Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Τον μπαλντε τον έχει δει κανείς live?
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kabamaru11
το θεμα δεν ειναι ποτε θα φυγει ο Τσολακ,αλλα ποτε θα ρθει ο επιθετικος και ποιος;
Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό?sourmenetes έγραψε:Άρθρο από rangers news λέει ότι σύντομα θα γίνει το ντιλ
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ξερω
Ειπα το τι διαβασα
Ειπα το τι διαβασα
- sourmenetes
- Moderator
Ο Balde της Κάλιαρι.K_geo έγραψε:αυτος που εγραψα στον ξερολα των μεταγραφών, τι ποιος;
Αυτόν έχεις γράψει;
για αυτο το driblab τι εχουμε να πουμε;
αντε να κανουμε καμια συζητηση της προκοπης επιασαν και οι ζεστες
υγ: οχι σουρμε να πας στο τοπικ να δεις

υγ: οχι σουρμε να πας στο τοπικ να δεις
https://www.rangersnews.uk/transfer-new ... brox-move/sourmenetes έγραψε:Άρθρο από rangers news λέει ότι σύντομα θα γίνει το ντιλ
1.8 εκ λιρες, ενω δινει τελειωμενο και του Ναρει σε εμας.
Τελικά έχει δίκιο ο γιώργος89 τίποτα δεν μας λες .K_geo έγραψε:για αυτο το driblab τι εχουμε να πουμε;
υγ: οχι σουρμε να πας στο τοπικ να δεις![]()
Οκ επειδη εβαλε ας μην παρει κανεναν για να εχουμε αυτάρκεια,αλλα στοχοι αγωνιστικοι και αυτάρκεια ειναι έννοιες παραλληλεςK_geo έγραψε:καλα οκ.george89 έγραψε:Κγεο εδω σε 7 αλλα πηρε και 5 απ τον Σβιντερφσκι,οπως ειχε παρει και 20 περσι και εφερε τειλορ και μιτριτα,αλλα αυτα δεν τα λες γιατι δεν σε συμφέρουν
δινει και καθε χρόνο μια δεκάρα σε αμκ, πρέπει να έχει φτάσει ήδη τα 150. αλλά δεν τα λες γιατί δε σε συμφέρουν
- sourmenetes
- Moderator
Ναι δεν έχεις πάρει κανέναν!
Είναι εμφανές!
Είναι εμφανές!
- Shivaspace
θα είναι μεγάλο λάθος αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να ορίσει ένα καλό ποσοστό μεταπώλησης για τον Antonio Čolak...σίγουρα oi rangers δεν αποτελούν το ταβάνι του παίχτη. H περίπτωσή του μοιάζει πολύ μ αυτήν του Lucas Perez !
Η ολη κουβεντα ειναι λιγο σουρεαλιστικη....
Ακους...."εμεις δεν ειμαστε λογιστες", "δεν ειμαστε στην εποχη του Ζαγορακη", "σιγα μην ειναι τα 300 διαφορα το προβλημα με Ναρει" κτλ κτλ...
Προφανως δεν ειμαστε λογιστες και για αυτο μπορουμε σαν οπαδοι να ζηταμε και τον Νειμαρ.
Ελα ομως που υπαρχει ιδιοκτητης ο οποιος χαρασει πολιτικη και δινει κατευθυνσεις.
Το οτι δεν εχουμε Ζαγορακη δεν σημαινει οτι βρεθηκε ο @@@κας που θα σκορπαει λεφτα σε ενα κουβα καθε χρονο.
Και ναι προφανως ΚΑΙ για αυτο ηρθε ο Μποτο. Για να αξιολογησει οτι ο Ναρει κανει Χ λεφτα και μεχρι εκει παμε και δεν αξιζει τα Χ+300 γιατι θα σημαινει οτι μας εχουν πιασει τον κολο. Και του συγκεκριμενου ιδιοκτητη του τον εχουν πιασει πολλες φορες ουκ ολιγοι...
Αλλιως θα εβαζε εμενα για ΤΔ και θα ελεγα ελα μωρε τι ειναι για τον μεγιστανα ενα 300αρι. Δωστο. Και αλλο ενα απο εδω, και ακομα ενα απο εκει και καπως ετσι το καραβι θα πηγαινε στα βραχια.
Αυτα το κατανοω οτι δεν ειναι ευχαριστα στο αυτι ενος οπαδου (και εγω θα ηθελα να σαρωσουμε οτι κινειται μεταγραφικα αλλα ετσι ειναι...)
Και μην ακουσω να λεει κανεις το κλασικο "τοτε ας το επικοινωνησει". Το εκανε. Πεντακαθαρα. ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.
Ακους...."εμεις δεν ειμαστε λογιστες", "δεν ειμαστε στην εποχη του Ζαγορακη", "σιγα μην ειναι τα 300 διαφορα το προβλημα με Ναρει" κτλ κτλ...
Προφανως δεν ειμαστε λογιστες και για αυτο μπορουμε σαν οπαδοι να ζηταμε και τον Νειμαρ.
Ελα ομως που υπαρχει ιδιοκτητης ο οποιος χαρασει πολιτικη και δινει κατευθυνσεις.
Το οτι δεν εχουμε Ζαγορακη δεν σημαινει οτι βρεθηκε ο @@@κας που θα σκορπαει λεφτα σε ενα κουβα καθε χρονο.
Και ναι προφανως ΚΑΙ για αυτο ηρθε ο Μποτο. Για να αξιολογησει οτι ο Ναρει κανει Χ λεφτα και μεχρι εκει παμε και δεν αξιζει τα Χ+300 γιατι θα σημαινει οτι μας εχουν πιασει τον κολο. Και του συγκεκριμενου ιδιοκτητη του τον εχουν πιασει πολλες φορες ουκ ολιγοι...
Αλλιως θα εβαζε εμενα για ΤΔ και θα ελεγα ελα μωρε τι ειναι για τον μεγιστανα ενα 300αρι. Δωστο. Και αλλο ενα απο εδω, και ακομα ενα απο εκει και καπως ετσι το καραβι θα πηγαινε στα βραχια.
Αυτα το κατανοω οτι δεν ειναι ευχαριστα στο αυτι ενος οπαδου (και εγω θα ηθελα να σαρωσουμε οτι κινειται μεταγραφικα αλλα ετσι ειναι...)
Και μην ακουσω να λεει κανεις το κλασικο "τοτε ας το επικοινωνησει". Το εκανε. Πεντακαθαρα. ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.
α ρε. μη τα βλεπετε ολα...ασπρομαυρα
δεν ειπε κανεις να μην παρει κανεναν. αλλα και να μην κανουμε τις μλκιες του παρελθόντος.
είχα πεί πριν κανα μήνα ότι η φετινή μεταγραφική περίοδος έχει κάποια δεδομένα.
πρώτα από όλα είναι το ότι πολλοί φεύγουν, άρα εκ των πραγμάτων πας για ριζική αλλαγή του ρόστερ.
δεύτερον ότι έχεις περιόδους. τα προκριματικά του καλοκαιριού, την προετοιμασία για πρωτάθλημα και ευρώπη (αν όλα πανε καλά) από μέσα αυγουστου και μετά αλλά και μια εξαιρετικά σημαντική παράμετρο φέτος, τον ένα plus μήνα διακοπή λόγω μουδιάλ.
αυτά τα ενώνεις, βγάζεις ένα πόρισμα και προχωράς.
αυτή τη στιγμή, πέρα από το φορ
η ομάδα είναι καλλυμένη στις θέσεις ΚΑΙ ποσοτικά αλλά ΚΑΙ ποιοτικά για να ανταπεξέλθει στα προκριματικά.
αυτό που χρειάζεται έιναι σταδιακά σε αυτούς τους 2 μήνες να γίνουν οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις που θα προσδώσουν διττό χαρακτήρα: αφενός την ποιοτική αναβάθμιση, αφετέρου την ελάφρυνση του ρόστερ από..βαρίδια, οικονομικού και αγωνιστικού χαρακτήρα.
Ο ΜΠΟΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΟΥ ΕΙΠΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ε, χαλαρώστε λίγο ρε. καλοκαιράκι, δροσερό μπανάκι κτλ.
as simple as that.
δεν ειπε κανεις να μην παρει κανεναν. αλλα και να μην κανουμε τις μλκιες του παρελθόντος.
είχα πεί πριν κανα μήνα ότι η φετινή μεταγραφική περίοδος έχει κάποια δεδομένα.
πρώτα από όλα είναι το ότι πολλοί φεύγουν, άρα εκ των πραγμάτων πας για ριζική αλλαγή του ρόστερ.
δεύτερον ότι έχεις περιόδους. τα προκριματικά του καλοκαιριού, την προετοιμασία για πρωτάθλημα και ευρώπη (αν όλα πανε καλά) από μέσα αυγουστου και μετά αλλά και μια εξαιρετικά σημαντική παράμετρο φέτος, τον ένα plus μήνα διακοπή λόγω μουδιάλ.
αυτά τα ενώνεις, βγάζεις ένα πόρισμα και προχωράς.
αυτή τη στιγμή, πέρα από το φορ
αυτό που χρειάζεται έιναι σταδιακά σε αυτούς τους 2 μήνες να γίνουν οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις που θα προσδώσουν διττό χαρακτήρα: αφενός την ποιοτική αναβάθμιση, αφετέρου την ελάφρυνση του ρόστερ από..βαρίδια, οικονομικού και αγωνιστικού χαρακτήρα.
Ο ΜΠΟΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΟΥ ΕΙΠΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ε, χαλαρώστε λίγο ρε. καλοκαιράκι, δροσερό μπανάκι κτλ.
as simple as that.