Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mbison

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από mbison »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Για την ακρίβεια έγραψε ότι θα έρθει το εξτρέμ. Μάλλον τον Νάρει εννοούσε.
Tον Μπίσε μαλλον εννοούσε
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Βρε ποιον Ναρει εννοουσε ο Πορκυ;;
Αυριο θα ανεμίσει η αφανα της καρδιάς μας στην γενέτειρα Ολλανδία
Έρχεται ο Μίστερ 60+ ματς...
Θα σέβεστε!!!!!!
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Όχι ακόμα, μη βιάζεστε, ο αφάνας θα έρθει μόλις τελειώσει η προετοιμασία και θα λιώσει τους Βούλγαρους.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Εδώ που τα λέμε μακάρι να βρει ομάδα και ο ισλανδός δεν ξέρει να βγάζει την μπάλα σωστά από την άμυνα.
Εξάλλου έχω κουλιερακη και κάργα...ο ισλανδός είναι περιττός
Λες και εμείς (οι οπαδοι) θα τον διωξουμε, αν φυγει, τον Κουρτιτς...
Εκτος βεβαια αν ειναι μομφη για αυτους π παιρνουν τις αποφασεις, το ποστ σου

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Περί....Περεα.
Εξτρεμοφορ που να παίζει και στις 3 θέσεις τις επιθέσεις σίγουρα είναι.
Αν μπορεί να θεωρηθεί σαν αντί-Τσολακ σε σχέση με το τι μπορεί να προσφέρει το πιθανότερο είναι περισσότερα από τον Τσολακ
Αν είναι ο φορ που μαζί με Ολιβέιρα σου εξασφαλίζουν 20+ γκολ μέσα στην σεζόν; Εκεί αρχίζει και δυσκολεύει το πράγμα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αν βάλεις ο Όλιβειρα 18 γκολ γίνεται αυτό που λες
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Το καλό με τον Κολομβιανό είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα με το βασικό σου φορ, ως εξτρέμ. Αν δεν είσαι σίγουρος για τους δύο αυτούς (περισσότερο για τραυματισμούς Ολιβέιρα), πάρε πακέτο Περέα και Βαν Βερτ και είσαι κομπλέ.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Περρεα-Τσολακ???
Μακραν ο πρωτος...Παιζει και εξτρεμ,ειναι μολις 22,προερχεται απο τρομερη χρονια 16 γκολ-6 ασιστ,ειναι καλος αθλητης,ειναι γρηγορος και στον ΠΑΟΚ θα εξελιχθει περισσοτερο...
Ο Τσολακ οτι ηταν να δωσει στον ΠΑΟΚ το εδωσε ενταξει δεν ταιριαξε με την ομαδα καλυτερα να πωληθει...
renegade

Gospi έγραψε:
renegade έγραψε:Εδώ που τα λέμε μακάρι να βρει ομάδα και ο ισλανδός δεν ξέρει να βγάζει την μπάλα σωστά από την άμυνα.
Εξάλλου έχω κουλιερακη και κάργα...ο ισλανδός είναι περιττός
Λες και εμείς (οι οπαδοι) θα τον διωξουμε, αν φυγει, τον Κουρτιτς...
Εκτος βεβαια αν ειναι μομφη για αυτους π παιρνουν τις αποφασεις, το ποστ σου

Βασικά πάει και στις δύο πλευρές πόσο αναλογεί στην καθεμία.
Και άντε να δεχτώ ότι ένα στέλεχος της ΠΑΕ έχει κάποιους περιορισμούς ( οικονομικούς κτλ) και ίσως αναγκαστεί να πάρει μία τέτοια απόφαση.
Από την άλλη όμως είναι εντελώς ενοχλητικό και προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου όταν βλέπω τους οπαδούς να διώχνουν ελαφρά την καρδιά τους στυλοβάτες της ομάδας.
Δεν βρίσκω καμία λογική σε αυτό.
Ούτε φυσικά βρίσκω λογική στις υπεραπλουστεύσεις του τύπου " θα διώξω τον κουρτιτς και με τα ίδια λεφτά θα φέρω ένα δεκάρι που θα μαμαει".
Αμάν χάνουμε τα τελευταία χρόνια να μας βγει μεταγραφή... αλλά ξέχασα γισ μια μεγάλη εφημερίδα των οπαδών της ομάδας μας ο κουρτιτς είναι μια μετριαντζα που αν εξαιρέσεις τα πέναλτι δεν έκανε τίποτα άλλο
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ θα έπαιρνα Περεα και ένα φορ του κουτιού

Ο μπαλντε δεν νομίζω ότι καλύπτει ούτε τόσο ωραία τα άκρα, ούτε κάτι ιδιαίτερο στο κουτί.

Αλλά προφανώς όλα αυτά εύκολες αερολογιες είναι
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο Κουρτιτς εκανε μεγαλη λακαμια με την αντιδραση του προς τους οπαδους, οποτε σε συνδυασμο με την κακη αποδοση του το τελευταίο τριμηνο, οσο να ναι ειναι λογικο να εχει μπει σε μαυρη λιστα για μεριδα των οπαδων. Εξαλλου οι οπαδοι δεν ειναι τεχνοκρατες του ποδοσφαιρου για να βλεπουν την γενικη εικονα. Λειτουργουν καθαρα συναισθηματικα. Γ αυτο ειναι οπαδοι.
Ουτε εμενα μ γεμιζει ιδιαιτερα το ματι ο Κουρτιτς. Και το λεω σε συναρτηση με την ηλικια και την αμοιβη του. Αν ηταν 30αρης και επαιρνε 600.000 θα ελεγα οτι ειναι μια χαρα παιχτης.
Το θεμα μας ομως εν προκειμένω δεν ειναι τι πιστευω εγω, ο αποδεδειγμενα αμπαλος,αλλα τι σκέφτεται ο Μποτο με τον Λουτσεσκου. Δειχνουν εγκλωβισμενοι οικονομικα αλλα και σε επιπεδο κενων θεσεων.Κατι υπολογισαν μαλλον λαθος και βρεθηκαν με περισσοτερους παιχτες απ οσους χρειαζονται, ενω ακομη υπαρχουν κενα στο ροστερ. Επισης δειχνουν να εχουν και περιορισμενους πλεον οικονομικούς πορους. Άρα στο πλαισιο αυτο προφανως και ψαχνουν λυσεις. Στα χαφ μαλλον δεν χωρανε 2 συμβολαια του 1.2... Αρα ή θα το δωσουν στον Αουγκουστο και θα δωσουν τον Κουρτιτς ή θα κρατησουν τον Κουρτιτς και θα πουλησουν τον Αουγκουστο.
Αν θες την αποψη μου, το καλυτερο θα ηταν να πεισουν τον Ιβαν οτι αξιζει η υπερβαση και να κρατησουν και τους δυο αλλα και να φερουν και ενα δυνατο δεκαρι ή αριστερο εξτρεμ. Δεν το βλεπω να συμβαινει ομως...

makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αν θα φύγει ο Κούρτιτς και ο κάθε Κούρτιτς δεν είναι ούτε γιατί απαξιώνεται ούτε γιατί είναι κακός παίκτης ούτε γιατί τον διώχνουν οι οπαδοί. Θα φύγει γιατί εξυπηρετεί το πλάνο Μπότο - Λουτσέσκου. Σκέψεις αναλύουμε και συζητάμε εδώ.. Και είναι προφανές ότι εκτός Νάρει για να έρθει παίκτης πρέπει κάποιος να φύγει.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Metagrafakias έγραψε:Περρεα-Τσολακ???
Μακραν ο πρωτος...Παιζει και εξτρεμ,ειναι μολις 22,προερχεται απο τρομερη χρονια 16 γκολ-6 ασιστ,ειναι καλος αθλητης,ειναι γρηγορος και στον ΠΑΟΚ θα εξελιχθει περισσοτερο...
Ο Τσολακ οτι ηταν να δωσει στον ΠΑΟΚ το εδωσε ενταξει δεν ταιριαξε με την ομαδα καλυτερα να πωληθει...
16 γκολ και 6 ασίστ έχει σε όλη του την καριέρα και όχι στην περσινή χρονιά! Στα "σκουπίδια" των μεγάλων της Πορτογαλίας (αγορά που γνωρίζει σαν την χούφτα του ο Boto) μπορούμε να βρούμε μαργαριτάρια με δανεισμό και οψιόν αγοράς στις θέσεις που έχουμε έλλειψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Δευ 04 Ιούλ 2022, 23:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Για μένα το χειρότερο σε όλα τα πράγματα είναι τα ημίμετρα.
Παικτουρα ο αγκουστο( και έτρωγα διαδικτυακές φάπες εδώ μέσα όταν έλεγα ότι πρέπει να τον περιμένουμε και να τον δούμε με κανονικό προπονητή και προετοιμασία.) αλλά να σε δω να παίζεις με χαφ αγκουστο και Νταντας και όταν οι αντίπαλοι σηκώνουν την μπάλα να λέμε κατεβάστε την να παίξουμε και μεις.

Από την άλλη να πουλήσω τώρα τον αγκουστο ( όταν τον περιμένω 2,5 χρόνια για να παίξει αυτό που μπορεί)
Λογικά σε μία τιμή κοντά σε αυτά που τον αγόρασα ( πολύ χαμηλότερα δηλαδή από την πραγματική του αξία) και μη έχοντας έτοιμο αντικαταστάτη... είναι για μένα εντελώς αντί ποδοσφαιρικό.
Τέλος πάντων ας κάνουν ότι θέλουν... εξάλλου δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Εγώ βλέπω πάντως την τάση η ομάδα να αρνείται να πουλήσει σε ξεφτίλα προσφορές, βλέπε ρεηντζερζ (Σκωτσέζοι όνομα και πράγμα). Ακόμα και οι ανανεώσεις πλέον θα γίνονται με τους δικούς μας ορους να υπερτερούν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”