Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Πάντως χθες, όχι πριν μια βδομάδα ή μήνα αλλά χθες, διαβάζαμε για αστείους χειρισμούς της ΠΑΕ στο θέμα Τσόλακ, για απαράδεκτη και ανοργάνωτη ΠΑΕ που δεν τον δίνει ενώ έχει πρόταση, για κολλημένο Ρουμάνο που δεν τον αφήνει μέχρι το παιχνίδι με τους Βούλγαρους και άλλα ωραία εικονογραφημένα.
Ένας δε βγήκε να πει ότι τελικά έγραφε ότι να' ναι.
Πάμε τώρα ακάθεκτοι να κράξουμε τους χειρισμούς του Μπότο για την επόμενη περίπτωση όποια και αν είναι
Ένας δε βγήκε να πει ότι τελικά έγραφε ότι να' ναι.
Πάμε τώρα ακάθεκτοι να κράξουμε τους χειρισμούς του Μπότο για την επόμενη περίπτωση όποια και αν είναι
- sourmenetes
- Moderator
Ρε φίλε ο καντουρι ανανέωσε πέρυσι!mbison έγραψε:Για τον Μπίσεσβαρ έλεγα κ Καντουρί. Όχι τόσο λόγο ηλικίας , αλλά ότι είναι τα πουλέν του Λούτς. Δεν θα ζητούσε κ Πρίγιο που είναι ακόμη αποτελεσματικός?sourmenetes έγραψε:Ποιος ανανέωσε;mbison έγραψε:Εδω ανανέωσε ο κάθε πικραμένος. Γιατί να μην φέρουνε κ Πρίγιο?
Προς το παρόν μόνο ο Σβαμπ!
. Ο σβαμπ είναι ο κάθε πικραμενος;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υ.γ.
Πρωτη φορά θα αμφισβητήσω τον Πόρκυ, γιατί τη Γαλλική αγορά άλλοι τη γνωρίζουνε κ ψωνίζουνε.
Ο μπισε ακόμα δεν έχει ανανεώσει.
Αλλά δεν καταλαβαίνω πως ότι θεωρούμε ότι έχει να κάνει με παλιούς παίκτες βάζουμε μπροστά το λουτσέσκου.
Προφανώς κάνει τις εισηγήσεις του, αλλά υπάρχει και υπεύθυνος τμήματος.
-
γιατι τι σχεση εχει το ονομα του αντικαταστατη με το οτι γραφουν μαλακιες οι αρδ?
- sourmenetes
- Moderator
Το σχέση έχει το όνομα;;Gospi έγραψε:Ας μάθουμε το όνομα του αντικαταστάτη και το συζηταμε ξανα αυτο π λες.GINOLA έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά, αφού το αξιόπιστο ρεπορτάζ έλεγε πως ο ΠΑΟΚ έδινε το τσολακ με 2 μυρια και 200 δόσεις αλλά ήταν ανετοιμος να φέρει αντικατάσταση και θα περιμένει το ματς με την Λεφσκι.
Βασικά έλεγε πως είναι τελειωμένο και ο τσολακ δεν πωλείται γιατί έθεσε βέτο ο λουτσεσκου.
Τεσπα,με κάθε αγάπη στους ρεπορτερ μην υπολογίζετε όσα διαβάσετε.πολλες φορές,κάποιες χωρίς να φταίνε γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ή ενημέρωση ήταν ότι δε φεύγει πριν τη λεφσκι!
Άρα ήταν της πλάκας!
Και εδώ μέσα γραφοντουσαν αυτά που λέει και ο Τόλης από πάνω!
Ότι χάνουμε τα λεφτά και ότι δε το χειρολιζομαστε σωστά κτλ κτλ.
Ή μήπως πάλι κάνω λάθος;;
- thanos-xanthi
αυτό θα ήταν η απόλυτη ευχάριστη είδηση μαζί με πώληση Τσολακsourmenetes έγραψε: Ο μπισε ακόμα δεν έχει ανανεώσει.
να χαλάσει η ανανέωση του, και να πάρουμε αριστερό μεσοεπιθετικό με ταχύτητα και πνευμόνια
- Psuxo_logos
Καλημέρα αλάνια. Είναι κανεις σε θέση να μ δώσει περιληπτικά κ συνοπτικά πληροφορίες για Ναραι; Ευχαριστώ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τέλειο σενάριο. Ναρει + cf + αριστερο εξτρεμ για βασικό και μπόνους περεα για εσάς που σας αρέσει ….
Υ.Γ φέρτε Σέντερ μπακ !!!!
Υ.Γ φέρτε Σέντερ μπακ !!!!
- kataramenos5
nunies4 έγραψε:ο Τζος...

O Belotti δεν μας κάνει ; Ελεύθερος είναι ακόμα

Πέρα από την πλάκα στους ελεύθερους δεν έχει πολλές επιλογές.
Στα σοβαρα τωρα ειχα και εχω αποψη για τον Ναρει ,αλλα την εξεφραζα μεχρι να γινει παικτης του ΠΑΟΚ.Οπως φαινεται γινεται ,οποτε τωρα σιωπω και περιμενω με την ελπιδα να μου κανει Κρεσπο...
τσολακ θα λεμε και θα κλαιμε ή τους τις πηραμε τις 2,5 εκ λιρες ? που αν ισχυει ουσιαστικα πηραμε τα λεφτα μας πισω
δευτερο ερωτημα , θα ειναι δανεικος ή αγορα το νεο φορ ?

δευτερο ερωτημα , θα ειναι δανεικος ή αγορα το νεο φορ ?
To σχόλιο μου ελπίζω να μην παρεξηγηθεί αλλά νομίζω χρειάζονται κάποιοι έγχρωμοι παίκτες στο ρόστερ και στην ενδεκάδα.