Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από renegade »

:!:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 06 Ιούλ 2022, 09:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

gika έγραψε:Οι μεγάλες ποιοτικές τρύπες στο ρόστερ είναι:
- αναπληρωματικός του Κοτάρσκι
- αναπληρωματικός του Ίγκασον
- βασικό αριστερό στόπερ
- βασικό δεκάρι (μιας και Καντουρί δεν θα είναι συχνά διαθέσιμος)
- αναπληρωματικό δεξί εξτρέμ - Νάρει;
- βασικό αριστερό εξτρεμ (μονο κάτι δεκάρια έχουμε που ειναι ανετοιμα για εκει και τον Μπίσεσβαρ)
- φορ να μοιραστεί τα παιχνίδια με τον Ολιβέιρα (που κάνει κόντρα με Καντουρί)

Σε τυχόν αποχώρηση Αουγκούστο ή Κούρτιτς θέλουμε χαφ για βασικό.

Οπότε όχι η ομάδα δεν είναι καλά γιατί έκανε 6 μεταγραφές Ιούνιο.

Η ομάδα έχει θέμα γιατί 15 μέρες πριν τον πρώτο επίσημο, ψάχνει ακόμα τουλάχιστον 4 βασικές μονάδες (στοπερ, δεκαρι, εξτρεμ, φορ) και τουλάχιστον 2 παίκτες ροτέισον (στόπερ, εξτρέμ) και αν πουλήσουμε έναν από τους δύο χαφ τότε θέλει και 5η βασική μονάδα για τα χαφ.

2 βδομάδες πριν το πρώτο επίσημο μας λείπουν 4-5 βασικοί παίκτες.

Μη μας κάνει καμιά κηδεία η Λεφσκι μόνο και τελικά ψάχνουμε να ξεφορτωθούμε κι αυτούς που φέραμε.
- αναπληρωματικός του Κοτάρσκι Ζίβκοβιτς (αυτός είναι, ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά Λουτσέσκου αποφάσισε)
- αναπληρωματικός του Ίγκασον Κάργας
- βασικό αριστερό στόπερ Νάσμπεργκ (Κουλιεράκης και μετά Μιχαηλίδης)
- βασικό δεκάρι (μιας και Καντουρί δεν θα είναι συχνά διαθέσιμος) Πιστεύω θα γίνει μεταγραφή
- αναπληρωματικό δεξί εξτρέμ - Νάρει; Μάλλον Νάρεϊ. Υπάρχει και Κωνσταντέλλιας που πάει καλά μέχρι στιγμής.
- βασικό αριστερό εξτρεμ (μονο κάτι δεκάρια έχουμε που ειναι ανετοιμα για εκει και τον Μπίσεσβαρ) Φαντάζομαι δεν θα πάρουμε κλασικό αριστερό εξτρέμ. Θα πάμε όπως είμαστε με Κουλιάτα - Μπίσε - Καντουρί να καλύπτουν τη θέση.
- φορ να μοιραστεί τα παιχνίδια με τον Ολιβέιρα (που κάνει κόντρα με Καντουρί) Ελπίζω σε δυνατή μεταγραφή

Όσο για τις θέσεις των χαφ θα συμφωνήσω μαζί σου μόνο ως προς το αν πουληθούν ΚΑΙ οι δυο χρειαζόμαστε άμεσα αγορά χαφ. Αν πουληθεί ένας από τους δύο νομίζω είμαστε καλυμμένοι. Τσιγγάρας - Σβαμπ - Ντάντας - Σοάρες (ανδ δεν παίξει αποκλειστικά στο 10) και Κούρτιτς ή Αγκούστο μπορούν καλύψουν άνετα τις δύο θέσεις των χαφ.

Δεν θα διαφωνήσω πως κάποιες επιλογές ίσως να μην ιντριγκάρουν. Όμως σε κάποιες θέσεις (π.χ. τέρμα - στόπερ) οι επιλογές φαίνεται να έχουν ολοκληρωθεί. Ας συζητάμε για τις θέσεις που ψαχνόμαστε, όχι για τις θέσεις που η ομάδα δηλώνει καλυμμένη.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

renegade έγραψε:
Minority4 έγραψε:Αναμενόμενο.
Θέλω να πιστεύω πως είναι σχεδόν έτοιμος ο αντικαταστάτης, δεν υπάρχουν περιθώρια τώρα για άλλη καθυστέρηση.
15 μέρες έμειναν κι ο Ολιβέιρα όλο και κάτι βγάζει δυστυχώς.
Τώρα είσαι εσύ με το μαχαίρι στο λαιμό για να αποφασίσεις τον εκλεκτό, τώρα εσύ πιέζεσαι...
Τέσπα, δεν γίνεται να λυθούν όλα σε μια μεταγραφική περίοδο, λογικό.
Κι έχουμε ακόμα έναν εξτρεμ, έναν στόπερ και ίσως ακόμα ένα χαφ αν φύγει κι ο Κούρτιτς.

Αει να δούμε.
Τι εννοείς ότι όλο και κάτι βγάζει?
Έβγαλε κάτι ο Όλιβειρα
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

black_star_ninja έγραψε:
joshua έγραψε:Ο Περεα ειναι μια χαρα για αντιΝαρει,προς Θεου οχι για αντιΤσολακ...
Κολομβιανος δεν ειναι αυτος; Η προφητεια ελεγε για Νιγηριανο. Σε βλεπω στο καταρτι με την οθονη απεναντι χωρις πληκτρολογιο.. Να θελεις να γραψεις και να μη γινεται.. :D :D
Να μπορει να διαβασει αλλα να μην μπορει να γραψει :lol: :lol:
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Anthimox έγραψε:
gika έγραψε:Οι μεγάλες ποιοτικές τρύπες στο ρόστερ είναι:
- αναπληρωματικός του Κοτάρσκι
- αναπληρωματικός του Ίγκασον
- βασικό αριστερό στόπερ
- βασικό δεκάρι (μιας και Καντουρί δεν θα είναι συχνά διαθέσιμος)
- αναπληρωματικό δεξί εξτρέμ - Νάρει;
- βασικό αριστερό εξτρεμ (μονο κάτι δεκάρια έχουμε που ειναι ανετοιμα για εκει και τον Μπίσεσβαρ)
- φορ να μοιραστεί τα παιχνίδια με τον Ολιβέιρα (που κάνει κόντρα με Καντουρί)

Σε τυχόν αποχώρηση Αουγκούστο ή Κούρτιτς θέλουμε χαφ για βασικό.

Οπότε όχι η ομάδα δεν είναι καλά γιατί έκανε 6 μεταγραφές Ιούνιο.

Η ομάδα έχει θέμα γιατί 15 μέρες πριν τον πρώτο επίσημο, ψάχνει ακόμα τουλάχιστον 4 βασικές μονάδες (στοπερ, δεκαρι, εξτρεμ, φορ) και τουλάχιστον 2 παίκτες ροτέισον (στόπερ, εξτρέμ) και αν πουλήσουμε έναν από τους δύο χαφ τότε θέλει και 5η βασική μονάδα για τα χαφ.

2 βδομάδες πριν το πρώτο επίσημο μας λείπουν 4-5 βασικοί παίκτες.

Μη μας κάνει καμιά κηδεία η Λεφσκι μόνο και τελικά ψάχνουμε να ξεφορτωθούμε κι αυτούς που φέραμε.
- αναπληρωματικός του Κοτάρσκι Ζίβκοβιτς (αυτός είναι, ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά Λουτσέσκου αποφάσισε)
- αναπληρωματικός του Ίγκασον Κάργας
- βασικό αριστερό στόπερ Νάσμπεργκ (Κουλιεράκης και μετά Μιχαηλίδης)
- βασικό δεκάρι (μιας και Καντουρί δεν θα είναι συχνά διαθέσιμος) Πιστεύω θα γίνει μεταγραφή
- αναπληρωματικό δεξί εξτρέμ - Νάρει; Μάλλον Νάρεϊ. Υπάρχει και Κωνσταντέλλιας που πάει καλά μέχρι στιγμής.
- βασικό αριστερό εξτρεμ (μονο κάτι δεκάρια έχουμε που ειναι ανετοιμα για εκει και τον Μπίσεσβαρ) Φαντάζομαι δεν θα πάρουμε κλασικό αριστερό εξτρέμ. Θα πάμε όπως είμαστε με Κουλιάτα - Μπίσε - Καντουρί να καλύπτουν τη θέση.
- φορ να μοιραστεί τα παιχνίδια με τον Ολιβέιρα (που κάνει κόντρα με Καντουρί) Ελπίζω σε δυνατή μεταγραφή
Ποιοτικες ειπε ο φιλος. Αρα δικαιωνεται απολυτα με την απαντηση σου, με ζιβκοβιτς τερμα και νασμπεργκ ανυπαρκτο βασικο μπακ. Ποια ποιοτητα ακριβως?
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

giliopoulos έγραψε:Για γελια και για κλαματα..
Φερτε και καραχαλια εραμουσπε να γινουμε επισημα πας θεσσαλονικης.
Της πλακας μεταγραφες, ποιος περεα και ποιος καργας ρε σεις αυτοι ειναι για ΠΑΟΚ γουμενου
Μου θυμίζετε αυτούς που λένε ποιος Μπακασετας ποιος Σιωπής όταν τους έχουμε εδώ. Και όταν πάνε εξω, λέμε μετά σκαστε 4 εκατομμύρια και φέρτε τον Σιωπή που είναι γηγενής , παιχταρας και ξέρουμε τι μπορεί να δώσει.
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

GI4NNEN4 έγραψε:Δεν ξέρω τίποτα, ούτε διαβασα κάτι αλλά νομιζω έρχεται ο Περέα.
΄
Έλα άσε τα σάπια, τον είδες να επιβιβάζεται στο ΚΤΕΛ, μια μια βαλίτσα!
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

nunies4 έγραψε:Ακούω ποδοσφαιρικες απόψεις σε περίπτωση φυγής Κουρτιτς...
Μετατόπιση Σοάρες στο 8 και αγορά 10αριου με νούμερα επιτέλους..η αντί-Κουρτιτς με τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα τέτοιο χαφ;

Εγώ έχω ταχθεί ισχυρά υπέρ της 1ης περίπτωσης.
Θεωρώ ότι με την μετατόπιση Σοάρες στο 8 στα χαφ είμαστε καλυμμένοι και έχουμε χαρακτηριστικά παικτών για δίδυμα όλων των επιλογών. Αρκεί φυσικά να μην πωληθεί ο Ντάγκλας
Θα ήθελα να γράψω μία μακροσκελή ανάλυση, αλλά απλά συμφωνώ μαζί σου :)
Το πρόβλημά μας εντοπίζεται στο 10. Ο Σοάρες μπαίνει εκεί από ανάγκη (όπως πέρυσι ο Αγκούστο).
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
joshua έγραψε:Ο Περεα ειναι μια χαρα για αντιΝαρει,προς Θεου οχι για αντιΤσολακ...
Τι σχέση έχει με τον Νάρει ο Περέα; Καθαρό εξτρέμ ο Νάρει με τελείως διαφορετικά στοιχεία
Εγω εχω πει την αποψη μου Εβριτη πως τα στοιχεια του Περεα,δηλαδη εξτρεμ-φορ ειναι πιο χρησιμα απο αυτα του Ναρει,ειδικα σε μια ομαδα που δεν παιζει για τον φορ οπως ο ΠΑΟΚ.Ο Ναρει κινειται σχεδον ακριβως οπως και ο Ζιφκοβιτς.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Αυτό που θεωρείται τον Καργα αναπληρωματικο με φτιάχνει.. Θα κλείσει στοματα ο παλικαρος.
Εκτός και αν σας χαλάει που είναι Έλληνας και όχι ξένος αν τον έλεγαν καργινιο και ήταν στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθληματος όλοι κωλοτουμπες θα κάνατε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpantou την Τετ 06 Ιούλ 2022, 09:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

Προς rainmaker:

Φίλε αυτή τη στιγμή διαβάζω καμία 20ρια σελίδες πίσω... Δες αυτό και αυτομπαναρισου μερικές μέρες ..

https://www.goodnet.gr/blog-reader/o-ga ... ntari.html
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Τι έγινε ρε παιδιά, αφού το αξιόπιστο ρεπορτάζ έλεγε πως ο ΠΑΟΚ έδινε το τσολακ με 2 μυρια και 200 δόσεις αλλά ήταν ανετοιμος να φέρει αντικατάσταση και θα περιμένει το ματς με την Λεφσκι.

Βασικά έλεγε πως είναι τελειωμένο και ο τσολακ δεν πωλείται γιατί έθεσε βέτο ο λουτσεσκου.

Τεσπα,με κάθε αγάπη στους ρεπορτερ μην υπολογίζετε όσα διαβάσετε.πολλες φορές,κάποιες χωρίς να φταίνε γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

giliopoulos έγραψε:Για γελια και για κλαματα..
Φερτε και καραχαλια εραμουσπε να γινουμε επισημα πας θεσσαλονικης.
Της πλακας μεταγραφες, ποιος περεα και ποιος καργας ρε σεις αυτοι ειναι για ΠΑΟΚ γουμενου
ο Γουμενος ηταν λαρτζ. Ο Αγγελος εφταιγε. Αυτος ηθελε τον Σκαρμουτσο, Λιασο κτλ. ενω ο Γουμενος οπως μας ειπε σε συνεντευξη τυπου εβδομαδες μετα το faxgate, του εδινε 2εκ μπατζετ για μεταγραφες.
Εαν ειχαμε Γουμενο φετος, χαλαρα +25 βαθμους απο τον γαυρο και πρωταθλημα απο τον Οκτωβρη.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Στην ηλικία που έχω φτάσει προτιμώ να έχω ηρεμία παρά δίκιο . Πολύ δυνατό αδερφέ ( δεν μπαίνω καν στο τρυπακι ποιος είχε δίκιο άδικο χθες και τι παίχτηκε πλέον με κουράζει όλο αυτό )
Απλα αντιλαμβάνομαι τα λόγια του λου για ποσό γτπ είναι αυτή η περίοδος των μεταγραφών . Απορώ πως σας αρέσει !έχουμε τα προβλήματα μας στην καθημερινότητα δουλειά κλπ εχουμε την κωλοζεστη εχουμε να αγχωθουμε αν φτάνουν τα φραγκα για διακοπές . Έχουμε τωρα και να προβληματιστουμε αν ο περεα είναι καλύτερος από τον τσολακ και ο καργας από τον μιχαι και ο νταντας από τον Κουρτιτς . Έλεος . Άντε να πάει Σεπτέμβριος ….
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

GINOLA έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά, αφού το αξιόπιστο ρεπορτάζ έλεγε πως ο ΠΑΟΚ έδινε το τσολακ με 2 μυρια και 200 δόσεις αλλά ήταν ανετοιμος να φέρει αντικατάσταση και θα περιμένει το ματς με την Λεφσκι.

Βασικά έλεγε πως είναι τελειωμένο και ο τσολακ δεν πωλείται γιατί έθεσε βέτο ο λουτσεσκου.

Τεσπα,με κάθε αγάπη στους ρεπορτερ μην υπολογίζετε όσα διαβάσετε.πολλες φορές,κάποιες χωρίς να φταίνε γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν
Ginola, για πες, για πες...ξέρουμε κάτι για τον αντικαταστάτη;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”