο Νουνιες και δεν ειμαι καλα...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος burbu την Τετ 06 Ιούλ 2022, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Άσχημος είναι; απλα η αξία του εχει τετραπλασιαστεί μετά την περσυνή χρονιά που εκανε...
[youtube]gtBhkPoHmAE[/youtube]
[youtube]gtBhkPoHmAE[/youtube]
psykoman έγραψε:Με την σημερινη ισοτιμια της Στερλινας η πωκηση του Τσολακ μπορει να φτασει με το μπονους Στα 3μυρια,500 χιλιαδες και κατι ψιλα για καφεδες.
Ήξερε ο μπινές ο Μπότο οτι επίκειται κατάρρευση της κυβέρνησης στο νησί και τους ξύπνησε όλους άγρια χαράματα, τσίριζε στη Μαρία "πουλα, πούλα τώρα". Όλες οι φάρμες στην Ολλανδία τον άκουσαν
- ΑποστόληςΑ
ΣΚΑΝΔΑΛΟ!Mitropolitis_1926 έγραψε:Να σας τρελάνω;;;
Ο παίκτης είναι ανιψιός του Boto
rainmaker έγραψε:psykoman έγραψε:Με την σημερινη ισοτιμια της Στερλινας η πωκηση του Τσολακ μπορει να φτασει με το μπονους Στα 3μυρια,500 χιλιαδες και κατι ψιλα για καφεδες.
Ήξερε ο μπινές ο Μπότο οτι επίκειται κατάρρευση της κυβέρνησης στο νησί και τους ξύπνησε όλους άγρια χαράματα, τσίριζε στη Μαρία "πουλα, πούλα τώρα". Όλες οι φάρμες στην Ολλανδία τον άκουσαν

- sourmenetes
- Moderator
Μας έχεις μα...joshua έγραψε:Το ονομα θα βγει αυριο γιατι αλλαξα τα εισιτήρια και φευγω αυριο για να δω το φιλικό μη σκατε τσαμπα...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω ηδη ελπιζωΑποστόληςΑ έγραψε:Να ελπίζω δηλαδή;Gospi έγραψε:Ο Κολκας τωρα λεει πως ο Μπισε δεν εχει ερθει ακομη γιατι δεν εχουν συμφωνησει πληρως για την ανανεωση...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Ρενε 20 σελίδες παπαρολογίας με ΣΧΕΤΙΚΑ καλό κλίμα και περιέχοντας και κουβέντα για παίκτες, οχι.
20 σελίδες χολή για τον ΠΑΟΚ, ναι.
Εγώ ακόμα περιμένω από τον Σούρμε να αναφέρει ( στο προβλήματα και λύσεις) συγκεκριμένα τι ήταν αυτό που τον έκανε και αγανάκτησε?rainmaker έγραψε:Ρενε 20 σελίδες παπαρολογίας με ΣΧΕΤΙΚΑ καλό κλίμα και περιέχοντας και κουβέντα για παίκτες, οχι.
[youtube]UURupAYClc0[/youtube]joshua έγραψε:Το ονομα θα βγει αυριο γιατι αλλαξα τα εισιτήρια και φευγω αυριο για να δω το φιλικό μη σκατε τσαμπα...
Μιας και ακουστηκε για Γαλλο η γαλλοφωνο...
Να φυγετε να πατε αλλου μουσιου...μπας και παρουμε κανεναν.
- ΑποστόληςΑ
Επιτέλους αξιόπιστη πληροφόρηση!joshua έγραψε:Το ονομα θα βγει αυριο γιατι αλλαξα τα εισιτήρια και φευγω αυριο για να δω το φιλικό μη σκατε τσαμπα...
Ασε ρε τα σαπια...Οτι καλυψη αποκρυψη και να κανεις ο Ναρει θα ερθει...joshua έγραψε:Το ονομα θα βγει αυριο γιατι αλλαξα τα εισιτήρια και φευγω αυριο για να δω το φιλικό μη σκατε τσαμπα...