ron-swanson έγραψε:Ρε τρελέ άσε τα ινσταγκραμ![]()
https://www.instagram.com/p/Cfqr9W7ov-O ... MyMTA2M2Y=
Ποιο ινσταγραμ?? Εδώ μέσα είναι κ μας τρολαρει όλους..
Τον πριστ τον τσέκαρε κάνεις μιλάει πορτογαλικά??
ron-swanson έγραψε:Ρε τρελέ άσε τα ινσταγκραμ![]()
Τι έγινε,την βρήκες τη λύση?ron-swanson έγραψε:Ρε τρελέ άσε τα ινσταγκραμ![]()
Δεκτή η παρατήρηση τόσο από εσένα όσο και από τους υπόλοιπους ... αποσύρω την έκφραση ...rainmaker έγραψε:Σωστή η αντίδραση.
Τad ΠΟΛΥ τραβηγμένη η έκφρασή σου. Όπως βλέπεις έχει τόσο καιρό που κάνουμε παρατηρήσεις για το ίδιο θέμα που θίγεις, δεν δικαιολογείται τέτοια επίθεση.
Τι λες ρε Σουρμε? Εισαι με τα καλα σου? Δηλαδη αυτο το σχολιο εχεις να κανεις?sourmenetes έγραψε:Όποιος κράζει την παε είναι γνήσιος!Gospi έγραψε:Ξεφτιλας εισαι εσυ που θεωρεις οτι μπορεις να χαρακτηριζεις οποιον δεν γουσταρεις κι οποιον σε ενοχλει σαν αποψη ή σαν παρουσια. Ειτε εχεις δικιο ειτε εχεις αδικο, εσυ εισαι ο ξεφτιλας. Οχι οποιος εκραξε την ΠΑΕ.tad έγραψε:Σωστές οι παρατηρήσεις για Κουτσια ... απορώ με το παιδί και την οικογενειά του ....
πρώτη φορά υπάρχει ευθέως η προοπτική να είναι τρίτος επιθετικός στην α ομάδα του ΠΑΟΚ ... εάν παίξει να ανέβει και στην ιεραρχία ... και απουσιάζει ?
δηλαδή υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ευρωπαϊκά καλύτερη ευκαιρία για αυτόν να αναδειχθεί ? σε προστατευμένο περιβάλλον εντελώς γνώριμο σε αυτόν γεμάτο με ανθρώπους που τον αγαπούν ... απορώ πραγματικά τι μυαλό κουβαλάνε κάποιοι...
σήμερα πρέπει να είναι επάνω ... εχθές ...
υποσ.
όλοι εσείς που μας πρήξατε τις προηγούμενες ημέρες με αμέτρητα ποστ να γκρινιάζετε για το ότι ο Τσολακ είναι ακόμα εδώ ... ότι ο Τσολακ έβαλε μέσα την ομάδα ... ότι αυτοί που χειρίζονται τα θέματα της ομάδας δεν ξέρουν τι τους γίνεται ... θα βγάλετε ρε ξεφτίλες ένα τουλάχιστον ποστ να πείτε μία καλή κουβέντα για αυτόν που πέτυχε τέτοια πώληση για τον ΠΑΟΚ ? εγώ όπως και άλλα παιδιά γράψαμε πολλές φορές ότι ο Τσολακ είναι καλός παίχτης και δεν θέλει απαξίωση ... μια χαρά θα πουληθεί ...
αποδείχτηκε λοιπόν ότι όταν τα θέματα τα χειρίζεται ένας άνθρωπος που θέλει το καλό της ομάδας και είναι καλός επαγγελματίας τότε θα φέρει καλά αποτελέσματα ... εγώ πιστεύω ότι εάν ο Μπότο ήταν από πέρσι νωρίς εδώ θα είχε πουλήσει τον Τσολακίδης και με κέρδος ... αλλά μπράβο του που μέσα σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον του ΠΑΟΚ τα κατάφερε ...
πάμε ρε Μπότο παιχταρά και στις επόμενες κινήσεις και εγώ θα επιμείνω ... εύχομαι να είσαι και λίγο τυχερός και οι καραμπόλες να βοηθήσουν και να φτιάξεις την ομάδα όσο το δυνατόν νωρίτερα ... δεν μιλάω μόνο για αυτό το καλοκαίρι γιατί είναι νωρίς ακόμα ... γενικά μιλάω ...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τον tad ήταν ρε.Gospi έγραψε:Διαβαστε ρε τι γραφει ο αλλος πανω!JohnDag έγραψε:Έλα εντάξει, απαράδεκτο.K_geo έγραψε:gospi χαλαρωσε
Τι ξεφτίλες ρε φιλε, είπαμε. Είναι εκφράσεις αυτές;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορείς να αρχίσεις να πανηγυρίζεις...makispaspartou έγραψε:Ελπίζω ο αντικαταστάτης να μην είναι απλά για να είναι. Η περιγραφή του rain με τρόμαξε λίγο. Μητροπολίτη ο Araujo δεν είναι άγνωστο όνομα και θα πανηγυρίζαμε αν ερχόταν, με δανεισμό φαντάζομαι και option. Κρατάω μικρό καλάθι πάντως...
Η θα σκασουμε εμειςMitsospaoki4 έγραψε:Μέχρι το βράδυ θα σκάσει το όνομα
Υπομονή
Mitropolitis_1926 έγραψε:Μπορείς να αρχίσεις να πανηγυρίζεις...makispaspartou έγραψε:Ελπίζω ο αντικαταστάτης να μην είναι απλά για να είναι. Η περιγραφή του rain με τρόμαξε λίγο. Μητροπολίτη ο Araujo δεν είναι άγνωστο όνομα και θα πανηγυρίζαμε αν ερχόταν, με δανεισμό φαντάζομαι και option. Κρατάω μικρό καλάθι πάντως...