Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από nunies4 »

Πιθανό. Αυτή η μυστικοπάθεια και εμένα μου χτύπησε καμπανάκι.
Αλλά 1 με 1,5; Όσο δίνουμε για Ναρει;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Λέτε ο Μπότο να έχει κάνει προτάσεις σε Μπαλντέ Τζούρισιτς και Μπαζούρ, αυτοί να ζήτησαν χρόνο και να τους περιμένουμε? Θα κλάψω αν έρθουν αυτοί οι τρεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Τρί 05 Ιούλ 2022, 17:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μεταξυ μας 1000 φορες Περεα απο Ναρει...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

makispaspartou έγραψε:To σκουλήκι έφερε έναν παίκτη κυρίως championship και μας τα πρήξανε οι δημοσιογράφοι ότι έφερε παικταρά. Εμείς θα φέρουμε Μπαλντέ και θα λέμε είναι στοίχημα? Παικτάρα είναι.
Σούρμε γιατί ρωτάς? Έμαθες ότι κλείνει?
Ότι κλείνει οχι

Αλλά ότι είναι στα υπόψιν και το προσπαθούμε

Τώρα αν συνδέεται με υπόθεση τσολακ δεν ξέρω

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Μεταξυ μας 1000 φορες Περεα απο Ναρει...
Βρε σκάλωμα..

Χάχαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Και γω Περεα θέλω...ποιος Νάρεϊ μωρε.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

joshua γιατί τέτοιον αρνητισμό για Νάρει? Και για τον Περέα κανένα μύριο θα σου ζητήσουν. Εγώ νομίζω ο Νάρει είναι επιλογή διάνα γιατί και πλάτος δίνει δεξιά , οπότε αντίστοιχα και ο Ζίβκο με αριστερό πόδι στα αριστερά, και μπακ απ του Ζίβκο μπορεί να είναι και όταν παίζεις φουλ επίθεση μπορεί να μπει αλλαγή ως μπακ χαφ...
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

εάν φέρουμε Μπαλντέ, προφανώς δεν θα είναι πρόταση του Μπότο..απ την μια δεν νομίζω να ψωνίζει από Ιταλία και από την άλλη έχουμε πιο εξειδικευμένα στελέχη για τέτοιου είδους επαφές με τη μαφία! Πέρσι έφτασαν μια ανάσα απ τον Ντειόλα, ε φέτος θα ξέρουνε καλύτερα..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

makispaspartou έγραψε:joshua γιατί τέτοιον αρνητισμό για Νάρει? Και για τον Περέα κανένα μύριο θα σου ζητήσουν. Εγώ νομίζω ο Νάρει είναι επιλογή διάνα γιατί και πλάτος δίνει δεξιά , οπότε αντίστοιχα και ο Ζίβκο με αριστερό πόδι στα αριστερά, και μπακ απ του Ζίβκο μπορεί να είναι και όταν παίζεις φουλ επίθεση μπορεί να μπει αλλαγή ως μπακ χαφ...
Αδερφε ειδικα αν ο αντικαταστατης του Τσολακ ειναι φορ τυπου Μπαλντε δεν εχει κανενα νοημα η αποκτηση ενος εξτρεμ ασβεστη οπως ο Ναρει σε αντιθεση με τον Περεα που θα μπορει να αλλαζει θεσεις με το φορ.Τι να το κανω το πλαγιο χαφ οταν παιζω οπως παιζω?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καθαρά λόγω ηλικίας και επειδή έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για τον Περεα,συμφωνώ με τον joshua.
Κάτι μου λέει όμως ότι ο Γερμανοτογκολεζος είναι πολύ καλός παίχτης,οπότε πάμε με Μποτο.
Από β Γερμανίας ήρθαν Μακ,Χολεμπας,Βλαχοδημος και διέπρεψαν στην Ελλάδα.
Μην υποτιμάμε την κατηγορία και κυρίως το μάτι του Μποτο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παντως ειχε βγει πριν καποιο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ότι ο μπότο ήταν ιταλια και είχε εκεί επαφές με 2 παίχτες...

ο ένας αν δεν κανω λάθος μαλιστα είχε κοπεί εν τέλει λόγω..χαρακτήρα...

τώρα, μεταξύ περέα και ναρέι... ΔΕΝ ΞΕΡΩ. θεωρώ ότι έχουν και οι 2 κάποια στοιχεία που μπορούν να προσδώσουν και καταννοώ ότι αυτός είναι και ο σκοπός μας. να έρθει ένα εξτρεμ που μπορεί να παίξει και στις 2 πλευρές (ίσως ο περέα και σαν φορ), να είναι σφαίρες, κινητικοί και τσαχπίνηδες :)

όποιος και να είναι, έχει στοιχεία που λείπουν αυτή τη στιγμή από α εξτρέμ μας που είναι πιο playmakers
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

αυτός ο Περεα δεν θα έπρεπε να κόβεται μόνο και μόνο λόγω ονόματος ? άσε που δεν τον συμπαθώ καθόλου απ το παιχνίδι που τραυματίστηκε ο Μιχαηλίδης.. τόσο μυαλό είχε κι αυτός να κυνηγάει τον μλκ. τον Περεα στην σέντρα του γηπέδου :evil:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ο Περέα κοστίζει κατιτίς παραπανω γιατί έχει ποσοστό και ο βάζελος. Τον θεωρω καλή μπακ-απ λύση αλλα περίμενα να κοστιζει τα μισά από όσα γράφει το άρθρο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:Καθαρά λόγω ηλικίας και επειδή έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για τον Περεα,συμφωνώ με τον joshua.
Κάτι μου λέει όμως ότι ο Γερμανοτογκολεζος είναι πολύ καλός παίχτης,οπότε πάμε με Μποτο.
Από β Γερμανίας ήρθαν Μακ,Χολεμπας,Βλαχοδημος και διέπρεψαν στην Ελλάδα.
Μην υποτιμάμε την κατηγορία και κυρίως το μάτι του Μποτο.
Toσο ο Μακ οσο και ο Βλαχοδημος απο Μπουντεσλιγκα ηρθαν,ο δευτερος βεβαια με ελαχιστες συμμετοχες καθως ηταν και πολυ μικρος.Εγραφα τοτε για τον Βλαχοδημο οταν ειχε μεινει ελευθερος αλλα εμεις νομιζω ειχαμε παρει Βελλιδη... Εμενα το προβλημα μου δεν ειναι η κατηγορια αλλα τα χαρακτηριστικα του παιχτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 05 Ιούλ 2022, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

GI4NNEN4 έγραψε:Ο Περέα κοστίζει κατιτίς παραπανω γιατί έχει ποσοστό και ο βάζελος. Τον θεωρω καλή μπακ-απ λύση αλλα περίμενα να κοστιζει τα μισά από όσα γράφει το άρθρο.
τότε ασ τον πάρει και αυτόν ο Δώνης !!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”