Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Λιβάγια και Μπαλντέ δεν έχουν ίδιο μανατζερικό γραφείο? Τα είχε υπονοήσει ένα παλικάρι που βγαίνει στον κούλαλη προτού ακουστεί κάτι. Αυτός βέβαια είχε πει ότι μιλούσε ο Μπότο και με Τζούρισιτς. Μάθαινε νέα μέσω ενός μάνατζερ που έχει κάνει δουλειές με τον ΠΑΟΚ. Ο Araujo θα με έψηνε πιο πολύ γιατί είναι φορ καθαρό, ο Λιβάγια βέβαια είναι παικταράς αν και έχει το παρελθόν που σε πολλούς δεν αρέσει.
Σωστο, αν και εγω τον βλεπω να καταληγει να παιζει πιο πισω...Luigi Vampa έγραψε:Φελίπε Σοαρες. Κ αν, λέω αν είσαι κ συ απ αυτούς που λένε είναι 8αρι, αλχημείες κτλ, να το πάρεις αποφασηGospi έγραψε:Αν εχουμε δυο δεκαρια τοτε δεν εχουμε αριστερα εξτρεμ. Αποφασισε λιγο ποιους εχουμε μπροστα και ποιοι παιζουν που. Τη στιγμη π μιλαμε εχουμε τους Ντελια Ρικαρντο Κουαλιατα και Ζιφκο. Αν νιωθεις καλυμμενος δικαιωμα σου.
Εγω δεν βλεπω νορμαλ σχεδιασμο σε ολο αυτο. Γιατι να παρει 2 μηνες η ανανεωση του Μπισεσβαρ? Γιατι να χασει ολη την προετοιμασια?
Το πραγμα θα εξομαλυνθει μονο αν μετα τον Ναρει ερθει και αριστερο εξτρεμ ή δεκαρι. Δεν γινεται να παμε μονο με Ναρει ως προσθηκη.
Μακαρι θα πω εγω να στραβωσει του Μπισε, μηπως ερθει και ενα ακομη εξτρεμ ή ενα δεκαρακι ακομη.
Oκ να το δεχτω. Αλλα ο Λιβαγια δεν παιζει στην Ριεκα. :ugeek:Sardan έγραψε:Μόλις μου έστειλε φίλος μήνυμα ότι ο παίχτης που είναι έτοιμος να κλείσει είναι ο Λιβάγια με 1,5Μ στη Ριέκα. Εάν είναι παπάς ή όχι θα δείξει μέχρι αύριο, μεθαύριο....
Εν τω μεταξυ ειχα την ψευδαισθηση οτι ο Λιβαγια ειναι ανω των 30...
-
Χάιντουκ παίζει αλλά νομίζω υπάρχει ρήτρα για σύλλογο του εξωτερικού κοντά στο ποσό που αναφέρει ο φίλος.

Περα δωθε, ρολερ κοστερ....
Απο Νιγηρια πηγαμε Γαλλια, μετα σε Σενεγαλη, επειτα σε Πορτογαλο απο τσικο και τωρα Λιβαγια.....
2 πραγματακια...
Το ποστ του Μποτο δειχνει οτι κατι καλο ερχεται και οχι κατι αναγκης και βιασυνης
Το νον παπιρι που δινει εδω και ωρες η ΠΑΕ τονιζει οτι παμε για παικτη διαφορετικο απο Ολιβειρα. Οποτε δεν θα μου κανει εντυπωση να ειναι ο Λιβαγια....
Απο την αλλη....παλι απο Κροατια;;; Μυαλο δεν βαζουμε

Τελος αν ο Μποτο εχει χιουμορ αν ξανασμιξει το διδυμο Ολιβειρα-Λιβαγια πρεπει να χτυπησει και Μανταλο...
το bold κομμάτι τι σημαίνει?Sardan έγραψε:Μόλις μου έστειλε φίλος μήνυμα ότι ο παίχτης που είναι έτοιμος να κλείσει είναι ο Λιβάγια με 1,5Μ στη Ριέκα. Εάν είναι παπάς ή όχι θα δείξει μέχρι αύριο, μεθαύριο....
το ότι ο λιβάγια κλείνει στη ριέκα, εμάς τι μας ενδιαφέρει?
Ενταξει το @@@ησαμε....Mitropolitis_1926 έγραψε:Να σας τρελάνω;;;
Ο παίκτης είναι ανιψιός του Boto
Αν ισχύει για Λιβάγια (που δεν το βλέπω) θα κάνει τρελές χαρές ο Ολιβειρα, πράγματι 
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- constadine
Όλοι γράφουν ότι πάμε για γρήγορο φορ, ο Λιβάγια δεν είναι τέτοιος παίκτης.
- pagotatzis
Ούτε ο Πορτογάλος είναι ! Τώρα για ανιψιός του μποτο είναι αλλά από ξαδερφη . Μακρινόςconstadine έγραψε:Όλοι γράφουν ότι πάμε για γρήγορο φορ, ο Λιβάγια δεν είναι τέτοιος παίκτης.
- pagotatzis
Ερώτηση
Αφού δεν ξέρουν το όνομα οι ΑΡΔ
Πως στον πουτσο αναφέρουν τι στιλ είναι ;
Αφού δεν ξέρουν το όνομα οι ΑΡΔ
Πως στον πουτσο αναφέρουν τι στιλ είναι ;
DimitrisS έγραψε:Oκ να το δεχτω. Αλλα ο Λιβαγια δεν παιζει στην Ριεκα. :ugeek:Sardan έγραψε:Μόλις μου έστειλε φίλος μήνυμα ότι ο παίχτης που είναι έτοιμος να κλείσει είναι ο Λιβάγια με 1,5Μ στη Ριέκα. Εάν είναι παπάς ή όχι θα δείξει μέχρι αύριο, μεθαύριο....
Απ' τη χαρά μου μπερδεύτηκα. Μίλησα με μηνύματα με τον άλλον γιατί δεν το σηκώνει και μου είπε ότι λόγω της ρήτρας που υπάρχει για Ελλάδα δεν διέρρευσε ακόμα. Προφανώς ψάχνουν τρόπο πως θα το ξεπεράσουν? Δεν ξέρω αν ισχύει απλά μεταφέρω.
Εγώ θα πω μακάρι....