Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Αν έρθει και αυτός πάντως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα με τους γηγενείς, αρκεί να πείσουμε την ΟΥΕΦΑ ότι είμαστε Πορτογαλική ομάδαpaoki_ έγραψε:https://www.transfermarkt.com/josue-sa/profil/spieler/139341
Αυτος ακολουθησε τον Μποτο στο insta

Συγνώμη αλλά τσουβάλιαζεις τους πάντες και τα πάντα και τα κάνεις όλα έναν αχταρμα.
Προσωπικά δεν έχω δει ούτε ένα post από κανέναν που να λέει ότι τα κάνουμε όλα λάθος.
Όπως κάτι τέτοιο θα ήταν τελείως λανθασμένο έτσι και μία άποψη του στυλ ότι τα κάνουμε όλα σωστά είναι και αυτή λανθασμένη για μένα.
Συγνώμη αλλά εδώ δεν είμαστε ως group ο καθένας ως individual έχει τις απόψεις του. Κάποιος θα θέλει τον πασχαλάκη κάποιος όχι, κάποιος θα θέλει τον Κρέσπο κάποιος άλλος όχι κάποιος θα γουστάρει τον Γιωργάκη κάποιος άλλος όχι. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα βάζεις όλα και όλους σε ένα τσουβάλι.
Αν υπάρχουν 50 διαφορετικά ζητήματα αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ και ο κάθε οπαδός έχει είτε αρνητική είτε θετική προδιάθεση, μιλάμε για ένα πλήθος πιθανών συνδυασμών της τάξεως του 2 η στην πεντηκοστή...
Γιατί είναι κακό να πει κάποιος ότι για παράδειγμα στα στόπερ έχει γίνει λάθος προγραμματισμός?
Δεν συμφωνείς? Μη συμφωνείς, αλλά υπάρχει και αυτή η άποψη.
Δηλαδή τι να κάνει αυτό το άτομο όταν τον ρωτάνε διευκρινίσεις για την άποψή του κάποια άλλα μέλη?
Να μην δώσει απαντήσεις γιατί θα θεωρηθεί από σένα και από κάποιους άλλους ότι κάνει συνεχόμενα αρνητικά post και αρνητική κριτική?
Πες του αν είναι έτσι να το ξέρουμε
Προσωπικά δεν έχω δει ούτε ένα post από κανέναν που να λέει ότι τα κάνουμε όλα λάθος.
Όπως κάτι τέτοιο θα ήταν τελείως λανθασμένο έτσι και μία άποψη του στυλ ότι τα κάνουμε όλα σωστά είναι και αυτή λανθασμένη για μένα.
Συγνώμη αλλά εδώ δεν είμαστε ως group ο καθένας ως individual έχει τις απόψεις του. Κάποιος θα θέλει τον πασχαλάκη κάποιος όχι, κάποιος θα θέλει τον Κρέσπο κάποιος άλλος όχι κάποιος θα γουστάρει τον Γιωργάκη κάποιος άλλος όχι. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα βάζεις όλα και όλους σε ένα τσουβάλι.
Αν υπάρχουν 50 διαφορετικά ζητήματα αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ και ο κάθε οπαδός έχει είτε αρνητική είτε θετική προδιάθεση, μιλάμε για ένα πλήθος πιθανών συνδυασμών της τάξεως του 2 η στην πεντηκοστή...
Γιατί είναι κακό να πει κάποιος ότι για παράδειγμα στα στόπερ έχει γίνει λάθος προγραμματισμός?
Δεν συμφωνείς? Μη συμφωνείς, αλλά υπάρχει και αυτή η άποψη.
Δηλαδή τι να κάνει αυτό το άτομο όταν τον ρωτάνε διευκρινίσεις για την άποψή του κάποια άλλα μέλη?
Να μην δώσει απαντήσεις γιατί θα θεωρηθεί από σένα και από κάποιους άλλους ότι κάνει συνεχόμενα αρνητικά post και αρνητική κριτική?
Πες του αν είναι έτσι να το ξέρουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 05 Ιούλ 2022, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Τσουβαλιαζω τους πάντες και τα παντα
Οκ
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ρε παιδια σε ολα τα γκρουπ που ανηκαμε ανα τα χρονια , σχολειο , σχολη , δουλεια , δεν εισαι αναγκασμενος να συναναστρεφεσαι με ολους , ετσι κι εδω , οποιον θες τον κανεις skip ...ignore ...πας στο επομενο
- Shivaspace
δεν φέρνουμε καλύτερα τον σίτο..serres60 έγραψε:Σόνι από Τρίπολη;
-
Άλλο να ρωτάει κάποιος την άποψη σου,άλλο να επαναλαμβάνει κάποιος πενήντα φορές τη μέρα την ίδια άποψη,χωρίς να τον έχει ρωτήσει και κανένας στην τελική (να μην είναι καν συζήτηση δλδ με κάποιο άλλο μέλος,απλά Σπαμ μόνιμο)..και άλλο να έχεις ρε παιδί μου αρνητική άποψη για τα στόπερ και θετική για το χψ θέμα,άλλο για κάποιον περίεργο λόγο να τα βρίσκεις όλα αρνητικά..επίσης ,προσωπική άποψη και παράκληση είναι αυτή, το πώς γράφει ο καθένας έχει τη σημασία του. Δεν αντέχω να διαβάζω από κάποια άτομα κάθε δύο ποστ "έγκλημα", "τεράστιο λάθος" κτλ κτλ λες και είναι αρχαία τραγωδία.
Όταν δεν μιλάς συγκεκριμένα και αναφέρεσαι με γενικεύσεις...τι θες να σου πω?
Δηλαδή επειδή ήθελα τον Κρέσπο για παράδειγμα δεν μπορώ να μην θέλω τον μπίσεσβαρ?
Επειδή κάποιος είπε ότι καλώς διώξαμε τον πασχαλάκη δεν μπορώ να θεωρώ ότι ο πασχαλάκης έπρεπε να μείνει?
Ο καθένας έχει τις προσωπικές του απόψεις και για τις δικές του προσωπικές απόψεις κρίνεται.
Δεν θα απολογηθώ εγώ για τις απόψεις του γκοσπι ούτε αυτός και τις δικές μου.
Ο Τζόσουα δεν θέλει Ναρευ εμένα μου αρέσει... Έτσι πάνε αυτά.
Εγώ θέλω να μου πεις το τι το τραγικό έγινε σήμερα και δημιουργήθηκε όλη αυτή η κατάσταση και όλος αυτός ο εκνευρισμός από μέρους σου και από μέρους 2-3 μελών ακόμα?
Δεν κατάλαβα γιατί να πρέπει να είμαστε χειροκροτητές?
Και γιατί οποιαδήποτε αρνητική άποψη να σημαίνει αυτόματα ότι δεν γουστάρουμε τον μποτο, ότι θέλουμε να φύγει ο Σαββίδης και άλλες ομορφιές?
Γιατί στο κάτω-κάτω της γραφής δεν μπορώ να πω ότι θεωρώ λάθος ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει βασικό παίκτη πίσω από τον επιθετικό?
Μπορεί να είμαι μ****** μπορεί να κάνω λάθος αλλά γιατί δεν έχω αυτό το δικαίωμα Και γιατί υπάρχει τόσος μεγάλος εκνευρισμός όταν θα πω κάτι τέτοιο?
Δηλαδή επειδή ήθελα τον Κρέσπο για παράδειγμα δεν μπορώ να μην θέλω τον μπίσεσβαρ?
Επειδή κάποιος είπε ότι καλώς διώξαμε τον πασχαλάκη δεν μπορώ να θεωρώ ότι ο πασχαλάκης έπρεπε να μείνει?
Ο καθένας έχει τις προσωπικές του απόψεις και για τις δικές του προσωπικές απόψεις κρίνεται.
Δεν θα απολογηθώ εγώ για τις απόψεις του γκοσπι ούτε αυτός και τις δικές μου.
Ο Τζόσουα δεν θέλει Ναρευ εμένα μου αρέσει... Έτσι πάνε αυτά.
Εγώ θέλω να μου πεις το τι το τραγικό έγινε σήμερα και δημιουργήθηκε όλη αυτή η κατάσταση και όλος αυτός ο εκνευρισμός από μέρους σου και από μέρους 2-3 μελών ακόμα?
Δεν κατάλαβα γιατί να πρέπει να είμαστε χειροκροτητές?
Και γιατί οποιαδήποτε αρνητική άποψη να σημαίνει αυτόματα ότι δεν γουστάρουμε τον μποτο, ότι θέλουμε να φύγει ο Σαββίδης και άλλες ομορφιές?
Γιατί στο κάτω-κάτω της γραφής δεν μπορώ να πω ότι θεωρώ λάθος ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει βασικό παίκτη πίσω από τον επιθετικό?
Μπορεί να είμαι μ****** μπορεί να κάνω λάθος αλλά γιατί δεν έχω αυτό το δικαίωμα Και γιατί υπάρχει τόσος μεγάλος εκνευρισμός όταν θα πω κάτι τέτοιο?
Αυτόν τον Νάρεη πόσο χρονών θα τον πάρουμε στην ομάδα; Στα 27 ή στα 28 του;
-
Πάντως ο νιγηριανός που θα ταίριαζε στην ομάδα είναι ο Dessers.. Αν και κάπως δύσκολη περίπτωση.
Joshua Erowoli Orisunmihare Oluwaseun Maja ??panpangr77 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/josh-maja/profil/spieler/453824
Πάντως το να ακούμε για ενδεχόμενη φυγή των Κουρτιτς και Αουγκουστο ενώ βασικότατα κομμάτια του παζλ είτε δεν έχουν έρθει ακόμα είτε τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι δε μπορούν να σηκώσουν το βάρος του βασικού (Ολιβειρα, Καντουρι Βιερινια) το λες και αστείο
Και ενώ όλοι ζητάμε την απαραίτητη ενίσχυση μεσοεπιθετικά η άμυνα μένει με ημίμετρα. Αντε να δούμε
Και ενώ όλοι ζητάμε την απαραίτητη ενίσχυση μεσοεπιθετικά η άμυνα μένει με ημίμετρα. Αντε να δούμε
- Σουριναμέζος
Μετά την περσινή σεζόν που έκανε στην Φέγενορντ πολύ δύσκολαmakispaspartou έγραψε:Πάντως ο νιγηριανός που θα ταίριαζε στην ομάδα είναι ο Dessers.. Αν και κάπως δύσκολη περίπτωση.
- Shivaspace
τελείωνε ρε Allofs και δώσε μας τον παίχτη, αλλά τι να περιμένει κανείς από κάποιον που τον διώχνουν για να φέρουν τον Ρέμπε..