Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Δε βλέπω πως θα αντικατασταθεί πιθανή αποχώρηση Κουρτιτς ή Αγκουστο,με παίχτη στη θέση 6-8,προφανώς τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν στην περίπτωση Κουρτιτς ,θα δοθούν για παίχτη στη θέση 10.
Τώρα αν έχουμε και πώληση Αγκουστο,τότε ούτε λίγο ούτε πολύ θα χάσουμε τους 2 από τους 3-4 πολυτιμότερους παίχτες της σεζόν που πέρασε,πιθανόν μαζί με αυτούς και τον Λουτσεσκου. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

rainmaker έγραψε:Βλέπω συνεχιζει να υπάρχει καπνός ως όρος την περίπτωση αποχώρησης του Κούρτιτς. Δεν ξέρω αν θα είναι καλό ή κακό αυτό για το σύνολο μέσα στο χορτάρι (όχι οικονομικά κλπ).

Έχω όμως την εντύπωση πως πολλά θέματα μοιάζουν "σκαλωμενα" επειδή επηρεάζουν το ένα το άλλο. Όταν δηλαδή ξεμπουκωσει το ένα θα λυθούν πολλά μαζί.

Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτη την εντύπωση εχω
Γράφεται πως ξεκίνησαν συζητήσεις για ανανέωση του Ντόουγκλας.
Ο Σβαμπ μόλις ανανέωσε.
Οι Ντάντας και Σοάρες μόλις ήρθαν.
Περισσεύει ένας Τσιγγάρας και ένας Κούρτιτς. Δηλαδή 6 για 2 θέσεις.
Είναι εντελώς απίθανο να ξεκινήσουμε τη σεζόν με 6 χαφ και να καίμε και το δεκάρι μας βάζοντας εκεί τον Σοάρες.
Οπότε μου φαίνεται απόλυτα λογικό να φύγει ο Κούρτιτς, να επιστρέψει στα χαφ ο Σοάρες, να ανανεώσει ο Ντόουγκλας και να πάρουν είτε ένα δεκάρι, είτε ένα εξτρέμ τοπ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εμ να για αυτό λέμε μη γκρινιάζετε πολλοί, οι μεταγραφικές περίοδοι έχουν καραμπολες και πρέπει να είναι σε θέση μια ομάδα να επεξεργαστεί διάφορα σεναρια.

Είναι πολύ ωραίο να κλείνεις το ρόστερ σου 31/5 αλλά μετά αν φύγει έστω ένα κεντρικό κομμάτι του παζλ, γίνονται όλα κωλος
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Κι όλα αυτά σε χρονιά που η δεύτερη θέση οδηγεί σε προκριματικά τσλ;;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Αν κανεις ενα γκαλοπ για το ποιος θεωρειτε οτι ηταν ο καλυτερος μεσος του περσυνου πρωταθληματος αλλα δεν αφησεις ομως τους οπαδους του ΠΑΟΚ να ψηφισουν, ο Κουρτιτς θα βγει πρωτος πανηγυρικά.

Εμας ρε φιλε ολοι οι δικοι μας μας ξινίζουν. Μια χαρα παικτες ειχαμε και εχουμε. Απλα περσυ ειχαμε κενα στο ροστερ τεραστια.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Σε χρονια που μπορουμε να βγουμε τσου λου, αν δεν ερθει ενας ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ εξτρεμ και ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ φορ, παλι θα λεμε ααααν ειχαμε ενα φορ γκολτζη
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Εγω πιστευω, οτι και να γινει απο καραμπόλες, θα εχουμε σίγουρα καλυτερη ομαδα απο περυσι..
Τωρα εαν ειμαστε 1οι, ή...2οι,....θα δουμε :nairepaok:
Totem_pk

Οπως τα λεει ο Dimg παραπανω.

Λοιπον διαβασα τωρα οτι 3 αρχηγους βγαζει οΜποτο και ο Κουρτιτς δεν ηταν μεσα στην τριαδα. Μαλλον μας χαιρετα. Δεν μπορω να πω οτι χαιρομαι ιδιατερα. Εκανε πραματα στο γηπεδο. Και ειχα ξενοιασει και με τα πεναλτυ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και να ειναι εδω ο κουρτιτς οι αρχηγοι εχουν μια λογική σειρά και συνέπεια βάση και χρόνου παραμονής στην ομάδα...

κατα τα άλλα, όσον αφορά το ντάγκλας, απο τη στιγμή που στο ρόστερ έχει ένα ρόλο και συνεισφορά που ανταποκρίνεται στο μισθολογικό ύψος αθλητών όπως ο κούρτιτς, ο ολιβέιρα ή ο ζίφκοβιτς, τότε δεν είναι περίεργο το να ζητάει ...αύξηση. δεν ξερω αν θα ειναι 1 ή 1,1 ή 900 αλλά θεωρώ ότι εφόσον ο στόχος είναι να μείνει και να αναλάβει το ρόλο της σταθεράς στον άξονα, τότε ναι, πρέπει να αμειφθεί και αναλόγως.

τέλος, ακόμα δεν αγχώνομαι για άμυνα, κέντρο και μεσοεπιθετικούς. συνεχίζει το θέμα μου να είναι στο φόρ, μείνει δε μείνει ο τσόλακ...

υγ: βέβαια όλα αυτά ενώ έχουμε ακόμα 2+ μήνες μεταγραφική περίοδο!!!
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Totem_pk έγραψε:Οπως τα λεει ο Dimg παραπανω.

Λοιπον διαβασα τωρα οτι 3 αρχηγους βγαζει οΜποτο και ο Κουρτιτς δεν ηταν μεσα στην τριαδα. Μαλλον μας χαιρετα. Δεν μπορω να πω οτι χαιρομαι ιδιατερα. Εκανε πραματα στο γηπεδο. Και ειχα ξενοιασει και με τα πεναλτυ.
Συγγνώμη, που το διάβασες πως ο Μπότο επέλεξε τους αρχηγούς;
george89

Δημοσίευση από george89 »

Συγνώμη που ειμαι off topic αλλα ακούστηκε τιποτα για φορ και εξτρεμ;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Τσολακ δεν πάει πουθενά.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Με τα χρήματα των Τσόλακ και Κούρτιτς φέρνεις ΦΟΡΑΚΛΑ!
Που θα σου κάνει 30 γκολ.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

george89 έγραψε:Συγνώμη που ειμαι off topic αλλα ακούστηκε τιποτα για φορ και εξτρεμ;
Ο μονος που εισαι on topic εισαι :lol: :lol: :lol: :lol: και οχι,για την ωρα τιποτα,μονο φημες και αναδημοσιευσεις για αποχωρηση Τσολακ και ταυτοχρονη μεταγραφη του Balde.
Totem_pk

Ronnie έγραψε:
Totem_pk έγραψε:Οπως τα λεει ο Dimg παραπανω.

Συγγνώμη, που το διάβασες πως ο Μπότο επέλεξε τους αρχηγούς;
Κατι γραφει το βαζελοσαιτ. Εννοειται οτι δεν ποστευω να διαλεγει μονος του ο Μποτο. Μια βλακεια ειδηση που δεν λεει τιποτα ειναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”