Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Περιεργο παντως ο αντικαταστατης να ειναι με 1,5 ποδι στην Ολλανδια και κανεις να μην εχει ιδεα ποιος ειναι...
Μαχιμο ρεπορταζ...
Μαχιμο ρεπορταζ...
Γιατι ειχαν ιδεα για τις προηγούμενες μεταγραφές;ολα απο εξω έβγαινανnunies4 έγραψε:Περιεργο παντως ο αντικαταστατης να ειναι με 1,5 ποδι στην Ολλανδια και κανεις να μην εχει ιδεα ποιος ειναι...
Μαχιμο ρεπορταζ...
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν έρθει ο Perea σ' εμάς σημαίνει ότι τον παίρνει καμιά ΑΕΧ ή κανας βάζελος...
(ελπίζω όχι ο α.ρ.η.σ.)
(ελπίζω όχι ο α.ρ.η.σ.)
και γω το ίδιο θα έκανα φίλεtheo86 έγραψε:Εγω στην θέση του κουτσια θα ήμουν σήμερα οδικώς ατην Ολλανδία... Συγκυρίες είναι η ζωη εξάλλου
- ΑποστόληςΑ
PNG
Ο ΠΑΟΚ θα λάβει 2.4 εκατομμύρια ευρώ για τον Τσόλακ, ενώ υπάρχουν συν 500 χιλιάδες συν μπόνους.
Ο ΠΑΟΚ θα λάβει 2.4 εκατομμύρια ευρώ για τον Τσόλακ, ενώ υπάρχουν συν 500 χιλιάδες συν μπόνους.
Ναι αν θέλει να μείνει θα πάει Ολλανδία .. ποιος είπε ότι θα ανανέωσει;
Αντε ρε βγάλτε το όνομα , θα σκάσουμε
Αντε ρε βγάλτε το όνομα , θα σκάσουμε
Ας έρχονταν στον ΠΑΟΚ για βασικό χαφ (Ντιόπ) παίκτης που στη καριέρα του έχει παίξει μπάλα όσο έπαιξε μόνο πέρσι ο Μπίσεσβαρ και θα σου λεγα τι θα γινόταν.giapas έγραψε:ο.αρης δε παίρνει παλτά παίρνει καλούς παίκτες.
Όλοι στο χορτάρι κρίνονται φιλαράκι.
Είστε σίγουροι ότι θέλετε να βγει το όνομα?
Δεν είναι καλύτερα έτσι που υπάρχει τουλάχιστον η ελπίδα?
Δεν είναι καλύτερα έτσι που υπάρχει τουλάχιστον η ελπίδα?
Εγω θελω να τον δω στο επομενο φιλικο βασικο, χωρις να ξερουμε καν οτι εχει ερθει.
Μα εμείς δεν θέλουμε ελπίδα. Αφορμή για γκρίνια θέλουμε.
Στην ελπίδα εδώ μέσα έχει όλα κιόλα 20 άτομα.
Στην ελπίδα εδώ μέσα έχει όλα κιόλα 20 άτομα.
- Dark Knight
Να παίξει με περούκα και γυαλιά ηλίου για να είναι ακόμη πιο δύσκολο να τον καταλάβουμε!icue έγραψε:Εγω θελω να τον δω στο επομενο φιλικο βασικο, χωρις να ξερουμε καν οτι εχει ερθει.
Σωστές οι παρατηρήσεις για Κουτσια ... απορώ με το παιδί και την οικογενειά του ....
πρώτη φορά υπάρχει ευθέως η προοπτική να είναι τρίτος επιθετικός στην α ομάδα του ΠΑΟΚ ... εάν παίξει να ανέβει και στην ιεραρχία ... και απουσιάζει ?
δηλαδή υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ευρωπαϊκά καλύτερη ευκαιρία για αυτόν να αναδειχθεί ? σε προστατευμένο περιβάλλον εντελώς γνώριμο σε αυτόν γεμάτο με ανθρώπους που τον αγαπούν ... απορώ πραγματικά τι μυαλό κουβαλάνε κάποιοι...
σήμερα πρέπει να είναι επάνω ... εχθές ...
υποσ.
όλοι εσείς που μας πρήξατε τις προηγούμενες ημέρες με αμέτρητα ποστ να γκρινιάζετε για το ότι ο Τσολακ είναι ακόμα εδώ ... ότι ο Τσολακ έβαλε μέσα την ομάδα ... ότι αυτοί που χειρίζονται τα θέματα της ομάδας δεν ξέρουν τι τους γίνεται ... θα βγάλετε ρε ξεφτίλες ένα τουλάχιστον ποστ να πείτε μία καλή κουβέντα για αυτόν που πέτυχε τέτοια πώληση για τον ΠΑΟΚ ? εγώ όπως και άλλα παιδιά γράψαμε πολλές φορές ότι ο Τσολακ είναι καλός παίχτης και δεν θέλει απαξίωση ... μια χαρά θα πουληθεί ...
αποδείχτηκε λοιπόν ότι όταν τα θέματα τα χειρίζεται ένας άνθρωπος που θέλει το καλό της ομάδας και είναι καλός επαγγελματίας τότε θα φέρει καλά αποτελέσματα ... εγώ πιστεύω ότι εάν ο Μπότο ήταν από πέρσι νωρίς εδώ θα είχε πουλήσει τον Τσολακίδης και με κέρδος ... αλλά μπράβο του που μέσα σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον του ΠΑΟΚ τα κατάφερε ...
πάμε ρε Μπότο παιχταρά και στις επόμενες κινήσεις και εγώ θα επιμείνω ... εύχομαι να είσαι και λίγο τυχερός και οι καραμπόλες να βοηθήσουν και να φτιάξεις την ομάδα όσο το δυνατόν νωρίτερα ... δεν μιλάω μόνο για αυτό το καλοκαίρι γιατί είναι νωρίς ακόμα ... γενικά μιλάω ...
πρώτη φορά υπάρχει ευθέως η προοπτική να είναι τρίτος επιθετικός στην α ομάδα του ΠΑΟΚ ... εάν παίξει να ανέβει και στην ιεραρχία ... και απουσιάζει ?
δηλαδή υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ευρωπαϊκά καλύτερη ευκαιρία για αυτόν να αναδειχθεί ? σε προστατευμένο περιβάλλον εντελώς γνώριμο σε αυτόν γεμάτο με ανθρώπους που τον αγαπούν ... απορώ πραγματικά τι μυαλό κουβαλάνε κάποιοι...
σήμερα πρέπει να είναι επάνω ... εχθές ...
υποσ.
όλοι εσείς που μας πρήξατε τις προηγούμενες ημέρες με αμέτρητα ποστ να γκρινιάζετε για το ότι ο Τσολακ είναι ακόμα εδώ ... ότι ο Τσολακ έβαλε μέσα την ομάδα ... ότι αυτοί που χειρίζονται τα θέματα της ομάδας δεν ξέρουν τι τους γίνεται ... θα βγάλετε ρε ξεφτίλες ένα τουλάχιστον ποστ να πείτε μία καλή κουβέντα για αυτόν που πέτυχε τέτοια πώληση για τον ΠΑΟΚ ? εγώ όπως και άλλα παιδιά γράψαμε πολλές φορές ότι ο Τσολακ είναι καλός παίχτης και δεν θέλει απαξίωση ... μια χαρά θα πουληθεί ...
αποδείχτηκε λοιπόν ότι όταν τα θέματα τα χειρίζεται ένας άνθρωπος που θέλει το καλό της ομάδας και είναι καλός επαγγελματίας τότε θα φέρει καλά αποτελέσματα ... εγώ πιστεύω ότι εάν ο Μπότο ήταν από πέρσι νωρίς εδώ θα είχε πουλήσει τον Τσολακίδης και με κέρδος ... αλλά μπράβο του που μέσα σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον του ΠΑΟΚ τα κατάφερε ...
πάμε ρε Μπότο παιχταρά και στις επόμενες κινήσεις και εγώ θα επιμείνω ... εύχομαι να είσαι και λίγο τυχερός και οι καραμπόλες να βοηθήσουν και να φτιάξεις την ομάδα όσο το δυνατόν νωρίτερα ... δεν μιλάω μόνο για αυτό το καλοκαίρι γιατί είναι νωρίς ακόμα ... γενικά μιλάω ...
- NikLiverpool
Νιγηριανός, φορ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο Ολιβέιρα και Τσόλακ....Χμμμμμ.....
Τσούμπα..
Τσούμπα..

- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτό που βγαίνει σαν διαρροή ότι θα έρθει φορ με άλλα χαρακτηριστικά από Ολιβέιρα ,μου μάρτυρα πως πάμε για πιο κινητικό- αθλητικό παίχτη και όχι κλασικό killer φορ
Ξαναλέω, μακάρι Μπαλντε
Ξαναλέω, μακάρι Μπαλντε