Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από gika »

Τις τελευταίες 6 μεταγραφικές θα έλεγε κανεις.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μιλαω για τις καλοκαιρινες.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Gospi έγραψε:Σιγα ρε συ μη ζητησω και την αδεια σου για το τι θα γραψω.
Την αποψη μου λεω και τις τελευταιες 3 μεταγραφικες στο τελος εγω επιβεβαιωνομαι οχι εσυ.
Δεν σου αρεσει, πας παρακάτω.
Κουλαρε και ηρεμησε.
Αυτα

Προφανώς δεν θα ζητήσεις την άδεια κανενός, αλλά σκέψου τι θα γινόταν αν όλοι μας βομβαρδίζαμε το forum με την ίδια συχνότητα που το κάνεις εσύ και μάλιστα γράφοντας κατά 99% τα ίδια πράγματα.
Θα έβγαινε άκρη; Αν όλοι μας γίνουμε λίγο πιο επιλεκτικοί σε αυτά που θέλουμε να γράψουμε, θα αναπνεύσει ο σχολιασμός και θα γίνει πιο εύκολη η συνομιλία μεταξύ μας.
Φιλικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο,τι ηταν να πω το ειπα. Ξανα τωρα οταν γινουν οι επομενες προσθηκες

Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Gospi έγραψε:"...Μειώνονται οι πιθανότητες να βρεθεί στην Ολλανδία ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και όλα δείχνουν πως θα ενσωματωθεί στην Θεσσαλονίκη, μόλις κλείσουν και τυπικά οι εκκρεμότητες της ανανέωσής του.

Προ ημερών, ΠΑΟΚ και Μπίσεσβαρ συμφώνησαν για ανανέωση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο, απομένουν εκκρεμότητες που δεν έχουν διευθετηθεί ακόμη... Όλα δείχνουν πως ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις, μόλις ανακοινωθεί και επίσημα, στην Θεσσαλονίκη.

Ο Σουριναμέζος είχε ούτως ή άλλως περαιτέρω άδεια λόγω των υποχρεώσεων του στην Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ σε συνδυασμό με την ταλαιπωρία που υπέστη, αναμενόταν να ενσωματωθεί τελευταίος στην προετοιμασία.

Εν τέλει όλα δείχνουν πως θα συμβεί απευθείας στην Ελλάδα δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του και ετοιμάζεται για το τρίτο φιλικό προετοιμασίας..."

Φιλακια

Αν δεν κάνω λάθος και πέρσυ είχε χάσει την προετοιμασία? Αν κάνω λάθος συγγνώμη.

Μπίσε σε ζηλεύω ρε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

GOSPI :

Της αερολογίας το ανάγνωσμα.

ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΔΕΙΑ;

Πες μου ρητά σε ποιο.

Δεύτερον, τη μια κάνεις οτι δεν είδες σε τι αναφέρθηκα. Τη δεύτερη, απαντάς σε κάτι εντελώς άσχετο. Την τρίτη, ανακοινώνεις οτι θα γράφεις οτι θέλεις, αποφεύγωντας και τις τρεις φορές να απαντήσεις σε αυτό που σου είπα:

Ποιος σου είπε εσένα οτι Ο ΠΑΟΚ πιέζει Κούρτιτς ή / και Αουγκούστο να φύγουν για να κόψει λεφτά;;

Απάντηση: ΚΑΝΕΙΣ. Απλά συνεχίζεις το ίδιο στυλάκι που έχετε ΛΙΓΑ συγκεκριμένα μέλη να ρίχνετε ένα μίγμα χολής/ψεμμάτων/θεωριών συνωμοσίας απλά επειδή δεν μπορείτε να αρκεστείτε στη ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ απλή κριτική. Με την οποία ΟΛΟΙ θα συμφωνούσαμε. ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ;

Εδώ μέσα είσαι μέλος ενός φόρουμ δεν είσαι αφεντικό. Αμα μια ολόκληρη ομάδα διαχειριστών σας λέμε οτι μας έχετε πρήξει και έχετε πηδήξει το φόρουμ με τη μιζέρια σας, ΚΑΠΟΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.

Μη το συνεχίζεις γιατί αρκετά κάναμε τους μ@λ@κες δυο μήνες τώρα με το καθημερινό παραλήρημά σας.

Δεν είναι φεισμπουκ εδώ μέσα να μπαίνει ο καθένας να βγάζει χολή μέρα νύχτα. Εδώ μέσα είμαστε ΥΠΕΡ του ΚΑΛΟΥ του ΠΑΟΚ. ΛΕΛΟΓΙΣΜΕΝΑ και με καλή προαίρεση τα λέμε ΟΛΑ. Αμα δε μπορείτε να το χωνέψετε είναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ πρόβλημα.

ΑΔΕΙΑ για το τι θα γράψεις ούτε θα μου ζητήσεις ούτε μου επιτρέπω να σου δώσω.

Όταν ζητάμε ΜΕΤΡΟ, απλά λίγο ΜΕΤΡΟ, αναμένουμε να το σεβαστείτε αμεσα και χωρίς ψευτο-επαναστατιλίκια της κακιάς ώρας.

Μπίρι μπίρι μέρα νύχτα

Ξεκίνησα την κουβέντα μου λέγοντας σου οτι "ορίστε, αυτού του τύπου τα ποστ είναι που σας λέμε να μην κάνετε" (γιατί ξεκάθαρα είτε στηρίζονται σε ψέμματα είτε είναι ψέμματα από μόνα τους) και τρια ποστ μετά η στάση σου είναι "σιγά μη σε ρωτήσω τι θα γράφω".

Όντως, ούτε εγώ θα πω τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:GOSPI :

Της αερολογίας το ανάγνωσμα.

ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΔΕΙΑ;

Πες μου ρητά σε ποιο.

Δεύτερον, τη μια κάνεις οτι δεν είδες σε τι αναφέρθηκα. Τη δεύτερη, απαντάς σε κάτι εντελώς άσχετο. Την τρίτη, ανακοινώνεις οτι θα γράφεις οτι θέλεις, αποφεύγωντας και τις τρεις φορές να απαντήσεις σε αυτό που σου είπα:

Ποιος σου είπε εσένα οτι Ο ΠΑΟΚ πιέζει Κούρτιτς ή / και Αουγκούστο να φύγουν για να κόψει λεφτά;;

Απάντηση: ΚΑΝΕΙΣ. Απλά συνεχίζεις το ίδιο στυλάκι που έχετε ΛΙΓΑ συγκεκριμένα μέλη να ρίχνετε ένα μίγμα χολής/ψεμμάτων/θεωριών συνωμοσίας απλά επειδή δεν μπορείτε να αρκεστείτε στη ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ απλή κριτική. Με την οποία ΟΛΟΙ θα συμφωνούσαμε. ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ;

Εδώ μέσα είσαι μέλος ενός φόρουμ δεν είσαι αφεντικό. Αμα μια ολόκληρη ομάδα διαχειριστών σας λέμε οτι μας έχετε πρήξει και έχετε πηδήξει το φόρουμ με τη μιζέρια σας, ΚΑΠΟΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.

Μη το συνεχίζεις γιατί αρκετά κάναμε τους μ@λ@κες δυο μήνες τώρα με το καθημερινό παραλήρημά σας.

Δεν είναι φεισμπουκ εδώ μέσα να μπαίνει ο καθένας να βγάζει χολή μέρα νύχτα. Εδώ μέσα είμαστε ΥΠΕΡ του ΚΑΛΟΥ του ΠΑΟΚ. ΛΕΛΟΓΙΣΜΕΝΑ και με καλή προαίρεση τα λέμε ΟΛΑ. Αμα δε μπορείτε να το χωνέψετε είναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ πρόβλημα.

ΑΔΕΙΑ για το τι θα γράψεις ούτε θα μου ζητήσεις ούτε μου επιτρέπω να σου δώσω.

Όταν ζητάμε ΜΕΤΡΟ, απλά λίγο ΜΕΤΡΟ, αναμένουμε να το σεβαστείτε αμεσα και χωρίς ψευτο-επαναστατιλίκια της κακιάς ώρας.

Μπίρι μπίρι μέρα νύχτα
Σιγα μην καθομαι να ασχολουμαι με τα κατεβατα σου.
Δεν με νοιαζει καν σε τι δεν σ απαντησα.
Δεν με νοιαζει καν αν με κατηγοριοποιεις και σε ποια κατηγορια.
Εισαι πολυ επιθετικος επειδη εισαι μοντ.
Εγω δεν ειμαι αφεντικο αλλα εσυ μαλλον νιωθεις.
Ριξε μου κανα μπαν να νιωσεις μαγκας.
Εξαλλου εκει το πας.
Υφος εριστικοτητα και ενταση.
Σου ειπα. Αν δεν σ αρεσουν αυτα που γραφω μην ασχολεισαι.
Και για να απαντησω στο τελευταιο. Δεν με νοιαζει αν ο Κουρτιτς και ο Αουγκουστο πιεζουν τον ΠΑΟΚ. Οπως δεν εκβιαζεται στην πωληση Τσολακ και διαρρεει οτι δεν πωλειται, ετσι να μην εκβιαστουν κι απο Αουγκούστο και Κουρτιτς. Στη τελικη αν δεν μπορουν να τους στειλουν και να φερουν παιχταραδες. Ολα ειναι απλα. Εμεις τα κανουμε δυσκολα γιατι εχουμε συγκεκριμενα δεδομενα.
Περσι φεραμε τον Λουτσεσκου και πςριμεναμε να βγει θαυματοποιος. Φετος φεραμε και τον Μποτο και περιμενουμε κι αυτος να βγει θαυματοποιος. Ε κατι κανουμε λαθος σαν οργανισμος.
Αυτα.
Σιγα μην καθησω να κρατησω αρχειο συνομιλιας και να απανταω σε ολα.

ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Προς Διαχειστες:
Μήπως να προσκαλέσετε στην ομάδα σας και κάποιον ψυχολόγο??
Μπορεί και να βοηθήσει.
Μια απλή ιδέα στη συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Η ομάδα πέρσι βγήκε 2η, έπαιξε Απρίλιο Ευρώπη και έφτασε τελικό κυπέλλου αποκλείοντας αεκ και γάβρο.
Τι σκατά κάνουμε λάθος σαν οργανισμός και το γράφετε και το ξαναγράφετε? Τι παραπάνω θα έπρεπε να είχαμε πετύχει?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αν μου επιυτρέπεται, βροχοποιέ, μάταιος κόπος η αντιπαράθεση. Άστο, δε θα γίνεις σοφότερος σε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Για Περεα να αναφέρω ότι έχουν σκάσει προτάσεις στα Γιάννενα αλλά δεν ικανοποίησαν τον Χριστοβασιλη

Ευελπιστεί να τον πουλήσει σε τιμή ρεκόρ πάνω από 2εκ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σχετικα με Μπισεσβαρ ξεχνατε κατι σημαντικο.Περσι ειχε συμβολαιο με την ομαδα,γυρισε απο δανεισμο και μπηκε σε ομαδα που εκεινη τη στιγμη δεν ειχε λυσεις αριστερα.Φετος ανανεωνει συμβολαιο.Αν οταν ανανεωνεις δεν καιγεσαι ρε φιλε να βρεθεις με την ομαδα ,να οριστικοποιησεις συμφωνια και να μπεις στις προπονησεις,δειχνει πως σκεφτεσαι πλεον το ποδοσφαιρο.Εμεις δεν ξερω τι περιμενουμε...
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Συμφωνώ αλλά μέτρο στην υπόθεση Μπισεσβαρ δεν υπάρχει. Εξελίχθηκε κάτι σαν το μετρό στην πόλη. Όλο έρχεται αλλά είναι στον δρόμο....
Κι επιλέχθηκε γι'αυτό τον λόγο. Δηλαδή να βοηθήσει με την εμπειρία του σε κάποια ματς.
Στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά θα είναι απών και στα επόμενα αλλα δύο ανέτοιμος.
Φυσικά δεν επιλέχθηκε για την επιδραστηκοτητα του στο περιβάλλον και στα αποδυτήρια. Τουλάχιστον αυτό δεν το έχουμε διακρίνει.
Κάποιοι θα πουν ότι η χρονιά δεν τελειώνει σε αυτά τα 4 ματς. Σωστά θα πω.
Υπάρχουν φυσικά κι άλλα πολλά που έχουν ειπωθεί και θα γραφτούν για την περίπτωση του.
Εύχομαι να είναι εποικοδομητική η νέα συνεργασία και να μην επιφέρει κλυδωνισμούς.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κατό τα κατο δίκιο ο rain. Σοβαρα μιλάω. Είπε κάτι συγκεκριμένο κι ο γκοσπι έγραψε 1000 λεξεις απαντώντας αλλά αντί άλλων. Η λουπα, φτιάχνω ένα αρνητικό σενάριο στο κεφάλι μου , το δέχομαι ως δεδομένο και με βάση αυτό φτιάχνω κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα, έχει τελειοποιηθει τόσες φορές που έχει τρέξει.

Κατο τα κατο δίκιο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αν δεν καταφερε να τον φερει στην προετοιμασια ουτε η νοσταλγια για την πατριδα, δεν ξερω σε τι αλλο μπορουμε να ελπιζουμε.... :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”