Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
free και ο διαμαντίδης μπορεί να παίξει 4 (και καλύτερα από τον τσιάρα μάλιστα) αλλά δεν είναι 4. έχεις δει ποτέ ποστάρισμα από τον τσιάρα??έχεις δεί ποτέ να παίξει με πλάτη????έχεις δει να παίρνει rebound???στην άμυνα αμα του κάνει ο ψηλός φου θα πέσει κάτω. τέλος πάντων πολύ ωραία και χρήσιμη η ανάλυση των σκέψεων μαρκόπουλου. από τα σχέδια επί χάρτου βέβαια στην πράξη είναι άλλο ζήτημα...
PS1: o playmaker που περιγράφεται είnai o Tony Parker ή μου φαίνεται????:):):)
PS2: Πολλοί και καλοί έλληνες παίκτες (Καλαμπόκης, Κυρίτσης, Βασιλειάδης...) είναι ελεύθεροι γιατί στην Α1 δεν υπάρχει φράγκο. Απλά ξαναλέω: όχι άλλα πεταμένα λεφτά για να βγούμε 8οι...
PS1: o playmaker που περιγράφεται είnai o Tony Parker ή μου φαίνεται????:):):)
PS2: Πολλοί και καλοί έλληνες παίκτες (Καλαμπόκης, Κυρίτσης, Βασιλειάδης...) είναι ελεύθεροι γιατί στην Α1 δεν υπάρχει φράγκο. Απλά ξαναλέω: όχι άλλα πεταμένα λεφτά για να βγούμε 8οι...
Ετσι ακριβώς.. Μεστές κινήσεις ουσίας κι όχι σπατάλη δίχως στόχους..
Οσον αφορά τον Τσιάρα, ο Σούλης ξέρει καλύτερα από όλους μας!!
Οσον αφορά τον Τσιάρα, ο Σούλης ξέρει καλύτερα από όλους μας!!
η εμπιστοσύνη μου στον σούλη είναι απεριόριστη. δεν το συζητάω. Ναι, και τον τσιάρα μπορεί να τον κάνει david andersen...
:):)

Πως θα τον βάλει όμως ακόμη 10 πόντους και θα τον δώσει όγκο???
Τουλάχιστον να μοιάζει σωματικά!!
Τουλάχιστον να μοιάζει σωματικά!!
Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Υπάρχει και παρασκήνιο. Όπως βλέπεις, υπάρχουν αντιφάσεις. Έπαιρνε πέρυσι 70.000€ από τα Τρίκαλα και τώρα τα 80.000 είναι λίγα!!! Στέκει? Όχι βέβαια και εκεί πατάει ο ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο με τα Τρίκαλα (των 70.000) ίσως ήταν εικονικό, προκειμένου να πάρει περισσότερα από τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί ένας παίκτης των 150.000 και με αρκετές προσφορές, να πέσει έτσι απλά στα 70.000 και αμέσως μετά, να του φαίνονται τα 80.000 λίγα. Ο προσωπικός σου φίλος δεν σου τα εξήγησε όλα...... Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Όταν τον βρεις, ξαναρώτησέ τον. Έχω περιέργεια να ακούσω τις εξηγήσεις του.gamgre έγραψε:Το μόνο σίγουρο είναι οτι η υπόθεση Χαριτόπουλου θα εχει αρκετά επεισόδια ακόμα.
Και επειδή με ενοχλούν κάπιοι που δεν ξέρουν τι γράφουν εξηγούμαι, είχε 3 χρόνια συμβολαιο με τον ΠΑΟΚ για 150 χιλ./χρονο. Δεν τον ήθελε ο Πεδουλάκης και ο Δρόσος δεν του πλήρωσε ούτε σεντς για την δεύτερη χρονιά. Έκανε προσφυγή και δικαιώθηκε. Η απόφαση έλεγε οτι θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να του πληρώση τα δυο επόμενα χρόνια και τα δικαστικά εξοδα (312 χιλ. σύνολο). Ο παίκτης αγωνίσθηκε στα Τρίκαλα και πήρε 70 χιλ. Σε συζήτηση που είχα με τον ατζέντη του (προσωπικός μου φίλος) μου είπε οτι αν ο ΠΑΟΚ του δώσει την διαφορά του συμβολαίου του δεύτερου χρόνου (80 χιλ.) τότε το θέμα για αυτούς έχει κλείσει. Ο ΠΑΟΚ του πρότεινε να του δώσει 20 χιλ. και να κλείσει η υπόθεση.
Όσο και να λέμε οτι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα ή όσο ΠΑΟΚτσής και να είναι ο Χαριτόπουλος, είναι δυνατόν ένας παίκτης που έχει δικαστική απόφαση για 312.000 ευρώ να συμβιβαστεί με 20.000?
Και το δεύτερο γελίο της υπόθεσης είναι οτι του κάνανε πρόταση να παίξει την επόμενη χρονιά στον ΠΑΟΚ με 80.000 όταν είναι γνωστό στην "αγορά" οτι έχει είδη προτάσεις με 120.000.
Αναφέρω κάποια πράγματα αναλυτικά γιατί κάτι δεν μου πάει καλά με τις κινήσεις που βλέπω από την πλευρά της διοίκησης.
Τελικά θέλουμε έναν μεγάλο ΠΑΟΚ ή θέλουμε ένας Χαριτόπουλος να μας ρίξει στην Β' Εθνική?
Η εγγύηση του «Μίλι»
Κι ενώ η συμφωνία της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τους Καυκή και Τσιάρα δείχνει να καθυστερεί εκτός του Γιάννη Καλαμπόκη στις πρώτες θέσεις των επιλογών του Σούλη Μαρκόπουλου είναι ο Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς.
sport24.gr
Κι ενώ η συμφωνία της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τους Καυκή και Τσιάρα δείχνει να καθυστερεί εκτός του Γιάννη Καλαμπόκη στις πρώτες θέσεις των επιλογών του Σούλη Μαρκόπουλου είναι ο Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς.
sport24.gr
Αδερφια αν ολοκληρωθει αυτη η μεταγραφη του Μιλισαβλιεβιτς θα ειναι μεγαλη μετααγραφικη κινηση...Ειναι παρα πολυ μεγαλος παιχτης και εχει εξαιρετικη συνεργασια με τον Μαρκολπουλου και θα βοηθησει παρα πολυ και μακαρι να ολοκληρωθει!!!!!
Απο την αλλη εγω πρωσοπικα θελω σαν τρελος την επιστροφη του Βασιλειαδη και αν γινει και αυτο τοτε πραγματικα θα αξιζουν πολλα συγχαρητιρια οι ανθρωποι της δοιηκησης!!!

Απο την αλλη εγω πρωσοπικα θελω σαν τρελος την επιστροφη του Βασιλειαδη και αν γινει και αυτο τοτε πραγματικα θα αξιζουν πολλα συγχαρητιρια οι ανθρωποι της δοιηκησης!!!

1.μιλισαβλιεβιτς
2.καλαμποκης
3.τσιαρας
4.κενταλ
5.αμερικανος 2.10 και πανω μαυρος τυπου μπουμτσε-μπουμτσε
πολλα καλα ονοματα ακουγονται για τα χρηματα που εχουμε
ολοι διαρκεις τζαμπα ειναι
2.καλαμποκης
3.τσιαρας
4.κενταλ
5.αμερικανος 2.10 και πανω μαυρος τυπου μπουμτσε-μπουμτσε
πολλα καλα ονοματα ακουγονται για τα χρηματα που εχουμε
ολοι διαρκεις τζαμπα ειναι
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Αν οντως ειναι αυτη η βασικη πενταδα μας χτυπαμε 4αδα χαλαρα αλλα εχω ακουσει πως ειμαστε κοντα σε Σερβο Center περιπου 2.10 υψος που τον θελουν και μερικοι αλλοι ελληνικοι συλογοι...
Για 3 θα θλα κατι καλυτερο απο Τσιαρα αλλα δεν ξερω αν μας παιρνει οικονομικα...
Ο Kental ειναι πολυ καλος παιχτης...
Thx, Admin Team
Αν οντως ειναι αυτη η βασικη πενταδα μας χτυπαμε 4αδα χαλαρα αλλα εχω ακουσει πως ειμαστε κοντα σε Σερβο Center περιπου 2.10 υψος που τον θελουν και μερικοι αλλοι ελληνικοι συλογοι...
Για 3 θα θλα κατι καλυτερο απο Τσιαρα αλλα δεν ξερω αν μας παιρνει οικονομικα...
Ο Kental ειναι πολυ καλος παιχτης...

Επένδυση με Γεωργάκη
Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Γεωργάκη. Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε κάνει προσπάθειες και πέρσι να φέρει στην Πυλαία τον νεαρό πάουερ φόργουρντ χωρίς επιτυχία. Αυτή τη φορά όμως οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται πολύ κοντά στο κλείσιμο της μεταγραφής. Στο προσκήνιο και το όνομα του Μιλισάβλιεβιτς.
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του νεαρού άσου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων αναθέρμανε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παίκτη. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη(καλα βρε ο Μαρκοπουλος δεν ειναι ο προπονητης μας?
) βρίσκεται κοντά στο κλείσιμο συμφωνίας με τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, ενώ τα έχει βρει και με τον παίκτη για πολυετές συμβόλαιο. Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, το όνομα του Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα, όμως το κασέ του παίκτη είναι πέραν των οικονομικών δυνατοτήτων του συλλόγου.
exedrasports.gr
Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Γεωργάκη. Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε κάνει προσπάθειες και πέρσι να φέρει στην Πυλαία τον νεαρό πάουερ φόργουρντ χωρίς επιτυχία. Αυτή τη φορά όμως οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται πολύ κοντά στο κλείσιμο της μεταγραφής. Στο προσκήνιο και το όνομα του Μιλισάβλιεβιτς.
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του νεαρού άσου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων αναθέρμανε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παίκτη. Πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη(καλα βρε ο Μαρκοπουλος δεν ειναι ο προπονητης μας?

exedrasports.gr
Πολυ καλος παιχτης ο Γεωργακης με τεραστειες προοπτικες για το μελλον!!!!

Καλυτερα να μην ερθει γιατι θα φυγει και αυτος οπως οι Γιαννουλης,Ρετζιας,Βασιλοπουλος,Βασιλειαδης,Μαυροκεφαλιδης,Βεργινης.
Οτι θελουν κανουν οι κατω δεν αντεχω αλλο να βλεπω να δυναμωνουν με δικους μας παιχτες ομαδες οπως το μαρουσι ο πανιωνιος και ο πανεληνιος περα απο τους γαυροβαζελους.
Καλυτερα μισθοφορους να ξερουμε τι μας γινετε.
Οτι θελουν κανουν οι κατω δεν αντεχω αλλο να βλεπω να δυναμωνουν με δικους μας παιχτες ομαδες οπως το μαρουσι ο πανιωνιος και ο πανεληνιος περα απο τους γαυροβαζελους.
Καλυτερα μισθοφορους να ξερουμε τι μας γινετε.
ο γεωργακης ειναι καλος αλλα παιζει ως 5 στην νεων και ειναι κοντος μακαρι να τον παρουμε και να δουλευτει για 4αρι εγω παντως θελω τον κασελακη
Nαι, φέρτε πίσω από τον γαύρο τον Σλουκα ρεεεεεε..
Πολύ καλή επένδυση που μπορεί να μας βγει κι άμεσα ο Γεωργάκης..
Οσον αφορά τα ονόματαμ δείχνουν ότι κάτι κινείται!!
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!!!!!!
Πολύ καλή επένδυση που μπορεί να μας βγει κι άμεσα ο Γεωργάκης..
Οσον αφορά τα ονόματαμ δείχνουν ότι κάτι κινείται!!
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!!!!!!