Εγω ειπα για εμφάνιση ομαδας και ποδοσφαιρο που επαιξε σε συγκεκριμένο χρονικο διαστημα οχι για το αν κλεισει ο ναρει.astral έγραψε:αν δεν πουλήσεις διαρκειας μετά από τόσες χρονιες τίτλων, ευρωπαϊκή πορεία, τελικό κυπέλλου και δεύτερη θέση επειδή δεν ήρθε ο Νάρεη 5 Ιουλίου, αστο να πάει στο διάολο...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
gk.box16 έγραψε:Το να είσαι 15χρονο να γράφεις και να αντιδράς σαν 15χρονο είναι φυσιολογικό και αποδεκτό.
Το να είσαι ++ανταρης και να γράφεις σαν δεκαπεντάχρονος είναι πλέον θέμα ειδικού..
Αν εννοείς εμενα σε επιστρεφω τους χαρακτηρισμους
και συνεχίζω λέγωντας ότι -λογικά- δεν καιγόμαστε τόσο για την ...άμεση ολοκλήρωση ανεξαρτήτως όρων της μεταγραφής του όποιου εξτρέμ με τέτοια χαρακτηριστικά (κίνηση χωρίς τη μπαλα, ταχύτητα) θα έρθει καθώς δεν προορίζεται για βασική επιλογή αλλά για την προσφορά αυτών των εξτρά χαρακτηριστικών που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα σε μεγάλο βαθμό..
για αυτό και ίσως παραμένουμε σταθεροί στο τι προσφέρουμε ώστε να μη ξεφύγουμε και από τους...υπολογισμούς όσον αφορά και άλλες θέσεις που θα ενισχυθούμε...
για αυτό και ίσως παραμένουμε σταθεροί στο τι προσφέρουμε ώστε να μη ξεφύγουμε και από τους...υπολογισμούς όσον αφορά και άλλες θέσεις που θα ενισχυθούμε...
Που τα έδωσε τα 7 εκ? Γιατι πηρε και 5 τον γεναρη απ τον Σβιντερφσκιrainmaker έγραψε:Και οι δυο προσεγγίσεις θεωρητικά σωστές είναι.
ΌΝΤΩΣ, ειδικά υπό το πρίσμα της μοντέρνας ποδοσφαιρικής αγοράς, αν δεν πληρώσεις, δεν φέρνεις. Εδώ που τα λέμε, ακόμα και τα χρόνια που πληρώσαμε, δεν είναι ακριβώς οτι "φέραμε". Υπό την έννοια οτι οι περισσότεροι παίκτες που ήρθαν ήταν μετριοι για τα λεφτά που πήραν.
Από την άλλη όμως, όταν ο χ μεγαλομέτοχος ή Τ.Δ. λέει "θέλω ισορροπία, υγεία και σωστή προσέγγιση" τότε καλά κάνει και δεν πληρώνει γαμησιάτικα.
Πιστεύω ότι άμα ήμουν εγώ μεγιστάνας, ειλικρινά δεν θα καταστάλαζα ποτέ ποιο είναι το σωστό. Τη μια μέρα θα έδινα δις, την άλλη θα έλεγα "ρε δε γαμιέστε μανατζαρεοι"
Οπότε δεν κατακρίνω τον Σαββίδη, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει βάλει 7+ εκατομμύρια απ το Γενάρη μέχρι σήμερα, αποκλειστικά για μεταγραφές. Και προφανώς θα βάλει κι άλλα. Οπότε τι να κατακρίνω;
Η μεταγραφική δυσλειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι παροιμιώδης από το 2012 εως σήμερα, είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο αυτό. Απλά δεν βγαίνει άκρη γιατί ποτέ δεν εξηγείται σωστά ποιο είναι το εμπόδιο και κυρίως, όσο απλό κι αν φαίνεται, ποτέ δεν λύνεται το θέμα. Είμαστε αναγκασμένοι να ζήσουμε με αυτό.
Όμως δεν οφείλεται ούτε σε "ξαφνικές" στροφές οικονομικής πολιτικής, ούτε σε "παρατημένη ομάδα" ούτε σε "έλλειψη χώρου". ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, αφού τα ίδια έγιναν και σε εποχές παχέων αγελάδων, τα ίδια και σε εποχές φουλ ενασχόλησης όλης της οικογένειας Σαββίδη, τα ίδια και όταν το ρόστερ ήταν άδειο. Το να σπεκουλάρω εγώ σε τι οφείλεται, δεν προσφέρει τίποτα γιατί δεν μπορώ να φέρω αποδείξεις.
ΌΝΤΩΣ, είναι χαζό κάθε φορά να λέμε "έχουμε άπλετο χρόνο" και μετά να τρώμε τα νύχια μας. ΝΑΙ.
Παραμένει όμως αλήθεια. Είναι αρχές Ιουλίου.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ο μπισεσβαρ αυτή τη στιγμή έχει συμφωνήσει αλλά δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο. Όταν με το καλό ξεκαθαρίσουν οι λεπτομέρειες και βάλει την υπογραφή του, τότε θα ενσωματωθεί με το υπόλοιπο σύνολο. Μέχρι τότε δεν υπάρχει μπισεσβαρ.joshua έγραψε:Σχετικα με Μπισεσβαρ ξεχνατε κατι σημαντικο.Περσι ειχε συμβολαιο με την ομαδα,γυρισε απο δανεισμο και μπηκε σε ομαδα που εκεινη τη στιγμη δεν ειχε λυσεις αριστερα.Φετος ανανεωνει συμβολαιο.Αν οταν ανανεωνεις δεν καιγεσαι ρε φιλε να βρεθεις με την ομαδα ,να οριστικοποιησεις συμφωνια και να μπεις στις προπονησεις,δειχνει πως σκεφτεσαι πλεον το ποδοσφαιρο.Εμεις δεν ξερω τι περιμενουμε...
Φίλε αστραλ, προσπαθώ να αποφεύγω τις παραθέσεις. Εκεί θα δεχτώ το λάθος μου, στην δική σου παρερμηνεία.
Η αναφορά μου είχε να κάνει με ένα σχόλιο, λίγο πιο πάνω από φίλο και την πρόταση του.
Δεν επιτεθηκα σε κάποιον ούτε περερμηνευσα κάτι.
Να ξέρεις ότι διαβάζω όλα τα σχόλια, ένα-ένα!!
Η αναφορά μου είχε να κάνει με ένα σχόλιο, λίγο πιο πάνω από φίλο και την πρόταση του.
Δεν επιτεθηκα σε κάποιον ούτε περερμηνευσα κάτι.
Να ξέρεις ότι διαβάζω όλα τα σχόλια, ένα-ένα!!
3,5 σοαρεςgeorge89 έγραψε:Που τα έδωσε τα 7 εκ? Γιατι πηρε και 5 τον γεναρη απ τον Σβιντερφσκι
1,8 κουαλιατα
0,3 ρικαρντο
2 κοταρσκι
βασικά δεν ειναι 7. είναι 7,6
να παρακολουθείτε εκτενέστερα το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ
Τώρα, στα σοβαρά..
Από τη στιγμή που η προετοιμασία είναι στα μισά της, δεν υπάρχει λόγος...βιασύνης για προσθήκες. εχουμε ενα δίμηνο μπροστά μας να δούμε τα κενά, τι προσφέρουν οι προσθήκες που ήδη έγιναν, τις προσφορές για παίχτς του ρόστερ μας και σταδιακά μέχρι τα μέσα/τέλη αυγούστου να χτίσουμε το ρόστερ ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στη χρονιά. η οποία έχει και ένα μήνα..προετοιμασίας το νοέμβρη μη ξεχνάμε!
δεν πάμε να κάνουμε ομάδα για 1 έτος. βγάλτε το αυτό απο το μυαλό σας. πάμε να κάνουμε ομάδα 5ετίας.
- sourmenetes
- Moderator
Ρε παιδιά λίγο φρένο!
Λίγο φρένο!
Ολοι θέλουμε να είναι δω και ο ναρευ και ο επιθετικός και το έμπειρο σέντερ μπακ
Είναι κάποιος που δεν το θέλει??
Από κει και πέρα το κάθε σενάριο να γίνεται σημαία δεν είναι σωστό γιατι την αλήθεια δε τη γνωρίζουμε εμείς!
Επίσης όταν έχεις δώσει 1,5 για κουαλιατα 2εκ για κοταρσκι δεν είναι λίγο χαζό να θεωρείς ότι κολωνει ο ΠΑΟΚ να δώσει 100 χιλιάρικα για ναρευ;;
Δεν είναι προφανώς χρηματικό.
Η λογική ίσως το μαρτυρά αυτό.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λίγο φρένο!
Ολοι θέλουμε να είναι δω και ο ναρευ και ο επιθετικός και το έμπειρο σέντερ μπακ
Είναι κάποιος που δεν το θέλει??
Από κει και πέρα το κάθε σενάριο να γίνεται σημαία δεν είναι σωστό γιατι την αλήθεια δε τη γνωρίζουμε εμείς!
Επίσης όταν έχεις δώσει 1,5 για κουαλιατα 2εκ για κοταρσκι δεν είναι λίγο χαζό να θεωρείς ότι κολωνει ο ΠΑΟΚ να δώσει 100 χιλιάρικα για ναρευ;;
Δεν είναι προφανώς χρηματικό.
Η λογική ίσως το μαρτυρά αυτό.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
K_geo έγραψε:3,5 σοαρεςgeorge89 έγραψε:Που τα έδωσε τα 7 εκ? Γιατι πηρε και 5 τον γεναρη απ τον Σβιντερφσκι
1,8 κουαλιατα
0,3 ρικαρντο
2 κοταρσκι
βασικά δεν ειναι 7. είναι 7,6
να παρακολουθείτε εκτενέστερα το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ
Τώρα, στα σοβαρά..
Από τη στιγμή που η προετοιμασία είναι στα μισά της, δεν υπάρχει λόγος...βιασύνης για προσθήκες. εχουμε ενα δίμηνο μπροστά μας να δούμε τα κενά, τι προσφέρουν οι προσθήκες που ήδη έγιναν, τις προσφορές για παίχτς του ρόστερ μας και σταδιακά μέχρι τα μέσα/τέλη αυγούστου να χτίσουμε το ρόστερ ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στη χρονιά. η οποία έχει και ένα μήνα..προετοιμασίας το νοέμβρη μη ξεχνάμε!
δεν πάμε να κάνουμε ομάδα για 1 έτος. βγάλτε το αυτό απο το μυαλό σας. πάμε να κάνουμε ομάδα 5ετίας.
Βάλτου και Σαστρε αλλά 500, βάλε και Καργα κοντά στα 300 μπας και το καταλάβει....αλλά φευ
λίγο πονηροί να είμαστε...
αν η διαφορά μας με το ναρει είναι κανα 300αρι, δεν εχει να κανει με το οικονομικό.
έχουμε βάλει στο συλλογισμό μας το ενδεχόμενο να είναι ΑΛΛΟΣ ο βασικός στόχος και το σήριαλ ναρέι να είναι του στύλ "αν δε μου κάτσεις εσύ θα παω στην αννούλα που με περιμένει πως και πως;"

αν η διαφορά μας με το ναρει είναι κανα 300αρι, δεν εχει να κανει με το οικονομικό.
έχουμε βάλει στο συλλογισμό μας το ενδεχόμενο να είναι ΑΛΛΟΣ ο βασικός στόχος και το σήριαλ ναρέι να είναι του στύλ "αν δε μου κάτσεις εσύ θα παω στην αννούλα που με περιμένει πως και πως;"
Δηλαδή κυνηγώ την Δημητρούλα τρείς μήνες αλλά κρυφό γουστάρω την Αννούλα περισσότερο?
Και στο τέλος ποια θα μου κάτσει?
Και στο τέλος ποια θα μου κάτσει?
- Dark Knight
Δυστυχώς, τις περισσότερες φορές που παίξαν τέτοια σενάρια (συνήθως για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα) μείναμε με το "πουλί" στο χέρι.K_geo έγραψε:λίγο πονηροί να είμαστε...
- NikLiverpool
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Omerta 76
Τι να καταλάβει όταν δεν μπορεί να καταλάβει.
Έγινε και ταμίας του Σαββίδη.
Υπολογίζει μόνο τα έσοδα.
Μιλάμε για ΤΟΝ οικονομολόγο.
Τι να καταλάβει όταν δεν μπορεί να καταλάβει.
Έγινε και ταμίας του Σαββίδη.
Υπολογίζει μόνο τα έσοδα.
Μιλάμε για ΤΟΝ οικονομολόγο.
nunies4 έγραψε:Εγω παλι βλεπω τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη γωνια.
Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ο ΠΑΟΚ στις 15/9 δεν θα εχει καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ τον σημερινο 5/7.
Η ομαδα επρεπε να γεμισει αμεσα το ροστερ οσο πιο ποιοτικα γινοταν για Ιουνιο μηνα γιατι το ελλειμμα ποιοτητας και το αδειο ροστερ εβγαζε ματι περυσι. Τηρουμενων των αναλογιων αυτο και εκανε.
Το πραγματικο μεταγραφικο παζαρι ομως σε ολο τον κοσμο τωρα ξεκιναει. Ιουλιο και Αυγουστο. Θα ηταν πραγματικα παραλογο να εχουμε κλεισει τις μεταγραφες μας αρχες Ιουλιου γιατι αυτο θα σημαινε οτι θα ειχαμε γυρισει την πλατη σε ολο και περισοτερες ευκαιριες που θα ερχοντουσαν αργοτερα.
Παρα τα οσα λεγονται περι 2-3 προσθηκων εγω πιστευω οτι μεχρι 15/9 θα ειναι πολυ περισοτερες (συμπεριλαμβανομενων και των αντικαταστασεων απο πωλησεις).
Συμπερασματικα, θεωρω οτι το πλανο δεν εχει παρεκλινει της πορειας του. Ηταν εξ αρχης αυτο. Ποιοτικη και ποσοτικη ενισχυση με εφικτες περιπτωσεις Ιουνιο μηνα για να βγει ο σκοπελος των προκριματικων και στοχευση σε τοπ περιπτωσεις στο υπολοιπο διαστημα των μεταγραφων.
Φυσικα μεσα στην πορεια του πλανου υπηρχαν και ανορθογραφιες που ισως δεν υπολογιστηκαν. Περιπτωση Νασμπεργκ και αρνησης Βαλερενγκα για αποδεσμευση και το σιριαλ Ναρει.
Με αυτους τους 2 θεωρω οτι ο Μποτο θα ειχε εκλπηρωσει 100% την πρωτη φαση του σχεδιασμου του.
3-4 καλοκαίρια σερί, έγραφα τα ίδια με εσένα,είσαι καινούργιος ακόμα θα μάθεις.