Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από dragon »

Για ιονιτα τι φάση;;; ποσα χαφ πια;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αληθεια γιατι δεν παμε σε παιχτη προτζεκτ (20-23) ως μπακ απ του Ζιφκο και κυνηγαμε εναν 28χρονο?

Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Gospi έγραψε:?

https://www.paokmania.gr/stiles/mme/207 ... taloys-vid
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Gospi έγραψε:Αληθεια γιατι δεν παμε σε παιχτη προτζεκτ (20-23) ως μπακ απ του Ζιφκο και κυνηγαμε εναν 28χρονο?

Γιατι εχεις ηδη τετοιον (Ντελια).
Τον Ναρει τον εχουν ξεχωρισει και επιμενουν γιατι εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τα εξτρεμ που ηδη εχουμε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μα ο Ντελιας ειναι δεκαρι.

Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

dragon έγραψε:

αντί-Kουρτιτς ίσως?
και είναι Ιονιτσα, όπως Μιτριτσα :geek:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

dragon έγραψε:

Δεν δινω ουτε 5% να ισχυει

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:Παντως αν οντως χρειαζομαστε χωρο στο ροστερ και στο μπατζετ, ας βρουν τροπο να ξεφορτωθουν τα λαθη που μας φορτωσαν οι "ειδημονες" του παρελθοντος, και οχι να ψαχνονται να απαλλαγουν απο Αουγκουστο και Κουρτιτς.
Δεν μπορεις να εχεις στο ροστερ τον Μουργκ τον Ζαμπα και τον Τειλορ με συνολικο συμβολαιο 1.5 μυρια και να σκεφτεσαι να δωσεις Κουρτιτς ή Αουγκουστο για να εξοικονομησεις χρηματα.

Θεωρώ ότι είναι δεδομένο αυτό ρε gospi.

Για αυτό και δεν πάτησε κάνεις τους στην προετοιμασία

Αλλά δε θα τους χαρίσεις κιόλας.
Θα πρεπει να φέρουν κάποια πρόταση.

Άλλο το να απαλλαχθω σκοτώνοντας έναν παίκτη, κι άλλο να μου σκάσει μια ομάδα 5 εκ πχ για τον Αουγκούστο.

θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ αναγνωρίζει την προσφορά των Αουγκούστο ΚΟΥΡΤΙΤΣ κι όσων παικτών ξεχωρίζουν.

Τα ίδια ακούγαμε για Ινγκι και ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ. Φεύγουν, δε βάζουμε το χέρια στην τσέπη κτλ κτλ.

Κι όμως πήραν αυτό που ήθελαν κι ανανέωσαν

Αν ο ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ ζητάει 1,5 μυριο,λέω ένα ποσό, μπορεί και να προτιμήσω τα 5εκ αγορά.

Δε θεωρώ ότι θα τσιγκουνευτουμε αλλά δε θα πιαστουμε και μαλακες όπως σε άλλες υποθέσεις του παρελθόντος.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
paliotomaros

Δημοσίευση από paliotomaros »

Όταν λέει δημόσια ο μεγαλομέτοχος οτι ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι αυτάρκης σημαίνει έσοδα-εξοδα= μηδέν. Τί τζόλης ,γιαννουλης ,λημνιος γράφετε? Όταν εχεις 40εκ € ανοιγμα χωρίς έσοδα της προκοπής απο ευρώπη πως θα γίνει? Τα εγκλήματα βερνμπλουμ,αζεβεδο,μπερμπατοφ,χατσεριδη κλπ ΤΕΛΟΣ!! Το ίδιο και στα συμβόλαια. Όταν λεει ταβάνι τα 600χιλ γιατι ζητατε να δώσουμε πάλι 1,2- 1,5 εκ για το συμβόλαιο καποιου? Επειδη το δωσαμε στο χατσεριδη? Η χρονιά είναι μεταβατική , θα δημιουργηθεί κορμός με νέους , θα δουλέψει ο λουτσε ωστε του χρόνου να κάνουμε πρωταθλητισμό. Πάρε λεει 2 εξτρεμ, 1 δεκαρι , 1 στοπερ , 1 ταχυναμικό χαφ . Ο νταντας,ο κουαλιάτα, ο σοαρες, ο τσιγγαρας, ο κουλιερακης, ο κωνσταντελιας ποτε θα παίξουν? Με τα ανέκδοτα ουάρντα,ουαγκε και κουλούρη δεν γέλασε σχεδόν κανένας. Υπομονή και στήριξη στο πλάνο μποτο (όπως στηρίξαμε το αντίστοιχο του μιχελ)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Gospi έγραψε:Παντως αν οντως χρειαζομαστε χωρο στο ροστερ και στο μπατζετ, ας βρουν τροπο να ξεφορτωθουν τα λαθη που μας φορτωσαν οι "ειδημονες" του παρελθοντος, και οχι να ψαχνονται να απαλλαγουν απο Αουγκουστο και Κουρτιτς.
Δεν μπορεις να εχεις στο ροστερ τον Μουργκ τον Ζαμπα και τον Τειλορ με συνολικο συμβολαιο 1.5 μυρια και να σκεφτεσαι να δωσεις Κουρτιτς ή Αουγκουστο για να εξοικονομησεις χρηματα.

AYTO

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ

Αυτό είναι το είδος των ποστ που συγκεκριμένα μέλη κάνετε και αντιδράμε και μετά παριστάνετε το θύμα ενός κυνηγιού μαγισσών που δεν αφήνει "Τις ελεύθερες απόψεις, που παρεκκλίνουν απ τη νόρμα, να εκφραστούν".

Έγραψες ένα, δυο, πεντακόσια ποστ με αρνητική ψυχολογία. Και πατάς πάνω σε δικές σου εμπνεύσεις, τις θεωρείς δεδομένες και εμβαθύνεις μετά σε ακόμα πιο αρνητικές αναλύσεις και προβλέψεις.

Σου είπε κανείς από τον ΠΑΟΚ οτι ΘΕΛΟΥΝ να διώξουν τον Αουγκούστο ή/και τον Κούρτις;
Και επιπλέον σου είπε κανείς από τον ΠΑΟΚ οτι αυτό ΘΕΛΟΥΝ να το κάνουν αποκλειστικά για οικονομικούς λόγους;

Αυτομάτως θεωρείς δεδομένο οτι ο ΠΑΟΚ οτιδήποτε διαρρέει είναι ψέμματα για να μας τυφλώσει.

Ποιος είναι πιθανότερο να θέλει να διαταράξει το υπάρχον ρόστερ; Ο ΠΑΟΚ γιατί αποφάσισε ξαφνικά οτι δεν του αρέσουν τα συμβόλαια, ή ο χ παίκτης που θέλει να βρει καλύτερα λεφτά αδιαφορώντας για την ομάδα;;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:

Θεωρώ ότι είναι δεδομένο αυτό ρε gospi.

Για αυτό και δεν πάτησε κάνεις τους στην προετοιμασία

Αλλά δε θα τους χαρίσεις κιόλας.
Θα πρεπει να φέρουν κάποια πρόταση.

Άλλο το να απαλλαχθω σκοτώνοντας έναν παίκτη, κι άλλο να μου σκάσει μια ομάδα 5 εκ πχ για τον Αουγκούστο.

θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ αναγνωρίζει την προσφορά των Αουγκούστο ΚΟΥΡΤΙΤΣ κι όσων παικτών ξεχωρίζουν.

Τα ίδια ακούγαμε για Ινγκι και ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ. Φεύγουν, δε βάζουμε το χέρια στην τσέπη κτλ κτλ.

Κι όμως πήραν αυτό που ήθελαν κι ανανέωσαν

Αν ο ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ ζητάει 1,5 μυριο,λέω ένα ποσό, μπορεί και να προτιμήσω τα 5εκ αγορά.

Δε θεωρώ ότι θα τσιγκουνευτουμε αλλά δε θα πιαστουμε και μαλακες όπως σε άλλες υποθέσεις του παρελθόντος.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θεμα ειναι πως στο τελος μπορει να δωσουμε τον Αουγκουστο με τα 5 μυρια επειδη ζηταει 1.5 και να μας μεινουν κι αμανατι οι Ζαμπα Μουργκ Τειλορ γιατι δεν νομιζω πως θα βρεθει ψυχη ζωσα να δωσει δεκαρα τσακιστη για τους τουριστες αυτους.
Κατα τα λοιπα οταν εχεις Μποτο εχεις και την εγγυηση πως αν δοθει το μυριο και το 1.2 σε συμβολαιο, δεν θα ειναι σε αζεβεδους και Βερμπλουμ.
Ή τον εμπιστευεσαι τον Μποτο ή οχι
Δεν γινεται να ειναι καλος για τα χαμηλα συμβολαια, και επιφοβος στα μεγαλα.
Και ξανατονιζω, φετος κρινεται τσου λου. Λεφτα δλδ. Καλα λεφτα

Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

astral έγραψε:Καλά όλοι θέλουμε να κλέισουν οι μεταγραφές σύντομα και πρώτοι από όλους αυτοί που τις τρέχουν. Αλλά δε βλέπω κάτι αστειο ... Είναι 5 Ιουλίου και όλοι έχουν αέρα να βγάλουν το κάτι παραπάνω και το προσπαθούν. Συμβαίνει σε όλο τον κόσμο...
Κοιταξε, δεν θα προσυπογραψω εκφρασεις όπως "αστειο", αλλα νομιζω μπορουμε ολοι να παραδεχθουμε οτι το να κατεβαινουμε σε σειρα νοκ αουτ ευρωπαικων αγωνων με ενα φορ προερχομενο απο σοβαρο τραυματισμο και ενα φορ παντελως αδιαφορο, χωρις καν τριτη επιλογη διαθεσιμη, ειναι καπως ανησυχητικο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:

AYTO

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ

Αυτό είναι το είδος των ποστ που συγκεκριμένα μέλη κάνετε και αντιδράμε και μετά παριστάνετε το θύμα ενός κυνηγιού μαγισσών που δεν αφήνει "Τις ελεύθερες απόψεις, που παρεκκλίνουν απ τη νόρμα, να εκφραστούν".

Έγραψες ένα, δυο, πεντακόσια ποστ με αρνητική ψυχολογία. Και πατάς πάνω σε δικές σου εμπνεύσεις, τις θεωρείς δεδομένες και εμβαθύνεις μετά σε ακόμα πιο αρνητικές αναλύσεις και προβλέψεις.

Σου είπε κανείς από τον ΠΑΟΚ οτι ΘΕΛΟΥΝ να διώξουν τον Αουγκούστο ή/και τον Κούρτις;
Και επιπλέον σου είπε κανείς από τον ΠΑΟΚ οτι αυτό ΘΕΛΟΥΝ να το κάνουν αποκλειστικά για οικονομικούς λόγους;

Αυτομάτως θεωρείς δεδομένο οτι ο ΠΑΟΚ οτιδήποτε διαρρέει είναι ψέμματα για να μας τυφλώσει.

Ποιος είναι πιθανότερο να θέλει να διαταράξει το υπάρχον ρόστερ; Ο ΠΑΟΚ γιατί αποφάσισε ξαφνικά οτι δεν του αρέσουν τα συμβόλαια, ή ο χ παίκτης που θέλει να βρει καλύτερα λεφτά αδιαφορώντας για την ομάδα;;
Εσυ κατσε να περιμενεις τον Ναρει ενα μηνα και ταυτοχρονα να ακους για πιθανη αποχωρηση Κουρτιτς ή Αουγκουστο.
Κατσε να τρως στη μαπα τον Τσολακ επειδη δεν τολμας να δωσεις τα λεφτα π χρειαζεται για να φερεις ενα πραγματικα καλο φορ.
Αυτα που γραφω εγω ειναι της φαντασιας μου και μαλιστα ειναι και μιζερα και αρνητικα. Ενω η πραγματικότητα ειναι αισιοδοξη και διαφορετικη
Ευτυχως ερχεται ο Μπισεσβαρ σε λιγο και ειμαστε καλυμμένοι και στα εξτρεμ.
Δεν ειναι οικονομικο το θεμα λοιπον που ο μονος στοχος ειναι εδω και ενα μηνα ο Ναρει, ουτε ο λογος που ο πληρως ανεπιθυμητος Τσολακ ειναι ακομη εδώ ενω σ δινουν 2 μυρια.

Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Αυτός ο μολδαβος είναι δύο σε ένα με συμβόλαιο 400.
Αν δεν ξέρεις τον ίδιο και την θέση του, λες είναι σέντερ φορ, καλός κεφαλοσφαιριστης. Άρα βρήκαμε φορ.
Είναι μεσαίος. Φεύγει ο Κουρτιτς του 1.200 κι έρχεται αυτός. Ίδιο σκαρί.....

Μαλακίες γράφω πρωί πρωί
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”