Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ελα παραδεχτειτε το...οταν μεσολαβουν τοσα λεπτα απο την στιγμη που καποιος πεταει ενα ονομα ειναι γιατι ολοι τρεχετε στο transfermarkt να δειτε χαρακτηριστικα και νουμερα...
O νεος φορ λεει θα εχει διαφορτετικα χαρακτηριστικα τοσο απο τον Τσολακ,οσο και απο τον Ολιβειρα...Μαλλον δεν θα ειναι φορ... 

- sourmenetes
- Moderator
Ποιος ανανέωσε;mbison έγραψε:Εδω ανανέωσε ο κάθε πικραμένος. Γιατί να μην φέρουνε κ Πρίγιο?
Προς το παρόν μόνο ο Σβαμπ!
. Ο σβαμπ είναι ο κάθε πικραμενος;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νιουνεζ εγώ είδα ήδη και βιντεάκι. Φωτογραφία έχει 5 εκατομμύρια αξία και ωραίο βιντεάκι.
Καλός καλός
Καλός καλός
εννοειται ρεnunies4 έγραψε:Ελα παραδεχτειτε το...οταν μεσολαβουν τοσα λεπτα απο την στιγμη που καποιος πεταει ενα ονομα ειναι γιατι ολοι τρεχετε στο transfermarkt να δειτε χαρακτηριστικα και νουμερα...

λιγο χοσεν μου θυμιζει.. αλλα στο πιο ταχυδυναμικο
- Dark Knight
- GiorgosAtha
- navigator11
Γράφει ποτές στον αέρα ο Πόρκαρος;;Dark Knight έγραψε:Καρατσεκαρισμένο ΠΟΡΚΥ;ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Simon Banza...?

Για τον Μπίσεσβαρ έλεγα κ Καντουρί. Όχι τόσο λόγο ηλικίας , αλλά ότι είναι τα πουλέν του Λούτς. Δεν θα ζητούσε κ Πρίγιο που είναι ακόμη αποτελεσματικός?sourmenetes έγραψε:Ποιος ανανέωσε;mbison έγραψε:Εδω ανανέωσε ο κάθε πικραμένος. Γιατί να μην φέρουνε κ Πρίγιο?
Προς το παρόν μόνο ο Σβαμπ!
. Ο σβαμπ είναι ο κάθε πικραμενος;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υ.γ.
Πρωτη φορά θα αμφισβητήσω τον Πόρκυ, γιατί τη Γαλλική αγορά άλλοι τη γνωρίζουνε κ ψωνίζουνε.
- thanos-xanthi
τουλαχιστον ο αντικαταστατης να μη την βρισκει με το καλαμι
η επιλογη του πολυ σημαντικη, μεσοεπιθετικα δεν εχουμε παιχτες με νουμερα
η επιλογη του πολυ σημαντικη, μεσοεπιθετικα δεν εχουμε παιχτες με νουμερα
τωρα που ο κουλιερακης κοστολογηθηκε 15 εκ ειμαστε οκ με τα μπακ ?
πρεπει να τον ζητησουν απ εξω καποιον απο τις ακαδημιες για να αναγνωριστει η αξια του , εως τοτε μας κανει μονο για 5ος αναπληρωματικος
πρεπει να τον ζητησουν απ εξω καποιον απο τις ακαδημιες για να αναγνωριστει η αξια του , εως τοτε μας κανει μονο για 5ος αναπληρωματικος
Ας μάθουμε το όνομα του αντικαταστάτη και το συζηταμε ξανα αυτο π λες.GINOLA έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά, αφού το αξιόπιστο ρεπορτάζ έλεγε πως ο ΠΑΟΚ έδινε το τσολακ με 2 μυρια και 200 δόσεις αλλά ήταν ανετοιμος να φέρει αντικατάσταση και θα περιμένει το ματς με την Λεφσκι.
Βασικά έλεγε πως είναι τελειωμένο και ο τσολακ δεν πωλείται γιατί έθεσε βέτο ο λουτσεσκου.
Τεσπα,με κάθε αγάπη στους ρεπορτερ μην υπολογίζετε όσα διαβάσετε.πολλες φορές,κάποιες χωρίς να φταίνε γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk