Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Maxpaok έγραψε:Συμφωνώ αλλά μέτρο στην υπόθεση Μπισεσβαρ δεν υπάρχει. Εξελίχθηκε κάτι σαν το μετρό στην πόλη. Όλο έρχεται αλλά είναι στον δρόμο....
Κι επιλέχθηκε γι'αυτό τον λόγο. Δηλαδή να βοηθήσει με την εμπειρία του σε κάποια ματς.
Στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά θα είναι απών και στα επόμενα αλλα δύο ανέτοιμος.
Φυσικά δεν επιλέχθηκε για την επιδραστηκοτητα του στο περιβάλλον και στα αποδυτήρια. Τουλάχιστον αυτό δεν το έχουμε διακρίνει.
Κάποιοι θα πουν ότι η χρονιά δεν τελειώνει σε αυτά τα 4 ματς. Σωστά θα πω.
Υπάρχουν φυσικά κι άλλα πολλά που έχουν ειπωθεί και θα γραφτούν για την περίπτωση του.
Εύχομαι να είναι εποικοδομητική η νέα συνεργασία και να μην επιφέρει κλυδωνισμούς.
Απλα οπως φαινεται Κουαλιατα,Ρικαρντο και Καντουρι υπολογιζονται περισσοτερο αριστερα,τη στιγμη που ο Λουτσεσκου ψαχνεται για το ''10''.Γιατι βιαστηκαμε να τον ανανεωσουμε? Φοβηθηκαμε μην μας τον κλεψουν?
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Tolaros έγραψε:Η ομάδα πέρσι βγήκε 2η, έπαιξε Απρίλιο Ευρώπη και έφτασε τελικό κυπέλλου αποκλείοντας αεκ και γάβρο.
Τι σκατά κάνουμε λάθος σαν οργανισμός και το γράφετε και το ξαναγράφετε? Τι παραπάνω θα έπρεπε να είχαμε πετύχει?

Συγγνώμη καλέ μου φίλε. Δεν αναγνωρίζεις ότι το σχόλιο σου είναι αρκετά επιφανειακό?
Δηλαδή εσύ όλη μα όλη την χρονιά δεν αναγνωρισες ότι η ομάδα απέτυχε στον μεταγραφικό της σχεδιασμό?
Δεν συζητεί τώρα όλος ο οργανισμός για την απίστευτη οικονομική κακοδιαχείριση ετών και της τελευταίας σαιζόν?

Για να μην διαφυγω του πιθανού αντεπιχείρηματος των αποτελεσμάτων θα σου πω ότι η εικόνα στο πρωτάθλημα και η δεύτερη θέση με 20 βαθμούς διαφορά δεν δείχνει επιτυχία.
Ο χαμένος τελικός δεν μας κράτησε το ζύγι κι έγειρε κι άλλο.
Πρόσεξε, εγώ τουλάχιστον έχω τοποθετηθεί. Δεν μίλησα ποτέ για αποτυχημένη χρονιά. Αλλά μια χρονιά που έγιναν λάθη κι ώρα, η ευκαιρία της σωστής ανάγνωσης και του βήματος εμπρός και ψηλότερα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

nunies4 έγραψε:Αν δεν καταφερε να τον φερει στην προετοιμασια ουτε η νοσταλγια για την πατριδα, δεν ξερω σε τι αλλο μπορουμε να ελπιζουμε.... :D

:lol:
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Δεν θα έπρεπε να μας προβληματίζει λίγο το γεγονός ότι κάθε χρόνο τέτοια περίοδο γράφουμε ότι υπάρχει άπλετος χρόνος για να καλύψουμε τα σημαντικά κενά του ρόστερ (για τα οποία οι ίδιοι οι προπονητές μιλάνε και εκφράζουν δημοσίως τα αιτήματά τους) και κάθε χρόνο καταλήγουμε να ρωτάμε μέχρι τι ώρα δέχονται έγγραφα στην ΕΠΟ την τελευταία μέρα των μεταγραφών, χωρίς μάλιστα να έχουμε αποτέλεσμα; Δεν είναι και αυτή η επανάληψη κουραστική;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Dark Knight έγραψε:Δεν θα έπρεπε να μας προβληματίζει λίγο το γεγονός ότι κάθε χρόνο τέτοια περίοδο γράφουμε ότι υπάρχει άπλετος χρόνος για να καλύψουμε τα σημαντικά κενά του ρόστερ (για τα οποία οι ίδιοι οι προπονητές μιλάνε και εκφράζουν δημοσίως τα αιτήματά τους) και κάθε χρόνο καταλήγουμε να ρωτάμε μέχρι τι ώρα δέχονται έγγραφα στην ΕΠΟ την τελευταία μέρα των μεταγραφών, χωρίς μάλιστα να έχουμε αποτέλεσμα; Δεν είναι και αυτή η επανάληψη κουραστική;
Αυτός είναι και ο ΒΑΣΙΚΌΣ λόγος που οι περισσότεροι φοβόμαστε το τι θα ακολουθήσει.
Έχουμε ζήσει αμέτρητες μεταγραφικές περιόδους που στο παρά πέντε δεν είχαμε ολοκληρώσει το ρόστερ.
Βασικά μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά νομίζω πως σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους του Σαββίδη, περιμέναμε μη σου πω ως "και πέντε" για να γίνουν προσθήκες.
Τώρα αν αυτό αλλάξει φέτος, θα μιλάμε για μεγάλη επιτυχία. Πόσοι όμως ποντάρουν υπέρ αυτού και πόσοι υπέρ του "μια από τα ίδια";
george89

Δημοσίευση από george89 »

Dark Knight έγραψε:Δεν θα έπρεπε να μας προβληματίζει λίγο το γεγονός ότι κάθε χρόνο τέτοια περίοδο γράφουμε ότι υπάρχει άπλετος χρόνος για να καλύψουμε τα σημαντικά κενά του ρόστερ (για τα οποία οι ίδιοι οι προπονητές μιλάνε και εκφράζουν δημοσίως τα αιτήματά τους) και κάθε χρόνο καταλήγουμε να ρωτάμε μέχρι τι ώρα δέχονται έγγραφα στην ΕΠΟ την τελευταία μέρα των μεταγραφών, χωρίς μάλιστα να έχουμε αποτέλεσμα; Δεν είναι και αυτή η επανάληψη κουραστική;
Αν δεν πληρωνεις για να φερεις αυτα γίνονται
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

rainmaker έγραψε:
Gospi έγραψε:
rainmaker έγραψε:

AYTO

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ

Αυτό είναι το είδος των ποστ που συγκεκριμένα μέλη κάνετε και αντιδράμε και μετά παριστάνετε το θύμα ενός κυνηγιού μαγισσών που δεν αφήνει "Τις ελεύθερες απόψεις, που παρεκκλίνουν απ τη νόρμα, να εκφραστούν".

Έγραψες ένα, δυο, πεντακόσια ποστ με αρνητική ψυχολογία. Και πατάς πάνω σε δικές σου εμπνεύσεις, τις θεωρείς δεδομένες και εμβαθύνεις μετά σε ακόμα πιο αρνητικές αναλύσεις και προβλέψεις.

Σου είπε κανείς από τον ΠΑΟΚ οτι ΘΕΛΟΥΝ να διώξουν τον Αουγκούστο ή/και τον Κούρτις;
Και επιπλέον σου είπε κανείς από τον ΠΑΟΚ οτι αυτό ΘΕΛΟΥΝ να το κάνουν αποκλειστικά για οικονομικούς λόγους;

Αυτομάτως θεωρείς δεδομένο οτι ο ΠΑΟΚ οτιδήποτε διαρρέει είναι ψέμματα για να μας τυφλώσει.

Ποιος είναι πιθανότερο να θέλει να διαταράξει το υπάρχον ρόστερ; Ο ΠΑΟΚ γιατί αποφάσισε ξαφνικά οτι δεν του αρέσουν τα συμβόλαια, ή ο χ παίκτης που θέλει να βρει καλύτερα λεφτά αδιαφορώντας για την ομάδα;;
Εσυ κατσε να περιμενεις τον Ναρει ενα μηνα και ταυτοχρονα να ακους για πιθανη αποχωρηση Κουρτιτς ή Αουγκουστο.
Κατσε να τρως στη μαπα τον Τσολακ επειδη δεν τολμας να δωσεις τα λεφτα π χρειαζεται για να φερεις ενα πραγματικα καλο φορ.
Αυτα που γραφω εγω ειναι της φαντασιας μου και μαλιστα ειναι και μιζερα και αρνητικα. Ενω η πραγματικότητα ειναι αισιοδοξη και διαφορετικη
Ευτυχως ερχεται ο Μπισεσβαρ σε λιγο και ειμαστε καλυμμένοι και στα εξτρεμ.
Δεν ειναι οικονομικο το θεμα λοιπον που ο μονος στοχος ειναι εδω και ενα μηνα ο Ναρει, ουτε ο λογος που ο πληρως ανεπιθυμητος Τσολακ ειναι ακομη εδώ ενω σ δινουν 2 μυρια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το να κάνεις 70 ποστ την ώρα ανακυκλώνοντας τα ίδια και τα ίδια είναι το μίζερο. Το είπες μια δυο εκατό, αρκεί. Έγινε κατανοητή η άποψή σου.

Το να επικαλείσαι επιχειρήματα ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, απλώς επειδή είναι η δική σου οπτική, είναι η δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων.

Δεν σου είπε κανείς να μην έχεις αυτή την άποψη. Μην προσπαθείς όμως να την επιβάλλεις δια της ατέρμονης επαναλήψεως.

Τα προβλήματα του ρόστερ τα ξέρουμε όλοι.

Τη σημερινή ημερομηνία επίσης. ΔΕΝ είναι λοιπόν παράλογο να διατηρούμε την ελπίδα πως μέσα στον ΑΡΚΕΤΟ χρόνο που απομένει, θα δούμε ακόμα αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.

Όπως έγραψα και εγώ πριν μέρες αλλά και άλλοι φίλοι σήμερα και χθες, το μεταγραφικό παζάρι ουσιαστικά τώρα αρχίζει. Το να έχεις απολύτος έτοιμο και κλεισμένο ρόστερ στις 31/5 οχι μόνο δεν είναι εφικτό, αλλά είναι και ΚΑΚΟ. Γιατί σε οποιαδήποτε καραμπόλα, διαταράσσονται τα πάντα.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο Αουγκούστο όσο και ο Κούρτιτς δεν δέχθηκαν πιέσεις από τον ΠΑΟΚ για να φύγουν ή για να μειώσουν. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ συνέβη. Συνεπώς σταμάτα να κατηγορείς τον ΠΑΟΚ που κοιτάει να διαχειριστεί τα πράγματα όπως νομίζει αυτός συμφέρον και σωστό για την ομάδα.

Και εγώ θέλω ΚΑΙ φορ ΚΑΙ ΔΥΟ εξτρέμ ΚΑΙ σοβαρό στόπερ ΚΑΙ την απόλυτη ισορροπία στα χαφ. Και αν δεν επιτευχθούν τουλάχιστον τα 3/4 από αυτά, και εγώ απογοητευμένος θα είμαι ΣΤΙΣ 15/9. Οχι σήμερα όμως, γιατί σήμερα έχουμε 5/7 και η ομάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ.

Λίγη καλή προαίρεση και θετική ενέργεια ζητάμε, οχι για εμάς αλλά για τον ΠΑΟΚ.

Κοντεύει να γίνει άσχημο να υποστηρίζουμε τον ΠΑΟΚ γιατί ένα τεράστιο κομμάτι του κόσμου βλέπει μονίμως ιντριγκες, παραμύθια, ελλείψεις και απογοήτευση. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ

Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ
Rain βάλτε ένα όριο στα ποστ πχ 5 την ημέρα για κάθε θέμα να ηρεμήσουμε όλοι.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
george89

Δημοσίευση από george89 »

Καλη η αυτάρκεια και το ισα βαρκα και ισα πανιά σε ια επιχείρηση,αλλα επειδη το ποδόσφαιρο είναι θέαμα πρεπει και κατι να βλέπεις,αν ειναι να βλεπω τον ΠΑΟΚ μετα την Μαρσέιγ ουτε με 10€ διάρκειας αν το βαλεις δεν θα πουλήσεις.Για εμενα ειναι ξεφτηλα να ειναι σηριαλ 1.5 μηνα ο ναρει απ την β Γερμανίας ο οποιος δεν εχει προτασεις απο αλλου οπως φαινεται για να μην δωσεις100 -200κ παραπανω, φοβαμαι την στραβη στην ευρώπη οπως το παμε
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

αν δεν πουλήσεις διαρκειας μετά από τόσες χρονιες τίτλων, ευρωπαϊκή πορεία, τελικό κυπέλλου και δεύτερη θέση επειδή δεν ήρθε ο Νάρεη 5 Ιουλίου, αστο να πάει στο διάολο...
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Το να είσαι 15χρονο να γράφεις και να αντιδράς σαν 15χρονο είναι φυσιολογικό και αποδεκτό.

Το να είσαι ++ανταρης και να γράφεις σαν δεκαπεντάχρονος είναι πλέον θέμα ειδικού..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παντως στο ναραι και στον περεα βλέπω αρκετά κοινά στοιχεία.

παιχνίδι στα άκρα, μετρια τεχνική, καλή ταχύτητα, καλή κίνηση χωρίς τη μπάλα, διεμβολιστές... :roll:

μήπως είναι περιπτώσεις αλληλένδετες; δηλαδή της ίδιας λίστας;; :roll:
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία φίλων που ελάχιστα τοποθετούνται ή και σπανίως.
Μάλιστα πολλοί κρατάνε αποστάσεις διακρίνοντας ή αναγνωρίζοντας την κουραστική και επαναλαμβανόμενη εικόνα του φόρουμ αρκετές φορές.
Ωστόσο το φόρουμ είναι ένας μικρός καφενες, όπως εγώ το γράφω συχνά. Έρχομαι να κάνω την παρέα μου και γνωρίζω ποιούς θα συναντήσω και που θα κάτσω. Δεν θα δεχτώ να έρθει κανείς να μου πει, φίλε σε μέτρησα, είπες πολλά, τώρα μοκοτο.
Προτιμώ να μου πει κάποιος δεν είσαι αρεστός στην παρέα παρά να μου βάλει μέτρο στον λόγο.

Απλά πράγματα. Διαλέγουμε τραπέζι. Με ποιους θα κάτσουμε. Κάποιοι φίλοι επιλέγουν πίσω τραπέζια και γωνιές.
Εμείς οι πολυλογαδες κοντά στην πίστα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Και οι δυο προσεγγίσεις θεωρητικά σωστές είναι.

ΌΝΤΩΣ, ειδικά υπό το πρίσμα της μοντέρνας ποδοσφαιρικής αγοράς, αν δεν πληρώσεις, δεν φέρνεις. Εδώ που τα λέμε, ακόμα και τα χρόνια που πληρώσαμε, δεν είναι ακριβώς οτι "φέραμε". Υπό την έννοια οτι οι περισσότεροι παίκτες που ήρθαν ήταν μετριοι για τα λεφτά που πήραν.

Από την άλλη όμως, όταν ο χ μεγαλομέτοχος ή Τ.Δ. λέει "θέλω ισορροπία, υγεία και σωστή προσέγγιση" τότε καλά κάνει και δεν πληρώνει γαμησιάτικα.

Πιστεύω ότι άμα ήμουν εγώ μεγιστάνας, ειλικρινά δεν θα καταστάλαζα ποτέ ποιο είναι το σωστό. Τη μια μέρα θα έδινα δις, την άλλη θα έλεγα "ρε δε γαμιέστε μανατζαρεοι"

Οπότε δεν κατακρίνω τον Σαββίδη, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει βάλει 7+ εκατομμύρια απ το Γενάρη μέχρι σήμερα, αποκλειστικά για μεταγραφές. Και προφανώς θα βάλει κι άλλα. Οπότε τι να κατακρίνω;

Η μεταγραφική δυσλειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι παροιμιώδης από το 2012 εως σήμερα, είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο αυτό. Απλά δεν βγαίνει άκρη γιατί ποτέ δεν εξηγείται σωστά ποιο είναι το εμπόδιο και κυρίως, όσο απλό κι αν φαίνεται, ποτέ δεν λύνεται το θέμα. Είμαστε αναγκασμένοι να ζήσουμε με αυτό.

Όμως δεν οφείλεται ούτε σε "ξαφνικές" στροφές οικονομικής πολιτικής, ούτε σε "παρατημένη ομάδα" ούτε σε "έλλειψη χώρου". ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, αφού τα ίδια έγιναν και σε εποχές παχέων αγελάδων, τα ίδια και σε εποχές φουλ ενασχόλησης όλης της οικογένειας Σαββίδη, τα ίδια και όταν το ρόστερ ήταν άδειο. Το να σπεκουλάρω εγώ σε τι οφείλεται, δεν προσφέρει τίποτα γιατί δεν μπορώ να φέρω αποδείξεις.

ΌΝΤΩΣ, είναι χαζό κάθε φορά να λέμε "έχουμε άπλετο χρόνο" και μετά να τρώμε τα νύχια μας. ΝΑΙ.

Παραμένει όμως αλήθεια. Είναι αρχές Ιουλίου.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Καλή η παρέα και το καφενείο, αλλα να περνάμε όλοι καλά ε ? όχι μονο για την πάρτη μας. Λίγο μεtρo και σεβασμός από όλους ζητήθηκε από ότι βλέπω. Κανένας περιορισμός.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Κάντε μια ομαδική στο μεσεντζερ τότε.
Αυτό είναι θέμα των διαχειριστών του φόρουμ.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”