Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεκτά όλα αυτά ως επιχειρήματα, η πραγματικότητα παραμένει όμως ότι ο κος καντουρι θέλει συμβολαιαρες ενώ δεν είναι αθλητής.

Δεν είναι ευθύνη του ΠΑΟΚ ότι δεν μπορεί να παίξει δυο αγώνες χωρίς να καταρρεύσει το σώμα του. Είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Κατα τα λοιπα εγω ειμαι αρνητικος μιζερος κλπ.
Οπως στρωσαμε κοιμομαστε.
Οταν δεν μαθαινεις απο τα λαθη σου εισαι καταδικασμενος να τα επαναλαβεις και καθε φορα να σου στοιχιζουν περισσοτερο
Τωρα τρεχα να βρεις δεκαρι εξτρεμ και φορ και μαλιστα χωρις να εχεις και σιγουρη την αποχωρηση Τσολακ.
Εκει που θα ρισκαραμε μια τωρα θα ρισκαρουμε 10 και θα μας κοστισει στην καλυτερη διπλα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Magpies4 έγραψε:Γιατί υπάρχει καλοκαίρι που να μην έπαθε θλάση ο Καντουρί;

Αφού μυικά δεν μπορεί ο άνθρωπος, δεν αντέχει το σώμα του.
Τι καλοκαίρι, και τις 4 εποχές παθαίνει θλάσεις αυτός.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

rainmaker έγραψε:Δεκτά όλα αυτά ως επιχειρήματα, η πραγματικότητα παραμένει όμως ότι ο κος καντουρι θέλει συμβολαιαρες ενώ δεν είναι αθλητής.

Δεν είναι ευθύνη του ΠΑΟΚ ότι δεν μπορεί να παίξει δυο αγώνες χωρίς να καταρρεύσει το σώμα του. Είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει
Ακριβώς αυτό. Έλα όμως που ορισμένοι εκεί μέσα δεν σέβονται τα λεφτά του Σαββίδη και νομίζουν πως είναι για πέταμα.
Δεν με νοιάζει αν απαιτεί ανανέωση του οποιουδήποτε βετεράνου ο Λουτσέσκου, ο ΤΔ ή ο οποιοσδήποτε.
Είναι προς το συμφέρον του ΠΑΟΚ;; Με Καντουρί και Μπίσεσβαρ, έχουμε χάσει άνετα 3-4 χαρτιά σε πεταμένα συμβόλαια.
Φτάνει.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Τα του καντουρι στου καντουρι παρακαλώ!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δηλαδή φταίει ο Καντούρι που θέλει συμβολαιαρες?
Οποίος δηλαδή ζητάει συμβολαιαρες στον ΠΑΟΚ τις παίρνει?
Αν είναι να πάμε να ζητήσουμε και μεις τίποτα.
Δηλαδή οι μπότο και λουτσέσκου γνωρίζοντας το παρελθόν του παίκτη έκατσαν και είπαν ...ΝΑ το βασικό μας δεκάρι?
Βέβαια εγώ θυμάμαι το λουτσέσκου από πέρσι τέτοιο καιρό να ζητάει βασικό δεκάρι... και ακόμα του το φέρνουν.
Μετά άντε να τον κατηγορήσεις που θέλει ανανέωση μπίσεσβαρ.
Ο άνθρωπος λέει ας έχω τουλάχιστον τον σουριναμεζο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 05 Ιούλ 2022, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:Δεκτά όλα αυτά ως επιχειρήματα, η πραγματικότητα παραμένει όμως ότι ο κος καντουρι θέλει συμβολαιαρες ενώ δεν είναι αθλητής.

Ναι αλλα περσι ενω τα ηξερε τα δεδομενα αυτα ο οργανισμος του ΠΑΟΚ του εκανε ανανεωση για 2 συν 1 χρονια...
Κανενας δεν μας φταιει, καλα να παθουμε.

Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Gospi έγραψε:Κατα τα λοιπα εγω ειμαι αρνητικος μιζερος κλπ.
Οταν δεν μαθαινεις απο τα λαθη σου εισαι καταδικασμενος να τα επαναλαβεις και καθε φορα να σου στοιχιζουν περισσοτερο
Τωρα τρεχα να βρεις δεκαρι εξτρεμ και φορ και μαλιστα χωρις να εχεις και σιγουρη την αποχωρηση Τσολακ.
Εκει που θα ρισκαραμε μια τωρα θα ρισκαρουμε 10 και θα μας κοστισει στην καλυτερη διπλα.

Ψυχραιμία αδερφέ.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Τραγωδία,έγκλημα,καταστροφη
Patron

Δημοσίευση από Patron »

renegade έγραψε:
Patron έγραψε:
renegade έγραψε:Περιμένω με ανυπομονησία να βγει και να πει τις φιλοσοφίες του ο μποτο για τις τιμές που εμείς καθορίζουμε και άλλες εξυπνάδες
Τώρα θα τρέξεις να φέρεις τον Ναρευ και στα λεφτά που αυτοί θέλανε και έχοντας χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας....την ίδια στιγμή που ο προπονητής προσπαθεί να βρει χώρο για την μεγαλύτερη του επένδυση έως τώρα
Ρε τον κακομοίρη τον προπονητά τι τραβάει
Εσύ μπορεί να ειρωνεύεσαι και καλά κάνεις αλλά ο προπονητής σήμερα στις δοκιμές του για το φιλικό είχε τον Μαροκινό σέντερ-φορ... έτσι γιατί η ομάδα του έχει δώσει πληθώρα επιλογών στη θέση
Πρώτον καμία ειρωνία προς εσένα.

Δεύτερον κ ο Ράζβαν έχει μερίδιο ευθύνης.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Gospi έγραψε:Κατα τα λοιπα εγω ειμαι αρνητικος μιζερος κλπ.

Ρε συ γκοσπι τι σχέση έχει τώρα αυτό; Είπες εσύ ότι ο καντουρι είναι γυάλινος και σε αποκαλεσαμε μίζερο; Αφού αλήθεια ειναι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

renegade έγραψε:Δηλαδή φταίει ο Καντούρι που θέλει συμβολαιαρες?
Δηλαδή οι μπότο και λουτσέσκου γνωρίζοντας το παρελθόν του παίκτη έκατσαν και είπαν ...ΝΑ το βασικό μας δεκάρι?
Βέβαια εγώ θυμάμαι το λουτσέσκου από πέρσι τέτοιο καιρό να ζητάει βασικό δεκάρι... και ακόμα του το φέρνουν.
Κάτσε τώρα τα μπλέκεις

Πρώτον, είναι θέμα οπτικής. Εγώ πιστεύω ότι πρωτίστως ο αθλητής είναι υπεύθυνος για το σώμα του.

Δεύτερον, πρώτα ο καντουρι ζήτησε απολαβές και μετά ο ΠΑΟΚ δέχτηκε. Δε του φορτώσαμε με το ζόρι συμβόλαιο

Τρίτον, ο Μποτο δεν ήταν ακόμα στην ομάδα ΝΟΜΙΖΩ όταν ανανεώθηκε

Τέταρτον, τίποτα απο αυτά δεν αναιρεί βεβαίως την ευθυνη του ΠΑΟΚ που έχει μισή δεκαετία τον καντουρι κι ακόμα πιστεύει ότι ο παίκτης ήταν απλά... Άτυχος και έπαθε 49 θλάσεις χωρίς ποτέ καν να πιεστεί.

Πέμπτον, συμφωνώ για βασικό δεκαρι αδιαμφισβήτητα
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

renegade έγραψε:Δηλαδή φταίει ο Καντούρι που θέλει συμβολαιαρες?
Όταν ανανέωσε ο καντουρι όλοι έλεγαν και εδώ στο φόρουμ ότι έγινε το χατίρι του λουτσε,ότι αυτός τον κρατήσε γιατί θέλει τους παλιούς κτλ κτλ.πως φτάσαμε από αυτό στο ότι ζητάει παίκτη και δεν του παίρνουν, και έμεινε με καντουρι
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αν μπορεί κανείς να μας εξηγήσει μέσα σε λίγες γραμμές το θεωρητικό balance εμπειρίας που προσφέρουν οι Καντουρί με τις αμέτρητες θλάσεις και τα λίγα παιχνίδια και Μπίσεσβαρ των πρώτων 5 αγώνων που μετά βγάζει κούραση από τα πρώτα 30 λέπτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Τρί 05 Ιούλ 2022, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”