Είναι γραμμή μάλλον γιατί το έβγαλε και ο ΤοσκιτσηςDimitrisS έγραψε:Κλεινουν Ναρει και φορ γραφει το sdna.
Εφυγε ηδη ο Τσολακ.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ναι Τζόσουα οι γκρινιάρηδες φταίνε που μας έχουν πρήξει μπίρι μπίρι εκατό ποστ τη μέραjoshua έγραψε:Mανι μανι εχουν γραφτει 4-5 ποστ οφτοπικ αρχης γενομενης απο μοντ ,κατα τα αλλα φταινε οι γκρινιαριδες που γινεται το τοπικ @$#λο...
Αύριο ο ήλιος θα ανατείλει απ' την ανατολή να ξέρεις. Λέω μια αλήθεια.
Άμα στην επαναλάβω ένα δις φορές θα μου απαντήσεις "α γαμησου κι εσύ και ο ήλιος σου" ή δε θα μου απαντήσεις;
-
- Mr Ξερόλας 2019
ΑποστόληςΑ έγραψε:Παρακαλώ να μιλάτε στον Λειτουργό του Υψίστου με περισσότερο σεβασμό. Άκου παλικάρι μου! Λες και είμαστε τσακαλοπαρέα. Όλα ένα ίσωμα!theo-drama έγραψε:Αντέ παληκαρι μου, γιατί δεν μπαίνεις τόση ώρα, ...prist64 έγραψε:μα καλα,μελι εχουν τα σεντερ φορ
απο τη Νιγηρια?
Θα διαμαρτυρηθώ στους mods της ευρύτερης περιοχής Αττικής και περιχώρων.

Παραφερθηκα ζηταω αφεση......
Ερχεται ο Ναρει : Πρέπει να λιποθύμισε ο Τζος, κάποιος να τον κρατήσει!
Μπράβο για την άμεση κινητικότητα ώστε να κλείσουν κι αυτές οι υποθέσεις του φορ αλλά και του εξτρεμ.
ΥΓ : Rene, περί Ολιβέιρα : απλά ανέφερα το χτύπημα που δέχτηκε και έμεινε έξω από προπόνηση αλλά και από το σημερινό φιλικό. Ε όσο να ναι αυτό επηρεάζει την ετοιμότητα του. Υπερβολικό το βγάζει συνέχεια προβλήματα, έχεις δίκιο, νομίζω όμως πως ακόμα είναι γενικότερα προσεκτικός.

Μπράβο για την άμεση κινητικότητα ώστε να κλείσουν κι αυτές οι υποθέσεις του φορ αλλά και του εξτρεμ.
ΥΓ : Rene, περί Ολιβέιρα : απλά ανέφερα το χτύπημα που δέχτηκε και έμεινε έξω από προπόνηση αλλά και από το σημερινό φιλικό. Ε όσο να ναι αυτό επηρεάζει την ετοιμότητα του. Υπερβολικό το βγάζει συνέχεια προβλήματα, έχεις δίκιο, νομίζω όμως πως ακόμα είναι γενικότερα προσεκτικός.
2-3 πηγαινε ελα στη Τηνο να κανω ακομα θα κλεισει το ροστερ...Βεβαια δεν επιασε το ταμα οπως φαινεται να μην ερθει ο Ναρει... 

Δεν μετραει κυριε η αποψη σου....joshua έγραψε:Εγω εχω πει την αποψη μου Εβριτη πως τα στοιχεια του Περεα,δηλαδη εξτρεμ-φορ ειναι πιο χρησιμα απο αυτα του Ναρει,ειδικα σε μια ομαδα που δεν παιζει για τον φορ οπως ο ΠΑΟΚ.Ο Ναρει κινειται σχεδον ακριβως οπως και ο Ζιφκοβιτς.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Τι σχέση έχει με τον Νάρει ο Περέα; Καθαρό εξτρέμ ο Νάρει με τελείως διαφορετικά στοιχείαjoshua έγραψε:Ο Περεα ειναι μια χαρα για αντιΝαρει,προς Θεου οχι για αντιΤσολακ...
Εχεις χασει καθε ηθικο πλεονεκτημα. Αλλο ενα ποστ κατα του Ναρει και θα αρχιζω να πιστευω οτι σου εχει φαει καμια γυναικα...

ΛΟΙΠΟΝ
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΛΕΝΕ:
Αντικαταστάτης του Τσολακ έχει βρεθεί. Όνομα δεν έχει διαρρεύσει. ΔΕΝ θα ενθουσιάσει, ΔΕΝ ειναι πρώτο όνομα.
Αναμένονται εξελίξεις.
Είπαμε, είναι προφανές ότι κάποια γρανάζια θα κουνηθούν όλα μαζί.
Ιδωμεν.
Ναι, δεν λέω κάτι καινούριο, αλλά πιο πριν είχα δουλειά δεν πρόλαβα. Προφανώς αυτά τα γράφουν και τα ΜΜΕ, απλά όσο μας πέφτει λόγος επιβεβαιώνουμε και εμεις
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΛΕΝΕ:
Αντικαταστάτης του Τσολακ έχει βρεθεί. Όνομα δεν έχει διαρρεύσει. ΔΕΝ θα ενθουσιάσει, ΔΕΝ ειναι πρώτο όνομα.
Αναμένονται εξελίξεις.
Είπαμε, είναι προφανές ότι κάποια γρανάζια θα κουνηθούν όλα μαζί.
Ιδωμεν.
Ναι, δεν λέω κάτι καινούριο, αλλά πιο πριν είχα δουλειά δεν πρόλαβα. Προφανώς αυτά τα γράφουν και τα ΜΜΕ, απλά όσο μας πέφτει λόγος επιβεβαιώνουμε και εμεις
Αλληλουιαααααα Αλληλουιααααα ΑλληλουιαααααΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Από Γαλλία θα μας έρθει ο φορ...
Και μονο που το Μιντλεσμπρο τελευταια φορα που κοιταξα ηταν μετα την Μαγχη μου φτανει.....
Με αντι-Τσολακ (που για εμενα θα πρεπει να εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα απο Ολιβειρα και Τσολακ, πιο περιφερειακος), Ναρει και Περεα (αν ειμαστε εμεις η ομαδα που ακουγεται) ειμαστε οκ για πρωτη φαση μεταγραφων;
Εγω νομιζω ναι.
Εγω νομιζω ναι.
- navigator11
- john4serres
Ένα μήνα αναμονής για τον Khaled Narey από Β' Γερμανίας.
Και θα τους κάνουμε και πλούσιος.
Allofs 1-0 Boto
Και θα τους κάνουμε και πλούσιος.
Allofs 1-0 Boto
Παντως το νον πειπερ που βγηκε σε ολα τα σαιτ είναι οτι σήμερα κλεινει φορ και ναρει