Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Εγώ πιστεύω θορυβήθηκαν εκεί στην ΠΑΕ με Ολιβέιρα και Καντουρι . Να που όντως των επόμενη μιλάμε για κλείσμενες μεταγραφές
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ξεφτιλας εισαι εσυ που θεωρεις οτι μπορεις να χαρακτηριζεις οποιον δεν γουσταρεις κι οποιον σε ενοχλει σαν αποψη ή σαν παρουσια. Ειτε εχεις δικιο ειτε εχεις αδικο, εσυ εισαι ο ξεφτιλας. Οχι οποιος εκραξε την ΠΑΕ.tad έγραψε:Σωστές οι παρατηρήσεις για Κουτσια ... απορώ με το παιδί και την οικογενειά του ....
πρώτη φορά υπάρχει ευθέως η προοπτική να είναι τρίτος επιθετικός στην α ομάδα του ΠΑΟΚ ... εάν παίξει να ανέβει και στην ιεραρχία ... και απουσιάζει ?
δηλαδή υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ευρωπαϊκά καλύτερη ευκαιρία για αυτόν να αναδειχθεί ? σε προστατευμένο περιβάλλον εντελώς γνώριμο σε αυτόν γεμάτο με ανθρώπους που τον αγαπούν ... απορώ πραγματικά τι μυαλό κουβαλάνε κάποιοι...
σήμερα πρέπει να είναι επάνω ... εχθές ...
υποσ.
όλοι εσείς που μας πρήξατε τις προηγούμενες ημέρες με αμέτρητα ποστ να γκρινιάζετε για το ότι ο Τσολακ είναι ακόμα εδώ ... ότι ο Τσολακ έβαλε μέσα την ομάδα ... ότι αυτοί που χειρίζονται τα θέματα της ομάδας δεν ξέρουν τι τους γίνεται ... θα βγάλετε ρε ξεφτίλες ένα τουλάχιστον ποστ να πείτε μία καλή κουβέντα για αυτόν που πέτυχε τέτοια πώληση για τον ΠΑΟΚ ? εγώ όπως και άλλα παιδιά γράψαμε πολλές φορές ότι ο Τσολακ είναι καλός παίχτης και δεν θέλει απαξίωση ... μια χαρά θα πουληθεί ...
αποδείχτηκε λοιπόν ότι όταν τα θέματα τα χειρίζεται ένας άνθρωπος που θέλει το καλό της ομάδας και είναι καλός επαγγελματίας τότε θα φέρει καλά αποτελέσματα ... εγώ πιστεύω ότι εάν ο Μπότο ήταν από πέρσι νωρίς εδώ θα είχε πουλήσει τον Τσολακίδης και με κέρδος ... αλλά μπράβο του που μέσα σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον του ΠΑΟΚ τα κατάφερε ...
πάμε ρε Μπότο παιχταρά και στις επόμενες κινήσεις και εγώ θα επιμείνω ... εύχομαι να είσαι και λίγο τυχερός και οι καραμπόλες να βοηθήσουν και να φτιάξεις την ομάδα όσο το δυνατόν νωρίτερα ... δεν μιλάω μόνο για αυτό το καλοκαίρι γιατί είναι νωρίς ακόμα ... γενικά μιλάω ...
Μακάρι μπαλντε. Αλλά βλέπω να έρχεται ο kayode. Δεν έχω εικόνα του
Μια χαρα χαλαρος ειμαι. Δεν βριζω εγω στα ποστ μου.K_geo έγραψε:gospi χαλαρωσε
Μαλλον σε αλλον πρεπει να κανεις την σχετικη υποδειξη.
- Mitropolitis_1926
Είμαι πολύ περίεργος να δω ποιος θα είναι ο επιθετικός. Μέχρι τώρα κανένα όνομα δεν με εψησε. Κυρίως γιατί μιλάμε για παίκτη που θα μοιραστεί τη θέση, και δεν θα είναι απλά αναπληρωματικός. Στον επιθετικό δεν θέλει πολλές αλχημείες, ακόμα και δεύτερο παίκτη του εκατομμυρίου να έχεις, η θέση το σηκώνει.
Αν κλείσει και ο Ναρει, τότε πιστεύω πως είμαστε καλά για τα προκριματικά στους μεσοεπιθετικούς. Το δεκαρι ή αριστερό εξτρέμ ας έρθει και Αύγουστο που θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα των νέων παικτών.
Στα στόπερ, φαίνεται πως δεν είναι προτεραιότητα η απόκτηση παίκτη. Ο Κουλιερακης δείχνει να τους έχει κερδίσει, τουλάχιστον αυτό βγαίνει προς τα έξω. Θα έρθει και ο Νασμπεργκ, έχουμε και Καργα-Μιχαι. Μέτρια 5αδα όπως και να έχει, ας ελπίσουμε να βλέπουν κάτι που δεν βλέπουμε εμείς.
Γενικά παρά την καθυστέρηση του τελευταίου διαστήματος, η ομάδα σχηματίζεται καλά. Συνολικά, είμαι ευχαριστημένος. Αναλογικά πάντα με την κατάσταση που υπήρχε στο ρόστερ πριν έναν μήνα. Ξεχνάμε εύκολα, αλλά και μόνο το ότι ξέρουμε σε ποιες θέσεις έχουμε κενά ή θέλουμε αναβάθμιση, εγώ το θεωρώ επιτυχία. Πριν λίγο καιρό δεν ξέραμε αν θέλουμε 2, 3 ή 5 εξτρέμ.
Τέλος, στις αποχωρήσεις λογικά θα φύγει κάποιος στο κέντρο. Αν είχα να επιλέξω θα άφηνα τον Κουρτιτς και θα ανανέωνα τον Ντουγκλας. Κυρίως λόγω ηλικίας και όχι αγωνιστικών στοιχείων. Δεν βλέπω πως ο Κουρτιτς θα κάνει καλύτερη σεζόν, ενώ από τον Ντουγκλας περιμένω μια καλή χρονιά.
Αν κλείσει και ο Ναρει, τότε πιστεύω πως είμαστε καλά για τα προκριματικά στους μεσοεπιθετικούς. Το δεκαρι ή αριστερό εξτρέμ ας έρθει και Αύγουστο που θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα των νέων παικτών.
Στα στόπερ, φαίνεται πως δεν είναι προτεραιότητα η απόκτηση παίκτη. Ο Κουλιερακης δείχνει να τους έχει κερδίσει, τουλάχιστον αυτό βγαίνει προς τα έξω. Θα έρθει και ο Νασμπεργκ, έχουμε και Καργα-Μιχαι. Μέτρια 5αδα όπως και να έχει, ας ελπίσουμε να βλέπουν κάτι που δεν βλέπουμε εμείς.
Γενικά παρά την καθυστέρηση του τελευταίου διαστήματος, η ομάδα σχηματίζεται καλά. Συνολικά, είμαι ευχαριστημένος. Αναλογικά πάντα με την κατάσταση που υπήρχε στο ρόστερ πριν έναν μήνα. Ξεχνάμε εύκολα, αλλά και μόνο το ότι ξέρουμε σε ποιες θέσεις έχουμε κενά ή θέλουμε αναβάθμιση, εγώ το θεωρώ επιτυχία. Πριν λίγο καιρό δεν ξέραμε αν θέλουμε 2, 3 ή 5 εξτρέμ.
Τέλος, στις αποχωρήσεις λογικά θα φύγει κάποιος στο κέντρο. Αν είχα να επιλέξω θα άφηνα τον Κουρτιτς και θα ανανέωνα τον Ντουγκλας. Κυρίως λόγω ηλικίας και όχι αγωνιστικών στοιχείων. Δεν βλέπω πως ο Κουρτιτς θα κάνει καλύτερη σεζόν, ενώ από τον Ντουγκλας περιμένω μια καλή χρονιά.
Μαντεύω ότι είναι ο Περέαnunies4 έγραψε:Περιεργο παντως ο αντικαταστατης να ειναι με 1,5 ποδι στην Ολλανδια και κανεις να μην εχει ιδεα ποιος ειναι...
Μαχιμο ρεπορταζ...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάντως επειδή η θέση του φορ είναι κομβικοτατη, και επειδή ο Ολιβέιρα επίφοβος μετά τον τραυματισμό, καλό θα ήταν να πάμε σε κάτι σίγουρο και όχι ρίσκα
Κάτι Περαίες , μόνο για 3ο-4ες επιλογές
Έχουμε κουτσια (ακόμα; )
Κάτι Περαίες , μόνο για 3ο-4ες επιλογές
Έχουμε κουτσια (ακόμα; )
Ε πως να μην θορυβείσαι με Ολιβέϊρα μετά τον περσινό...Καλά για τον Ομάρ, άστο. Όσο και να τον έχω αδυναμία γιατί είναι παικτάρα, δυστυχώς δεν μπορείς να στηρίζεσαι πάνω του για φουλ σεζόν...
Ο Κούτσιας...ξεκουράζεται. Αντί να έρθει προετοιμασία από την αρχή, πήγε να παίξει Μεσογειακούς αγώνες...μπας και τον δει κανένας και τον πάρει με 2 εκατομμύρια...
- Metagrafakias
Ο κουτσιας δειχνει ασχημη νοοτροπια,φταιει ο ιδιος,ο κυκλος του αλλα και ο τυπος που του φουσκωσαν τα μυαλα και νομιζει οτι ειναι ενα κραμα μεταξυ Μπαμπε και Λεβαντοφσκι και χαραμιζεται στον ΠΑΟΚ και ολα αυτα στα 18 του...Χανει την προετοιμασια 18 χρονων παιδι επειδη επαξε κατι παιχνιδακια με την Κ17 και απαιτει ρολο βασικου για να ανανεωσει που οτι ειναι αυτη τη στιγμη και τη φημη που δημιουργησε την οφειλει στον ΠΑΟΚ που τον εχει απο τα 7 του στις ακαδημιες....Αυτο το διαπιστωσε ο Λουτσε που απαιτει απολυτη πειθαρχια για αυτο και ουτε τον βλεπει τον πιτσιρικα κι ας βγαζει ματια...Αν εισαι 18 χρονων πρεπει να εισαι ταπεινος και μονο να δουλευεις..Παραδειγμα ο Λυραζτης που εκανε υπομονη και πλεον καπαρωσε θεση βασικου και ειναι ενα βημα πριν την Εθνικη....
- Mitsospaoki4
- Moderator
Για αυτό και βάζω ερωτηματικό στον Κουτσια
Αν φύγει και αυτός , τότε με 3αδα Ολιβέιρα - Αντί Τσολακ - Περεα, είμαστε τέλεια
Αν φύγει και αυτός , τότε με 3αδα Ολιβέιρα - Αντί Τσολακ - Περεα, είμαστε τέλεια
- NikLiverpool
Βρε μην αγχώνεστε. Θα ρθει ο Τσουμπάρας και με σωστά εξτρέμ θα τα σαρώσει όλα