Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Εγώ πιο πολύ θα κοιτούσα κάτι σε 23-26 που κάποτε πέρασε από ακαδημίες Μπενφίκα ή Πόρτο
-
Άμα τόσο είναι η ρήτρα, πόσο να τον παρει; Να δωσουμε κάτι παραπανω;Blackgr4 έγραψε:Με 32 γκολ και 7 ασίστ πέρσι, αξία στο transfermarkt 7,5 εκατομμύρια και 28 χρονών, ενώ έχει αρνηθεί πρόταση από Championship γιατί θέλει λέει να παίξει στη Πρέμιερ, θα πάει ο ΠΑΟΚ να τον πάρει με 1.5 χαρτί;Sardan έγραψε:Μόλις μου έστειλε φίλος μήνυμα ότι ο παίχτης που είναι έτοιμος να κλείσει είναι ο Λιβάγια με 1,5Μ στη Ριέκα. Εάν είναι παπάς ή όχι θα δείξει μέχρι αύριο, μεθαύριο....
- navigator11
Και μυαλό μπαμπουίνου. Και εντός γηπέδου, πέρα και από εκτός πιθανώς. Νομίζω πως δεν αμφισβητείται! Μεγάλα ποδοσφαιρικά προσόντα αλλά ...K_geo έγραψε:μακάρι λιβάγια με ψήνει πααααρααα πολύ. τεχνική και ποδοσφαιρική αλητεία. μου αρέσει. και ακόμα στα 27-28 του έτη!Sardan έγραψε:Μόλις μου έστειλε φίλος μήνυμα ότι ο παίχτης που είναι έτοιμος να κλείσει είναι ο Λιβάγια με 1,5Μ στη Ριέκα. Εάν είναι παπάς ή όχι θα δείξει μέχρι αύριο, μεθαύριο....
και εξτραδάκι ότι παίζει όλες τις θέσεις μπροστά. και άκρα και 10 και φορ.
-
Tαχύτητα, τρίπλα , προσωπική ενέργεια , συνδυαστικό ποδόσφαιρο.Anthimox έγραψε:Όλοι οι δημοσιογράφοι λένε πως ψάχνουμε φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Ολιβέιρα και Τσόλακ.
Ολιβέιρα: Συμμετοχικός παίκτης με καλή τεχνική. Καλά (όχι όμως εξαιρετικά) τελειώματα. Παίκτης που μπορεί να παίξει και έξω από το κουτί ή να τραβηχτεί στα άκρα για να ανοίξει χώρους για τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς.
Τσόλακ: Καθαρό φορ περιοχής. Πολύ καλά τελειώματα (δεν το έχει δείξει στον ΠΑΟΚ, το έχει δείξει στην Κροατία και στη Σουηδία). Μέτρια προς κακή τεχνική, δεν βοηθά ιδιαίτερα εκτός περιοχής.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι χαρακτηριστικά μπορεί να έχει ένα φορ που να είναι διαφορετικά και από του Ολιβέιρα και από του Τσόλακ; Δεν μπορώ να καταλάβω. Άλλο να λέμε πως ψάχνουμε ποιοτικότερο παίκτη, άλλο να λέμε πως ψάχνουμε απλά διαφορετικά χαρακτηριστικά.
τόσο πολύ τον ήθελες;;;Psaras έγραψε:Καντε ενα μπαν τον κυριο. Μας γ%"§σε την ψυχολογια.gergeo4 έγραψε:δεν υπάρχει λιβαγια...μ΄ονο αυτο

@anthimox
Τα χαρακτηριστικα του Τσουμπα ειναι η απαντηση στο ερωτημα σου φιλε.
Οποιος και μα ερθει καλωσναερθει. Δεν με χαλαει και η μπενφικα β. Και τον Ζιφκο για εκει τον ειχαν.
Θελω απλα και εναν ψηλο κεφαλοσφαιριστη, ενα αγγουρι, που να παστελωνει στις δυσκολες ωρες. Και ας ειμαι νεος ας ειναι γεορς ας ειναι αμπαλος. Δεν με πειραζει. Εναν παικτη μαξ 200-300 χιλιαρικα που να κανει αυτην την δουλεια. Να μπαινει στο 80μστην τουμπα και να γραφει.
Τα χαρακτηριστικα του Τσουμπα ειναι η απαντηση στο ερωτημα σου φιλε.

Οποιος και μα ερθει καλωσναερθει. Δεν με χαλαει και η μπενφικα β. Και τον Ζιφκο για εκει τον ειχαν.
Θελω απλα και εναν ψηλο κεφαλοσφαιριστη, ενα αγγουρι, που να παστελωνει στις δυσκολες ωρες. Και ας ειμαι νεος ας ειναι γεορς ας ειναι αμπαλος. Δεν με πειραζει. Εναν παικτη μαξ 200-300 χιλιαρικα που να κανει αυτην την δουλεια. Να μπαινει στο 80μστην τουμπα και να γραφει.
εννοειται οχι πλακα θα κανει στην Ελλαδα ο Νιανγκ.Blackgr4 έγραψε:Ενώ αν πάρεις τον φορ της Μπορντό Νιάνγκ, τυχαίο παράδειγμα, η οποία μόλις έπεσε κατηγορία, και ο οποίος στα 27 του έχει περάσει από Καμπιονάτο, Λιγκ 1 Γαλλίας, ακόμα και Πρέμιερ Λιγκ, θα τον θεωρούσες μικρότερη μεταγραφή από τον Αραούχο της Μπενφίκα Β;don PAOK έγραψε:Γιατι καταλαβαινουν οτι η φορακλα που εχει κανει νουμερα στην Μπενφικα Α ισως να μη θελει να ερθει στον ΠΑΟΚ. κι ας ειναι η μεγαλυτερη ομαδα του πλανητηBlackgr4 έγραψε:Έχω και εγώ μια απορία. Όταν το 95% όσων σχολιάζουν, ζητάνε "φοράκλα", με σίγουρα νούμερα και ταχύτητα, πως γίνεται να ενθουσιάζεστε στη σεναριολογία κάποιον πιο πάνω που λένε για φορ από τη 2η ομάδα της Μπενφίκα;
Έχει βάλει 24 γκολ στη Μπενφίκα Β. Ε και τι έγινε; Απλή απορία παίδες. Μη πέσετε να με φάτε.
αλλα γιατι να μην επιλεξει να παει στα τοπ5 πρωταθληματα? ή mls να ειναι χαλαρος? ή αραβια μερια να παρει χρήμα?
ο τυπος ανετα εχει πανω απο 50 προτασεις
Psaras έγραψε:Καντε ενα μπαν τον κυριο. Μας γ%"§σε την ψυχολογια.gergeo4 έγραψε:δεν υπάρχει λιβαγια...μ΄ονο αυτο
Χαχαχαχαχαχαχα......σωραίος....
-
- Mr Ξερόλας 2019
Totem_pk έγραψε:@anthimox
Τα χαρακτηριστικα του Τσουμπα ειναι η απαντηση στο ερωτημα σου φιλε.![]()
![]()
![]()
![]()
Μπακαγιοκο Ιμπραημ
- soflodoras
Ο Σοαρες ειναι 10αρι και ας λετε οτι θελετε. Θα δειτε πως φετος που ξεκιναμε με αρκετους παικτες σε καθε θεση θα τον δουμε στο 10. Αλλωστε τον πηραμε μια εποχη που ημασταν τιγκα στα 8αρια αλλα μπηκε απο αναγκη εκει. Ή ακομα και για δοκιμη.Anthimox έγραψε:Ο Σοάρες κανονικά είναι 8άρι και όχι 10άρι. Για Κουλιάτα - Ρικάρντο θα συμφωνήσω μαζί σου πως είναι 10άρια, αλλά ο Λουτσέσκου τους βλέπει σαν εξτρέμ. Πέρυσι, με Μπίσε και Καντουρί παρόν, χρησιμοποιούταν ως 10άρι ο Αγκούστο.soflodoras έγραψε:Απορω εδω και καιρο που πολλοι εδω μεσα «ζητουν» 10αρι και γκρινιαζουν που δεν εχει ερθει. Εχουμε κανει 2 μεταγραφες 10αριων (Κουαλιατα και Ρικαρντο). Επισης η φυσικη θεση του Φιλιπε ειναι στο 10 (και οχι στο 8). Επισης ο Κωνσταντελιας ειναι 10αρι. Κ υπαρχει και ο Ελ καντουρι, ο Μπισεσβαρ και εχουμε κ τον Αουγκουστο που περσι εβγαλε την μιση σεζον στο 10. Αρα εχουμε 6+1 δεκαρια. Πως γινεται να ζηταει καποιος επιπλεον 10αρι. Υποψιαζομαι ομως, πως ειναι οι ιδιοι που μετα θα γκρινιαζουν που θα φαει τον Κωνσταντελια και τον Ρικαρντο η μαρμαγκα. Και θα λενε πως ο Λουτσεσκου ειναι κομπλεξικος κ δε βαζει τις ταλενταρες μας
Αν έβλεπα στην προετοιμασία στο 10 να παίζει σταθερά Κουαλιάτα ή Ρικάρντο θα συμφωνούσα πλήρως μαζί σου. Όταν όμως βλέπουμε Σοάρες και Καντουρί, που ήταν και πέρυσι στην ομάδα και χρησιμοποιούταν στο 10 μόνο από ανάγκη, τότε δυστυχώς έχουμε θέμα.
Για τους υπολοιπουσ
Η θεση του εξτρεμοδεκαριου ή του οκταροδεκαρια εχει αντικαταστησει τη θεση του 10αριου εδω και περιπου 2 δεκαετιες. Δεν υπαρχει καθαρο 10αρι. Κ αν υπαρχει αυτο συμβαινει επειδη θα ειναι αργο κ μεγαλο σε ηλικια αλλα τρομερα ποιοτικο κ τεχνικο. Τελευταιο καθαρο δεκαρι στο παγκοσμιο ποδοασφαιρο ηταν ο Ρικελμε και στον ΠΑΟΚ ο Ιβιτς. Ολα τα αλλα μεγαλα δεκαρια ηταν εξτρεμοδεκαρια (ή οκταροδεκαρια) . Απο Νεντβεντ και Ζινταν, Ντελ Πιερο και ολοι οι υπολοιποι που επαιζαν εξτρεμ ή οκταρια εκτος απο το 10 , για να φτασουμε σημερα με τον Μεσι, Ντρε Μπρουινε, ολοι μπορουν (κ το κανουν) να παιζουν σε πολλες θεσεις. Ιδιως σε κλειστα ματς ειναι πιο λογικο αυτος που εχεις στα ακρα να εχει την τεχνικη του δεκαριου και οχι μονο τα τρεξιματα ενος εξτρεμ.
Η επιλογη του Αουγκουστο περσι ηταν μια τσαχπινια του Λουτσεσκου στη θεση 10. Εβαλε εναν μποξ του μποξ με ικανοποιητικη τεχνικη κ καλα τρεξιματα, ψηλα για να μπορεσει κ να πιεσει καλυτερα εκει. Στα μισα ματς του βγηκε στα αλλα μισα οχι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soflodoras την Τετ 06 Ιούλ 2022, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- soflodoras
-
K_geo έγραψε:να δειτε που θα καταλήξουμε σε κανα 23χρονο ρουμάνο κλεφτοκοτά απο καμια στανταρ λιέγης και στυλάκι λούκας πέρεζ
υγ: ο Κατισανπριγιο, ισπανός;
Στον Dennis Dragus αναφέρεσαι? Τυχαία το λες?
- Dark Knight
Λευκός Γαλλο-Νιγηριανός με Πορτογαλλική υπηκοότητα και καριέρα στην Κροατία, από 20 έως 28 ετών; Χμμμμμμμ.....
Αν αντι για Λιβάγια σκάσει κανένας 22χρονος από ομάδα που δεν έχει παίξει σε ευρωπαική διοργάνωση τα τελευταία 20 χρόνια θα ξενερώσω.
Πρώτη φορά φέτος έγραψα καλό λόγο, κανονίστε.
Πρώτη φορά φέτος έγραψα καλό λόγο, κανονίστε.