Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
To πιασαμε παντως το υπονοουμενο για Κουλιερακη...Στοπερ δεν παιρνουμε... 

Καταρχάς πιστεύω ότι το θέμα των τραυματισμών του δεν έχει να κάνει με το αν προσέχει ή όχι το σώμα του αλλά είναι περισσότερο ιατρικής φύσεως.rainmaker έγραψε:Κάτσε τώρα τα μπλέκειςrenegade έγραψε:Δηλαδή φταίει ο Καντούρι που θέλει συμβολαιαρες?
Οποίος δηλαδή ζητάει συμβολαιαρες στον ΠΑΟΚ τις παίρνει?
Αν είναι να πάμε να ζητήσουμε και μεις τίποτα.
Δηλαδή οι μπότο και λουτσέσκου γνωρίζοντας το παρελθόν του παίκτη έκατσαν και είπαν ...ΝΑ το βασικό μας δεκάρι?
Βέβαια εγώ θυμάμαι το λουτσέσκου από πέρσι τέτοιο καιρό να ζητάει βασικό δεκάρι... και ακόμα του το φέρνουν.
Μετά άντε να τον κατηγορήσεις που θέλει ανανέωση μπίσεσβαρ.
Ο άνθρωπος λέει ας έχω τουλάχιστον τον σουριναμεζο
Πρώτον, είναι θέμα οπτικής. Εγώ πιστεύω ότι πρωτίστως ο αθλητής είναι υπεύθυνος για το σώμα του.
Δεύτερον, πρώτα ο καντουρι ζήτησε απολαβές και μετά ο ΠΑΟΚ δέχτηκε. Δε του φορτώσαμε με το ζόρι συμβόλαιο
Τρίτον, ο Μποτο δεν ήταν ακόμα στην ομάδα ΝΟΜΙΖΩ όταν ανανεώθηκε
Τέταρτον, τίποτα απο αυτά δεν αναιρεί βεβαίως την ευθυνη του ΠΑΟΚ που έχει μισή δεκαετία τον καντουρι κι ακόμα πιστεύει ότι ο παίκτης ήταν απλά... Άτυχος και έπαθε 49 θλάσεις χωρίς ποτέ καν να πιεστεί.
Πέμπτον, συμφωνώ για βασικό δεκαρι αδιαμφισβήτητα
Από κει και πέρα κάθε αθλητής/υπάλληλος μπορεί να ζητάει όσα θέλει και συμβόλαιο ή μισθό. , Το θέμα είναι πόσο κοστολογείς και τη δίνεις εσύ.
Και ειδικά στην περίπτωση του καντούρι το πράγμα είναι πολυδιάστατο, είναι μία συνάρτηση των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων και ιατρικών ζητημάτων.
Και άντε με κάποιους παίκτες που ήρθαν έως μεταγραφές το καταλαβαίνω να την πατήσουμε και τους πήραμε με μεγάλα προβλήματα τραυματισμών, τον παίκτη όμως τον οποίο τον έχουμε τέσσερα χρόνια θα πρέπει να γνωρίζουμε επακριβώς το τι έχει και το πόσο μπορεί να αγωνιστεί. Κάπου εδώ μπαίνει το ιατρικό τιμ και τα report του.
Αλήθεια ο μποτο που κολλάει? Δεν είπα κάπου κάτι για τον μποτο όσον αφορά τον καντούρι.
Ο μποτο όμως θα έπρεπε να είχε φροντίσει να έχει η ομάδα τον παίκτη που επιθυμεί ο προπονητής για πίσω από τον επιθετικό...και δυστυχώς ακόμα δεν τον έχουμε.
Υγ ξενιτεμένος δες όλες τις δηλώσεις και όχι μόνο από αρχές Αυγούστου πέρσι
Τους δειχνουν στους μικρους σαν παραδειγμα προς αποφυγη,,,makispaspartou έγραψε:Αν μπορεί κανείς να μας εξηγήσει μέσα σε λίγες γραμμές το θεωρητικό balance εμπειρίας που προσφέρουν οι Καντουρί με τις αμέτρητες θλάσεις και τα λίγα παιχνίδια και Μπίσεσβαρ των πρώτων 5 αγώνων που μετά βγάζει κούραση από τα πρώτα 30 λέπτα.

Αυτά με καντουρι, μπισε ανανεώσεις κτλ δείχνουν και μια τάση προς τον μαζοχισμό.... Μας αρέσει και λίγο η θλάση..
. Το ζητάει ο οργανισμός μας
. Το ζητάει ο οργανισμός μας
Έλεγα και εγω πότε θα αρχίσουμε να βγάζουμε άχρηστο και τον Μποτο....στον επόμενο τόνο και φαταούλας που τρώει τα λεφτά του Σαββίδη.
Καλά που το forum λέγεται paokmania γιατί θα μπερδευομουν που έμπαινα κιολας...
χρειαζεται ιατρικο team για να βγει συμπερασμα για τον καντουρι ? ή μηπως ζητησαν το πρασινο φως απο το ιατρικο τιμ για να τον ανανεωσουν ? εμεις τον ειχαμε προβληματικο , το γνωριζαμε ...και τον ανανεωσαμεrenegade έγραψε:Καταρχάς πιστεύω ότι το θέμα των τραυματισμών του δεν έχει να κάνει με το αν προσέχει ή όχι το σώμα του αλλά είναι περισσότερο ιατρικής φύσεως.rainmaker έγραψε:Κάτσε τώρα τα μπλέκειςrenegade έγραψε:Δηλαδή φταίει ο Καντούρι που θέλει συμβολαιαρες?
Οποίος δηλαδή ζητάει συμβολαιαρες στον ΠΑΟΚ τις παίρνει?
Αν είναι να πάμε να ζητήσουμε και μεις τίποτα.
Δηλαδή οι μπότο και λουτσέσκου γνωρίζοντας το παρελθόν του παίκτη έκατσαν και είπαν ...ΝΑ το βασικό μας δεκάρι?
Βέβαια εγώ θυμάμαι το λουτσέσκου από πέρσι τέτοιο καιρό να ζητάει βασικό δεκάρι... και ακόμα του το φέρνουν.
Μετά άντε να τον κατηγορήσεις που θέλει ανανέωση μπίσεσβαρ.
Ο άνθρωπος λέει ας έχω τουλάχιστον τον σουριναμεζο
Πρώτον, είναι θέμα οπτικής. Εγώ πιστεύω ότι πρωτίστως ο αθλητής είναι υπεύθυνος για το σώμα του.
Δεύτερον, πρώτα ο καντουρι ζήτησε απολαβές και μετά ο ΠΑΟΚ δέχτηκε. Δε του φορτώσαμε με το ζόρι συμβόλαιο
Τρίτον, ο Μποτο δεν ήταν ακόμα στην ομάδα ΝΟΜΙΖΩ όταν ανανεώθηκε
Τέταρτον, τίποτα απο αυτά δεν αναιρεί βεβαίως την ευθυνη του ΠΑΟΚ που έχει μισή δεκαετία τον καντουρι κι ακόμα πιστεύει ότι ο παίκτης ήταν απλά... Άτυχος και έπαθε 49 θλάσεις χωρίς ποτέ καν να πιεστεί.
Πέμπτον, συμφωνώ για βασικό δεκαρι αδιαμφισβήτητα
Από κει και πέρα κάθε αθλητής/υπάλληλος μπορεί να ζητάει όσα θέλει και συμβόλαιο ή μισθό. , Το θέμα είναι πόσο κοστολογείς και τη δίνεις εσύ.
Και ειδικά στην περίπτωση του καντούρι το πράγμα είναι πολυδιάστατο, είναι μία συνάρτηση των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων και ιατρικών ζητημάτων.
Και άντε με κάποιους παίκτες που ήρθαν έως μεταγραφές το καταλαβαίνω να την πατήσουμε και τους πήραμε με μεγάλα προβλήματα τραυματισμών, τον παίκτη όμως τον οποίο τον έχουμε τέσσερα χρόνια θα πρέπει να γνωρίζουμε επακριβώς το τι έχει και το πόσο μπορεί να αγωνιστεί. Κάπου εδώ μπαίνει το ιατρικό τιμ και τα report του.
Αλήθεια ο μποτο που κολλάει? Δεν είπα κάπου κάτι για τον μποτο όσον αφορά τον καντούρι.
Ο μποτο όμως θα έπρεπε να είχε φροντίσει να έχει η ομάδα τον παίκτη που επιθυμεί ο προπονητής για πίσω από τον επιθετικό...και δυστυχώς ακόμα δεν τον έχουμε.
Υγ ξενιτεμένος δες όλες τις δηλώσεις και όχι μόνο από αρχές Αυγούστου πέρσι
Ιδέα μου ή μου φαίνεται ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας έχει βαλτώσει;
Εδω και εβδομάδες κολλήσαμε στον Νάρει και εξέλιξη δεν υπάρχει...
Μακάρι να δουλεύονται περιπτώσεις αξιοσημείωτες και να μην τις ξέρουμε... αλλά συμβαίνει κάτι τέτοιο;
Διαρκείας εννοείται θα ξαναπάρουμε. Εννοείται ότι η παρουσία μου στο Ναό δεν εξαρτάται από ηχηρές μεταγραφές ή όχι... αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι έντονα.
Ειδικά όταν στην εξίσωση έχουμε τα γνωστά ή επαναλαμβανόμενα περιστατικά τραυματισμού όπως είναι οι περιπτώσεις Ολιβέιρα και Καντουρί.
Πραγματικά με Ολιβέιρα, βάζει κανένας το χέρι στη φωτιά ότι είμαστε καλλημένοι και δεν θα έχουμε πρόβλημα και επαναλήψεις αλλεπάλληλων τραυματισμών; σε θέση ειδικά που εχουμε σοβαρό θέμα και είναι κομβική για κάθε ομάδα; Με Τσόλακ επίσης φευγάτο ή αναπροσάρμοστο;
Βλέπουμε όλοι τα προβλήματα και το που πονάμε... ε σταματήστε το αστείο και με βάση την ιεραρχία των προβλημάτων και των κενων που έχουμε όλοι στο μυαλό μας, λύστε τα!
Η ομάδα κινδυνεύει να παιξει με Λεφσκι χωρίς φορ και σεντερ μπακ σοβαρό, ειδικά αν τραυματιστεί ή κατι άλλο γινει χτύπα ξύλο με Ιγκι!
Τόσο άνετοι είμαστε;
Πραγματικά προβληματίζομαι
ΠΑΟΚάρα ως το τέλος αλλά πάρτε μπρος!
Εδω και εβδομάδες κολλήσαμε στον Νάρει και εξέλιξη δεν υπάρχει...
Μακάρι να δουλεύονται περιπτώσεις αξιοσημείωτες και να μην τις ξέρουμε... αλλά συμβαίνει κάτι τέτοιο;
Διαρκείας εννοείται θα ξαναπάρουμε. Εννοείται ότι η παρουσία μου στο Ναό δεν εξαρτάται από ηχηρές μεταγραφές ή όχι... αλλά αρχίζω και προβληματίζομαι έντονα.
Ειδικά όταν στην εξίσωση έχουμε τα γνωστά ή επαναλαμβανόμενα περιστατικά τραυματισμού όπως είναι οι περιπτώσεις Ολιβέιρα και Καντουρί.
Πραγματικά με Ολιβέιρα, βάζει κανένας το χέρι στη φωτιά ότι είμαστε καλλημένοι και δεν θα έχουμε πρόβλημα και επαναλήψεις αλλεπάλληλων τραυματισμών; σε θέση ειδικά που εχουμε σοβαρό θέμα και είναι κομβική για κάθε ομάδα; Με Τσόλακ επίσης φευγάτο ή αναπροσάρμοστο;
Βλέπουμε όλοι τα προβλήματα και το που πονάμε... ε σταματήστε το αστείο και με βάση την ιεραρχία των προβλημάτων και των κενων που έχουμε όλοι στο μυαλό μας, λύστε τα!
Η ομάδα κινδυνεύει να παιξει με Λεφσκι χωρίς φορ και σεντερ μπακ σοβαρό, ειδικά αν τραυματιστεί ή κατι άλλο γινει χτύπα ξύλο με Ιγκι!
Τόσο άνετοι είμαστε;
Πραγματικά προβληματίζομαι
ΠΑΟΚάρα ως το τέλος αλλά πάρτε μπρος!
εσυ προσκυνα τον εχει το αλαθητο του παπαomerta76 έγραψε:Έλεγα και εγω πότε θα αρχίσουμε να βγάζουμε άχρηστο και τον Μποτο....στον επόμενο τόνο και φαταούλας που τρώει τα λεφτά του Σαββίδη.
-
Εμένα η βασική μου ένσταση με αυτά που βλέπω στις ανανεώσεις Σβαμπ , Μπίσεσβαρ και στην ταυτόχρονη παραμονή τους με Κούρτιτς και Ελ Καντουρί είναι πρώτον ότι κάνουν πιο δύσκολη την πραγματοποίηση μεταγραφών δεκαριού και αριστερού εξτρέμ που ξεκάθαρα χρειαζόταν η ομάδα και δεύτερον αναγκάζουν τον προπονητή να κάνει φαινομενικά τουλάχιστον αλχημείες για να τους χωρέσει χρησιμοποιώντας το μοναδικό καθαρό δεκάρι του ρόστερ Κουαλιάτα σαν εξτρέμ, τον Ρικάρντο το ίδιο, τον Φελίπε που είναι οκτάρι σαν δεκάρι κ.ο.κ.
Τωρα καθίστε με μοναδικό
εξτρέμ τον Ζιφκοβιτς,
και βαφτιστε εξτρεμ
τον τραυματία Καντουρι
τον Μπισε, τον Κουαλιατα,
τον Ρικάρντο, τον Βιειρινια,κλπ
επειδή ο Μποτο που ξέρει
τα πάντα έδιωξε τρια εξτρέμ
και δεν πήρε κανένα δυο βδομάδες
πριν το πρώτο επίσημο.
Που θα είχε το 90 τοις εκατό
των μεταγραφων έτοιμο, και μέχρι
τώρα χρειάζεται δύο σεντερ
Μπακ, δύο εξτρέμ, ένα φορ
και ένα χαφ μόλις φύγει
ο Αουγκούστο, δηλαδή κάλυψε
έξι στις 12 θέσεις και έχουν
περάσει δυο βδομάδες από
την πρώτη. Δηλαδή 50 τοις εκατό.
Με 4 στοιχήματα έναν
κανονικό παίχτη και
τον Καργα για μεταγραφες.
Αν γίνει καμιά στραβή
όμως θα σας φταίει ο
Λουτσεσκου και ο Καντουρι
και εμείς που γκρινιάζουμε
όταν εσείς θα ουρλιαζετε.
Η υπομονή έχει και
τα όρια της πια
ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ.
Βρίστε ελεύθερα τώρα
εμάς τους γκρινιαρηδες
αρκεί να μην βρίζετε
μετά τους παίκτες
που θα σας φταίνε,
την ομάδα και τον κοουτς.
Εσείς οι υπομονετικοί.....
εξτρέμ τον Ζιφκοβιτς,
και βαφτιστε εξτρεμ
τον τραυματία Καντουρι
τον Μπισε, τον Κουαλιατα,
τον Ρικάρντο, τον Βιειρινια,κλπ
επειδή ο Μποτο που ξέρει
τα πάντα έδιωξε τρια εξτρέμ
και δεν πήρε κανένα δυο βδομάδες
πριν το πρώτο επίσημο.
Που θα είχε το 90 τοις εκατό
των μεταγραφων έτοιμο, και μέχρι
τώρα χρειάζεται δύο σεντερ
Μπακ, δύο εξτρέμ, ένα φορ
και ένα χαφ μόλις φύγει
ο Αουγκούστο, δηλαδή κάλυψε
έξι στις 12 θέσεις και έχουν
περάσει δυο βδομάδες από
την πρώτη. Δηλαδή 50 τοις εκατό.
Με 4 στοιχήματα έναν
κανονικό παίχτη και
τον Καργα για μεταγραφες.
Αν γίνει καμιά στραβή
όμως θα σας φταίει ο
Λουτσεσκου και ο Καντουρι
και εμείς που γκρινιάζουμε
όταν εσείς θα ουρλιαζετε.
Η υπομονή έχει και
τα όρια της πια
ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ.
Βρίστε ελεύθερα τώρα
εμάς τους γκρινιαρηδες
αρκεί να μην βρίζετε
μετά τους παίκτες
που θα σας φταίνε,
την ομάδα και τον κοουτς.
Εσείς οι υπομονετικοί.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Τρί 05 Ιούλ 2022, 21:43, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Να δούμε ποιες μεταγραφές θα ολοκληρωθούν... σε θέσεις που η ομάδα έχει απόλυτη ανάγκη...ελπίζω μετά από κάποιους μήνες να μην μιλάμε και πάλι για κακό μεταγραφικό σχεδιασμό...
Οχι, εγω ειπα οτι αντι να απαλλαγουμε απο τους προβληματικους και τα βαριδια του μπατζετ και του ροστερ, σκεφτομαστε να πουλησουμε τους λιγους που προσφερουν πραγματικα. Κατ εμε ουτε ο Μπισε επρεπε να ανανεωσει, και ο Καντουρι θα πρεπε να ναι ο πρωτος προς αποχωρηση μετα ΚΑΙ την περσινη χρονια.rainmaker έγραψε:Ρε συ γκοσπι τι σχέση έχει τώρα αυτό; Είπες εσύ ότι ο καντουρι είναι γυάλινος και σε αποκαλεσαμε μίζερο; Αφού αλήθεια ειναιGospi έγραψε:Κατα τα λοιπα εγω ειμαι αρνητικος μιζερος κλπ.
Οπως στρωσαμε κοιμομαστε.
Οταν δεν μαθαινεις απο τα λαθη σου εισαι καταδικασμενος να τα επαναλαβεις και καθε φορα να σου στοιχιζουν περισσοτερο
Τωρα τρεχα να βρεις δεκαρι εξτρεμ και φορ και μαλιστα χωρις να εχεις και σιγουρη την αποχωρηση Τσολακ.
Εκει που θα ρισκαραμε μια τωρα θα ρισκαρουμε 10 και θα μας κοστισει στην καλυτερη διπλα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να που φτασαμε λοιπον να εχουμε στο ροστερ τον Καντουρι τον Μουργκ τον Ζαμπα και τον Τειλορ αντι να εχουμε ενα ποιοτικο δεκαρι, δυο εξτρεμ και εναν ακομη φορ.
Ελπιζω ακομη και τωρα να το ξανασκεφτουν και να ματαιωσουν την ανανεωση Μπισε. Εχουμε χρονο αρκει να θελουμε να ξοδεψουμε λιγα παραπανω, ωστε να καλυψουμε τα κενα του ροστερ.
Καναμε μια σειρα απο εξαιρετικες κινησεις, αλλα ειμαστε στο σημειο που αν δεν κανουμε τις επομενες, θα πανε ΟΛΑ στραφι και παλι θα την πληρωσει ο Μποτο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε φορ και εξτρέμ ή 10ρι που να έχουν το γκολ.
Ρε πάτε καλά μερικοί ? Τι αηδιες και υστερίες είναι αυτές επειδή είχε μια ενόχληση ο Καντουρι ?
Φέρτε φορ παρόλα αυτά
Φέρτε φορ παρόλα αυτά