11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Re: 11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
καλά, τμήμα σκάουτινγκ έφερε και τον Τέιλορ, τον Μουργκ κ τον Εσίτι
Ας ανανεωσουμε τον Άντρε,έστω για τα αποδυτήρια,3ος αρ.μπακ θα είναι (άντε,το μόνο αποδεκτό,αν είναι η μία και μόνη εξαίρεση)
Ας ανανεώσουμε τον Μπίσεσβαρ για κανα 20λεπτο καλός θα είναι
Ας ανανεωσουμε τον Ζίφκο,αφού δεν...θα παίξει!!!!!
Ας ανανεώσουμε τον Κρέπο,5ος στόπερ θα είναι
Γίνε καλό παιδί ρε Ζαμπά
4ο εξτρεμ θα είσαι,δεν θα παίζεις,τι σε νοιάζει
Γίνε καλό παιδί και προθυμοποιήσου να μεταφράζεις
Ας ανανεώσουμε τον Μπίσεσβαρ για κανα 20λεπτο καλός θα είναι
Ας ανανεωσουμε τον Ζίφκο,αφού δεν...θα παίξει!!!!!
Ας ανανεώσουμε τον Κρέπο,5ος στόπερ θα είναι
Γίνε καλό παιδί ρε Ζαμπά
4ο εξτρεμ θα είσαι,δεν θα παίζεις,τι σε νοιάζει
Γίνε καλό παιδί και προθυμοποιήσου να μεταφράζεις
Αυτός δεν είναι σοβαρός λόγος να ανανεωθεί καποιος,ούτε στον Κτηνοτροφικό ΑστέραΜπαρκαρούτσος έγραψε:Καλά, εννοείται ότι παραδέχομαι αγωνιστική ανεπάρκεια Z. Zivkovic. Τυφλός δεν είμαι.
Αλλά το ότι μένει, δεν σημαίνει ότι θα παίζει κιόλας. 2ος GK είναι, όχι 2ος CB. Γιʼαυτό και ψιλοχέστηκα.
το τμημα scouting ειναι σχεδον σιγουρο οτι μεχρι την αφιξη Μποτο μαλλον "εριχναν τα χαρτια " παρα λειτουργουσαν επαγγελματικα.
Διασκεδαστικο να πρεπει να προβληθει με επιχειρηματα οτι η ανανεωση του Ζιφκο σωστα εγινε, αλλα οχι για ποδοσφαιρικους λογους

Διασκεδαστικο να πρεπει να προβληθει με επιχειρηματα οτι η ανανεωση του Ζιφκο σωστα εγινε, αλλα οχι για ποδοσφαιρικους λογους

τουτον τον αχαϊρευτο που ειναι και ΑΑ πλέον δεν μπορούμε να τον κανουμε καμια καταγγελία να λύσει το συμβόλαιο του να παει στην ευχή του θεού;
κρίμα τα νιάτα του την ομορφιά του, κρίμα το μπόι και το ταλέντο του κρίμα...
αν δεν εχει μυαλό ο άνθρωπος...
κρίμα τα νιάτα του την ομορφιά του, κρίμα το μπόι και το ταλέντο του κρίμα...
αν δεν εχει μυαλό ο άνθρωπος...
-
- Επικοινωνία:
Για καταγγελία δεν ξέρω αλλά νομίζω πως θα ήταν καθόλα νόμιμη η επιβολή γερού προστίμου για αντιεπαγγελματικη συμπεριφορά ώστε να μειωθεί και η χασούρα των χρημάτων του συμβόλαιου του
Νομίζω πως έχουμε δικαίωμα λύσης συμβολαίου σε περίπτωση άρνησης παροχής εργασίας από τον εργαζόμενο. Εκτός αν είναι διαφορετικό το πλαίσιο για ποδοσφαιριστές.
- NikLiverpool
Οκ μπορεί να έγινε μαλακία τότε με το πόδι του. Αλλά το χει ξεφτυλίσει το πράγμα.
νομίζω πως πλέον θα πάμε για διακοπή συμβολαίου.
νομίζω πως πλέον θα πάμε για διακοπή συμβολαίου.
Όχι τώρα. Τώρα πρόστιμο 2 ή 3 μηνιάτικα και διακοπή μια μέρα μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στη Βραζιλία.
Η καριερα του τελειωσε οταν του φουσκωσαν τα μυαλα για μεταγραφές σε Πόρτο κλπ μετα απο μια μισοκαλη χρονια με εμας.
Αλλος ενας περηφανος mvp πρωταθληματος Κύπρου.
Αλλος ενας περηφανος mvp πρωταθληματος Κύπρου.
- Μπαρκαρούτσος
Έπρεπε μα είχε φύγει χρόνια τώρα. Στην τελική σιγά το ταλέντο. Ουστ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Kabamaru11
Απο την στιγμη που ειχε παει στο Οπορτο και καλα για διακοπες μαζι με τον μανατζερ του,Πασχα της χρονιας του νταμπλ,δεν γυρισε πισω ο ιδιος.
Πολυ πριν τον τραυματισμο του,ηταν και στην προετοιμασια/φιλικα αλλα και στους επισημους αγωνες ο χειροτερος παικτης.Ε τραυματιστηκε κιολας και γεια σας,τα φορτωσε ολα.Ευθυνες φυσικα και εχουμε εμεις σαν ομαδα,αλλα την μεγαλυτερη την εχει ο ιδιος και ο στενος του κυκλος.
Υ.Γ. για να μην σχολιασουμε οτι πριν τον τραυματισμο του,επαιρνε τις τανες καθε βραδυ δυο δυο.Στο καλο και να μη μας γραφει.
Πολυ πριν τον τραυματισμο του,ηταν και στην προετοιμασια/φιλικα αλλα και στους επισημους αγωνες ο χειροτερος παικτης.Ε τραυματιστηκε κιολας και γεια σας,τα φορτωσε ολα.Ευθυνες φυσικα και εχουμε εμεις σαν ομαδα,αλλα την μεγαλυτερη την εχει ο ιδιος και ο στενος του κυκλος.
Υ.Γ. για να μην σχολιασουμε οτι πριν τον τραυματισμο του,επαιρνε τις τανες καθε βραδυ δυο δυο.Στο καλο και να μη μας γραφει.
- Shivaspace
με τόσους πορτογάλους που έχουμε μαζέψει θα βλέπουμε βραζιλιάνους με το κυάλι..και τον Ντούγκλας χλωμό τον κόβω
-
Εδωσε σημεια ζωης ο Ζαμπα γραφει η Μετροσπορ. Α ωραια λογικα θα ερθει Θεσσαλονικη σκεφτηκα.
Παταω και τι να δω; Ο Ζαμπα στο αεροδρομιο να αποχαιρετα τον αδερφο του, αγκαλια με την γιαγια του, φορωντας μπλουζα με μια κωλαρα επανω που γραφει "Still Blessed". Δεν μπορω εχω κλασει στα γελια με τον τυπακο αυτον.

Παταω και τι να δω; Ο Ζαμπα στο αεροδρομιο να αποχαιρετα τον αδερφο του, αγκαλια με την γιαγια του, φορωντας μπλουζα με μια κωλαρα επανω που γραφει "Still Blessed". Δεν μπορω εχω κλασει στα γελια με τον τυπακο αυτον.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Πέμ 07 Ιούλ 2022, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.