Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Βάλτε κόφτη στα ποστ.
Πολυ τοξική η κατάσταση.
Νομίζω υπήρχε παλιά αυτό.
Συμφωνώ με sik-4
Πολυ τοξική η κατάσταση.
Συμφωνώ με sik-4
-
Τη συνέντευξη τύπου του Μποτο όταν ήρθε δεν την ειδες;gmet έγραψε:Εγώ αυττό που καταλαβαίνω μέχρι στιγμής είναι ότι δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση να ξοδευτούν χρήματα για την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας, δηλαδή έτοιμες ποιοτικές λύσεις. Όπως λένε ορισμένοι μεταγραφές από το πάνω ράφι. Όλα τ' άλλα είναι λόγια ν' αγαπιόμαστε. Αυτό βέβαια έχει άμεσο αντίκτυπο στους στόχους της ομάδας που σίγουρα δεν μπορεί να είναι το πρωτάθλημα, αλλά η πρώτη τετράδα.
- sourmenetes
- Moderator
Οι επιλογές μποτο. Είχαν ως τώρα καθαρά αγωνιστικα κριτήρια..
Γιατί να μην έχει του φορ;;
Ειλικρινά αν είναι επιλογή του ούτε που με νοιάζει.
Οι μέχρι τωρα επιλογές μου δίνουν μια σιγουριά!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί να μην έχει του φορ;;
Ειλικρινά αν είναι επιλογή του ούτε που με νοιάζει.
Οι μέχρι τωρα επιλογές μου δίνουν μια σιγουριά!
- Dark Knight
Λευκός Γαλλο-Νιγηριανός με Πορτογαλλική υποκοότητα από την Μπενφίκα ................ χμμμμμμμnunies4 έγραψε:Μισό λεπτό ρε παιδιά γιατί χάθηκα...Για ένα φαγητό έκανα διάλειμμα
Εγώ είχα μείνει σε φορ από την ποδοσφαιρομανα Νιγηρία που θα ερχόταν από Γαλλία
Πώς φτάσαμε σε λευκό Πορτογάλο από την Μπενφίκα;

Ο Κολκας τωρα λεει πως ο Μπισε δεν εχει ερθει ακομη γιατι δεν εχουν συμφωνησει πληρως για την ανανεωση...
Έχω και εγώ μια απορία. Όταν το 95% όσων σχολιάζουν, ζητάνε "φοράκλα", με σίγουρα νούμερα και ταχύτητα, πως γίνεται να ενθουσιάζεστε στη σεναριολογία κάποιον πιο πάνω που λένε για φορ από τη 2η ομάδα της Μπενφίκα;
Έχει βάλει 24 γκολ στη Μπενφίκα Β. Ε και τι έγινε; Απλή απορία παίδες. Μη πέσετε να με φάτε.
Έχει βάλει 24 γκολ στη Μπενφίκα Β. Ε και τι έγινε; Απλή απορία παίδες. Μη πέσετε να με φάτε.

- sourmenetes
- Moderator
Μη σου πω και η σωτηρία..gmet έγραψε:Εγώ αυττό που καταλαβαίνω μέχρι στιγμής είναι ότι δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση να ξοδευτούν χρήματα για την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας, δηλαδή έτοιμες ποιοτικές λύσεις. Όπως λένε ορισμένοι μεταγραφές από το πάνω ράφι. Όλα τ' άλλα είναι λόγια ν' αγαπιόμαστε. Αυτό βέβαια έχει άμεσο αντίκτυπο στους στόχους της ομάδας που σίγουρα δεν μπορεί να είναι το πρωτάθλημα, αλλά η πρώτη τετράδα.
Ποια τετράδα...
- sourmenetes
- Moderator
Τα έχουμε πει εδώ και 3 μέρες αυτο.Gospi έγραψε:Ο Κολκας τωρα λεει πως ο Μπισε δεν εχει ερθει ακομη γιατι δεν εχουν συμφωνησει πληρως για την ανανεωση...
Gospi έγραψε:Ο Κολκας τωρα λεει πως ο Μπισε δεν εχει ερθει ακομη γιατι δεν εχουν συμφωνησει πληρως για την ανανεωση...
Λες να γίνει το θαυμα και μα μην έρθει;
- thanos-xanthi
μακάρι να μην υπάρξει συμφωνία, θα είναι ότι καλύτεροGospi έγραψε:Ο Κολκας τωρα λεει πως ο Μπισε δεν εχει ερθει ακομη γιατι δεν εχουν συμφωνησει πληρως για την ανανεωση...
-
Πώς προκύπτει πάλι ότι δεν ξοδεύονται λεφτά ρε παιδιά; Το είχα πει και πριν αρκετές μέρες αλλά ας ξαναδούμε κάποια δεδομένα για ακόμη μια φορά.
METAΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ:2022
Φελίπε Σοάρες: 2.5 μύρια
Κοτάρσκι: 2 μύρια
Κουαλιάτα: 1.8 μύρια
Σάστρε: 400 χιλ.
Κάργας: 300 χιλ.
Νάρει: 2 μύρια
Ράφα Σοάρες: Ελεύθερος
Ντάντας: Δανεικός με μεγάλη ρήτρα
Ρικάρντο: Ελεύθερος
Νάσμπεργκ: Ελεύθερος
ΣΥΝΟΛΟ: 9.000.000 ευρώ μόνο για μεταγραφές (χωρίς να υπολογίσουμε τους μισθούς και έχουμε ακόμα 6/7!) ΠΗΓΗ: ΤΡΑΝΣΦΕΡΜΑΡΚΤ
Στην μετά-Σαββίδη εποχή, μόνο τη χρονιά του πρωταθλήματος έχουν ξοδευτεί περισσότερα (γύρω στα 12.5)... Έχουμε τεράστιες πιθανότητες να το σπάσουμε αυτό το ρεκόρ αν κινηθούμε για 2-3 ακόμα παίκτες ή αν ας πούμε ενεργοποιήσουμε τη ρήτρα του Ντάντας, την ώρα που γίνονται συζητήσεις για αρκετές αναπροσαρμογές συμβολαίων και ανανεώσεις (βλ. Αγκούστο)
Επομένως, κατά τη γνώμη μου ο ισχυρισμός "η ομάδα δεν έχει σκοπό να βάλει το χέρι στη τσέπη για σοβαρή ενίσχυση" είναι άτοπος και λίγο άκυρος... Ίσως θα μπορούσε να ειπωθεί ότι ξοδεύονται τα λεφτά σε λάθος κινήσεις ή σε παίκτες με λιγότερη εμπειρία αλλά το ότι δεν ξοδεύεται τίποτα... κάπως άκυρο.
METAΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ:2022
Φελίπε Σοάρες: 2.5 μύρια
Κοτάρσκι: 2 μύρια
Κουαλιάτα: 1.8 μύρια
Σάστρε: 400 χιλ.
Κάργας: 300 χιλ.
Νάρει: 2 μύρια
Ράφα Σοάρες: Ελεύθερος
Ντάντας: Δανεικός με μεγάλη ρήτρα
Ρικάρντο: Ελεύθερος
Νάσμπεργκ: Ελεύθερος
ΣΥΝΟΛΟ: 9.000.000 ευρώ μόνο για μεταγραφές (χωρίς να υπολογίσουμε τους μισθούς και έχουμε ακόμα 6/7!) ΠΗΓΗ: ΤΡΑΝΣΦΕΡΜΑΡΚΤ
Στην μετά-Σαββίδη εποχή, μόνο τη χρονιά του πρωταθλήματος έχουν ξοδευτεί περισσότερα (γύρω στα 12.5)... Έχουμε τεράστιες πιθανότητες να το σπάσουμε αυτό το ρεκόρ αν κινηθούμε για 2-3 ακόμα παίκτες ή αν ας πούμε ενεργοποιήσουμε τη ρήτρα του Ντάντας, την ώρα που γίνονται συζητήσεις για αρκετές αναπροσαρμογές συμβολαίων και ανανεώσεις (βλ. Αγκούστο)
Επομένως, κατά τη γνώμη μου ο ισχυρισμός "η ομάδα δεν έχει σκοπό να βάλει το χέρι στη τσέπη για σοβαρή ενίσχυση" είναι άτοπος και λίγο άκυρος... Ίσως θα μπορούσε να ειπωθεί ότι ξοδεύονται τα λεφτά σε λάθος κινήσεις ή σε παίκτες με λιγότερη εμπειρία αλλά το ότι δεν ξοδεύεται τίποτα... κάπως άκυρο.
Γιατι καταλαβαινουν οτι η φορακλα που εχει κανει νουμερα στην Μπενφικα Α ισως να μη θελει να ερθει στον ΠΑΟΚ. κι ας ειναι η μεγαλυτερη ομαδα του πλανητηBlackgr4 έγραψε:Έχω και εγώ μια απορία. Όταν το 95% όσων σχολιάζουν, ζητάνε "φοράκλα", με σίγουρα νούμερα και ταχύτητα, πως γίνεται να ενθουσιάζεστε στη σεναριολογία κάποιον πιο πάνω που λένε για φορ από τη 2η ομάδα της Μπενφίκα;
Συμφωνώ με τους παραπάνωtheo-drama έγραψε:Βάλτε κόφτη στα ποστ.
Πολυ τοξική η κατάσταση.
Συμφωνώ με sik-4
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και μολις ειπε οτι μαλλον η θλαση Καντουρι ειναι σοβαρη και τον ξεχναμε κανα 2μηνο.sourmenetes έγραψε:Τα έχουμε πει εδώ και 3 μέρες αυτο.Gospi έγραψε:Ο Κολκας τωρα λεει πως ο Μπισε δεν εχει ερθει ακομη γιατι δεν εχουν συμφωνησει πληρως για την ανανεωση...
Το λες και λιγο βατερλω το θεμα του δεκαριου ε?