Αυτό ακριβώς! Αλλιώς γιατί να ήταν ο Κουρτιτς αρχηγός και να μην ήταν και ο Σβαμπ πχ. Που σε σχέση με τον Κουρτιτς είναι πιο μυαλωμένος για αρχηγός...K_geo έγραψε:και να ειναι εδω ο κουρτιτς οι αρχηγοι εχουν μια λογική σειρά και συνέπεια βάση και χρόνου παραμονής στην ομάδα...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
-
BlackFriday
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ο Κουρτιτς εδειξε οτι ειναι ενας χρησιμος παικτης, κυριως οταν η μπαλα καιει, καθως παιρνει πολλες πρωτοβουλιες και εχει κοχονες. Ωστόσο, ειναι κάπως απαράδεκτος χωρις την μπάλα στα πόδια, ιδίως αμυντικά, και σίγουρα δεν είναι παίκτης των 15-20 γκόλ που έβαλε πέρυσι. Προφανώς και ο ίδιος και η ομάδα προσπαθουν να κεφαλαιοποιήσουν τα εξωφρενικά περσινά του νούμερα.
Αν μπορεί να αποδεχτεί έναν ρόλο λίγο πιο περιορισμένο και δεν δημιουργει εσωτερικα ζητήματα, θα τον ήθελα!
Αν μπορεί να αποδεχτεί έναν ρόλο λίγο πιο περιορισμένο και δεν δημιουργει εσωτερικα ζητήματα, θα τον ήθελα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki_ την Δευ 04 Ιούλ 2022, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παντως κατι πρεπει να γινει με τα φορ. Μπαινω να διαβασω και βλεπω οτι κτυπησε λιγο ο Ολιβειρα και μου εφυγε η μαγκια. Ας φερουν μια φορακλα στην θεση του Τσολακ και ενα ψηλο αγαρμπο κεφαλοσφαιριστη για τις δυσκολες ωρες να ειμαστε ΟΚ. Χρειαζονται παικτες.
Αδιανόητο να υπάρχουν ακόμη στην ομάδα Τευλορ Μουργκ Ζαμπα, και να προσπαθούν να δώσουν Κουρτιτς για οικονομία.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτοι που αναφερεις εχουν συμβολαιο με την ομαδα. Οταν θα ερθει προταση ή οταν βρεθει συμφερουσα λυση θα φυγουν. Τι αδιανοητα λες?Parolos έγραψε:Αδιανόητο να υπάρχουν ακόμη στην ομάδα Τευλορ Μουργκ Ζαμπα, και να προσπαθούν να δώσουν Κουρτιτς για οικονομία.
- abc_o_ karpouzas
Και αυτό....το να φέρουμε επειδή κάποιος μπορεί να τραυματιστεί....δεν έχει λογική..Totem_pk έγραψε:Παντως κατι πρεπει να γινει με τα φορ. Μπαινω να διαβασω και βλεπω οτι κτυπησε λιγο ο Ολιβειρα και μου εφυγε η μαγκια. Ας φερουν μια φορακλα στην θεση του Τσολακ και ενα ψηλο αγαρμπο κεφαλοσφαιριστη για τις δυσκολες ωρες να ειμαστε ΟΚ. Χρειαζονται παικτες.
Οποιον και όσους και να φέρουμε πάντα θα έχουμε ελλείψεις εάν το κριτήριο είναι ο τραυματισμός.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
·Τον χειμωνα πωληθηκε 4,5 χαρτια ο Σφι
·Απο το τελος της σεζον ξεραμε οτι ο Ακπομ ΔΕΝ θα παραμεινει
·Ο Νελσον τραυματιστηκε τον Αυγουστο, επανηλθε τελη Απριλιου (8 μηνες μετα) παιζοντας συνολικα 300'
·Ο Τσολακ επεστρεψε τον Γεναρη εφοσον η Μαλμε δεν ενεργοποιησε την Οψιον, και ηταν ο 2ος φορ πισω απτον Ακπομ, νομιζω συγκυριακα λογω πωλησης Σφι. Η εικονα που ειχαμε μεχρι και πριν την προετοιμασια, ειναι οτι ο παικτης ειναι προς πωληση.
Με βαση αυτα, πως γινεται να εχουμε βρεθει στην κατασταση να μας τρωει το αγχος αν θα εχουμε φορ 2μισι βδομαδες πριν το πρωτο ματς;
·Απο το τελος της σεζον ξεραμε οτι ο Ακπομ ΔΕΝ θα παραμεινει
·Ο Νελσον τραυματιστηκε τον Αυγουστο, επανηλθε τελη Απριλιου (8 μηνες μετα) παιζοντας συνολικα 300'
·Ο Τσολακ επεστρεψε τον Γεναρη εφοσον η Μαλμε δεν ενεργοποιησε την Οψιον, και ηταν ο 2ος φορ πισω απτον Ακπομ, νομιζω συγκυριακα λογω πωλησης Σφι. Η εικονα που ειχαμε μεχρι και πριν την προετοιμασια, ειναι οτι ο παικτης ειναι προς πωληση.
Με βαση αυτα, πως γινεται να εχουμε βρεθει στην κατασταση να μας τρωει το αγχος αν θα εχουμε φορ 2μισι βδομαδες πριν το πρωτο ματς;
Ο Κουρτιτς είναι ο καλύτερος χαφ που έχει η ομάδα. Τελεία.
Αυτός ο.... αργός ήταν ο μόνος που είχε τα πνευμόνια και την ευστροφία να δημιουργεί υπεραριθμια από αριστερά και έτσι να βγάζουμε ένα σωρό φάσεις πέρυσι.
Τέλος πάντων. Εγώ έχω πει ότι θα λείψει και το ύψος του.
Το θέμα είναι.... αντικατάσταση η μετατόπιση Σοάρες στο 8 και φέρνεις επιτέλους ένα ΤΟΠ 10αρι που να έχει και νούμερα; Γκολ και ασίστ. Γιατί κανείς από τους 3 που ακούγεται ότι θα καλύψει την θέση φέτος(Σοάρες, Ομάρ, Μπισε) δεν έχει ασίστ και γκολ
Η δίκη μου γνώμη είναι τοπ 10αρι.
Αυτός ο.... αργός ήταν ο μόνος που είχε τα πνευμόνια και την ευστροφία να δημιουργεί υπεραριθμια από αριστερά και έτσι να βγάζουμε ένα σωρό φάσεις πέρυσι.
Τέλος πάντων. Εγώ έχω πει ότι θα λείψει και το ύψος του.
Το θέμα είναι.... αντικατάσταση η μετατόπιση Σοάρες στο 8 και φέρνεις επιτέλους ένα ΤΟΠ 10αρι που να έχει και νούμερα; Γκολ και ασίστ. Γιατί κανείς από τους 3 που ακούγεται ότι θα καλύψει την θέση φέτος(Σοάρες, Ομάρ, Μπισε) δεν έχει ασίστ και γκολ
Η δίκη μου γνώμη είναι τοπ 10αρι.
Άσε που οι πειθαρχικές ποινές είναι αυστηρότερες για τους αρχηγούς......BlackFriday έγραψε:Αυτό ακριβώς! Αλλιώς γιατί να ήταν ο Κουρτιτς αρχηγός και να μην ήταν και ο Σβαμπ πχ. Που σε σχέση με τον Κουρτιτς είναι πιο μυαλωμένος για αρχηγός...K_geo έγραψε:και να ειναι εδω ο κουρτιτς οι αρχηγοι εχουν μια λογική σειρά και συνέπεια βάση και χρόνου παραμονής στην ομάδα...
Δεν υπάρχει τελεία. Δεν είναι ο καλύτερος χαφ. Έχει τα καλύτερα πέναλτι.nunies4 έγραψε:Ο Κουρτιτς είναι ο καλύτερος χαφ που έχει η ομάδα. Τελεία..
Ο Μουργκ μετα το ναυαγειο της υπόθεσης ΔΜΠΓ νομιζω θα μας μεινει αμανατι ως αντιποινα.Parolos έγραψε:Αδιανόητο να υπάρχουν ακόμη στην ομάδα Τευλορ Μουργκ Ζαμπα, και να προσπαθούν να δώσουν Κουρτιτς για οικονομία.
Για να απαλλαγεις απο αυτους τους τρεις θα πρεπει να βρεθει καποιος πιο χαζος απο μας π να θελει να τους παρει και να τους δινει και 400.000 ετησιο συμβολαιο, ή 700.000 στην περιπτωση του Ζαμπα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
makispaspartou
Δεν γίνεται να μείνει και ο Κούρτιτς και ο Ντάγκλας και ο Σβαμπ και ο Μπίσεσβαρ και ο Ελ Καντουρί και όλοι οι μικροί και να πάρουμε και δεκάρι και Νάρει και αριστερό εξτρέμ. Θεωρώ ότι πέρα από Νάρει , φορ με δεδομένη την πώληση Τσόλακ και σέντερ μπακ με δεδομένη την πώληση Μιχάι δεν πρόκειται να πάρουμε άλλον αν δεν αποχωρήσει κάποιος. Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κούρτιτς απελευθερώνεται σεβαστό ποσό στο μισθολογικό μπάτζετ, μπορεί να μετατοπιστεί ο Φελίπε στη φυσική του θέση και δίνεται η ευκαιρία στον Λουτσέσκου να επιλέξει τι θέλει.. δέκα ή αριστερό εξτρέμ ανάλογα και πού αποδίδουν καλύτερα οι μικροί. Αν πάλι θέλει και τα δύο πρέπει να αποχωρήσει και δεύτερος.
Εγώ πάντως αν είναι να φύγει ο Κούρτιτς και να έρθει ένας έμπειρος στο δέκα με νούμερα, π.χ. Τζούρισιτς είμαι υπέρ. Θεωρώ ότι δομείς έτσι πιο ορθολογικά το ρόστερ. Προτιμώ επίσης να κρατήσουμε Ντάγκλας που είναι σαφέστατα το καλύτερό μας χαφ τη δεδομένη στιγμή. Παρτενέρ του μπορεί να είναι είτε ο Σοάρες είτε ο Ντάντας είτε ο Σβαμπ είτε ο Τσιγγάρας. Με όλους παίζει. Αν δε γινόταν κανένα θαύμα και επαναπατριζόταν και το Μαροκινό άτι στην Ιταλία και στη θέση του ερχόταν ένα εξτρέμ πχ. Φάμπιο Μάρτινς θα ήμουν τρισευτυχισμένος.
Με εντεκάδα Μπαλντέ Φάμπιο Τζούρισιτς Α.Ζίβκοβιτς Ντάγκλας Ντάντας Ίνγκασον Μπαζούρ Ράφα Λύρατζης Κοτάρσκι μπορείς να χτυπήσεις ακόμη και το πρωτάθλημα εφόσον δέσουν γρήγορα. Και βάθος πάγκου Ολιβέιρα Ρικάρντο Κουαλιάτα Νάρει Φελίπε Τσιγγάρας Βιειρίνια Σάστρε Κάργας Νάσμπεργκ Ντέλιας Τσαούσης Μιχαηλίδης Σβαμπ Μπίσεσβαρ Κούτσιας
Εγώ πάντως αν είναι να φύγει ο Κούρτιτς και να έρθει ένας έμπειρος στο δέκα με νούμερα, π.χ. Τζούρισιτς είμαι υπέρ. Θεωρώ ότι δομείς έτσι πιο ορθολογικά το ρόστερ. Προτιμώ επίσης να κρατήσουμε Ντάγκλας που είναι σαφέστατα το καλύτερό μας χαφ τη δεδομένη στιγμή. Παρτενέρ του μπορεί να είναι είτε ο Σοάρες είτε ο Ντάντας είτε ο Σβαμπ είτε ο Τσιγγάρας. Με όλους παίζει. Αν δε γινόταν κανένα θαύμα και επαναπατριζόταν και το Μαροκινό άτι στην Ιταλία και στη θέση του ερχόταν ένα εξτρέμ πχ. Φάμπιο Μάρτινς θα ήμουν τρισευτυχισμένος.
Με εντεκάδα Μπαλντέ Φάμπιο Τζούρισιτς Α.Ζίβκοβιτς Ντάγκλας Ντάντας Ίνγκασον Μπαζούρ Ράφα Λύρατζης Κοτάρσκι μπορείς να χτυπήσεις ακόμη και το πρωτάθλημα εφόσον δέσουν γρήγορα. Και βάθος πάγκου Ολιβέιρα Ρικάρντο Κουαλιάτα Νάρει Φελίπε Τσιγγάρας Βιειρίνια Σάστρε Κάργας Νάσμπεργκ Ντέλιας Τσαούσης Μιχαηλίδης Σβαμπ Μπίσεσβαρ Κούτσιας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Δευ 04 Ιούλ 2022, 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδη βρεθηκε ομαδα να δινει 1.5 μυριο για τον Ναρει και δεν θα βρεθει ομαδα για τον Μουργκ? 
-
papwolf
Αν φύγει τελικά ο Κούρτιτς, που προς τα κει πάει το πράγμα, μου φαίνεται αδιανόητο πώς δε μπορούμε να φτιάξουμε το καλύτερο κέντρο του πρωταθλήματος. Όταν στα χαφ έχεις παίκτες όπως: Φ.Σοάρες, Τσιγγάρα, Αουγκούστο, Ντάντε, Σβάμπ και γκεστ σταρ τον Καντουρί (όταν είναι υγιής και οι συνθήκες το απαιτούν) πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε το καλύτερο κέντρο όλων, με την α μέχρι τώρα δεδομένα. Για το κέντρο δεν ανησυχώ, ο φορ είναι το θέμα και ο εξτρέμ.
Περιγράφω την κατάσταση ρε Λαζαρε.OIKODOMOS έγραψε:αυτοι που αναφερεις εχουν συμβολαιο με την ομαδα. Οταν θα ερθει προταση ή οταν βρεθει συμφερουσα λυση θα φυγουν. Τι αδιανοητα λες?Parolos έγραψε:Αδιανόητο να υπάρχουν ακόμη στην ομάδα Τευλορ Μουργκ Ζαμπα, και να προσπαθούν να δώσουν Κουρτιτς για οικονομία.